Jó estét Lányok!
Elõször is, PIldi: de jó, hogy írsz és ide
ÉS ne csodálkozz, engem cca. 4 hét után hiányoltak...
(öreg elefánt nem felejt!!)
Norcsi, azt hogyan csináltátok, hogy ott vagytok a víz mellett és nem mentetek le?? Én nem bírnám ki!!
Az Ovi remélem tényleg beválik Julcsinál
Cory, már ekkore Balu?? Cipõ, meg szülinap?? Nemrég még azon szurkoltunk, hogy egyáltalán kibújjon..
Iboly, HP-rõl egyezett a véleményünk...de az öcsém elkezdte bújni, majd Hannus és egyszer csak azt vettem észre, hogy Tomi is falja. "Kénytelen" voltam elolvasni, csak, hogy tudjam mit olvasnak...
Tényleg volt benne egy-két félelmetes rész, de nem lettek rémálmaik, nem azt szûrték ki belõle. Ha rajzolnak, vagy mesélnek Harryrõl sosem a szörnyû dolgokat mondják, hanem pl. milyen vicces volt, amikor megszöktették õt a barátai, vagy mikor elõször evett csokibékát..stb. Szóval másképp látom már.
Az sokkal inkább zavar, hogy van egy jó pár olyan reklám, amitõl elõször én is megijedtem: Stella A., ahol a szép nõbõl szörny lesz, horror pofával..mindezt esetleg két mesefilm közé bekeverve. A csak tejivó Drakula nevetséges, de lehet, hogy egy Kari fazonú kiskölyök kiakad tõle...
Andrist nem próbálták betenni 2.-ba? Hallottam már ilyenrõl..nálunk Tomi íráskézsége nem volt vmi jó. (Most is vmi szörnyû a külalakja..)
LKata, Borcsa üdv itt
Evey, kösz a tippeket, erre mi is gondoltunk, de vhogy olyan bénák itt az emberek..elõször is ciki a használt cucc..(megj.: baromi sok szegény ember él itt), jobb a kínai (már a 3. nyílt a nyáron..no comment!)..és a hülyeségükrõl egy pl. A száz forintos akcióba kitettünk téli-õszi cuccokat is, amolyan kedvcsinálónak..miért nem vesznek az örkényi pa***ok télikabit száz forinté'? Mer' most még nincse' hideg!! Húhh!
Zsóka, mikorra várod Zolit? Ja, Neked akartam elmondani: ne aggódj (már ha aggódtál
)amiatt, hogy a gólyák lelépnek nem sokára..ui. vhol Baranya megyében megnyílt MO. elsõ GÓLYAMÚZEUMA
Állítólag egész évben nyitva van...tehát akik késõ õsszel, télen akarnak gólyát befogni, sem kell Afrikába menniük
Judó, én 9.-én megyek..tehát nem találkozunk most sem
Egy kicsit magunkról is: szerdán voltunk a Budai kh.ban Tomival: sajnos nagyon sz*rul volt/van, majdnem ott tartották.
Kapott új gyogyókat, szigorú pihiztetés, naponta 4* mérem a tüdõkapacitását, a pulzusát..ami így, hogy alig mozog, 90-110 között van..Remélem ettõl az új gyogyótól jobban lesz, mert ha nem, akkor be kell majd iktatni egy másikat, aminek a havi adagja 10000 Ft. (támogatás után)
Megmutattam a dokinak Jancsit is. Neki egy vadhús vagy micsoda nõtt nyáron a popsijára. (oda, ahol a vágat kezdõdik..) sajnos le kell szedetni
Pedig reménykedtem, hogy van rá vmi csodakenõcs.
Ja, és amióta panaszkodtam, mintha (kopp-kopp) csökkent volna a rosszullétek száma..
Ma neki estem a hajamnak, ui. egy ideig úgy gondolta, hogy kicsit megeresztem, de elegem lett és pluszba be is festettem, rubinvörösre. 10 perc után lemostam, mert ijesztõ lett a hajam színe, de így is viccelõdnek a srácok:
"Anya, olyan vagy, mintha megskalpoltak volna.." aztán "Olyan, mintha lángra lobbant volna a fejed.."
Hát nem édesek???
Gyorsan elküldöm, nem akarom, hogy eltûnjön, pusz, jó éjt!
Verus