Új privát üzeneted érkezett!

Mátra!
Mi is akkor gyártottunk, azaz júl. 15. vagy 16., ill. + 1-2 nap lehetett a nagy találkozás.
De akkor a terhességi korod neked is 6. hét +/- 1-2 nap. Szerintem azt sázmold, mert a dokik is a terhességi korból indulnak ki, nem a fogantatáséból.
Azaz sok könyv ilyen pici korban külön veszi a magzati kort is, de a legtöbb a mensitől számol.
És aszerint a 6. héten kb. 2 mm-es a pici, tehát tényleg még csak a zsákja látszik.

Pankaa!
A hajad nagyon durva!!! :(

kacsa14

Mátra!
Én is csak azért örülök az émelygésnek, mert tudom, hogy babó csinálja.
Bár du. már majdnem kifakadtam, olyan kis gyámoltalannak érzem magam. Semmi nem esik jól, a kaját csak turkálom, folyton aggódok és ha picit is fáj a pocim, fekszem le, hogy nyugiban legyek. Már fürdőszobát is féltem takarítani, hogy szívom be a tisztítószer szagát, de muszáj megcsinálni.
Annyira lassan telnek a napok! Folyton a köv. uh-t várom!!!

Pankaa!
Ezen a cicifájáson már én is pánikoltam. Addig jó, amíg fáj. De szerintem ez sem törvényszerű, lehet, hogy pár hét után megnyugszik egy picit. Bár erről nincsenek infóim.

Anyukák!
Cickó végigfájt vagy csak egy ideig???

kacsa14

Kacsa!
Most már tudod miért aggódom a hajam miatt.
Nevek:Emília, András, bár fiú még nem tuti, a lány igen.
Fürdőtakarítást lepasszoltam páromnak.Hajlakkot, parfűmöt is csak mélylvegő vétele után fújom, aztán spuri a fürdőből!

Néha fáj a cicim, de nem annyira mint az elején, akkor nagyon feszült.
De ha ezt a progi okozza, akkor sem értem, mert szedem az Utrót napi 2-vel.Mindegy, annyira nem aggódom.De talán kedden megyek uh-ra :lol: , nem szerdán.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok !

Egy kerdesem lenne a szules korul...........--jo elore szaladtam gondolatban de hat ez is erdekel.

Ki mit tud a epiduralasrol , jo vagy nem ,telleg annyira veszelyes lehet?
gracey

Pankaa!
A mensim júni(!) 19-én volt. Ehhez számolva már kb 8 hetes lennék. Ezért volt a ? jel minden doki fejében. De mivel tudjuk, hogy a pé, majdnem egy hóval később volt, így én ezt számolom, és a doki is azt mondta, hogy ettől számol majd vissza, mert akkor megbolondulunk a szülés előtt. :) Szerelmes a szakácsnő?????? :)

Kacsa!
A cicim nekem akkor fáj, ha leveszem a melltartót. De akkor aztán nagyon. De már most hatalmas. Mi lesz a végére. (Na jó, eddig sem volt kicsike :roll: )
Nem tudom mennyire szól bele az utro. Szeritnem a tejmirigyek kezdenek felébredni már most.

Móni!
Én együtt szültem egy tanítványommal és ő kért EDA-t. Nagyon szépen szúrták és nem volt semmi baj, és a fájásokat is érezte csak nem olyan durván, és mivel 36 órát vajúdott kicsit tudott aludni is. Perceket. A vége császár lett.
Merre élsz az USA-ban? Angie ha visszajön jó partner lesz neked, ő is sokat élt kinn. Bár lehet, hogy telejsen máshol, mint ti. :oops:
Bocs, ha sokat kérdezek :oops: Szakmai ártalom :lol: :lol:
mátra

Sziasztok Lányok! :D
Panka! :D
A következőt javasolnám!
Bojtorján hajszesz!Hajmosás elötti nap,bedunsztolni és lefekvés elött levenni a dunsztot és ugy hagyni egész éjszakára!Másnap hajmosás Bojtorján samponnal és Vargacseppel jo alaposan bekenni mielött megszáritanád!Ez mind mind gyogynövényes és semmi olyan hatoanyag nincs benne ami ártana a babának!Nekem is nagyon hullott a hajam és ez azonnal hat!Most probáltam!Én is csinálom ezt folyamatosan!Nekem a Vichy csak akkor vált be amikor a szoptatástol hullott a hajam!Szerintem most más hormonok dolgoznak ezen a dolgon!De ha azt már elkezted akkor azt folytasd!Mert a Vichy nagyon hatékony!Én már foltokban kopasz voltam amikor rendbehozta a hajam!De egy-kettőnél már éreztem a hatását!Most azért probálltam mást mert a Vichyt már hosszu évek ota használom és egy kicsit változtatni akartam!

Moni! :D
Amikor elkezdtem olvasni a leveled mintha magamat hallottam volna!!!
Én annyira rettegtem a lombiktol hogy azt elmondani nem tudom neked! :shock:
Nem ettem,hánytam,hasmanés stb és mind az idegtől!!! :(
De amikor tul lettem rajta akkor elgondolkodtam ha valaki csak egy picit beszélt volna erről akkor elkerülhettem volna a felesleges sok stresszt!
Most morbid amit irok neked de az altatás a legjobb az egészben!Ez nem mély altatás és amikor beadják az altatot akkor egy ilyen mentolos izt érzel a szádban és nagyon jo feeling jön!!!!
Csak egy dolgot kell betartani nem szabad enni az nap mert akkor tuti nem fogsz hányni!
Az injekciok már olyanok amiktől ezek a fájdalmaid nem lesznek és le is szivják őket igy nincsenek ott hogy kellemetlenséget okozzanak!Már kint nőnek nagyra!
A lombiknál nagyon kevés a sansz a méhen kivüliségre mert azon a folyamaton már tul van az embrio igy nem kell a petevezetőn áthaladnia!Persze hallottunk már olyat hogy valamilyen uton modon ugy lett de ez ritka!!!
Én epidurálva szültem de én császárral!Gondolom nem ez a fajta érdekel ha nem a természetes szülés!Én azt sajnos nem tudom!
Nekem most van a második lombikom már lassan két hete mennek a szurik!
Kérdezz nyugodtan!Segitek nagyon szivesen!

KépKépKépKép
aniko24

Móni!

Először is üdv. Másodszor, lombikban nem tudok segíteni. Harmadszor én kaptam EDA-t, mert nem volt más választásom. Toxémia miatt az egekbe szökött a vérnyomásonm, a magzati szívhang is rossz volt, választhattam EDA vagy császár. Nekem nagyon jól szúrták, nem fájt, kifli pózt kellett felvenni, hát ez nem kellemes. Utána negyed órával adják az érzéstelenítőt, ha jól reagálsz a tesztanyagra. A vajúdás végére elfogyott az érzéstelenítő, a tolófájásokat már ugyanúgy éreztem, nem volt olyan érzésem, hogy nem érzem, azt, amit kell. Ha rosszul adják, akkor nem érzed rendesen a fájást, nem tudsz közreműködni. Semmi fejfájásom nem volt utána. Ha valami még érdekel, akkor kérdezz. Ja erősen vérnyomáscsökkentő hatása van, ezért is ajánják, ha ilyen gond van.

Lányok!

Ma volt Kinga keresztelője. Képek majd egyszercsak, mert tesóm barátja fényképezgetett. Történet is idővel. 21-en voltunk :-) Utána itthon fagylaltparti volt! Meg én is rittyentettem egy csokitortát! Nagyon jól sikerült. Az a pap keresztelte, aki összeadott minket, olyan rendes kis emberke. Jön majd lakásszentelni is, na akkor majd trécselünk. Most plébános lett Rákosligeten, aki arra lkaik nézzen be hozzá, nagyon jó fej. Gondolom majd ott is bevezeti a Show prédikációt. Na nem valami amerikai cuccot kell elképzelni, hanem mobil mikrofonnal a gyerekek közé megy, és kérdezgeti őket, meg mesél nekik. Nagyon élveztem még Pesten, azt is, hogy veszi a fáradságot, hogy lekösse a lurkókat, másrészt a gyerekek nagyon eredeti beszólásait. Eredeti kérdések, és válaszok voltak, semmi tankönyv, néha meglepődtem a válaszokon, tanulságos.
Kinga nagyon jól viselkedett. Utána itthon meg volt zenebona ricsaj! Volt egy hathetes baba is, ketten osztoztak a kiságyon, olyan aranyosak voltak! Szóval nagyon jó volt. Mivel ennyien voltak, ma nem nekem kellett a csajt pesztrálni, a 11 éves zsófi pelenkázta dajkálta, nekem csak éppen etetnem kellett :-) Na most megyek aludni!

Anyu itt lesz egész héten, így kevesebb leszek, ezért bizonyára sokan hásáak lesznek :twisted:

tjuca

Sziasztok :)
Olvastam végig, de erőm már nem maradt írni :)

Juca :)
A pénteki pelenkázós sztoridon még mindig jókat kuncogok :lol: Azért ezt egy fiú még annyival meg tudja tetézni, hogy egymás után akár többször is telepisili a környezetét, meg magát :lol: Nekem is volt benne részem, Annamari meg még bíztatta is a kistesót, hogy pisiljen le :lol: :lol: :lol:
Gratula a Kingácska keresztelőéhez :) Várjuk ám a képeket :)

Unique :)
Nekem is gúvadnak a szemeim :shock: A legújabb "műsor" az íny maszírozás a cicivel :lol: Na az se kispályás :D
Peti egyébként a pénteki mérés szerint 5860 gramm és 64 cm :) Vidám, mosolygós kispacák :D Tekeredik jobbra-balra, hasról-hátra, hátról-hasra :lol:

Móni :)
Üdv a csapatban :) Sok sikert a lombikhoz. Sajnos ebben segíteni nem tudok, de itt a lányok nagyon pofik :D
Az EDA-ról csak annyit, hogy a lányomat azzal szültem huszon x óra vajúdás után :( A szúrás maga nem fájt, a fájdalom csillapítás jó volt, még aludtam is egy kicsit :) Tényleg vérnyomás csökkentő hatása van, ami nálam elég rosszul jött ki. Az elmélet szerint az EDA-val szülés kitolási szakasza meghosszabbodik és sokszor császár a vége.
A fiamnál ugyan igényt tartottam az érzéstelenítésre, de nem kaphattam és őszintén megmondom sokkal jobb volt a vajúdás :) Végig aktív részvevője tudtam lenni a szülésnek. De ez még tényleg messze van :)
Drukkolok, hogy mielőbb egy kis albérlő költözzön a pocakodba :)

Anikó :)
Egy hős vagy, tudod-e :D Mikor kapod a következő szurit?

Pupy :)
Hű de izgi! Már alig két hét és felvirrad életed egyik egszebb napja :D
Kérünk képeket a szupi egekbe repítő cipikről :lol:

Szép álmokat mindenkinek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Hétfőn még itthon Apa... :D , utána vagyok!!! Most csak gyorsan...

Junko!
Nagyon-nagyon sajnálom... :cry:

Mátra!
Nyugi továbbra is!
Borsószemhercegkisasszony biztos rendben van!!! Tudod, mondtam már, hogy anyukám is biztosra tudta, hogy élek, pedig Ő papírt is kapott róla, hogy már nem... Úgyhogy a név kötelez!!!

Móni!
Üdv közöttünk! Jobb helyre nem is cseppenhettél volna! :wink: Majd Mi erőt adunk és megnyugtatunk! :)
Kép
Én is lombikos segítséget kapok/tam... Kérdezz bátran! :D

Juca!
Kingácska keresztelőjéhez gratula! :)

Aniko!
Petesejteknek üzenem! Kép

Panka!
Nekem is hasonló mértékű volt a hajhullásom... (bár nem tudom milyen a hajad hosszúsága..., nekem hosszúból volt ilyen mennyiség) Ijesztő! A sampon kicsit lassabban hat, és ugye idő, amíg visszanől, de az ember már a hullás megállításának is örül! És amikor meg nőlni kezd!!! :) Sok kis apró hajszál... :D

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Sziasztok Lányok!

Na tegnap hazaértünk. Most nem tudok aludni, mert annyi minden történt.
Előbb mesélek magamról, ezt nyugodtan át lehet tekerni, aztán írok mindenkinek.

Szóval pénteken hazaértünk rendben, igaz kicsit sok volt adugó az autópályán, de elég hamar. Szombaton keltünk 5 órakor, és fél hétkor már el is indultunk. Kb 160 km 3 óra) volt Lengyelországba az út, de igen megérte. Gyönyörű szép a táj. Sajna fényképeket nem tudtam csinálni, merta gépet itthon hagytuk, de szerintem mindenkinek van fogalma arról az alpesi fajta tájról. Na ez is valami ilyesmi volt. 2 autóval mentünk, mert az egész bagázs jött. Odaértünk a piacra is, ami kiderült, hogy olyan, mint a Józsefvárosi, de itt nincs kínai cucc, hanem csak olyan, amit alengyelek csinálnak. Gyönyörű minden elhihetitek. Szőnyegek, estélyik, kosztümök. Igencsak hűledeztem. Pedig ugye a Westend után mindjárt más. Vettünk 2 kiságyat (tölgyfa kézzel faragott), 2 db 7 részes garnitúrás méhecskés ágyneműt (baldachin, ágynemű, huzat rá, fejvédő stb), 2 kókusz matracot matracvédő huzattal. MIndezt 40 ezer forintért. Sajna több mindent meg tudtunk volna vanni, de bezárt a piac délután 1-kor. Mondjuk nagyon boldog vagyok, mert spóroltunk kb 50 ezret ezen a túrán. A fuvart meg ingyen keptuk, mert utánna még kirándultunk kicsit:
A szlovák-lengyel határon volt az első világháború egyik legnagyobb csatája (nem részletezem, nem vagyok történelem zseni :oops: ). Itt ki vannak állítva a hegyoldalban egymásnak rohanó tankok, repcsik, ágyúk, radarok, lövészűrkok. Mindent meg lehet tapintani, nézegetni. Na itt piknikeltünk is egyet, és megettünk fél zsák karamellát (szerintem mindenki ismeri :lol: ).
Este 8-ra értünk haza. :lol: Csodálatos volt :)

Még szombaton felhívott minket a férjem unokatesója, hogy atlálkozni szeretne velünk. Mondtuk neki, hogy most külföldön vagyunk, de vasárnap megyünk vissza. Hát akkor találkozunk. Feljöttünk. Kiderült, hogy az anyósom, meg a férjem testvére is itt volt, mert Tominak szülinapja volt tegnap. Gondolták meglepnek minket. Sajna az anyósomnak akkorra már haza kellett mennie,mert éjszakában dolgozott. Végül is az unokatseója értett minket félre, mert azt hitte, hogy szombaton mi már itt lszünk, így szólt nekik, hogy jöhetnek. Na mindegy, mi szívesen fogadtuka két csajt. Hoztak kajcsit, meg mindenfélét. Végül is úgy éreztem, hogy szeretettel jönnek. Először csak baráti beszlgetés volt, aztán rátértek, hogy béküljünk ki. Tök intelligensen megbeszéltünk mindent, és békében váltunk el, hogy atlálkozunk, és hogy értékeljük, amit tettek. Igaz teljesen félreértetteük egymást, de ez tényleg szerencsétlen véletlen volt.
Még mielőtt jöttek volna anyósom felhívta a fiát a következő szöveggel: "Szia, Boldog szülinapot, szia". Meg sem kérdezte, hogy a babák hogy vannak...Na nem csináltunk belőle ügyet.
Miutána két csaj elment, gondoltam megköszönöm az anyósomnak, hogy itt volt. Felhívtama munkahelyén. A férjemmondta, hogy ő nem, mert ismeri. de nálunk így szokás. Felvette. Mondtam neki, hogy köszönünk mindent, hogy sajnálom, hogy félresikerült ez az egész, de hirtelen mentünk, és hogy értékelem, hogy itt volt. Persze mindezt úgy, hogy békülni akarok. Hát ne tudjűtok meg, hoyg mit kaptam. Elkezdte sorolni a sérelmeit, meg hogy mennyit tett értünk (ebbe beletartozik az is, hogy egyből felvette a telefont). Kérdezte, hogy nekem mi a bajom. Mondtam neki, hogy én csak békülni akarok, nem látom tetejét annak, hogy elkezdjem sorolni, meg úgy döntöttünk a délután után, hogy el akarom felejteni. Hát ő nem akarta, és csak mondta tovább. Kérdeztem, hogy most sem érdekli, hogy mi van az unokáival, hát kifejezte, hogy nem érdekli végül is. Elbúcsúztunk, letette..... :(
A francba...... :(

Kép
narco

Mátra!
Hűt akkor egvan az én kis rókácskám. Most már bizotsan tudom, hogy beköltözött hozzád, és el nem hagy téged. Vigyázz, mert igen ragaszkodó :lol: De azt hiszem, most ennek a ragaszkodásnak örülnél a legjobban, nem?
:lol:

Adri!
Akkor levike éppen olyan nagy kópé, mint a többiek :lol: És a kislányok, akkor enm tudnak arcon pisilni, csak hason?

Unique!
Hát ezek a fejős történetek sem rosszak :oops: A tajcsi érdekében mindent :lol:

Pankaa!
És hogy bírod az eltiltást? én már előre rettegek, hoyg mi lesz, ha nem nyúlhatoka páromhoz... :oops:

Pupy!
Olyan jó, hogy készülődhetsz :lol: Bárcska én is újraélhetném azt a boldog napot. De így csak szép emlék marad. de ez is jó így.
Most már neked sincs sok hátra. Család??? Lázban ég már? :)
Szorítok neked hétfőre, de meg ne köszönd. :lol:

Anikó!
Sajnáloma tujáidat. :( Nekem a szívem szakad meg 1-1 virágom halálakor. edig itt elég gyakori, mert száraz levegőjű lakásban lakunk. nem lehet, hogy vakond volt? Azok szoktak ilyat csinálni.

Nomi!
Nagyon sajnáloma negatív tesztet :cry: Ne haljon ki a remény, ne engedd. látod annyi mindekinek sikerült már itt, és csoda történetek, és csoda petezsákok is vannak.
A férjem is augusztus 13-án születette, hát ők stramm kölykök nem?

Junkó!
Sajnálom. :cry: Rossz olvasni, hogy elkeseredtél. Mindenesetre várlak, hogy gyere, és olvas, írj.
Kacsa!
Várunk! :lol:

Moni!
Üdva klubban. Szerinetm nagyon jó helyre jöttél.
A beültetés szakmai részében tudok segíteni. tapasztalatom róla nincs, de az élmény hátterét elmondják majd itt mások. Kívánom, hogy a köv problémád valóban az EDA legyen. :lol:

Juca!
Gratulálok Kingának, az első valóban családi esemény. :lol: Bár én sem emlékszem, d ebiztosan jó buli volt . :)

Sok.sok puszi: Nárcó

Kép
narco

Sziasztok megint mindenkinek!

Kosz a jo jelentkezesedet Narco. Mindenkitol jol esik minden batorito jo szo most.

Olyan kedvesek vagyok itt ezen a forumon :)

Ma este voltam egy barati kozos programon es mar este fel nyolc korul olyan almossag fogott el meg elkezdett keveregni a nyomrom is olyan hanyinger szeruseg fogott el .

Faj a mellem is kissede nem egeszen ugy mint mikor legutoljara terhes voltam valahogy maskepp.

Lanyok!

Nem lehetseges hogy a progeszteron kup csinal ilyen tuneteket?

A legutobbi inszemnel is ereztem ilyet de aztan a menses koruli nap elott mar el is mult.

Nagy kerdes !?

MOST AKKOR MI VAAAAAN!??

Csutortokon lesz vervetel.

Na megyek alukalni.

Varom a valaszokat.

Udv: Moni

gracey

Szia Brill !

Koszi hogy irtal te is aszem telleg jo helyen vagyok ..........koztetek.

Pusz: Moni
gracey

Sziasztok Drágáim!

Már most úgy hiányoztatok, nem tudom mi lesz velem a jövő héten. Na de azért majd megpróbálok bejelentkezni úgy, ahogy most is tettem.
Most megyek fürcsizni,meg hajam mosni,mert megyek a 2 interjúra. Az egyikre 11-re (A lorealhoz, itt dolgozik a párom is és beajánlott) ill. 12:30-ra(de majd felhívom,h kicsit későbbre) a munkaközvetítőhöz.
Aztán jövök és visszaolvasok, és nem menekültök megint a jó hosszu Pupy-novellától. :lol:

Móni!
Üdv. közöttünkKép és mielőbbi boldog és probléma mentes pocakosodást kívánok!!

Sok millió puszi! :wink: Kép
Vendég

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Lányok! Kép

Pupy! :D
Akkor neked mennek a drukkok! Kép

Moni! :D
A megemelkedett progi sok furcságot képes csinálni!
Bizzunk benne,hogy más miatt érzed magad rosszul! Kép

Brill! :D
Mikor lesz az első szuri?
Beirnám a táblába!!!!
Köszönöm a petesejt növelőket!
Szerdán már többet fogunk tudni! :wink:

Annácska! :D
Minden nap van szuri és mult hét péntektől még egy csatlakozott hozzá!Igy kettő van naponta!

Narco! :D
Örülök,hogy megjöttetek és,hogy ilyen ügyesek voltatok!!
Biztos gyönyörűek a kiságyak!
Végül akkor ruhácskákat nem vettetek?
Visszamentek még?
Vagy azt már máshol veszitek?

KépKépKépKép
aniko24

Juca!
A kersztelős képeket várjuk nagyon!!! Kép

Narco!
Drága,sajnálom hogy anyosod ennyire korlátolt gondolkodásu!
De szerintem ez egy meddő küzdelem!
A jo szándék meg van benned és tudom,hogy azért tennéd rendbe a dolgokat hogy a férjed boldognak lásd amiért teljes a családi béke!Legalább is engem mindig ez vezérelt!
Amikor én rendben akartam hozni mindent pont a kisfiamat vártam és arra gondoltam majd ha megszületik akkor minden rendbe fog jönni magátol és én fogcsikorgatva de mosolyogni fogok!Sajnos nem igy lett!Csunya amit irok de leszarja a gyerekem pedig az ő vére is! :( A lakása szinte ki van tapétázva a kisfiam képeivel és mindenhol elsirja hogy ő az élete értelme és mennyire imádja!!!Csak karácsony ota nem látta a gyereket!Szép!!Sokáig fájt nekem ez az egész de most már kivülálloként nézem ahogy a férjem szegény örlödik ebben az egészben!És ezt már nem lehet helyrehozni senki részéről!Bennem egy nagyon mély seb van és nem is szeretném rendbehozni ezt már.Lezártam magamban!

KépKépKépKép
aniko24

sziasztok.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Kidőlt a pipi, mert jól lefárasztottam Halász Jutkával, most kb. 2 óra durmi következik :) Mielőtt mindenki fejvesztett menekülésbe kezdene, nem fogok ám itt lógni két óra hosszat :wink: :lol: :lol: :lol:

Mátra!

Hogy vagy ma reggel?

Juca!

Gratula Kinga keresztelőjéhez, képeket mielőbb várjuk! :) Nem semmi, 21-en elfértetek nálatok? Mondjuk tudom, hogy szép nagy lakásotok van, de 21 ember már egy kisebbfajta lakodalom :)

Nárcisz!

Nagyon ügyesen bevásároltatok a kölyciknek, ez igen! Teszel fel képet a szerzeményekről? Az a méhecskés garnitúra nagyon jól hangzik. Olyan "tehenes" karamellát ettetek? Nem tudom mi a neve, de egy tehén van a papírján, nem? Az ááááááááállati finkó :)
Férjednek boldog szülinapot! Látom anyósod megint hozta a formáját :evil: :evil: :evil:

Móni!

Üdv a csapatban! Mielőbbi babásodást! Lombikban sajnos nem tudok segíteni én sem, de lehet, hogy már nem is lesz rá szükség?
:wink:

Pupy!

Megadrukkok az állásinterjúkhoz! Ügyes leszel, ez tuti :)

Anikó!

Napi két szuri, jujjj... Mind a kettő hasba megy? Lehet egy szúrással beadni, vagy mindenképp kettő kell?

Norwell!

Esetleg próbáld meg hónaljtartásban szopiztatni Kendét. A kül. pózok váltogatásával mindenhonnan jól ki lehet üríteni a cicit. Szerencsére ő még nem túl hosszú, mert pl. én a Dórit már nem tudom így szopiztatni, mert mindenhol kilóg :)

Nomi!

Sajnálom a negatív tesztet. A férjednek meg utólag boldog szülinapot :)

Junkó!

Francba :cry: :cry: :cry: Hülye piri :cry: Azé' gyere ám közénk!!! Meg a talira is! Mikor is lesz???

Panka!

Az én uh-s képemen, amit tegnap tettem fel Mátrának Dóri valódi kora 4 hét, de ezt igazából felesleges számon tartani, mert mindenhol a doki által számított kor érvényes. Tehát 6 hetes az utolsó mensi alapján számolva. Az összes védőnő, szülész-nőgyógyász, ultrahangos, laboros, portás, takarítónő azt fogja elsőnek megkérdezni, hogy mikor volt az utolsó mensi. :lol:
Szerencsére a cicifájás nem tart örökké, ezért ne izgulj!!! Persze én is frászt kaptam, mikor már nem éreztem (addig minden este megnyomkodtam, hogy érzem-e még :lol: :lol: :lol: ) Az én nőgyógyi doktornénimet még az ilyen kérdésekkel is zaklathattam, és ő nyugtatott meg, hogy a szervezetem lassan "hozzászokik" a megváltozott állapothoz, ezért csökkennek a tünetek. Később már csak akkor akartak leszakadni a cickók, ha levettem a melltartót. Engem azzal is beparáztattak, hogy akinek nem fáj nagyon terhesség alatt a cicije az nem fog tudni szoptatni. Na, ez is egy a sok emeletes marhaságból, amivel a frászt hozták rám, és teljességgel alaptalan!

Na, most összeírtam egy csomó mindent, de tuti nem írtam mindenkinek, akinek akartam, ezért ha valaki kimaradt, kérdezzen újra nyugodtan!

Pusszancs!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Monyó!

Bővebben? Vonalzó???

tjuca

Monyóka!

Szia! Mi újság felétek?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

egy mondatot kuld el

Kép
monyoka

megprobalom maskepp,mert igy nagyon gaz.

Kép
monyoka

Évi!
Mit csinált a Pipivel Halász Judit, hogy ennyire kidőlt tőle? Énekeltetek + táncoltatok?
Én is folyton nyomkodom a cicijeimet, hgoy fájnak-e még, de akkor abbahagyom. Ha akarnak, fájnak, ha nem, akkor meg nem.
Mondjuk minden héten mérem, a cici és a poci körfogatomat.
Az lehet, hogy alul, a köldök alatt jóval, kb. a fanszőrzet felett már látszik vmi. kis dudorodás? Mármint, azt látom, hogy van ott egy dudor (állva nézegetem), de az lehet, hogy azt ár Pöttöm dudorintotta oda? (Ja 6+1 lenni ma, utsó mensitől számolva)

kacsa14

Sziasztok!

Magamról:
Képzeljétek, már nagyon rég nem volt ilyen, hogy megjött, és nem kapartam a falat a fájdalomtól. Egy szem gyógyszert sem kellett bevennem! Mondjuk nem is volt olyan erős.

Anyukám mikor a bátyámat várta, szinte végig vérzett. Én nem szeretném, ha nálam is így alakulna. Most tisztára terhesnek éreztem magam, meg is lepődtem, hogy megjött. Remélem ez nem örökletes, mivel a bátyám koraszülött volt, és anyukám 6 hónapot feküdt vele.

Elkezdtem hőmérőzni, mivel annyira változó a ciklushosszom.

Pupy: Szorítok állásügyben!

Mátra: üdv a pocaklakónak, remélem hamarosan láthatjuk!

Anikó: Bámulatos, milyen jól bírod a szurihegyeket.

Móni: Szia! Jó helyen jársz! Én nagyon sok mindent tudtam meg a lányoktól, nagyon sokmindenben tudnak segíteni!

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Évi!

Most számoltuk megint 22 :-) Egy kanapé és két Förbi ülőke! Tudod mi olaszosan adjuk elő! Vagy megszokik vagy megszökik a vendégsereg. Előbbit választották. A két kiscsajszinak volt helye, a többiek meg oldják meg!

Narco!

Tudnál képet dobni a cuccosokról??? Nagyon szépek lehetnek az ágyak.
Ja Kinga nem pisil sugárban, csak úgy finoman maga alá. Ám a távfosi az nagyon menő :wink:

Móni!

Kérdésedre válasz: csütörtökön minden kiderül
Azt szerettem volna még tegnap írni, hogy a beültetés után szerintem biztosan nem olyan egyszerű az az injekció. Ha nem azzal van gond, hogy megtapadjon a terhesség, akkor én nem kockáztatnék, és annyi embriót kérnék vissza, amennyit el tudok vállalni. A lombikos lányok tudnak erről több infót mondani, hogy hány élő magzat marad meg, de ez a szuri nagyon brutálisan hangzik, ez nem más, mint abortusz. Én ultrakonzervatív vagyok. Ennek ellenére nem tudnám feldolgozni, hogy az egyiknek adtam eélyt az életre a méhemben a másiknak nem. Ez a ti döntésetek, de ennek még előtte higgadtan üljetek neki, sőt kívánom, hogy soha ne kelljen ilyen döntést hozni!!!!

tjuca

Eszti!

Tesztet nem csináltál? Mert akkor el kellen nyargalni a dokihoz, ha babát vársz!!! Tudod progeszteron...

tjuca

na sziasztok megint.

nem tudok irni:(olvasgatni is csak nehezen.
velunk minden rendben.tul vagyok a pe-n,ma reggel mertem egy hot kivancsisagbol es 37 lett ami ugye azt jelenti hogy megvolt a pe.
ez a honap amolyan faj a f...szom szisztemre mukodott.se nyaknezes se homero de meg a minimikroszkopom is a szekreny melyen pihent.
varjuk a ferjem fizeteset immar egy eleg komoly osszeggel tartoznak neki,amibol teljesen meg tudnank csinalni a konyhamat.
a munkahelye meg megvan,mindenki hallgat nem tudni mi lesz.
egesz hetvegen pakolasztunk atrendeztuk a szobakat.mostmar van gyerekszobank is:)he gyerek nelkul.na de van es ez a lenyeg:)
a sogonomnek megtudtuk hogy fia lesz,agusztus vegen jonnek haza,na az egy kemeny menet lesz.
ja meg el nem felejtem.szedem a mehpempot a ferjem meg a ginzenget,enyit tettunk meg csak a jo ugty erdekeben.
hat ennyi.
bocs hogy nem irok mindenkinek kulon de mar az is eredmeny lenne ha ezt el tudnam kuldeni.

Kép
monyoka

a vonalzom hamis.

Kép
monyoka

Nárcisz!
Ügyes vagy a vásárlással. Mondtam a páromnak (:)) telejsen elkpedt. Kérdés: akkor nekünk is Lengyelországba kell menni? :D
Anyósod meg nem minősítem. Szegény párodat sajnálom nagyon, de az jó, hogy a csajokkal kibékültél,. Remélem anyósod nem fordítja vissza...

Évi!
Egész eddig azt írtam volna, hogy jól, de most úgy elkezdtem szédülni... De a tegnap este húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú az nem volt semmi. Csak feküdtem és vártam a párom (:)) haza, hogy legalább egy pohár hideg narancslét adjon. :( De nem baj, csak dolgozzon a pici odabenn. :wink:

Monyóka!
Szia!
Bővebben??????????!!!!!!!
mátra

Kacsa!

Csak táncoltunk, az éneklést HJ-ra bíztuk :) Jobb volt így mindenkinek :) De tényleg jól kidőlt, mér két órája szunyál :) Mostam egy adagot, kiteregettem, készítem a második adagot, ágyneműt húztam, nagyon serény vagyok :)
Dudorkát csinálhatja a Pöttöm, van, akinek nagyon hamar látszik. Persze nem a baba nyomja ki, hanem a terhesség miatti rossz emésztés miatt vagyunk pufik az elején. De nem ez a lényeg, hanem a dudor :)

Mátra!

Intenzíven dolgozik benn a manócid :)Már csak egyet kell aludni az uh-ig :)

Monyó!

Remélem megkapja a férjed a pénzét! Gyerekszobánk nekünk is előbb volt jó fél évvel, mint hogy babás lettem volna. :) sebaj, lesz hamarosan lakója is!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Pár kép, mielőtt végleg elfelejtenétek minket:

Bébikomppal közlekedem:
Kép

Anya mégis megetett barackkal... Isteni fincsi!
Kép

TV-néző pozícióban:
Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Juca!
Nem csináltam tesztet mivel megjött. Mi az a progeszteron?

Évi!
Megnéztelek volna hogy partyztok HJ-ra. Az én unokaöcsém is igen bírja, bár szerintem rocker lesz a mozgását elnézve! :D

Nárcisz!
Imádom Lengyelországot, tavaly voltam ott. Pontosan hova mentetek vásárolni?

Mátra!
Mikor mész legközelebb UH-ra?

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Évi!
Dóri nagyon tündéri!
Szépen fejlődik!!!
Nagyon vagesz a TV nézős farmeros szerkója!

kacsa14

sziasztok lányok!

A hajhullás nagyon durva med kellene nézetned vérvétellel a vasodat az egyik vendégemnek nagyon alacsony volt fél évig nagy dózisban kellett szedni mostmár kevésbé hullik neki.
Kérdés: minden nap fésülködsz?? ha csak hajmosáskor akkor nem sok.(ha hetente mosod) Napi 80-100 szál kóros.

Aki volt idén nyaralni Horvátországba kérem írja le az árakat és mit érdemes vinni, autópályadíj,stb.
Előre is köszönöm.
Az esküvőhöz sok boldogságot kívánok a mienk 3 éve volt de olyan mintha tegnap lett volna. a legszebb nap.csak az a baj olyan gyorsan vége lett pedig 6 óráig biztos tartott. van képem az iwiwen akit érdekel elküldöm priviben. Van aki fenn van ha igen külj üzi priviben és bejellölek.

Sok puszi mindenkinek!!
ui: hétvégén csináltam 1 csíkos tesztet pedig azt hittem azért fáj a hasam de nem.
Tegnap 21 üveg körtét raktam el a párom odavolt dolgozni.
üdv Anita

Kép

Kép
bellanitta

Juca!
Nászéjszaka? Mi az? Asszem ez az egyetlen ami kimaradt a mi lakodalmunkból. Nem bánom, és azóta pótolva. :)
Öltöztetős sztori nagyon jó, vizuális típus vagyok, a legjobbat akkor röhögtem, mikor elképzeltem, hogy Narco ezt két lehet, hogy ellentétes nemű gyerkőccel fogja csinálni :)
Az ilyen pap egy kincs, mi is ilyenhez jártunk házasság előtt, és megfogadtuk, hogy ha lehet akkor gyerkőcök is hozzá fognak járni, ugyanígy mikrofonnal bemegy közéjük kérdezget, tanítgat és a gyerekek érdeklődéssel figyelik.

Norwell!
Két nappal a rossz éjszaka előtt is ettem kukoricát, akkor semmi nem volt, bár a paradicsommal is ugyanígy jártam. Szaporodik a tiltott kaják listája :(

Mátra!
Asszem megnyugodhatunk, ha már vuk és családja is hozzádköltözött az jó jel, bár rossz érzés, de babóért mindent. :)

Kacsa, Mátra, Juca!
Talán így hogy többfele oszlik a rókacsalád egyszerre nem lesz olyan brutál, úgyhogy hajrá többi kiszebrácska, ha költözzön jól szét a rókacsalád :) amúgy most osztozom rókacsaládos senyvedéseken, még mindig él bennem a csütörtök éjjel emléke. Eddig nem tudtam, hogyan lehet nem kiérni a budira, hát most sikerült, egyetlen szerencse, hogy a kád közelebb volt.

Kacsa!
Nekem cickófájdalom olyan mint a mesében hol fáj, hol nem fáj.

Pankaa!
Juj ez egy kicsit durva, már a hajhullás. Nem lehet vele valamit kezdeni?

Móni!
Üdv itt, drukkolok ezerrel, hogy sikerüljön újra egy babát kihordanod. Szülésfelkészítőn nekünk azt mondták, jó lehet az eda a vajúdáskor, de a kitolásnál kevésbé tud segíteni az anyuka, bár a baba akkor is kijön. Amúgy nem olyan veszélyes, bár én hozzáteszem félek tőle, mikor a bokámat műtötték inkább altatást kértem, de ez csak az én parám.
És hogy most mi van? Várakozó álláspont, majd csütörtökön kiderül.

Narco!
Ügyesen vásároltatok! Nem gondolkodtatok egy közös ágyon ikreknek?
Írok privit van egy kérdésem hozzád.

Monyoka!
Kis lépés is haladás, hajrá tovább méhpempő meg ginzeng.

Évi!
Elájulok ettől a pipitől, éééééééédes! Ja és Halász Judit valamit nagyon tud, anno én is imádtam, ha jó lenne a bakelitlejátszónk elhoznám anyuéktól.

Bocs ha valaki kimaradt, ma ez van, kicsit álmoskás vagyok.

Most voltunk kiválasztani a ház külső színét, vagyis azt már tudtuk, hogy barack lesz, de most már konkrétan színtáblából és jövő héten akarják is már színezni. Jipííí készül a házunk. Bár csináltunk bakit is, mert rossz wc csészét vettünk, mert beépített tartályunk lesz (kivitelező ajándéka) és ahho nem lehet ám akármilyen csészikét venni, hát nem is találtuk el. Most viszegeti vissza a párom. Belül is készülget, elvileg holnap már lehet majd fürdeni, meg pisilni rendesen, bár még kiköltözni nem most fogunk azért.

Üdv

kancellárka

Anita,
nem csináltad túl korán azt a tesztet?

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Sehol senki? Csak én vagyok gépközelben?

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Én is itt vagyok...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Napuff, Eszti is eltűnt. magammal meg csak nem levelezgetek. Bár teljes lenne az egyetértés :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Vagyok, de fagyogat a kapcsolat.

Eszti
babafalva.hu vonalzó
szti77

Lányok!
Én is itt vagyok, de nem vagyok egy beszámítható állapotban.

Szeretnék mindenkinek írni, de állandóan ugyanazok keringeneka fejemben.

Sajnálom, és ne haragudjatok, megpróbálom magamat összeszedni.....

Kép
narco

Sziasztok!

Anikó!
Mennek a drukkjaim neked!

Brill!
Neked is nagyon szorítok!!!!

Móni!
Üdv a csapatban!

Évi!
Dóri nagyon édi-bédi! :lol:

Junko!
Nagyon sajnálom!Azért írj néha!Emilt is!

Mátra!
Minden rendben van, hidd el!!! :wink:

Felteszem az ígért képeket:babaszoba és én!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

ÉVA HÍRADÓ

ELMENT A MAGZATVÍZ, ÉS MIVEL VIRÁG NEM FORDULT MEG 17 UTÁN CSÁSZÁROZZÁK.

nyugodt, még nem félt, mikor beszéltem vele, várta az orvosát.
mátra

Éva!

Nagyon-nagyon drukkolok!!!
Jaj Istenem!!
Remélem minden rendben lesz.

Kép
narco

Véletlenek nincsenek!

Pont most nézegettem a táblát, én is ennyi idősen szültem. Nekem is 37+3 nap volt :wink:

Szorítunk Évinek, minden rendben lesz!!! :D :D :D
Vendég

Kati!
Veled mi újság?
Azt szeretném még megkérdezni, hogy neked továbbra is vannak cukor problémáid?

Kép
narco

Éva!

Minden drukkom a tiéd most! Féltél, hogy a baba kis szűz lesz, hát oroszlán lesz Virág! :wink:

Csibe!

Nagyon csini vagy, ezt csak ismételgetni tudom, őszintén. Gábornak pedig igazán szép szobája lesz!

Narco!

Gyere ide és ne gondolj az anyósodra! Felnőtt embert nevelni nem lehet, egyesek szerint gyereket sem, ő ilyen marad.

Évi!

HJ-t kazettáról, vagy CD-ről játszod???

tjuca

Csibe!
Nagyon szép a pocid :) A babaszoba meg egyenesen gyönyörű :D
Ha ennyien szorítotok, akkor biztos nem lehet semmi baj.

Eszti!
Holnap reggel.

Anita!
Nem volt korai az a teszt? Nekem is 1 csíkos lett az első...

Niki!
Nem bánom én, ha az egész familia ide jön is, csak tudjam, hogy minden rendben van benn... :D

Évi!
Nem találok szavakat. Az a nevetés, az az arc, az orrocskája...

Juca!
Keresztelős képek????
mátra

Narco :)

A cukrommal annyi, hogy még nem voltam a diabetológusnál, csak telefonon beszéltünk. Azt javasolta, hogy maradjak az inzulinnál. Amiből sokkal kevesebb kell. Úgy kelek, hogy 4,2-5,2 közt van. Pl.: 15 helyett 6-ot szúrok, stb. Ezek az értékek nem mérvadóak, mert elég össze-vissza, és ráadásul sokat eszek :oops: :oops: :oops:

De még egy - két hét, összekapom magam, és akkor még kevesebb kell, sőt majd elkezdem a kítűzött cél elérése érdekében a fogyókúrámat is! :lol:

Csak a kezdet nehéz..... :roll:

Röviden ennyi, örülök , hogy jól vagy.

Meg persze mindenkinek puszi!!!

Olvasok ám szorgalmasan :P
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?