Jó reggelt, ma végre kicsit később jelentkezem!
Először is: Zsófi, üdv itt; Gabi, szia, itt én köszöntelek téged.
Remélem, jól fogjátok érezni magatokat köztünk, jó pocakosodást kívánok nektek.
Megígértem, hogy ma reagálok, akkor ezzel kezdem, a végén meg majd leírom, hogyan alakult a hétvégénk. Van ám mit mesélnem, csak győzzetek olvasni majd.
Móni: mi lett a hányingereddel? Elmúlt? Én is sz@rul vtam, ha ez megnyugtat egy kicsit. De sikerült aludnom fél órát, utána jobb lett. Aztán meg pakolásztam, meg minden fincsi dolgot csináltam, amit lehet, nem kellett vna, ha egyszer nem vtam jól, úgyhogy hála istennek estére rókarudi megént megtalált, de csak játszott velem a kis szemét. Produksön megint semmi. - Nem mintha bánnám, de már nagyon utálom.
Róki: most azért megnyugtattál ám, hogy nem baj az, ha nem hízok az első trimben. Néha olyan hüle dolgokon tudok beparázni. És sztem amióta tudom, hogy babás vagyok, azóta még sokkal inkább ijedezős vagyok...
A genetikai vizsgálatról azt hallottam, hogy kicsit veszélyes, és csak akkor csinálják, ha nagyon muszáj, tehát pl. az orvosok úgy ítélik, hogy az anyuka már nem a legfiatalabb, stb.. Ez tényleg így van, vagy az nem a genetikai, hanem vmi más?
Alexa: szépek a választott nevek. A Balázs nekem is tetszik. Meg most tudod mire kattantam rá nagyon? A Martinra. Megtaláltam a fiú utónév könyvemet is (egy bútorkatalógusban volt
), úgyhogy most nézegetem ezerrel azt is, hogy legyen vmi elképzelésem a fiú nevekről is.
Ági: ti hová utaztatok? Jól telt a hétvégétek? Móni, ezt tőled is kérdezem.
Lorca: szegény cicus. Akkor neki tényleg nem sikerült túl jól a nyaralás. Milyen madaraitok vannak? És milyen a teknőc? Szárazföldi, ékszer...? Utóbbi nekem is volt, először egy. Azt hittük, azért nem bírta szegénykém, mert az egyedülléttől depis lett. Utána vettünk kettőt, kb. 3 hétig vtak csak meg.
Sztem nem jó a víz. Pedig egy idő után volt vízlágyítónk is (a boltban mondták), de úgy látszik, már késő volt.
A képet megpróbálhatod elküldeni priviben is, úgy biztos átjön. Szokott ilyen vicceket csinálni a mélem, de az is lehet, hogy csak elnyomtál egy betűt, nem? Örülök, ha próbálkozol tovább, várom nagyon a képet.
Gabi, Zsófi: ha az aláírásomban a "2007. tavaszi babák" linkre kattintotok, találtok egy albumot, ahol a mi képeink vannak. Úgy terveztük, hogy első körben felpakoljuk ezeket, aztán ha majd lesz vmi látható is, akkor pocis képet is, ha pedig majd oda jutunk, képet a bébikről. Örülnék, ha küldenétek képet, feltennélek titeket is. Vagy e-mailbe várom:
catrine@vipmail.hu , v. pü-ben, de ha gondoljátok, ide is tehetitek, lényeg, hogy vhogy eljuttassátok nekem.
Ezen kívül van egy táblázatunk is, ezt Timi szokta frissíteni, ha kell, asszem hét eleje környékén. (Ugye? Pont egy hete volt fent, mert akkor voltam 7 hetes, ma meg 8 vagyok.)
Örülök, hogy egyre többen leszünk.
Most megyek konyházni, iszom egy kis tejet, aztán leírom a hétvégénket is. Bocsi, de ide már nem, mert akkor az már marha hosszú lesz. És így is ne hari, hogy ilyen hosszúra nyúltam. Mindjárt jövök.