SZiasztok:) Hűűű visszaolvastam 3 oldalt, de jegyzetelnem kellett volna
Edit, nem, nem haragszom rád, nyilván elfeletettem hogy mit kérdeztél
ops
Tamás szerdán fog felmondani, akkor még 2 hét a felmondási ideje, utána megy fel Pestre munkát keresni. Egyenlőre nem tudjuk hol fog dolgozni, de nagyo nremélem, hogy talál valamit....
Szakács egyébként
Nem tudom mondtam-e már:)
Kedden aláírtuk a szerződést, tegnap el is utalta a bank a pénzt, így már mindenhonnan nézve van egy lakásunk:) Csak nem tudunk még beköltözni:(
A szeptember 16 elvileg már jó lenne nekünk a talira, bár nem tudom mennyire lesz káosz a lakásban:) De nagyo nszeretnék veletek talizni:)
Julcsi, hol van a lakásotok? Hugomék gondolkodnak rajta, hogy belevágjanak-e a lakásvásárlásba (szerintem mindenképp jobb mint az albérlet..):)
Kaják:
Én mindent adok Katának ami a bébiételekben benne van. ő már egy 3 hete biztos kapja a húsokat is, mert a Kecskemétinek 5 hónapos kortól van húsos kajcsija is.
Kap paradicsomot is, szilvát is, meg mindent ami ebben fellelhető:)
Vki kérdezte:) Zsuzsa is vagyok, meg Zsófi is:) Kib...ott hosszú nevem van
Kern-Márton Zsuzsa Zsófia
És ezt kellett nekem kb 60x leírni a szerződésnél:)
A névnapom elvileg agusztus 11, mivel ekkor van a Zsuzsanna melett Zsuzsa is, de egyrészt úgyis mindenki lezsuzsannázik engem, másrészt mindenki februárban köszönt, így akkor "szoktam" tartani
Katáról: Mit írjak? Eszik, alszik, forog, kacag, és ennyi:)
Ma pl délben keltünk....
Tegnap tartottuk az évfordulónkat (az elsőt
:):):) ) mert Tamás vasárnap dolgozik. A kersztanyjuk vigyázott a kicsikre, míg odavoltunk:) Persze mi butusok nem mondtunk neki el mindent, többek között azt sem, hogy vacsi után adjon rá hálózsákot, és fent az ágyba ntegye le. Így a nappali ruhájában aludt, lent a bölcsőben. Amikor felvettem, persze felébredt, így éjfél- fél egy körül még kajcsizott, ennek köszönhető a délig alvás....
NA pusz, mentem gyerekezni:)
Ui: nem is olyan nehéz két gyerekkel:)
Uii: Én is mosatlanul eszem a gyümölcsöt
Tudom hogy nem kéne, de nem bírok rászokni:( Ha meg a Bencéét megmosom, akkor nem eszi meg, mert vizes, így vagy mosatlanul eszi ő is, vagy meg kell várnom míg megszárad:) Ez a gyerek türelmétől függ:)
ZSu