Új privát üzeneted érkezett!

Eszti!

Sajnálom!

Mátra!

Lehet, hogy remek matematikus vagy, DE ahogy az sem tuti, hogy lány, az sem, hogy a fiúk pont akkor kapták közre a petét, amikor gondolod, lehet, hogy csak három nappal később. Amúgy meg tessék hallgatni Narcora!

Norwell!

Pisis lett a haja, vízszintesen feküdt, és jó nagy tócsát eresztett maga alá, és hát így sikerült :shock: Leendő kismamik, mint látjátok, ez nem enyémgyerek sajátja, tessék felkészülni :twisted:
Ja első időkben mindig beletojt a jó meleg fürdővízbe, az is jó móka, de legalább tudom, hogy a gyerekfos megegyezik a gólyafossal lebegést illetően :wink:

tjuca

Mátra!
Jézusom, dehogy idegesítelek!!! Távol álljon tőlem egy kismamit idegesíteni :)
Valószínűleg fiatalabb terhességed. Vagy a pároddal pont úgy voltatok együtt? Bár ettől még lehet fiatalabb, az igazán stramm kiskatonák sokáig kibírják odabenn :)
A hcg-t is csak azért írtam, hogy ha okésan emelkedett, akkor aggodalomra nincs ok, csak bújócskázik a bébid.
Egyszer csak ott lesz végre az uh.on és meglátod az milyen jó érzés :) Szóval nyugi és türelem.
Nem is írok többet, mert már nem tudom, hogy megnyugtat, vagy idegesít :)

Narco :)
Nem haragszom, ugyanezt írtam. Elvileg a terhesség hatodik hetétől van szívhang, ami a baba korában a negyedik hét. Szerintem ugyanarra gondoltunk :)
Azért kérdeztem Mátrát, hogy a baba kora-e a négy hét.
Én most 5+3 napos terhes vagyok a ciklusom szerint, de a baba valójában csak 3+4 napja fogant meg. (A lombik előnye, hogy pontosan tudja az ember :) ) Most még csak petezsák látszódott és jövő héten lesz szívhang.

wish

Wish!
Iegn, én is erre gondoltam. :lol: Azt hiszem, így megegyezhetünk.
Hogy érzed magad?
Jaj, el sem hiszed, hogy mennyire öeülök neked. nagyon sokáig te voltál, vagy a szívügyem. Nagyon szurkolok. Kérlek pihenj sokat. egyébként dolgozol? Vagy egyből jár a táppénz?

Kép
narco

Sziasztok lányok!
Elbúcsúzom tőletek. Sok puszi mindegyikőtöknek, hogy ilyen aranyosak vagytok. Jó hétvégét neketek.

Kép
narco

Lányok köszi az infókat. Már kicsit megnyugodtam, volt róka meg szédülés aztán úgy gondoltam, hogy ezt csak őkelme okozhatja.
Nem lesz semmi baj, mert aki így tudja kínozni az anyját, az csak életre teremtetett. Remélem.
Volt egy nő mellettem valami pacsuli volt rajta és Vuk rögtön elődugta a fejét. Istenem, borzasztó volt. A nyílt utcán.
mátra

Eszti!
Nagyon sajnálom. Új hónap új remények (fúj de utáltam ezt. Mindig a párom (:)) mondta.) De komolyan. Biztosan sikerülni fog.

Brill!
Marshall?
Nem megy ki a fejemből A.P.U. sajtos spárgája...

Anikó!
Nem láttalak ma. Minden rendben?

Pankaa!
Én már annak is örülnék, ha látnám, a hallással ráérünk. :lol:

Wish!
Minden, Ok, csak kicsit beparáztam. Elméletileg, csak két hét van közöttünk ugye?
mátra

Sziasztok!

Nemrég jöttünk haza, futólag visszaolvastam, de mindjárt fürcsi, részletesem majd utána írok.
De JUCA hozzászólását nme hagyhattam szó nélkül. :lol: :lol: :lol:
Nagyon tetszett!!
Nálunk is előfordul ilyesmi naponta kb. 2-3-szor :twisted:
Csak mivel Levi kisfiú, ő képes saját magát arcon pisilni!! :twisted: Gondolhatod, az milyen! Ja, és a fosi néha sugárban jön, és nekem is át kell öltözködnöm. :lol:
Amikor a nagy kánikula volt, előfordult, hogy beálltunk mindketten a zuhany alá, és utána pucéron szoptattam meg. Hát előfordult, hogy vissza kellett állnunk a víz alá... :D
Szóval aranyos történetek ezek. :lol:

Na, gyerek türelmetlen, megyek fürdetni, szopi, és utána válaszolok mindenkinek!

Kép

Kép
adriana

Azt hiszem rég voltam ilyen boldog. Nem tudom, ez is az állapotommal jár-e, de most úgy magamhoz tudnék ölelni mindenkit...
(Még jó, hogy itthon vagyunk :roll: Ketten. Gyerekek sehol... hmmmm :oops: :oops: )
mátra

Sziasztok,

Mátra :)
Még várj azzal az összebújással a pároddal (:)), jó? Nem érdemes kockáztatni... :)
Ilyenkor még ne várj szívhangot, sőt. 5. hét végefele (Nárcisz jól írta) fogsz látni valakit. :) Egyelőre legyen elég, hogy sz.rul vagy 8)

Pupy :)
Köszi az infót! Bevéstem. Nem tom hol lesz, de nagyon-nagyon igyekszem elmenni sé elvinni magammal a herceglányomat :lol:

Norwell :)
Cici: érdekes, amit írsz. Én elsőre arra gondolok, hogy mégiscsak benne maradt valami... Úgy szopiztass, hogy alulról fejő mozdulatokkal próbáld a tejcit Kende baba szája felé préselni. Fejésnél detto. Alul nagyon meg tud állni a tejci és ez nem függ a mennyiségtől. Nekem is volt pl. csomós úgy a cicim, hogy értékelhető mennyiség nem jöt ki belőle, de ha a csomót erősen nyomva fejtem közben a géppel, kiszedte belőle a csomót. :)
Hajrá!!

Jucám :)
Nem csalódtam benned! :) Ez naggyon jó volt! Férjem is kifeküdt Tőled :!: Írok mailt, nem feledtem el :lol:

Olvasnom kell, mindjárt jövök...

Puszi

KépKép
unique

Mátra!
Ezzel én is így vagyok :oops: De nálunk ez most tiltólistán van :(

Pupy!
Privit megkaptad?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Adri :)
Szopihoz még annyit: amikor a nagy melegben kevesebb volt a tejcim, én is kb. óránként szoptattam Laurát és több is lett a tej. Én sosem adom oda neki amit lefejtem (egy ciciből megy a szopi, a végét lefejem, a másikban termelődik a köv. szopira való), elteszem a mélyhűtőbe, feliratozom (Medela zacskóban). Egyszerűen csak nem szeretném, ha rászokna a cumisüvegre (még nem is látott olyat! :)), ennyi. DE ha kipótolod a szopit a korábbi lefejéssel, akkor a szervezeted nem kap arról infót, hogy kevés volt a tej...
Nincs rá recept, az biztos. :)

Annácska :)
Eszembe jutott, amit írtál a nézelődős-kitekeredős szopiról... Hát az nálunk is van, pedig egyedül vagyunk... Minden érdekes szopi közben: fények, padló, játékok a szem sarkában, TV... Hadd ne soroljam... Néha elidőzünk egy ideig a drágámmal, közben cici a szájban, majd kiköp, majd újra be, majd megint ki, majd be... Nekem meg jojóznak a szemeim, így: :shock:

Nárcisz :)
Jó utat! Irigyellek a vásárolgatásért! :)

Nomibogárral és Fleur-el mi a helyzet?

Puszi

KépKép
unique

Sziasztok!

Csak gyorsan beugrottam. Ma egész nap nagy rohanás volt, jött megint az autószerelő, kiderült,h. egy újabb alkatrész rossz a kocsiban, ami újabb pénz stb. el vagyok keseredve, de most nincs erre időm :) megvettük ma a cipőinket, vettünk nekem egy tánccipőt is :) vagyis ez egy nagyon szép hófehér magassarkú papucs, ha nem bírnám a cipőmet. :) Holnap reggel hajnalban indulunk és csak vasárnap este leszek megint, addig pedig mindenkinek millió puszit küldök. Anyukák puszi a gyerkőcöknek, kismamik pocaksimi a babáknak, és leendő kismamik, remélem vasárnapra zebrával vártok. (Nomi??)

Panka! Megkaptam a privit, köszönöm, vas.nap válaszolok is! :)

Mátra!
Vigyázz magadra és borsószemkirálykisasszonyra!!!

Sok puszi mindenkinek!!! Kép
Vendég

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Jo reggelt mindenkinek! Kép
Elnézést,hogy tegnap csak egy táblát dobtam és nem jelentkeztem!Kicsit elhavazos napom volt!
Kisfiam nagy boldogságára átjött hozzánk a Kati kisfia játszani és oriási volt a boldogság!Aranyosak voltak eljátszottak ketten és nem volt velük semmi gond!Viszont nálunk dolgoztak a kömüvesek meg a kertben egy két tuját ki kellett venni mert elszáradtak!Egy hét alatt valami tönkre tette őket! :shock:
Szoval este már olyan fáradt voltam hogy nem volt erőm jelentkezni! Kép

Mátra!
Drága,látom a kicsike szorakozik velünk! Kép Bujocskázik egy kicsit! :wink: De ne aggodj minden rendben van! :D

KépKépKépKép
aniko24

Jó reggelt!

Unique!
Későn szóltál... Hála Istennek nincs semmi baj. A drágám olyan figyelmes, hogy szerintem magával nem is törődik... :wink:

Pankaa!
Szegények...

Anikó!
Mi történt a tujákkal? Nem volt alatta valami élőlény? nagyok voltak már?

Hajnalban felébresztettek a zarándokok. Itt vonultak az ablak alatt Szentkútra, hatalmas énekszóval. Aztán már csak perceket aludtam.
mátra

Sziasztok, Lanyok!
Koszonom az erdeklodest, de a teszt negativ :( Most megint a beka se..ge alatt vagyok, de mar kezdek belejonni. Csak az a baj, hogy mar a remeny is kezd kihalni belolem.

Bocs a nyavajgasert!
Matra: nagyon orulok neked, drukkolok nagyon a pici babocanak, hogy jo erosen kapaszkodjon!
Kacsa, Panka, nektek is gratulalok, vigyazzatok magatokra.

Kalisoknak megy a drukk, folyamatosan...lehet hogy sorstarsak leszunk?...

Babocaknak nagy puszi!

Megyek, ram fer egy zuhany, uram Kolozsvart van, igy hat delutanig egyedul "gyaszolok". Holnap szulinapja van, szep lett volna, ha meglephettem volna egy ketcsikos teszttel. De talan majd jovore :)
Maradok tovabbra is "latens olvaso", hogy Evit idezzem:)

GYONYORU HETVEGET NEKTEK!!!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Sziasztok Lányok!

Jelt adok már én is magunkról!

Jól vagyunk! Émelygek, nem kívánok semmit enni és inni és semmi nem esik jól. Reggelente már az Elevit is nehezen csúszik le. De próbálom tömni magam, hogy Pöttömnek legyen kajája!

Esténként, az egész napos sz.gép előtti görnyedés után már igyekszem vízszintesbe tenni magam, úgyhogy csak át szoktam futni a termést, de írni már nincs erőm. De a jövő héten szabin leszek, úgyhogy majd próbálok kicsit gyakrabban jönni!

kacsa14

Nomi!
Nagyon sajnálom. Kérlek ne add fel a reményt. Ünnepeljétek a szülinapját a párodnak, és legyél felszabadult. Nekem ez a kismanó úgy jött össze, hogy abban a hónapban nem is számítottam rá, nem is gondoltam rá, hiszen a vetélés után csak 1 ciklus ment le. Fel a fejjel és ha tudsz gyere gyakrabban.

Kacsa!
Ez az émelygés engem is üldöz. Nem tudok enni, de ha mégis elkezdem, akkor csak sósat és nem tudom abbahagyni. Egyébként lehet, hogy hülye vagyok, de én a Gravidának és az Aloés cuccoknak is adok egy-egy puszit mielőtt megeszem... :oops:
mátra

Sziasztok!

1 cn.
Anikó kivennél a táblából?
Nincs semmi baj, csak valahogy nem megy ez most nekem.
Mindenkinek továbbra is szorítok, és jövök én még.
Vendég

Junko!
Sajnálom. De ugye jól értettem, hogy nem mész el??
Maradj te is velünk kérlek.
A talira eljössz?
mátra

Mátra!
Ugyan már, miért lennél hülye???
Én meg minden pisilésnél megsimogatom Pöttömöt és beszélgetek vele. Már van egy közös szerencseautónk (zöld trabant) is, amit ha látok, mindig megmutatom Pöttömnek és kérem a trabit, hogy hozzon szerencsét, jó egészséget az én kis PöttömBabámnak!

kacsa14

Mátra! Kacsa!

Üdv a klubban :twisted: Annak idején én kértem a rókákat, Unique el is küldte..Most megkaptátok az enyéimet :wink:

Hideg hideg hideg, ez a varázsszó! Forró leves elfelejt! Sós igen, savanyú igen próbáljátok meg a citromot, van akinél a kínai levesek jönnek be. Reggel a függőlegesbe lendülés előtt keksz vagy szikkadt kenyér. Ha nem jön össze, és jön a róka, akkor tudjátok, hogy odabenn minden rendben. Kacsa ne tömd magad, az rosszabb, rágj egész nap egy keveset, ilyenkor olyan az ember, mint egy hörcsög. Vendégségben a chipszes tálak környékén lebzseltem... :roll: Talira viszek gyömbéres teát!
Ja és nyugi, idővel megoldódik, ha semmi sem használ. Uniquenál és nálam az idő félidő volt, majd harmincadik héttől megint! Szóval take it easy meg kell szokni. Narcoval ellentétben nekem nem kellett pl. Rennie, mert a gyomorégést fel sem vettem a hányinger mellett. Azt mondják a hosszú hajú gyerekeknek az anyujuknak ég a gyomra... :-P No azért egyre vigyázni kell, mondta az orvosom, hogy ki ne száradjatok! Inni kell kortyonként, erővel is ha kell, kaja nem létszükséglet, azt kap a gyerek a raktárból.

Na kinek küldjek még rókákat??? :twisted:

Junko! Nomi!

Sajnálom. Őszintén. Junko az már embertelen, amit játszik veled az utódod, de nézz előre nézd Wisht!

tjuca

Juca!

Mondjuk én fordítva működöm és este jön Vuk. Szeritem hallgatott Karakra, hogy a rókák nappal alszanak és éjjel vadásznak. Nappal csak tudatja, hogy majd jön, de este ott is van. Na de nincs ellene kifogásom. Igaz, hogy a hideg nagyon jó, meg a sós. Az édes nem igazán megy. Ja és most a gyümi. A raktárból meg ehet, mert van honnan az biztos. :lol:
Most egy főzős műsor megy itt a háttérben, és pánik szerűen ragadom a távirányítót. :evil:
mátra

Sziasztok!

Tegnap este a fürdi után Férj elfoglalta a gépet, így én már nam tudtam jönni. Most Manócska még alszik, írok pár sort.

Köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat és a bíztatást. Tejcsi kezd beindulni, de estére még ki kell pótolnom a napközben lefejt mennyiséggel.

Ó, mégsem tudok írni, felébredt a csöppöm és ordít.
Később jövök.Pusza

Kép

Kép
adriana

Ezt nem rég kaptam, bocs, ha más is megkapja, de nekem megint nagyon tetszenek ezek a gondolatok:

"Mindannyian keressük, kergetjük, elképzeljük. Terveket szövögetünk, és úgy gondoljuk, pontosan tudjuk, mitől lennénk boldogok. Van elképzelésünk a partnerről, a leendő gyerekünkről, házunkról, kocsinkról, és sokszor görcsösen ragaszkodunk is ezekhez az álmokhoz, akkor is, ha a sors mindig más lehetőséget kínál.

Aztán persze bosszankodunk, dühöngünk, "igazságtalan az élet" mondatokkal dobálózunk. Ahelyett, hogy végiggondolnánk, talán olyanhoz ragaszkodunk, ami valamiért nem jelentené számunkra a boldogságot.

Mit tehetünk, teszünk ilyenkor?

Megpróbálunk megszabadulni a görcsöktől, átgondoljuk, biztosan az a valaki, valami kell-e nekünk, vagy csak az elérhetetlensége a vonzó, és várjuk a következő lépést. Folyamatosan adódnak lehetőségek a boldogság megteremtésére, csak néha nem akarjuk észrevenni. Mert szenvedni sokkal trendibb. Persze, az örök elégedetlenség is belénk van kódolva, hisz az visz előre, de valljuk be, imádunk panaszkodni, problémákat gyártani. Ha megkapjuk a hőn áhított dolgot, rögtön elkezdjük keresni a hibáit, ahelyett, hogy akár 5 percig is örülnénk neki.

Mintha a mai világban bűn lenne örülni, picit megpihenni. Ha azt mondom, jól vagyok, és ez látszik is rajtam, rögtön furán néznek rám. Irigykednek, és szinte hallom a gondolataikat is:
"Á, nem lehet boldog, nincs is pasija, gyereke, munkája, kocsija, kertje, medencéje, stb..."

Mitől félünk ennyire?

Talán attól, ha merünk örülni, akkor büntetésből el fogjuk veszíteni azt a valamit? Nem hiszem, hogy a világ így működne. Nem hiszem, hogy bármilyen felsőbb erőnek az a határozott célja, hogy boldogtalanná tegyen bennünket.

Persze, a boldog vagyok nem azt jelenti, hogy elégedetten hátradőlünk, mi megtettük a magunkét, megtaláltuk az örökké termő fát, és már csak enni kell. Ha a fát nem gondozzuk, nagyon gyorsan ki fog száradni, ellepik a tetvek, megbetegszik, korhadni kezd.

A boldogság kulcsa talán az, ha megtaláljuk az egyensúlyt az öröm és a "tenni is kell érte" között.

Persze, erről írni, beszélni könnyű. Megvalósítani sokkal nehezebb. De néha nem ártana, ha eszünkbe jutna, amikor annyira ácsingózunk a szerintünk a földi paradicsomot nyitó aranykulcs után. Mert aztán lehet, hogy nagy meglepetés ér bennünket, ha az élet úgy hozza:
"Nesze, itt van, ha annyira akarod, és ha olyan butus vagy, hogy nem érted meg, nem ez a te kulcsod!".

Könnyen előfordulhat ugyanis, hogy az aranykulcs a poklot nyitja."

Bővebben:
www.nokvagyunk.dashofer.hu
mátra

Matra! Ez tetszik. Sokszor vagyok en is ugy vele, hogy
'Ha azt mondom, jól vagyok, és ez látszik is rajtam, rögtön furán néznek rám. Irigykednek, és szinte hallom a gondolataikat is"
Alapjaban veve optimista vagyok, csak neha megfeledkezem rola:)

Nomibogar
Kép
nomibogar

Juca!
Köszi az ötleteket!
Nekem egyelőre még csak ingerem van, azaz csak olyan émelygés féle. Igazi komoly hányinger 1-2-szer volt, abból lehet, lett is volna vmi. de pont melóban voltam és visszaszurkoltam!
A gyomrom nekem sem ég. Csak puffad a pocim. Akkora, mint egy ház!
Az ivásra meg a hólyag gondjaim miatt amúgy is nagyon figyelek. A 2 l általában megvan tisztán ásványvízből.

Most megyek és megpróbálkozom egy szép nagy érett őszibarackkal!

kacsa14

Sziasztok!
Annyira hiányoztatok és nem bírtam ki. Itt vagyunk az egyik barátunknál és gondoltam yorsan adok életjelet magamról. Sikeresen ideértünk, bár nem volt egy leányálom felkelni reggel 4 -kor.:roll: Brill? Mit szólsz hozzá?? :lol:
Voltunk megrendelni a csokromat, szerintem nagyon szép lesz. Lesz benne pici fejű korall színű rózsa, meg szép pasztel-krém sárga rózsa, 1 szál hófehér királyliliom a közepén és még hófehér margaréták. Szerintem nagyon szép lesz, nekem legalbbis tetszik.:)
Juca!Megfogadtam a tanácsod és új ruhákat választotta, szerencsém is volt mert a kölcsönzős csaj maga ajánlotta fel én pedig éltem az alkalommal. Sőt a párom szerint sokkal szebbek ezek a tuhák,mint az eredeti. Tettem még egy lépést a cél érdekében.Viszont a mensim,még mindíg nem jött meg, emiatt kivagyok kicsit, ma már a 36. cn-en tartok, szerintetetk ez teljesen normális?? Néha fájdogál a pocim, de se híre, se hamva.:(
Ja képzeljétek tegnap megvettük a cipőinket is.Szerintem nagyon jók és "viszonylag olcsón megúsztuk", pedig a Westendben vásároltunk. Kaptam külön egy tánccipőt is ami egy nagyon szép hőfehér, strasszal díszített, nyított magas sarkú papucs. (ja most jut eszembe,h lehet,erről már írtam :oops: )
Nem is jártatom feleslegesen a szám, mindenkinek millió puszi!!!

Még valami: :lol: hétfőn megyek 2 állásinterjúra is. :D Az egyik a páromék cége a Lorel, a másik, pedig egy munkaközvetítő, ahol bankba keresnek embereket hitelügyintézőnek.:D De addig még jövök, holnap. Mostmár tényleg befogom. :wink:
Vendég

Nomi!

Kép Ez egy szép tulajdoinság. Ne felejtkezz meg róla.

Pupy írt sms-t, hogy ott vannak, másik menyasszonyi ruhája lesz
és puszil mindenkit.
mátra

:roll: :roll: :roll: Bocsi. Pupy pont egyszerre. jó meglepi volt :)

Gyönyörű a csokrod. Már nagyon várom a képeket.
mátra

Matra!
Ez jo vicc volt Pupyval...mar kezdtem gondolkodni, hogy akkor most mi van, hanyszor gondolja meg magat a ruhat illetoen...na de megnyugodtam:)
Pupy: utolso 100 meter az eskuvotokig!!! Mar alig varom a kepeket, biztos gyonyoru par vagytok es lesztek. A mensid biztos meg fog jonni, csak most lehet egy kicsit sok az izgalom az eletedben. Nyugi!
Es erezd nagyon jol magad!

Mi megyunk unnepelni eletem parjaval:) Legyetek jok!

Nomibogar
Kép
nomibogar

[quote]
írta:

Sziasztok!

En teljesen uj vagyok.

Valaki batoritana kisse mert egy lombik elott alok , tul vagyok 3 inszemen meg egy mehen kivuli terhessegen .

Valaki megosztana velem szemelyes tapasztalatait mert sajna elegge felek az egesz proceduratol.

Moni

gracey

Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Jo reggelt! Kép

Moni!
Üdvözöllek közöttünk! Kép Jo helyen jársz!
Vagyunk sokan itt akik lombikosok vagy inszemesek!
Kérdezz nyugodtan hogy konkrétan mi érdekelne!

Mátra!
Drága,nem volt alattuk semmi! :(
Kiástuk ,megnéztük! :evil:
De semmi! :(
És már szép nagyok voltak!!!!!

KépKépKépKép
aniko24

Eszti!
Nagyon sajnálom az 1cn-t! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Kép

Móni!
Jó helyen jársz. Mesélj kicsit magadról és akkor a többiek is jobban tudnak segíteni. Ahogy Anikó is írta sokan vannak itt, akik jelenleg is lombikkal próbálkoznak.
Bátran kérdezz és sok segítő választ fogsz kapni.
Kép

Anikó!
Szegény növények, Úgy tudom sajnálni őket. Nem tudják elmondani mi a bajuk, csak elpusztulnak...
Te jól vagy?
A tuják helyett és a nagy nap előtt egy kis előleg: Kép

Kép hideg van nálunk. Napocska sehol. Nem szeretem. Oda a holnapi családi programnak. Kép
mátra

Sziasztok!
Megint nagy a pangás az oldalon.De én is csak most néztem be :oops:

Móni!
Üdv köztünk!Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön nektek is egy kislurkó!

Mátra!
A helyzet, vagyis a hőfok nálunk sem csapdossa az egeket, kb. 20 fok van, és hát a változatosság kedvéért megint esik.Tegnap este be akartunk menni a tűzijátékra, de pont akkor kezdett el szakadni, így maradtunk a hátsónkon.És még jó is, mert csak 5! perc volt a tűzeskedés.Na de majd 20.-án!Akor lesz nálunk a virágkarnevál.Már várom, még soha nem voltam.
Mit terveztetek holnapra?
Én hogy hoyg nem, megyek dokihoz a táppénzes papíromért, aztán megmutatom az ábrázatomat a melóhelyen is.
Ja, és talán kapok végre kismamigatyót, holnapra ígérték,mert a gatyáim közül csak egyet tudok hordani, azt is már 1 hete és már unom.Közeb 2x szakadt le a gombja is :oops:

Sajna most mennem kell az ebéd romjait eltakarítani.
Ma töltött cukkínit csináltam, de alig bírtam megfőzni, mert olyan büdinek éreztem az egészet, kavargott végig a gyomrom.De férjem szerint fincsi lett.Szerintem is, mert addigra már én is éhes lettem.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Bocsi, hogy most csak Mátrának írok, majd holnap jövök rendesen is.

Mátramami, figyu, nálunk tuti biztos volt a fogantatás ideje, és 6+0-nál ennyi látszott a Dóriból:

Kép

Csak a petezsák. És az se volt valami nagy. Nemhogy szívhang, de a baba se látszik sehol, pedig télleg ott volt :) Na, úgyhogy kismami megnyugszik, nem idegeskedik, csupa szépre gondol! :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mátra!
Évihez csatlakozva én is nyugalomra intenélek!
Nekem 5+2-n volt egy 10 mm-s petezsák, szikhólyaggal, de baba sehol. Doki bácsi totál normálisnak találta, pedig ő úgy nézte, hogy 5+4 vagyok. (Mivel kicsit késett a pé., én azért korrigáltam 2 nappal.)
Bár illusztrálni nem tudom, de én is kb. hasonló dolgot láttam, mint ami Dóriból látszik a fotón!
Ja és pont 2 hét múlvára hívott vissza szívhang kukkolásra!

kacsa14

Évi, Kacsa!

Köszönöm, tündériek vagytok és már kezedek megnyugodni. Nem nagyon bízom abban, hogy kedden is látni majd valamit. Ahogy én számolom júni 13-15 közé tehető a gyártás időpontja. Tehát a jövő hét végén lesz 5. hetes. Szerintem mindenr endben odabenn, bár tegnap, miután kiveséztük a védődnő, kiságy, hol szülünk és hogyan témakört, közölte velem a párom (:)) hogy ne éljük még bele magunkat 2-3 hónapig, mert bármi történhet, és ne legyen nagy megrázkódtatás. Aztán rátértünk a gyerek nevére :lol: :lol: :lol:
mátra

Mátra!
Véletlenűl nem július 13?Mert nekem volt pé.-m júni 13.-án, akkor csináltuk babukát :lol:

Évi!
A Kaáliban feltételezem nagyon profi gépek vannak, ezért most nem értem, hogy nekem miért láttak már szívét a 6. héten?Ez a valós hét, nem amit a dokik számolnak.Te is a valósat írtad.Ezért nem értem.Nekem 3. héten volt olyan a kép, mint amit mutattál.
Szóval most akkor mi van?Ja, és az Uh-n jó kort mértek, a CRL alapján.Szóval időssebb sem lehet, max. pár nappal :roll:

Mátra!
Most nehogy megijjedj, Éviből indulj ki :D , én csak nem értem, hogy miket lehet, és kell látnia uh-n.
És hogy fogják hívni, vagy ez még tiktok? :wink:

Kép
pankaa

[quote]
írta:

Sziasztok!

Aniko24 -nek es Matranak.

Tok aranyosak vagytok...............koszi a kedvesseget meg a segitseget jol esik mert mar ram fer annyi mindenen keresztul mentem .

Eleg sok minden erdekel, hogy zajlik a lombik, ki mit tapasztalt ugyanugy felt tole mint en stb........

Foleg a leszivastol felek.Meg kerdeztem a dokimat mi van ha pl az osszes petesejt megmarad es beagyazodik mert ugye o 3-4 et javasolt vissza a koromnal fogva is. ?En azert nem szeretnek pl 3-4 gyereket mert mar amugy is 38 eves vagyok en kiegyezek a termeszettel egyel is.
Valasza: Van egy specialisan ezzel foglalkozo orvos aki leredukalja a mar beagyazodott embriokat ...............hasamba szurnak egy tufelet :( ettol rettegek pl azon keresztul folyadekot fecskendez az embriora es allitolag az elhal, szal ennyi.

Hat en ott ultem kikerekedett szemekkel majd a guta utott meg mikor ezeket hallottam.Azt mondta az igazan nem faj.........aaaaaaaaa persze hogy nem ,sima seta galopp lesz :(
Na azt sem tudom mi var ram mintha mennek az ismeretlen fele.

No meg mikor szuriznak azt meg kibirom az semmi de emlekszem mikor egyik orvosom meg regen beinditotta a petefeszkeimet injekcioval mondvan ezzel sok pete fog erni .................aszittem belehalok annyira fajt hisz rengeteg pete erett meg es feszitettek ugy osszegubozva tudtam csak az agyon is letezni hat igen rossz volt mondhatnam sz........

Amugy semmi bajt nem talalt nalam a doki azt mondta minden renben a parom is ,semmit nem talaltak ,csak valoszinu lassu a petevezetekem azert maradhatott ott meg elozoleg egy embrio aminek mutet lett a vege , szornyu erzes volt mivel inszeminacioval csinaltak es boldog voltam mert terhes voltam de erre aztan almomban sem gondoltam hogy mehen kivuli :shock:
Anyukam sajna ebbe halt bele mikor en 5 eves lehettem.

Ugy hogy mikor kimondta az orvos miutan kereste ultrahangones megtalalta de nem ott ahol lennie kellett szornyu zokogas fogott el meg jo , hogy ott volt a ferjem is mert abba nem tudtam hagyni hosszu perceken at csak rangatoztam a sirastol o meg vigasztal az osszes aszisztens kiment , a parom kerdezte mert szegeny nem volt tisztaban -- ez mit jelent --- A dokim csak azt mondta el kell tavolitani de semmit szanalom van valami eggyutt erzes nem volt az arcara irva ..................azota LECSERLTEM !De nem nem csak emiatt ,hanem mert nem volt nekem szimpi es nem is volt kozottunk az a bensoseges bizalmi kapcsolat meg csinalt egy par olyan dolgot ami kurvara nem tetszett ,es ilyenkor az a legfontosabb azzal a szemellyel aki segit ezeken a dolgokon feltetel nelkul meg kell bizni es erzze az ember , hogy a sziven viseli az ember sorsat nem mint egy gep csinalja .

Sokszor nem, hittem neki.

Azota van egy tunderi dokim nagy szakmai tapasztalattal , tle kedvessegel alig tudok megszolalni mikor egy temat felvetek mert annyira magyaraz, azt akarja hogy mindenrol tudjak . Imadom!!! :D

Masodik hazassagom ez van mar egy fiam aki 18 mulott de azert szeretnek meg egyett mert ezzel a parommal nagyon jol erzem magam es vele telleg jo lenne egy babat vallalni neki meg nincs hat ezert is szeretnek meg amugy olyan uresnek erznem a
hazassagunkat , pedig nem az, csak meg is .Szoval jo lenne meg egyszer babazni hisz a nagy mar lassan kirepul legalabb lesz valaki velunk .

Most hogy ezeket irom most volt egy inszem megint ugy hogy csutortokon megyunk vervizsgalatra abbol nezik meg hogy ugy maradtam -e.
Elotte is volt de az nem sikerult es felek ez sem.
Faj a mellem de nem ugy mint amikor terhes voltam a dokim szerint a progeszteron kup produkalhat ilyen tuneteket.
Az ezelotti inszem -nel pedig erzetem hogy sikerult mert ugy fajt a mellem meg minden a mestruacio elotti 5-6 napon kezdodott es erdekes mert a meses megjotte elott ket nappal meg mar kezdett viszza fejlodni ez az erzes .Akkor mar tudtam lehet hogy terhes lettem de elment .

Na kisse hosszura sikeredett, Pussz :Moni[/img]
gracey

Panka!

Nem. Tuti a július. Akkor voltunk nyaralni és ha visszaolvasol, írtam is, hogy megjött, nem lesz úszás tanulás, aztán meg, hgoy elmúlt. Na akkor volt a pé, mert nekem mindig pecsétel a laparoskopia óta. Úgyhogy ez tuti, innen számolom azt a 1-2-3 napot.

A nevek még családi értekezés alatt. Ha fiú apa: János, Imre én: Balázs. Gyerekek szerint az első kettő vér ciki. :)
Kislány: apa: Andrea, Rebeka, én: Flóra, Fanni, Andrea.

De nem éljük bele magunkat.... :roll:

Egyébként szerintem nem lehet mindent irányítani. ahogy azt sem tudják még pontosan, hogy mitől indul meg a szülés, az is kérdés lehet, hogy a kicsi meddig kering, mikor ágyazódik be pontosan és sok más is lehet, ami zavarja a gépet, a babaát. Szerintem nem szabad a természetet ennyire kontrollálni. Ahogy Unique is írta most elég, hogy sz@rul vagyok és néha érzem, hogy buborékol a pocim.
Lehet, hogy ez csak egy gyártott gondolat, hogy megnyugtassam magam, de ha csak arra jó, akkor arra jó. :?
mátra

Kép Ez a túrós keltkifli
Kép Így hullik a hajam.Heti hajmosáskor keletkezett, a bal oldali tincs egyszerre maradt a kezmben.

Kép
pankaa

Móni!

Köszi, hogy leírtad a történetedet. Én a lombikhoz nem tudok hozzászólni, de a fájdalomhoz és az attól való féléshez igen. Nem részeletezem nagyon, mert a többiekl már ismerik, de priviben nagyon szívesen, ha gondolod. Szóval nekem laparoskopiát csináltak a meddőség kizárására és még néhány más dolog miatt is. Fájt, iszonyúan utána. De, mint te is, és itt nagyon sokan rengeteg mindenen kereszül mész azért, hogy legyen gyereked ismét. Ilyenkor félre kell tenni azt a fájdalmat amit érzünk, mert már az egy feladat, hoy eljussunk oda, hogy ha nem lehet természetesen, akkor segítséget kell kérni. Főleg pedig, hpgy a párod is melletted áll. Ezt ne vedd természetesenek, mert van itt közöttünk olyan is, aki a párjával harcol egy egyszerű rutin orvosi vizsgálatért. Próbáld meg ezt is értékelni. Nekem mánián az orovos. Én is sokat "megettem" a babaproject időszaka alatt. Nagyon fontos, hogy egbízz abban az emberben, akitől az függ, hogy lesz-e gyereked. A másik, amit Juca írna a progi. Az jó, ha már pótolják.
Anyukádat nagyon sajnálom, átérzem a helyzetetdet. De engedd el most már őt is a méhen kívüli terhesség gondolatát és lehetőségét. Nem lesz baj. Remélejük, hogy most sikerült az inszem, és egy gyönyörű kis petezsák lesz majd az UH-n, ha mész a dokihoz, vagy egy jó kis HCG érték. Akkor pedig nem kell félned a lombiktól.
Mi itt abban tudunk neked segíteni, hogy meghallgatunk és gondolatban fogjuk a kezed, akik lombikosak tanácsokkal látnak el és megosztják a tapasztalataikat.
Neked hol lesz a lombik? (Persze, ha kell, mert adjunk esélyt, hogy az inszem sikerült)
Azt pedig egyáltatlán ne felejtsd el, hogy fejben dől el minden. Nem tudom olvastál-e minket régebben, de a tegnapi nap tettem fel azt hiszem egy kis írást, egy idézetet a vágyakról. Olvasd el. Megéri.

Még egy tanács. Ha közvetlenül a nagy ablakba írsz, akkor nem szükséges az idézet gombra kattintani. De írhatsz wordbe is és bemásolod ide a nagy ablakba. ez tanácsos nagyobb lélegzetvételű írásnál, mert néha a babanet elég tréfás kedvében tud lenni :twisted:
mátra

Pankaa!
Anyám!!!!!!!!!!!!!!! Nincs erre valamai vitamin? Ez nem semmi. Nekem is hullik, de nem ennyire!
A kifli baromi jól néz ki, de Vuk megtámadott. :twisted: :twisted:
sós képet kérek legközelebb :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mátra

Mátra!
Igen én is júliusra gondoltam, de te írtad kicsit fenntebb, hogy júni, ezért csodálkoztam.
Én az Andreára szavazok :wink: :lol:
Többivel egyet értek :wink:

Szerintetek jelent vmit, hogy már nem fáj annyira a cicim?Bár este fájt, de most szedem az Utrot is.Meddig szokott fájni norm. esetben?
Törvényszerű, hogy fájjon?Amit most Móni írt, megijjesztett.
De szerdán megyek uh-ra.

Móni!
Hát nem semmi amin keresztűl mentél. :(

Kép
pankaa

Mátra!
Bocsi :oops: :oops: :oops:
Különben sem a Vuknak küldtem, neki ne mutasd meg :lol:
Sütöttem kenyeret is, igaz túl sós lett, de akkor majd felteszem neked
:lol:
A hajamra most próbálom majd a Vichyt.De hónapok mire látványosan hatni fog. :(

Kép
pankaa

Köszi Pankaa!
Én is sütöttem kenyeret. Ez az egyetlen amit megtudok enni, amit én sütök. Szurkoljunk a Wichy-nek :)
mátra

Kép ezt én sütöttem, de olyan sós lett, hogy nem tudtuk megenni :cry:

Kép
pankaa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?