Új privát üzeneted érkezett!

lányok!
köszönöm a jótanácsokat!
utrogestan győri patika-ezer doboz.én is pánikoltam a dokinál,mert volt már mikor nem volt,azt mondta 1-2 nap után úgyis hoznak.
lola29

Lola!

Azt hiszem nem világos valami! :oops: Első lombik és fagyibabás?
Vagy ez már a második???
Nem akarok hülyeséget írni a táblázatba.
kismokus

:) Sziasztok, Kla vagyok a bmc-s topikbol. Szeretnem megkerdezni, hogy van -e valakinek felesleges 4 amplulla progeszteronja ? Termeszetesen ki is fizetnem ....
koszonom elore is !

Udvozlettel :
Kla

e-mail : vagoklara@freemail.hu
kla

Kismókus!
Igen, van ilyen.1. lombik,és fagyibaba.hiperstimim lett és le kellett fagyasztani,így 1 hónap múlva, a spontán ciklusomban van a beülti!
látjátok, variációk egy témára!
lola29

Hali :)
holnap kaális megbeszélés :) :)
kiváncsi vagyok végülis mikor tudunk kezdeni. :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lola!
Köszi! Most már értem. Én még kezdő vagyok, így ilyet még nem hallottam!
kismokus

lányok!

mit jelent az hogy hiperstimuláció és miért nem lehet akkor beültetni? :oops: ezekhez én sem értek :oops:
katyerina

Sziasztok Lányok!!!Sajna bedöglött az ultrahang nyomtatója, és nam tidott a doki nyomtatni képet a babócáról!! :cry: Kismókus!!De holnap felteszem a 19 hetes uh képünket!!Mostmár bizti, hogy fiúka lesz, 1500 g-nak saccolták, méretei szerint 30 hetesnek felel meg!! :D

Katyerina!!
A hiperműködés azt jelenti, hogy az adott szerv túl sokat termel valamiből, itt a petesejtből!!A hormon hatására feltúrbózódott a petesejt termelés!Azért nem lehet egyből visszaültetni, mert nagyon kimeríti ez a túltermelés a szevezetet! :(

Puszi lányok!!
melódia78

Melodai78!
Adnál elérhetőséget a 26 db utroval kapcsolatban, hogy tudjunk időpontot, helyszínt egyeztetni?

nagyon köszi:samyke
samyke

Sziasztok Lányok!
Nekem ma megjött igy hivtam is a doktornőt!!! :D
Holnap megyek hozzá 12.00-14.00 között és megnéz ultrahangon! :shock:
Ettől kicsit tartok mert még igy nekem nem volt sosem!!!! :shock:
Még nem akarom áltatni magam semmivel de nagyon bizom abban hogy minden rendben lesz és kezdődhet élesben a lombik!
A bemelegités jo mert a napi szurást legalább már megszoktam! :wink:
Holnap feltétlenül jelentkezem! Kép

KépKépKépKép
aniko24

samyke!!Én tegnap megírtam privátba a teloszámomat!!Nem kaptad meg?Egyébként az "ímél" címem a profilomban van, de küldjem mégegyszer a teloszámomat?
melódia78

Lányok!

Van egy problémám.
Ma telefonáltam a hormonos eredményeim miatt, és az asszisztensnő annyit mondott, hogy a prolactin-om magasabb a normálisnál (a többi rendben van).
Nekem 549,43 volt, a határ pedig 513.
Azt mondta, hogy menjek be a főorvos úrhoz, akit fel is hívtam, és hétfőn kell mennem hozzá, hogy megbeszéljük mi legyen.

Szerintetek ez mennyire nagy baj??? Ugye emiatt nem fog eltolódni a lombik???
Szerintetek hívjam fel a Krizsát is, nehogy valami olyat akarjanak csinálni velem (pl. valamilyen gyógyszer), amit ő nem javasolna.

Várom a véleményeteket!!!!
kismokus

Kismókus :)
semmi sem lesz emiatt. Nekem is magasabb volt kb. ennyivel. Nem befolyásolja a kezdést.
krizsa doki apró szépséghibának hívja még :)

a másik. én csak a kezelőorvosommal beszélek minden ügyben. Más hozzám ne nyúljon :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya!
Te gép mellett? Mikor mész ma a Kaáliba?
Köszi a választ, kicsit megnyugodtam!
kismokus

Sziasztok!

Kismókus,
nekem is magasabb volt a prl szintem a hormon alapján, amit odavittem! Kétszerese volt a felső határnak, csak más mértékegységben! :shock:

Krizsa doki levetette ott helyben megint, mondta, hogy másnap szóljak vissza, és ha biz. szint fölött van, akkor kellett volna szednem bromocriptint, de szerencsére rendben volt.

Az kontrolleredménytől függetlenül a fogigátlószedést elkezdhettem! :) Ha úgy alakul, ment volna a bromóval párhuzamosan!
angel37

Angel!
Neked is köszi a választ!
Kép
kismokus

Sziasztok Lányok,

Én eddig egy mésik helyre irogattam, de lehet, sőt biztos, hogy Ti jobban tudtok nekem segíteni és tanácsot adni :)
Kb 1 éve járok a BP-Kaáliba és most úgy néz ki szeptemberben lesz az első lombik :D Azt szeretném megkérdezni, hogy a leszívásnál(lehet hogy nem így kell mondani :oops: ) otthon kell utána maradni, vagy lehet menni dolgozni, kb hány nap múlva lehet visszakapni őket,. és mi szokott lenni a javaslat maradjon otthon az ember 1-2 hetet és hihizzen, vagy lehet menni dolgozni?
MIt egyen igyon inkább az meber???
előre is nagyon köszönöm
Judit
pbj12

Sziasztok Üdv. mindenkinek

Pbj
én már a leszívás előtt jóval otthon maradtam, kb 2-3 nap, mi leszívás után 3 nappal kaptuk őket vissza, nekem energiaitalokat kellett innom napi fél litert. De elfogja mondani az orvosod és kapsz is majd egy A/4-es papírt amire sokminden le lessz írva. De hogy mit csinálsz utána az függ attól is hogy mennyit szívtak le előzőleg, ill. hogy te hogy érzed magad. Mert én a visszaültetés napjától kb. 2 hétig elég rosszul voltam, de túl éltem, úgyhohgy ne izgulj.

Remélem sikerülni fog. Hatalmas nagy kalappal nektek

Mindenkinek szép napokat

Erika
erika13

Szia pbj!!Ahogy Erika13 írta, kapsz majd javaslatot, hogy mit szabad, és mit nem!!Folyadékot rengeteget kell fogyasztani, étkezés nincs megszabva!!Kb.2_4 nap múlva visszaültetik őket, ami függ a fejlődésüktől, majd telefonon kell érdeklődni, hogy hogy halad a folyamat!! :D Ajánlott a pihenés a ieszívás után, hogy jobban feltudjon a szervezeted készülni a "babócák"fogadására!! :D És a beültetés után is ajánlott a pihenés,pici sétákkal, semmi megerőltető fizikai munka!!Tehát jobb, ha táppénzre mész ebben az időszakra!!

Sok sikert, kitartást!! :lol:
Melódia
melódia78

Melódia-Erika :)
Nagyon köszönöm hogy ilyen gyorsan visszaírtatok, ha belegondoldok, hogy már nics sok hátra...elfog az izgalom :D , de nagyon nagyon várom már!
majd még jöhetek és kérdezhetek? :oops:
pbj12

Sziasztok Lányok!
Megjártam ma az ultrahangot!
Megmondom őszintén nem ez lesz a kedvenc vizsgálatom! :shock:
Annyira kellemetlenül éreztem magam hogy azt elmondani sem tudom! :oops: És ráadásul nekem a ciklus második napja szokott a legrosszabb lenni és ez igy volt sajnos ma is! :?
De hát mit lehet tenni?!Ez a vizsgálat kötelező! :(
De minden rendben és megkaptam a Gonal tollat amit holnaptol kell szurnom a Suprafact mellé!16-án kontroll és onnantol 1-2 naponta ultrahang!Azért ennek nagyon nagyon örültem!
Igy ünnepélyesen elkezdődött a stimu!!!!!

Pbj!
Üdvözöllek közöttünk!
Látom a lányok már segitettek!Ha kérdésed van itt mindig van valaki aki tud segiteni!!! :D

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok

pbj12
Miértne jöhetnél és kérdezhetnél itt és akár a Kaállis lombik babás topikban is kérdezhetel nyugodtan, szerintem legalábbis.
Úgyhogy csak nyugodtan kérdezz bármit.
Habár nekem nincs túl sok tapasztalatom mert nekem szerencsére elsőre sikerült.
Kitartás, és ne izgulj, mondogasd azt, hogy sikerülni fog.

Mindenkinek szép álmokat

Erika
erika13

Kedves Pbj!
Még kiegésziteném azzal, hogy a leszivás napján haza kell menni, nem vezethetsz autót, nem irhatsz alá szerződést, és különben is olyan álmos leszel, hogy otthon órákig alszol ugy, mint akit fejbevertek. Legalábbis velem ez szokott történni.
Orsi, mi volt ma Krizsánál? Mikor kezdtek? Vittétek a srácokat is?
Anikó!
Nem értem, miért vizsgált UH-n? Nekem ilyen nem szokott lenni, vérvételt csináltat csak, és annak eredményétől függ mikor indulunk. Szóval holnap kezded! Drukkolok nagyon!
Még mindig nem tettem fel a képeket, rengeteg dolgom van, az emberkénk szabin van, és én csinálom a teljes bolti adminisztrációt a Perpeetum mobile-m mellett + háztartás + játék, + mindig történik valami, szóval be vagyok havazva, esténként hulla állapot.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Köszönöm Mindenki válaszát :D
Az a furi érzés van bennem, hogy a 4 sikertelen inszem után talán ez most meghozza a várva várt sikert...szerintetek sokkal nagyobb az esély? Tudom hogy elvileg 30-40 % de ez tényleg igaz lenne? :oops:
pbj12

Sziasztok

Régóta olvasgatlak titeket és most ha nem zavarok írok is!
Szeretnék bekerülni a táblázatba. Nekünk is Krizsa doktor úr segített! Idén július 1-jén született meg Kata lányunk, aki az első lombikos kísérletre sikerült!
Ezzel is szeretnék önbizalmat adni mindenkinek! :P Ha elfogadjátok

Kép
anid

Sziasztok

Pbj
szorítok nektek, hogy sikerüljön, hogy most nagyobb lenne-e az esély hát nemtudom, nem valószínű. De Te azzért bízzál benne, és talán akkor igazad lessz, és sikerül. Én nagyon szorítok azért hogy sikerüljön nektek.

Anid
gratulálok a babócádhoz, nagyon aranyoska.

Erika
erika13

Anid!
Köszönjük, hogy írtál! Minden siker nagyon sok bizalmat ad nekünk!
Szívesen beteszlek a táblázatba! A következőben más Te is benne leszel!

Pbj!
Nagyon szorítok én is!
Szerintem sokkal nagyobb az esély!!!
Esetleg Te is szeretnél bekerülni???? Csak jelezd nyugodtan!

Én most kicsit el vagyok havazva, mert a nővérem két gyereke nálunk nyaral pár napig. De azért igyekszem legkésőbb holnap feltenni a táblát!
kismokus

Kismókus
Igen szeretnék belekrülni a táblába 1 lombik lesz szeptemberben ismeretlen eredtű meddőség mitt 29éves votlam és Dr Kováts az orvosom Bp. Kaáliba
köszi
pbj12

Szaasztok!!
Pbj!!A lombiknál valamivel nagyobb az esély, mert ott már az "elkészült művet "helyezik vissza, az inszemnél meg maguknak a sejtecskéknek kell produkálniuk!! :D Bízzál benne, de ne görcsösen, mert az első nagyon ritka, hogy sikerül!!De ha nem jön össze, akkor se szabad feladni,mert a remény hal meg utoljára...Nekünk is a 2. sikerült!!

Szia Anid, gratuláloka kislányhoz!!Az én kisfiam november 3-ra van kiírva, én is bíztatom a lányokat, meg segítek ha tudok!!

Puszi mindenkinek!!! :D

Melódia
melódia78

sziasztok!

Üdv az "újaknak"! és ahogy látom szaporodnak a kovats doktornő páciensei, remélem hamarosan már őt is babagyárosként emlegthetjük!

Kismókus!

ne aggódj a prolaktin miatt, a legrosszabb esetben bromocriptint írnak rá, de semmit nem befolyásol. én a mainapig szedem a bromocriptint, szerencsére napi felet, úgyhogy nekem felse tűnik, hogy kell szednem, bár őszintén szólva a pihi időszakokban néha elfelejtem :oops:

Anikó!
hajrá a babákért, akkor már sejthető a leszívás időpontja? :lol:

Melcsi!

azért csinál ilyenkor ultrahangot, hogy megnézze nincs e véletlenül elkallódott érésben levő petesejt. De nekem se volt a kedvencem, nekem a negyedik napra jött ki és nekem akkor a legerősebb a vérzés, úgylátszik a doktornő beletarfált, és rajtam kívül mindenki örült az erős vérzésnek... :roll:
katyerina

Pbj12!
Nekem is 4 sikertlen inszem után sikerült az első lombikom, hátha Nálad is így lesz! Én szurkolok!

samyke
samyke

samyke!

elküldtem privibe a telszámom, meg írtam noéminek mailt!
katyerina

Sziasztok!

A véleményetekre vagyok kiváncsi.
Ma voltam 12. napi uh-on , És egy13x12mm-es valamint 10x11mm-es tüszôt látott a doktornô. Jó ez a méret a 12.napon? Nem kellene nagyobbnak lenniük? Clostit szedtem a 3. naptól és ez az elsô inszem,
ezért tudatlankodom.
Anikó, Ági ,mások akik tapasztaltak, mit gondoltok?

Puszi:Lona
lona1

Lona!
Szerintem nem rossz a méretük! :D
Ezek még szépen fognak növögetni addig amig a doktornő megnem repeszti őket!Ha nem lenne megfelelő a méret akkor irt volna fel injekciot neked amivel kicsit jobban megturbozza őket!
Szerintem semmi ok az aggodalomra!Amikor mész a következő ultrahangra akkor majd elfogsz ájulni mekkorát nőttek! Kép

Anid!
Üdvözöllek közöttünk! Kép Gratulálok a kisbabádhoz! :D

Katyerina!
Szerdán megyek kontrollra és akkor meglátjuk hogy nőnek a "kicsikéim"!Szerintem akkor már betudom tájolni de én ugy 20-23-a között saccolom!Elöbb semmi képp!

Lányok kétkérdésem lenne!
1:-a progiszurit hogy rendeltétek meg?
Mert én Dkeszin lakom és nagyon messze van Budakeszi és postán nem lehet a pénzt feladni(mert euro)!Hogy lehet ezt másképp megoldani??
2:-a gonált beadtam ma elöszőr és nem vagyok biztos benne hogy beszurtam a teljes adagot mert nem tudtam teljesen benyomni a végét a tollnak!Vagy azt ne is erőltessem teljesen?Kicsit még bénázom de lassan belejövök!!! :wink:

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Soha nem tudod a gonal végét teljesen benyomni ne izgulj biztos bement minden aminek kellett én mindig még mielőtt kihúztuk még egyszer nyomtunk egyet rajta biztos ami biztos de teljesen nincs soha már bent.
A Pharma futár hozza be a progi szurit nem tudom hogy kipostázzák-e de beszélj a dokinővel mert ha adni akarja akkor előre is felírhatja és megvehetitek és mikor jöttök a kaáliba útba ejtitek (Budakeszi úton van).

Nagyon nagyon szorítok neked!!!!!!

Mindenki másnak nagyon drukkolok rengeteget kell feküdnöm így most külön nem írok mindenkinek. De a drukkjaim nagyon mennek.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebike!
Nagyon köszönöm a válaszod!
A injekcioval kapcsolatban megnyugodtam,köszönöm!
A progiszurit meg akkor elmegyek és személyesen elintézem.A doktornő már felirta csak azt hittem mivel futár szolgálat valahogy a házhozszállitást is el lehet intézni! :roll: De sajnos tévedtem! :(
Akkor elmegyek oda!
Pihenj sokat!!!!!
Vigyázz magadra nagyon!!!! Kép

KépKépKépKép
aniko24

aniko, az utro helyett fogsz progiszurit kapni? miért?
katyerina

Katyerina!
Nekem volt 9 inszemem és egy lombik ami után még két fagyis visszaültetés és mindegyiknél utrot kaptam és egy fél pozitiv tesztet sem sikerült sajnos produkálnom! :(
Ezek után kiderült hogy az urtot bárhogy szedem szájon át vagy hüvelyben sehogy sem szivodik fel!Csak nagyon kevés az meg nem elég semmire sajnos!Ezért döntött ugy a doktronő hogy nem kisérletezünk tovább és megy most elöszőr a progiszuri!Mivel a hormonjaim alapján is kritikán aluli az értékem!

KépKépKépKép
aniko24

Szia Anikó!

Köszönöm, nagyon megnyugtattál! :D
Azért gondoltam kicsiknek ôket, mert azt gondoltam a középidôre fog esni az inszem. Kedden megyek a következô uh-ra az pedig már a 16.nap lesz.
Úgy érzem, sikert fog hozni neked a progi szuri :wink: !!
A csütörtöki vizsgálatért nem irigyellek... de a lányoknak igazuk van, ott már sok ilyet láttak.
Biztos jól szúrod a szurikat, te nagyon ügyi vagy!

Ági!

Olvastam, hogy 25-én tesztelsz. Miért 21 nap múlva az inszem után?
Vagy valamit félreolvastam ? :oops:

Lona
lona1

Üdv MIndenkinek!!
Anikó!
Szívemből szóltál, hogy én is mit szerencsétlenkedtem ezzel a gonallal, hogy mér' nem tudom benyomni teljesen... :) Mármint a férjem, mert ő szurkál fogcsikorgatva...
ZSebi, puszi neked, gondolok rátok!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok Lányok!

Most van egy órácskám, mert a nővérem gyerekei a Macskafogót nézik.

Íme az aktuális tábla! Ha valaki szeretne változtatni valamit, szóljon!

Anid!
Nálad sajnos nem tudom az életkort, és hogy mi volt a probléma.
Ha úgy gondolod, hogy megadod, azt is beletenném, hogy teljes legyen a táblázat!

Kép
Kép
Kép
Kép

Jó hétvégét!
Kismókus
kismokus

Lányok!
Egy kicsit megnyugodtam a prolactin miatt. Úgy látom ez nem is annyira egyedi dolog.
Őszintén szólva annak nem örülnék, ha gyógyszert kellene rá szednem, mert nem vagyok gyógyszer-párti. Persze a lombiknál nem tudom elkerülni, tudom!
Hétfőn kell visszamennem a főorvoshoz, aki majd megmondja mit csináljak. Igazából nem szívesen megyek, de muszáj, mert ő adja oda a leletet, illetve mivel ő az andrológusunk is egyben, ő az aki a páromnak igazolást ad arról, hogy lombikot (ICSI-t) javasol. Szóval muszáj menni.

Még valami!
Július 10-én voltam vérvételen a HIV, Hepatitis miatt. Azt mondták, hogy kb. 3 hét múlva lesz eredmény. A 3 hét bőven letelt (lassan 5 hét), és még mindig nem jött meg az eredmény. Nálatok ez mennyi időt vett igénybe? Az a baj, hogy a Krizsához akkorra kell időpontot kérni, amikor minden lelet megvan...
kismokus

Sziasztok

Kismókus
A HIV, Hepatitis és még más vérvételi eredményeket nálam tavaly nem nekem küldték ill. adták ide, hanem a körzeti orvosomnak küldték meg kb. 1 hónap múlva, és ő adta ide nekem. Az a baj hogy pont ezek azok az eredmények amik elég lassan (sokára) érkeznek meg.

Zsebi
örülök hogy hallok felőlled, pihenj sokat

Szerintem legalábbis nekem a Gonal-F volt a legegyszerűbb beadni, nem igazán kellett vele bajlódni, csak beállítani és kész.

Szorítok mindenkinek, és gratulálok azoknak akiknek már útban van a babóca.

Mindenkinek egy hatalmas nagy kalappal.

Mindenkinek szép napot.

Erika
erika13

Erika!
Nekem is azt mondták, hogy a háziorvosomhoz fognak érkezni az eredmények. A 3 hét letelte után kb. kétnaponta hívogatom telefonon, hogy megjött-e már, de eddig semmi. Biztosan elegük van már belőlem!
Azért remélem a jövő héten már tényleg meglesznek!
kismokus

hmm, őszintén szólva nekem nem is kértek hiv, meg hepa vizsgálatot én anélkül vágtam neki... Kép
ez doki függő? a full vérképet meg az ekg-t is a leszívás előtti nap csináltattam meg.

Rájöttem végre, hogy tudok képet rakni az aláírásomba Kép

katyerina

Kismókus!
Remélem nem veszed sértésnek, de így hogy ritkán jövök a táblából tájékozódom. Kérhetném hogy sorba legyenek az emberek. Mármint hogy most az utolsó kismami fog másodjára szülni, vagy a tesztesek legyenek elől meg akivel történik épp valami. Ne haragudj hogy ilyenekkel fárasztalak de nekem most ez a támpontom innen tájékozodom. Köszönöm ha megoldható. :)

Katyerina
Sajnos a tesóm mondta hogy az a doki nő külföldön van és idén már nem is jön haza. :( De a másik (Kürit) az van mindig Budán.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Igyekszem legközelebbre átvarázsolni a táblát, úgy ahogy kérted!
Örömmel veszek minden építő jellegű kritikát, javaslatot, kérést! :lol:
Pihenj sokat!
kismokus

Zsebi!

Köszi, sajnálom, hogy nincs, akkor marad a pesti.
pihenj sokat és vigyázz magadra Kép

katyerina

Kismokus!
Szerintem kérj nyugodtan időpontot, beszélj Krizsával, és mondd meg, hogy ezek még folyamatban vannak.
Anikó!
9 inszem! Miért csináltak annyit?
Anid!
Üdv közöttünk! Gratulálok a bébidhez! Folytatjátok?
Pbj!
Szerintem a lombiknak nagyobb az esélye! Elsőre is sokaknak sikerül (többek között nekem is sikeres volt, pedig öreg voltam már akkor is)
Lona!
Meg fognak nőni, csak még kell pár nap! Lehet hogy pont a kezelés hatására lassabb a folyamat, de biztos jó lesz.
Az én ciklusaim ált. 26 naposak, ennek ellenére Emesével a 17.napon volt a leszivás.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Szisztok!
Kismókus!csütörtökön megvolt a beültetés nagyon boldog vagyok, és reménykedő!Augusztus 24-én kell tesztelni, ha akarod beírhatod a táblába.
Pbj!téged ismerlek az inszemes topikból!sok sikert neked!én is onnan jöttem át.de még oda is írogatok, mint bölcs lombikos!!!
most nagyon vigyázok, a héten nem dolgozom,de már elég uncsi!
szorítsatok!megnéztük 6-és nyolc sejtes a két embrió,hazahoztuk a fotókat!olyan jó!
mindenkinek puszi és szorítás!
lola29

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?