Sziasztok!
Kandika! Kiskincs!
Nagyon sajnálom, h. most egyikőtöknek sem jött össze, pedig nagyon drukkoltam!!!!!
Remélem nemsokára jobb híreket hallhatunk!!!!!
Pogi!
Én az orvosin még említés szintjén sem hallottam a PCO-ról (igaz a szülészet gyakorlatot csodaszépen elblicceltük: Sütiztünk egy közeli cukrászdában!
Pedig, ha tudtam volna!!!!
Mindenesetre az első - és egyben utolsó - gyakorlatunkon éreztették velünk, h. nem érnek rá velünk foglalkozni és csak teher vagyunk a számukra!!!!!! Mi meg értettünk a szóból!!!!! Sajnos hagytuk magunkat lerázni!
)
Szóval én nem csodálkozom, h. átlag háziorvos nem hallott róla. Nem ez a baj, hanem az, h. max. az ősrégi tankönyvében néz utána, ha egyáltalán utánanéz!
Sajnos egyes dokik, még mindig sajnálkozva néznek az emberre, ha azt mondja, h. a neten olvasta, azt hiszik, h. a net csak chatelésre ill. szexvideók letöltésére való! Ezért én egyből a Medline-ra szoktam hivatkozni (orvosi szakirodalom internetes könyvtára)!! Szerintem a fele azt sem tudja mi az, de a "med" szó vmi orvosira utal nekik is!!!!!!
Az viszont felháborító, h. a nőgyógyászok sem tudnak semmit a metforminról!!!!!
Babancs!
Örülök, h. már jobb a hangulatod!!!!!
A diabdokidnak igaza van abban, h. egyenlőre ne siettesd a babát, előbb a pm problémádat rendezd! Tényleg lehet, h. nem is lesz szükséged metforminra, mert valószínű, h. esetedben a PCO elsődleges oka a hipertireózis!
Örülök, h. az endodokid meg olyan bogyót írt fel, ami mellett babásodhatsz, így ha beállítják a pm működésedet, egyből indulhat a babaprojekt, nem kell átállítgatni más bogyóra!
Ha már normalizálódott a pm működésed, de nem áll helyre a ciklusod, akkor viszont már tudni fogod, h. mi a következő lépés!!!!
Asszisztensnőnek mondd meg: Ne okoskodjon!!!!
Ez az egyetlen, ami tényleg rendezi, a hormonok csak mesterséges ciklust csinálnak!!!!!!
És el fognak tűnni a ciszták maguktól!!! Én direkt megnézettem és már egy sincs!!!!!
Szia Okriszta!
Lesz mit olvasnod!!!!
Készíts be 3 napi hidegélelmet a gép elé!
Gabika!
A gyomorégés valszeg a terhesség miatt van! És még lesz is!!!!
Nilacid, Digestive Rennie v. sok-sok tej segít!!!
És minden olyan kaja kirostálása, ami gyomorégést okoz!
Nálam ezek sajnos a kedvencek: paradicsomos húsgombóc, paradicsomos káposzta, gyümölcsmártás, rántott dolgok stb. !
De mindenkinél más dolgok okoznak gyomorégést!!! Úgyhogy neked kell kitapasztalnod!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rambóka 2009.07.05 17:55-kor.