Új privát üzeneted érkezett!

Aranyos vagy Athiz :D
Reggel szokott lenni de ma reggel se volt, csak az elmúlt 3 napban. Reménykedem. Életemben nem dobtam még ki 15ezer Ftot szívesen az ablakon, de most boldog lennék ha feleslegesen vettem volna meg a következő havi hormonszurijaimat. :wink:
Vendég

Hát a fölösleget még eladhatod, a babus meg remélem ott kuksol a pocódban, és várja, hogy felfedezd! :wink:

Jó éjt mindenkinek és babaragacs ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Vendég

Jottem elkoszonni!Honap megyunk Balcsizni egy hetre! :D
A reggeli tesztelesem ugrott,mert apa nem vett nekem(sokan alltak sorba,nem akarta kivarni :x )
Valoszinuleg ez mar ugy is mensi,mert elegge beindult most! :cry:

Angel!
Nagyon-nagyon drukkolok hogy minden jol sikeruljon!!!!!!!!!!!!Aztan pihenj sokat!!!!! :D

Afi!
Majd gondolok rad kedden!!DRUKK-DRUKK

Athiz!
Orulok hogy jol sikerult a mai napotok!Szili biztos jol kifaradt!

Mindenkinek kuldom a drukkjaim,nagyon bizom benne hogy sok pozitiv tesztet latok ha hazajovok!!!!!!

SZIASZTOK!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,
érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat Balcsin!!! :)
De ha most meg fog jönni, akkor kéne Clostyt szedned a PCT-hez nem??? Vagy nem lesz ebben a hónapban sem PCT? És ha nem lesz akkor hogyan tovább veled? Sajnálom a tesztet, én nagyon íváncsi lettem volna!!!
Mégegyszer jó nyaralást!
Vendég

SZIA!
Nem,vegre nem kell szednem Clostyt!!!8honap eleg volt egyenlore!
Kov lepes?MEGYEK HSG-RE!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Nem tudom hogy akar-e meg PCT ismetlest!De en abban bizom nagyon hogy ha rendben lesz az atjarhatosagi akkor mehetek inszemre!Ket heten belul okosabb leszek(VEGRE)
En is nagyon kivancsi vagyok hogy mi lesz az eredmenyed!!!!!!!!!Szivbol kivanom hogy + legyen! :D

Okr!
Csak lekestem,pedig nagyon figyeltem! :(
Adanak nagyon sok boldog szulinapot kivanok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Most mar tenyleg megyek!
Jo ejszakat mindenkinek!!!!!!!! :D
Sziasztok!!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok Lanyok,

Ancsa, jo nyaralast!!!! Remelem jo idotok lesz.

Afi, Athiz, koszi.

Holnap kell megjojjon, ma reggel azert gyors mertem egy hot (tudjatok ebben a honapban nem mertem), 37 volt.

Jajj Lanyok, olyan jo lenne ha most osszejonne.

Bar tegnap nagyon rossz kedvem volt. Anyukam miatt is (nagyon beteg), meg minden es pityeregtem is, ami tuti mensis elojel volt, ugyhogy nem tudom.
De apa hala isten eszrevette, hogy mire van szuksegem es kirangatott itthonrol. :) , egesz nap csaviztunk, nagyon jo volt.

De holnap, legkesobb penteken minden kiderul......

Puszi lanyok.
Melcsi

Kép
melcsi6

Jó reggelt lányok!
Melcsi,
ne csigázz sokáig! Szorítok nagyon, tesztelj!
Anyukádat nagyon sajnálom :(
Nekem most nincsenek jó híreim, a hőm már megint leesett, barnázásnak nyoma sincs. Nem tudom mi lesz. Azért tesztelek holnap reggel, meg aztán a hőm is visszaugorhat, a fertin olyan rút görbéket láttam amiből baba lett... de azért túlzottan nem reménykedem.
Kép
Vendég

Ancsa, jó nyaralást és pihit! Felejtsd el egy kicsit a babagyártós témát, és hátha csak úgy becsusszan az a baba!

Melcsi, remélem nem jön meg holnap, és a sírógörcs nem egyértelműen mensijel, a terhességi érzékenységből is fakadhat! Drukkolok a + teszthez! :wink: Anyukádat nagyon sajnálom, hogy beteg, ez neked is szörnyű lehet, de tartsd magad, attól neki is rosszabb, ha látja, hogy téged bánt a dolog!
Habár én beszélek, tegnap a cirkuszban elkezdtem sírni, mert sajnáltam a lovakat! Ilyen érzékeny idiótát, mint én! :roll:

Áfonya, ez így van, semmi sincs veszve, tényleg furi görbékből is lettek már babók! Neked is drukk! Tarts ki holnapig légyszi, annyira szeretném, ha lenne már ezen a topicon sok-sok zebrus!

Ja és babaragasztó mindenkinek ugye: ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

És a hőgörbém. Most már lejjebb csak nem megy a hőm, este csak kíváncsiságból mértem (tudom, nem hiteles), és 35.9 volt :shock: !

Kép
Vendég

Athiz,
inkább örülj, az egy tizedes esés nagyon jó! Akár ovulálhattál is ma hajnalban! És a grabancát is elkaptátok, azért ma még mikor alszik Szili délután mosolyogj rá apára! :wink:
Meglátod holnap reggelre felugrik! ++++++++++++++
Vendég

Hú, hát én mosolyoghatok apucira, de sajna csak este jön haza a melóból, persze még akkor is csinálhatunk valamit, ha el nem csucsuzunk! Egyébként szerintem is most lehetett az ovu, most már mindenképpen fel kéne kúsznia a hőnek holnapra! És már így is jól elhúzódott a dolog! Köszi
Vendég

Áfonya, én olyan hőgörbét is láttam, ahol az ovu előtt 3-4 nappal szexeltek csak, és mégis terhes lett a csajszi! Ezt hogy csinálják???
Vendég

Athiz,
hát akár ennyit is kibírhatnak a spermiumok... ilyenkor fogadni lehet hogy lány lesz :D (Azok bírják tovább) Bár hozzá kell számolni azt is hogy lehet hogy volt szex csak nem jelölte be, meg aztán a hő is csúszhat az ovuhoz képest, így lehet hogy 1 nappal elöbb ovulált csak a progitermelése később indult (ami a magasabb hőt okozza) így tulajdonképpen nincs is ott 3-4 nap... hát igen ez a hőmérőzős ügy csak tájékozódásra jó. De szerintem még így is többet tudunk mintha nem csinálnánk.
Vendég

Moni, én a 16. napra tenném az ovulációdat. És mivel a fertyn látszik, hogy nem mindig ugyanakkor mértél, lehet, hogy ha a 8. napit egy tized fokkal lejjebb tennéd, sokkal jobban látszana a pé nap! Szerintem próbáld ki, mert ha aznap korábban mértél, akkor biza ott van az a tüszőkilökődés! :wink:
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Áfi, Athiz, köszi :)

Athiz,
szép házassági évfordulótok volt.
Hiába, azért tudnak ezek a pasik, ha akarnak :)
Húzzatok bele apával! ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Áfi, Szerika, Melcsi,
Nektek nagyon drukkolok, és ragadjanak azok a babók!
Jó lenne, ha sikerülne. Erőt adna nekem is a sok zebra.

Ancsa,
sajnálom, hogy neked sem sikerült, de talán majd most!
bodzi

Ja, képzeljétek, az andrológus most megy el 2 hét szabira, úgyhogy csak 29-ére van hozzá időpontunk! Itthonról kell vinni a cuccost hozzá, úgyhogy a babust nem tudom, hova tesszük addig! Nem szeretnék a témába senkit beavatni, sem anyuékat, és főleg nem az anyósékat! Tud valaki tanácsot adni?
Vendég

Sziasztok!

Na végre! Sikerült feltölteni a görbéimet. A ferticircle betette a pé-t, de sz.tem nem akkor volt, vagy talán nem is volt. Ha "szakértő" szemmel nézem, akkor inkább a 10. cn-ra tenném. Azért várom a ti véleményeteket is.

Még nem olvastam vissza, csak ezt az utolsó oldalt! Ezekre reagálok, aztán majd a többire.

Áfi!
Nagyon-nagyon szorítok érted! Max. eladod a szurijaidat! Én meg egy csomó LH és HCG tesztet rendeltem, de nagyon bízom benne, hogy marad felesleges!

Athiz!
Ez nagyon pé "szagú", úgyhogy hajrá! Nekem sajna nem "látszik", mert azt a 36.1-t majd egy órával korábban mértem, mint szoktam.

Ancsa!
Jó Balcsizást! Erre a hétre megint jó időt mondanak! Merrefele mentek?

Melcsi!
Ez nagyon jó jel! Szorítok nektek! Bár nekem mostanában később szokott leesni, mensi 2. napján. De ez nem jelent semmit!

moni

Moni, a fertyfriend szerinti 16. nap volt szerintem pé-d, de olvasd el, amit az előbb írtam neked, és írd át a hődet! :wink:
Vendég

Jó reggelt Csajok!

Jól eltűntem tegnap! Elmentünk bicajozni, aztán meg borhét zárónapi buli... most keltem fel :D

ÁÁÁÁÁÁÁÁ! Harmadszor kezdek bele, de nem tudom befejezni, mert anyóspajtás itt rohangál pizsamában, teljesen fel van turbózva és szómenése van.

Majd délután! Most indulunk vissza Pestre!

Mindenkinek a legjobbakat!

Kép

Kép
zölddisznó

Athiz!
Olvstam,mindjárt megprószálom!

Zöldi! Szerika!
Szuperek a görbéitek!!! Hajrá!!!

Zöldi!
Puncologus! :lol: :lol: :lol: Ez nagyon tetszik! Még senkitől nem hallottam ezt! Jót nevettem!

Áfi!
Nekem inszem után azt mondta az orvosom, hogy a napjára 2 hétre teszteljek, ha neg., akkor rá 3-4 napra ismét, és ha az is neg., s menis sehol,akkor hívjam, és megnéz UH-val. És mondta, h. addig semmiképp ne hagyjam abba a progit! Mert a 35. nap táján már UH-n is látható. Szóval próbálj meg valami UH-t kiharcolni valahol.

moni

Zöldi!
Ez nagyon babagyanús! Hajrá! Hajrá! Hajrá!

moni

Zöldi, csinálj már egy tesztet szivi, ez már majdnem tutira baba! Micsoda kötélidegeid vannak! Én már tuti ma teszteltem volna! :wink:
Vendég

Athiz!
Inkább kihagyattam vele a túl alacsonyat, és akkor a köv. napra tette be a fertifriend a pé.-t. Majd kihagyattam a legmagasabbat, és akkor is ugyanoda tette, a 12. napra.

moni

Móni,
köszi szépen, ez most tényleg hasznos infó volt nekem!!!
Hát valószínűleg ma vagy holnap lesz 2 hete az ovulációm, holnap mindenképp tesztelek. Nem hagyom abba a progit. De ha a holnapi negatív akkor várok még pár napot (már persze ha nem jön meg addig) nem akarom semmiképp abbahagyni idejekorán, bár ez a ma reggeli újabb esés elég vészjósló... :(
Vendég

sziasztok!

csatlakoznék áfihoz, sztm is fontos a hőgörbézés, de nem szentírás! legalábbis az enyémre nem sok mindenki mondta volna, h egyáltalán van ovu, nemh babás....

sztm érdemes mindent kipróbálni, legalábbis én n hiszek az e-vitaminban (200mg/nap két hét szedés, két hét szünet), és ha nem így alakul az utolsó ciklusom, akkor biztos a méhpempőbe is belekezdtem volna (már megvettem)...

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ezt én is küldök ám mindenkinek! :)

nálam úgy néz ki, minden rendben, a doki már látott pénteken életjelenséget (pulzált a szive), de még hallani nem lehetett, de hát látni se volt utolsó... még bőgtem is rajta. rem, most már minden oké lesz (bár sajnos van olyan barátnőm, aki 10hetesen veszítette el a babát és hát az még jó messze van, meg hát bármikor történhet bármi), mindegy, próbálok pozitív lenni.

n n sok sikert mindenkinek, n köszönöm, h velem is ennyit foglalkoztatok! olvaslak továbbra is benneteket, nem kizárt, h néha majd bele is kotyogok :) hajráááááá!!!!

majus3

Május, iszonyúan örülök nektek, és nagyon boldog kismamiságot kívánok! Kérlek, hogy továbbra is írj nekünk bátran, legalábbis én szeretnék rólatok tudni!

Puszi
Vendég

Sziasztok!
Írtam egy csomót csak míg vacakolok evvel a felrakással eltűnt. Bocsi, hogy nem ismétlem meg csak a lényeget. Szóval apával jól összevesztünk, állitólag én "kihasználom" őt gyerekcsinálás céljából. Megőrülök! Mondtam neki, hogy nekünk nincs már időnk laca-facázni, már csak azért sem értem mert ő van jobban oda a szexelésért, nem is értem... de mástól is olvastam, hogy a pasik ilyen érzékenyek.
Szóval a vasárnapi görbémen bejelölte a ferty a pét a 15. napra, bár akkor voltam dokinál és az nap biztos nem volt, a hétfői hőmnél, meg kivette és azt írta, hogy ellenőrizzem az adatokat mert a ferty nem tudja értelmezni... hát akkor én hogy tudnám? De Ti hátha okosabbak vagytok.
Képtelen vagyok most megint csatolni, (most meg a méret nagy)abba is hagyom, mert dolgozni is kéne, majd ha nyugisabb időszak lesz.
Addig is üdvözlök mindenkit.Fanny
fanny01

Fannykám, nálunk is volt ilyen apuval, hogy azt vágta a fejemhez, hogy én csak babagyártás végett akarok szexizni! Hát azért meg lehet érteni Őket is, tényleg olyan, mintha csak arra használnánk, pedig Ők mindig a férfias mivoltukat szeretnék bizonyítani, hogy jók az ágyban, és nem azt, hogy csak bébilétrehozatalban érdemes velük lenni! Nincs mit tenni, meg kell győznöd, hogy márpedig Te nagyon is élvezed vele a szeretkezést, és szereted+azt ahogyan csinálja! :oops: És ne csak akkor kajdulj rá az uradra, amikor peteérés várható, hanem többször is, akkor nem lesz annyira éles a helyzet! Mondd meg neki, hogy Ő is szeretne babát, és egyedül ugye ez nem fog menni, neki is segítenie kell (de a lényeg, hogy ne legyen kényszerszagú a dolog)! :wink:
Vendég

Sziasztok Lanyok,

ez a babaragacs tema nekem is nagyon tetszik :D

csak hogy ne legyen hiany belole, kuldok nektek szivem minden szeretetevel egy zsakkal:

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Afi, mivel Te tesztelsz leghamarabb, tied kulon az utolso 20 ragi :D :D

Zoldi, asszem kikeszited a lanyokat, de komolyan mikor fogsz tesztelni? :) Vagy direkt kerulod a valaszt???? :P 8) 8)

Athiz, ennel alacsonyabb mar nem lehet, simuljatok ossze apuval mindenkeppen meg :) Utana pihizhet :)

Majus, ez szuper jo hir, en meg nem akartam gratulalni a multkor, de most megteszem, de jo :D :D :D :D :D Mindenkepp jelentkezz es sok boldogsagot a kis babyvel :)

Moni, eloszor en is a 10.cn-ra tippeltem, de szerintem is eselyesebb a 15. :) Es szeretnem kifejezni melyseges irigysegemet a sok osszebujci miatt :) :)

Ma mar sokkal jobb kedvem van es anyukamnak is, ugyhogy jobban erzem magam :) A betegseg egy annyira rossz dolog es az egesz csaladod kikeszit :cry: . Na de ennyi a szomorkodasbol, anyukam meg fog gyogyulni, ugyhogy semmi ok a szomorkodasra :) .

Csajok most megyek, mert szabizok es megigertem anyucimnak, hogy egyutt leszunk picit.

Puszi

Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!
Próbáltam követni az eseményeket, hogy mi minden történt itt az elmúlt napokban. Nem semmi micsoda élet van itt!! :D Na, de ez így jó!! Köszönöm mindenkinek a hozzászólást és, hogy ilyen kedvesen fogadtok :D ! Én sajnos csak ritkábban tudok majd belépni ide, de azért igyekszem mindig követni az eseményeket. Az elmúlt napokban a hőmérős görbémmel bénázgattam, de talán most sikerül feltöltenem. Kép Ez a Bubesz kissé buborkás görbéje! :) Mit szóltok hozzá? Bennem még akadnak kérdések ezzel kapcsolatban. Pl. befolyásolhatta-e szerintetek az a görbém 13-ai eredményét, hogy kb. egy (másfél?) órával korábban ébredtem meg, mint szoktam? Illetve nem túl sok benne az egyenes szakasz?? Na én nem tom!! :?

Sziasztok!
Üdv: Bubesz
bubesz

Juhéjj! Most örülök egyet, hogy sikerült felraknom ezt a vacokt!! Végre! :D Köszi a segítséget csajszik!!

Sziasztok!
bubesz

Az biza befolyásolhatja az eredményt nagyon is, ha más időpontban mérsz Bubika, de szerintem olyan szép ez a görbe, hogy panaszod nem lehet! Még a beágyazódás is tisztán látszik a 23. napon! 2 napig még várj, ha addig nincs mensid, akár tesztelhetsz is! Pusz
Vendég

Bubesz,
bizony jól írja Athiz, nagyonis befolyásolja a mért hőt a mérési időpont. Az a 10. DPO-s esés külön ígéretes!!! Babaragacsot neki: ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ Még 2-3 nap és nem váratni a topikot, tesztelni és rögtön megírni az eredményt! :D
Május,
annyira nagy gratula neked hogy csak csuda!!! :)
Nagyon örülök a kis pulzáló szívecskének, és ne is gondolj semmi rosszra, nem lesz baj, pár hónap és anyuka leszel. Mikor megszületett a lányom a nővérek úgy szólítottak minket hogy "anyuka". Na én napokig nem hallgattam rá, mindig azt hittem nem nekem szólnak. Hogy én anyuka??? :shock: :lol:
Vendég

Május,
Én is nagy gratula.És tényleg gyere. Sőt, én nagyon szeretnák látni egy sztárfotót a trónörökösről majd ha lesz már :)

Bubi,
Szerintem is csodaszép ez a görbe, irigykedem is kicsit :)
HAJRÁ!

Fanny,
nálunk is volt egy kis kiborulás 2 hete, de hát ilyen érzékenyek ezek az urak.
Szerintem fogadd meg Athiz véleményét, én is hasonlóval próbálkozok majd ebben a hónapban :) (ha végre elmegy már ez a hülye miki)
bodzi

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
Véletlenül mellékattintottam, és kitöröltem az egészet. Úgy látom ma delete-front van.

Mamégegyszer:

Móni!
Örülök, hogy mosolyt fakasztottam belőled! Van még egy, lentebb Athiznál az andrológusra!

Athiz!
No para! Nem támogatom feleslegesen a teszt-ipart :D Amúgy tényleg kötélből vannak az idegeim! Jólis néznék ki asuliban, ha nem így lenne. ...hát még ha ismernéd első házasságom történetét! Odüsszeusz viszontagságos tekergése vidám húsvéti körmenet volt ahhoz képest!

Áfi!
Nálam is jósolnak ám vészta a jelek! Mindent produkálok, ami egy piroska előtt illik. De lehet, hogy csak pirinek jó a humora :D A múlt hónapban azt csinálta, hogy olyan jól elbújt, hogy még egy napot váratott is, pedig ilyen viccet nálam csak szökőévente szokott művelni. Szóval: ???
De no para, jól elférek én a Nsgyszakállú széles tenyerén.

Május!
Öszinte örömmel hallom, hogy szuperül vagytok! Csak így tovább!!!
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ Nesze Nektek!

Fanny!
Halk zene-vörösbor-gyertyafény, és egy jó nagy beszélgetés végtelen türelemmel és szeretettel!

Melcsi!
Direkt csinálom! Hihi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bubesz!

Habár nekem tetszik ez a
szép buborkás grafika,
ám a görbéd szakértője
legyen inkáb Áfika!

Bodzi Neked puszika! (bocs, nem bírtam abbahagyni!)

Kép
zölddisznó

Athiz!
Neked lehagytam azt, hogy szerintem nyugodtan vihetitek a babácskát is magatokkal a kukidokihoz, főleg ha vitt anygból dolgozik. Szerinem most úgy sem fog mást csinálni, max. egy pár perces vizsgálat.

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok!
Bassza meg a jegesmaci!!!! :( Kipukkant a buborékom! meg van a hőesésem rejtélyes következménye! Megjött a banyakór! Na, sebaj nem aggódok! Majd jöna bébi, ha akar!
Athiz, Áfi, Bodzi!
Köszi, hogy ilyen megnyugtató híreket írtatok a görbémről. Én meg már azon gondolkodtam, hogy abba hagyom a méregetést, mert bizti nem jó a görbém. Most megnyugtattatok, úgy hogy folytatom. Amúgy szerintetek bevált, már ez a dolog másoknál? Mi a tapsztalatotok?
Májuska!
Én is gratulálok Neked! :D Vigyázz magadra és írj te is a tapasztalataidról.

Sziasztok!
bubesz

Bubika, nézz utána a fertylitifrienden a chart gallery-ben, hány nőnek vált már be a hőmérőzés! Szerintem soknak! :wink:

Zöldikém, nem az a gond, hogy a dokibácsihoz nem akarjuk vinni prüntyibabánkat, hanem az, hogy nem tudunk előtte kettesben maradni, hogy anyagot (ebihalakat) gyűjtsünk, érted... :shock:
Vendég

Coca,
amelyik kezében én vagyok a Nagyszakállúnak az ökölbe van szorítva :?
Bubesz,
dehogy hagyod abba!!! Honnan szednél ennyi infót? Még 1 hónap és kérdezned sem kell, nem ördöngösség egy görbét kiértékelni, és máshonnan honnan jutnál ennyi infóhoz? Szerintem rengeteget segít! Nahátakkómeg! :D

Egyébként a délutáni hőm is marha alacsony, szerintem nincs itten senki pluszban :( Mindegy holnap reggel akkoris teszt.
Megyünk be a városba, majd jövök pár óra múlva.
Vendég

Tudom, hogy a delutani ho nem jelent semmit, kepzeljetek most mertem es 37,4.

Legkesobb holnap meg kell jonnie, remelem nem lesz, holnap reggel holeeses.

Bocsi, hogy ilyen rovid vagyok, de csaladi program van :) Puszi

Kép
melcsi6

Athiz!

Vágom! Hát, ez izgi lesz így!

Lily szerint no baby!

Kép
zölddisznó

Zoldi, ez most azt jelenti, hogy teszteltel? Mikor? Reggel?

Kép
melcsi6

Coca,
reggel első pisiből kéne tesztelni, abban a legmagasabb a hormonkoncentráció. Esetleg várj 2 napot és szerda vagy csüt. reggel tesztelj mégegyet! :)
Melcsi,
persze hogy nem fog megjönni! :wink:
És én is szoktam néha délután is hőt mérni, persze nem vezetem csak olyan megnyugtató. Bár a mai nekem pont nem... :?
Vendég

Melcsi!
Nem reggel, azelőtt, amikor írtam.

Áfi!
Köszi a bíztatást, de sajna már itt vannak a jósló fájások.

Kép
zölddisznó

Kép
sZIASZTOK!
Itthon sikerült felrakni a mai görbémet. Most mondjátok meg lányok mi baj van ezzel a görbével? Miért nem tudja a fer. értelmezni?
Üdv:Fanny
fanny01

Megmondom Fanny :)
Túl magasak neki a peteérés elötti értékek. Ha 36,8ról indulsz és tartósan ottmaradsz PÉ elött, aztán leesik és ugyanúgy 36,8ra ugrik vissza, akkor nincs meg a 2 fázis.
Nem váltottál hőmérőt, mérési helyet, időt?
Ha nem akkor ne foglalkozz a fertilityvel, ez csak egy buta program ami számol.
Vendég

Fanny, Áfi jól írta, ha egy tizeddel több lenne, és nem 36.8 amire mindig visszatér, akkor már jelölt volna! Na de mi az az 1 tizedecske? Tényleg, hogyan mérsz és mikor, és hány percig? Én pl. digitálissal, és mindig volt peteérésem a programok szerint, merthogy épp most egyszerre hármat is vezetek, habár nem tudom, minek :roll: .

Zöldike, a reggeli teszt az igazi teszt, tehát mivel marha korai a terhesség, ha van, akkor bizony csak reggeli pisiből mutathat valamit! Remélem, a jóslófájások inkább terhességi fájásocskák!

Melcsike, nagy-nagy drukk és babaragacs+++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤!!!!!!!!!!!!!!!!

Tudjátok, milyen bugyikát vettem most az Auchanban?

Zebra van az elején! És bugyi! Remélem, hogy oda hat, ahol majd látszik! :lol:
Vendég

Szép estét lányok!

egy kérdésem lenne, a méhpempőből milyen adagot érdemes szedni, mikor/meddig? köszi :!: :D esetleg márka?
Vendég

Szia Kincs,
Csakegy volt a nagy méhpempős, de ő most nyaral. Többször is írt róla, ha pár oldallal visszakeresel biztos találsz infót.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?