Új privát üzeneted érkezett!

Kormi köszi az infót!
Nektek is az új hölgyike (Jakab Zsuzsanna) a dokinénitek?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
nekünk is ő a dokink, eddig még semmi gondunk nem volt vele, nagyon aranyos.
Azért nem semmi a bürokrácia, hogy Petra már elmúlt fél éves, és még mindig nem sikerült a GYEDet elintéznetek...

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Kedves habtapiban illetékesek! Úgy látom, mindenki a számosat meg a betűset hajtja, ki-ki vérmérséklete szerint, de kérdésem az, hogy mért. Az Ilbás oldalon ugyanis van egyéb mintás is, mért jobb a másik kettő? Arra apelláltok, hogy így megismeri majd a számok/betűk formáját?

Mancsbá, fehérköpeny fóbia? Vérvételi laborba sem menj, mert beigazolódik az összes halálos betegségedre vonatkozó félelmed. Nem is tudom, hogy ilyen gyenge idegzettel ajánljam-e neked visszaolvasásra a 234.old, 12.48-as hsz-em.
Bé nejed hol van? Rémisztgettél minket azzal, hogy mindenfélét mesél majd, aztán semmi, itt állunk, anélkül, hogy tudnánk, hány óránként ébredt tegnap éjjel Petike.

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
azért hajt mindenki számosra és betűsre, mert ezek állnak a legnagyobb darabokból. Más, bonyolultabb minták kisebbekből vannak, azokat nehezebb összeragasztani, ill. ha valaki nem ragasztgat, veszélyesebb kisbabóknak, lenyelés címszó alatt.

Kormi

kormi

Coolasa megint lemaradtál egy kicsit, nem olvasod figyelmesen a Babanetet, pedig annyi hasznos tanácsot adunk Neked. Szóval újra elmondom, de figyelj, mert csak egyszer írom le. :wink:
Azért részesítjük előnyben a számos és a betűs habtapit, mert ezekben nagyobbak a figurák (számok/betűk), amit a kis gyerkőcök nehezebben nyelnek le. A többi is nagyon aranyos, de tartalmaz olyan kis darabokat is, amelyek nagyon hamar eltűnhetnek a gyerek szájában. Petra is kezdi felfedezni, hogy a habtapi szétszedhető, kapargatja rendesen. Mivel sajnos Mancsék nem ilyet vettek, ezért kénytelen pillanatragasztóval rögzíteni a darabokat, ami nem kis meló, lehet, hogy most is ezzel van elfoglalva és ezért nem tud jönni, beszámolni az éjszakáról.

Azért én elmondanám, hogy végre jó éjszakánk volt, Petra csak egyszer kelt fel, augusztusban még nem is volt ilyen, szóval ma ünnapelek.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

A francba Kormi megelőzött a válasszal, de csak azért mert nem adott olyan kimerítő választ, mint én.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

sziasztok,

Vuka,
sajnos ki kell javítanom a hozzászólásod :lol:
a számos/betűs habtapit azért szeretnénk, hogy a gyerekek ne nehezebben nyeljék le hanem egyáltalán ne nyeljék le :lol: :lol: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

én még nem szereztem be, de én is szeretnék mindkettőből.
Majd ha hazajöttünk akkor rendelek.

Jelentem éjszaka egyszer sem keltünk fel.
Este 8:20- 8:00 -ig aludtunk :lol:

Ilba,
ez Benike nagyon cuki :lol:
főleg az utolsó képen :D
Zsófiról nem lehet normális képet készíteni, mert állandóan elfordul vagy nyitva van a szája :lol:
Na majd Mamackát megkérjük egyszer, hátha vállalja :lol:

tényleg, lesz tali jövőhéten akkor?

Kép

Kép
sajtine

Óóóó Magasságos Babanet! Bocsáss meg nekem nyomoronc Földi Halandónak, hogy elsiklottam eme érdekfeszítű habtapi részlet fölött (Vuka, emlékeztetnélek, én akkor, mikor ezt kitárgyaltátok még azt tanultam, mi az, hogy "gyerek","cumi", így nem tudtam olyen lélekemelő dolgokkal foglalkozni, mint holmi habtapi).
Igazából én eddig is azt nem értettem, hogy ezek a darabkák hogyan nyelhetők le? Persze Noki biztos azonnal megoldaná, de kérdésem tényleg az, hogy maguk az egyébmintás puzzledarabok a túl kicsik, avagy 1 puzledarabon belül van veszély, mert le tudnak szedni belőle részeket? Bocs, én jönni ról/ről Mars. Habtapit élőben soha látni nem.

Kép Kép
coolasa

Coolasacucumber, olyan pici darabok is vannak benne, amit ha kiszed, akkor megesz. Pl. valami állatfigura pici szeme, és ilyen nyalánkságok.

Ilba, köszi a hozzátápis infot, én is csak egyszerre egyet vezetek be, fokozatosan, de mivel az őszi és az alma most már megy, ezért akkor adok majd neki annyit, amennyit kíván. Most délelőtt ez 100 ml volt.

Gabi köszi a naptárt, tanulmányozom majd. Mert nemcsak hogy lányt szeretnénk, de ugyanígy tavaszra szeretném a másodikat is. Szóval van feladat rendesen. :)
Vendég

Indulunk, Sziasztok!

Kormi

kormi

Tök ideg vagyok, eltűnt a TB kiskönyvem, ami még tegnap megvolt az OEP-nél. Felhívtam őket, hogy nem maradt-e ott, ugyanis minden papíromat elvették, majd visszaadták és közölték, hogy hiányzik 2 szignó :evil: . A hölgyike azt mondta, hogy nincs a gépben regisztrálva, mert ha találnak valamit, akkor azt beviszik a gépbe, mintha leadott cucc volna. Pedig kizárt dolog, hogy nálam veszett volna el, mert borítékban volt, céges papírokkal, a boríték pedig dossziéban. Na mindegy újabb kör, személyesen hátha jobban utánanéznek. :evil: :cry:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Halihóka!

Mi is itten lennénk, csak elkövettem azt a hibát, hogy apának küldtem iwiw-e meghívót és azóta nemjutok géphez. Hiba volt. :?
Ádusszal tegnap megjártuk a doki nénit. A torka piros de nem adott neki semmit, majd elmúlik alapon. De nyűg mint a fene, éjjel hatszor kel, órdít. 9,23 kg. Tenap a dokinál, volt egy kisfiú szintén nyolc hónapos mint gyerkőc és 12 kg. :o Úgyhogy Ilba a mi gyerkőceink tuti jó súlyban vannak. A havai pulykám a három szelet ananásztól az. Amit szintén megfőzők a krumpkival és a répával. A pulykamellet meg teflon serpenyőben megpirítom. Aztán turmix. Egy kis víz, ha túl száraz. De men nagyon eszi meg a darabosakat mostanság.

A múlt éjjel a sokadik kelésemre képzeljétek (úgy emlékszem )Áduszt ülve találtam az ágyban, tuti álmában követte el, mert ébren nem tud ilyet.

Körkérdés! Ti mit szóltok a babapiskótás vagy kekszes babakaja sűrítéshez? Mindenhol azt mondják két éves korig ne adjunk ilyet, de a pépet meg megunja ha mindent azzal sűríten.

És megállapítom számítógépes lesz belőle. Az előbb itt ült az ölemben (nincs gépezés Ádusz nélkül) letettem és mint újdonság a ruha sriccelőt adtam a kezébe. Jó volt addig míg meg nem látta, hogy a gép elé ülők. Most itt nyomul a lábamnál, megint. Vagyis az asztal alatt és 220-al játszik. Jelentem megint itt van.

Vuka üdv ismét itthon. Remélem meg lesz a papírod.

Nekünk virágos habi izénk van. Nincs benne olyan sok kicsi. Használtuk vagy két kétig, mióta mászik egyáltalán nem érdekes. Le sincs már rakva.

kormi jó üdülést nektek.

Kép
vanília

Eszti! IGEN! Végre valaki nagy üggyel-bajjal leereszkedett az én szellemi szintem mélységeinek legsötétebb bugyrába. Persze csak rövid vendégjátékra, de akkoris. . Szóval a habtapinak szeme van! Cserébe megkérdeztem neked a védőnőnkntől (aki most járt itt azért, hogy ellenőrizze, szakszerűen ütjük-verjük-e gyermekünket) hogy hozzátáplálásnál rábízhatjuk-e az utódra az elfogyasztandó eledel mennyiségét, véleménye szerint ő az első 2 nap azért szabályozná, hogy biztos ne legyen allergiás reakció, de utána 100 miliig bátran, többet csak azért nem, nehogy elcsapja a hasát a kis pákosztos (ezt a jelzőt nagymamémtól tanultam), és nehogy ne akarjon később rendesen enni.

Kép Kép
coolasa

Noshát akkor jól van, a 2 napon már túl vagyunk, hiszen már a második gyümit is bevezettem, és akkor megnyugodtam, sőt, inkább örülök, hogy ízlik neki.
Van még egyéb habtapis kérdésed? Szívesen válaszolunk :evil:

Vanília, amikor én is küldtem meghívót az uramnak, én is így jártam. :)
Vendég

Eszti, hogyne volna még habtapis kérdésem, konkrétan Vukától az, hogy és amikor a kis darabokat ..... (haha, vicc volt, nyugi).

Kép Kép
coolasa

Kukucs, itt vagyooook! :lol:

Jó nyüzsi napjaink voltak. Szerdán jött a tesóm meg a nője, itt aludtak nálunk. Szerda este letettük Petikét, és mentünk csavarogni négyesben. Váci utca, Duna korzó, Vörösmarty tér, Szeráj... :lol: Fél 12-re értünk haza, fél 1-kor kerültem ágyba. Tegnap is mentünk: Reptér, Állatkert. Az állatkertnél 5 kört tettünk meg (Állatkerti körút- Hősök tere-Városliget) mire le tudtunk parkolni :evil: :evil: :evil: Nagyon jó volt, bár mi a babakocsival nem voltunk túl fürgék, de Petike roppantul élvezte. Persze őt még jobban izgatták a feje fölött zizegő mindenféle falevelek, ezeknek nagyokat kurjongatott. Ja, és este még elmentünk a fogorvoshoz is, Petike is jött Mbának feszültségoldó gyanánt :lol: Ott voltunk Gabiék felé a Hunyadi utcában egy magán fogklinikán (a család által látogatott rendelő szabi miatt zárva volt). Amikor kijött és mondta, mennyiért kapta ki neki a doki a fogát, azt hittem, rosszul hallok. 8.000 Ft!!!!!!!! :shock: :evil: :shock: :evil: :shock: :evil: Ez iszonyat drága!!!!!!! De nem idegesítem magam tovább rajta, a fő, hogy már nem fáj szegénynek, mert tegnap nagyon kész volt. Én 2 éve szenvedtem meg így a bölcsességfogammal: szájsebészet lett a vége, ahol vigyorgó orvostanhallgatókkal a fejem fölött egy műanyag takaró alatt végeztem, kalapáccsal és vésővel a számban... :cry:

Sajna a kedd esti híradót nem láttam, így csak a teletexten és a neten láttam a lőtéri tűzről a híreket. Iszonyat. Szörnyű. Fiatal férfiak lelték halálukat, akik arra tették fel az életüket, hogy segítenek, mentenek akár az életük árán is. Csak értük nem tettek semmit, legalábbis nagyon keveset. Mert a felszerelésük nem volt ehhez a tűzesethez megfelelő. A könnytett oxigénpalack túl drága (mi az egy emberélethez képest?!?!?!) a hagyományos pedig csak 25 percre elég. Egy ilyen fokú riasztásnál mi 25 perc? Semmi. Lófütty. Sajnos megint történnie kellett egy szörnyűségnek ahhoz, hogy észbekapjanak a nagyokosok, és jobban megbecsüljék azokat, akiket talán a legjobban meg kéne becsülni. Mindig ez van. Eső után köpönyeg. Ehhez 3 tűzoltónak meg kellett halnia.
Bocs lányok, de engem nagyon érzékenyen érintett a dolog. Az ilyen mindig felkavar. Lehet, hogy azért, mert az én apukám is tűzoltó... Nem tudom.

Kép
mancs

Ilba, ezt Neked:
Kicsivalami = Nagy mara Kép
Kép
Ez lett a vége Kép Kép

Kép
mancs

Vmelyik nap letettem aludni, nagyon csendben volt, örvendeztem, hogy végre alszik. Megyek be, erre ez fogad:
Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs

Így csárén áll szegény játszószőnyeg-bébitornázó a nem rendeltetésszerű használat után: :lol: Kép

Kép
mancs

Ez is alvás helyett ment:
Kép Kép Kép

Jobban nem mertem a nagy nyilvánosság előtt domborítani a cickókat, de a felirat miatt így is poénos :lol:
Kép

Kép
mancs

Csajok,
lesz vmikor mostanában a CORA-ban megint ilyen bébiruha-akció? Hozzánk nem dobnak be CORA-s prosikat. És ott a télen is olyan jó dolgokat tudtunk venni... Vagy ott mindig ilyen jó cuccok vannak? Tőlünk kicsit messze van a CORA, így fölöslegesen nem akarok menni.

Kép
mancs

Kedves Ezvicc!

Itt is találsz infót az István kh szülészetéről: www.boldogszuletesert.hu

Kép
mancs

Jaj, nem is meséltem... Egyis ismerősöm 1 hete szült Kistarcsán a Flór Ferenc kh-ban. Szegény nagyon kivan. Mesélte, hogy a szülőszoba fullos, de a gyermekágyi részleg katasztrófális. A csecsemősök semmit nem mutattak meg neki, pihenni nem tudott, sírva vitte a kislányát a csecsemősökhöz éjjel, mert annyira kibukott. Mintha az én szavaimat idézte volna. Nem tudja, eleget eszik-e a baba, éshogy egyáltalán ha leméri, hogy mennyit eszik, mennyi az a mennyiség, ami normálisnak számít egy újszülöttnél. Az egyik OKOS csecsemős arra a kérdésre, hogy mit csináljon, hogy tutira eleget egyen a gyereke, a köv. választ adta: tartsa folyamatosan cicin, így biztos, hogy annyit eszik, amennyi neki kell. Na amikor a csaj ezt nekem elmondta, én egyből mondtam neki, hogy ezt sürgősen fejezze be, mert fájni fog, ki fog sebesedni stb. neki is rémlett vmi, hogy olvasott erről, ezért is hívott engem (!!!!) mint gyakorlott szülő nőt és kismamát. Szegénykém, biztattam őt, és mondtam, hogy az eleje tényleg k. nehéz, de tudom, hogy ez ilyenkor nem segít.

Kép
mancs

Én már csak azt nem értem, hogy a habtapiban mit keres lenyelhető méretű darab?

Amúgy sziasztok! :lol: :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mancs,
Kistarcsáról eddig én is csak rosszat hallottam...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

sziasztok

kicsit kevésbé bölcsen, de csak benézek :)

Gabuska
igen, ez egy jó felvetés, hogy az elvileg gyermekeknek készülő habtapi fele lenyelhető...igaz, sok játékra ráírják, hogy 3 éves kor alatt nem adható, de a tesóm pl. 6 évesen dugdosta tele az orrát mazsolával, úgyhogy ez kevésbé korfüggő... :twisted:

mindenesetre egy nagy hetest azért nehezebb lenyelni...

jó biznisz lenne a szigetre a sátorozóknak olyan habtapit árulni fekvőhely gyanánt, amik darabjai mondjuk sörcimkéket vagy "kisnapraforgós" termékeket ábrázolnak. :twisted: :twisted:

látom Petike alszik, Mancs bele tudott lendülni :)

coolasa
azt hittem, habtapi ügyben nem hagytam kétséget a multkori nagyszerű kifejtésem alkalmával, de be kell látnom, te mindig tudsz meglepetéseket okozni.

Kép
Kép
mancsbá

Mancsbá,
ja-ja. Csak a mazsola akkora, amekkorának a jóisten megalkotta (illetve hogy-hogynem elvtársak:twisted:), a habtapi darabkáinak mérete viszont befolyásolható az ember által. :roll:

Na jóvan, nem vagyok én a habtapitudományok doktora, le is lövöm magam. Esetleg nyithatunk egy habtapi topikot. :twisted:

Petike nagyon szép! (Csak egy kicsit sovány!) :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

A Szigetet ne emlegesse senki, mert elsírom magam! :cry:
(Igaz, simán kimehetnénk, de úgysem lennék nyugodt, Livi még nem volt éjszakára másra hagyva.)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Csajok - Mancsbá!
Hol lehet venni Petrának úszógumit, olyat szeretnénk, ami beleülős?
Mancsék a múltkor ilyet nem láttatok az Intersparban?

GYED elintézve, naná, hogy náluk maradt tegnap a TB kiskönyvem.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mancsbá, te kéred számon rajtam a meglepetéseket, te, akinek a testvére mazsolákat dugdosott az orrába? Gondolkozz! A mi családunkban ilyesmi nem szokás, kizárólag kisautók meg legók kerülnek testnyílásokba!

Kép Kép
coolasa

Vuka,
a CBA-ban láttam tegnap olyat, ami Szilvinek van. Emékszel rá? Tett fel képet róla Timi. Sárga színű.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

És Vuka, milyen úszógumi kell, betűs vagy számos? Na jó, míg ezen kínosan nevetgélsz, elmegyünk Nokival sétálni, útbaejtve a lottózót, ugyanis holnap nyerünk az 5ösőn. És akkor sajnálhatjátok hogy olyan fellengzősek voltatok habtapi ügyeben, főleg egyesek!

(Aztán amíg távol vagyunk nem ám kibeszélni minket! Bár csak egész nyugodtan, igérem nem olvasok vissza, elvégre is szabad országban élünk.../ehe...remélem bevették/.

Gabus amúgy nem csoda, hgoy kifogásolod Petike súlyát, hiszen Livicsek köztudottan kétajtós szekrény... a "Pufi", csak így emlegetik rettegve kiejtve nevét a tábortüzek mellett..

Kép Kép
coolasa

Izé.....Ilba, Beninek bold...hóf.....tegnap elfelejtettem....eeeeeeeeee...

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
könnyen gonoszkocccc abban a tudatban, hogy úccse tudlak fejbe vágni, miután minden talit kihagysz, amire mi elmegyünk! :twisted: :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ha jól emlékszem mi is pont olyat szeretnénk venni. Nálatok mekkora a CBA, hogy ott minden kapható (csigatorta, úszógumi ...), én mind csak olyat ismerek, ami tök kicsi. Szóval merre van az a CBA? :shock:

Nálunk az uncsitesóm csavart dugott az orromba, orvososdit játszottunk. :lol:

A következőkkel még adós vagyok. A férjuram ugyanis rám szólt, hogy ezen a héten nagyon hanyagolom a Bnetet és képeket se teszek fel, így bent nem tud mit a kollégáknak mutatni.
Szóval a pátyi kiruccanásunk alkalmával is voltunk babalátogatni a 14 hónapos Zsófinál. Petra rettentően élvezte, ott is megtalálta a kedvenc játékát (színes körökből piramis - már itthonra is be kellene szereznem), Zsuzsi még zongorázott is neki, egyszóval annyira élvezte a kiscsaj, hogy jól kifáradt.

Kép Kép
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Jaj Gabuska el is felejtettem mondani, hogy tegnap anyósomhoz a kenguruval mentem. Gondoltam csak ki tudok sétálni a metróig (5 perc), a metrón pihizek egy kicsit, majd újabb 5 perc séta anyósékig. Rá kellett jönnöm, hogy ez a max. táv, amit meg tudok tenni a kenguruval, ez is eléggé kimerített. Viszont mostanában mindig úgy vásárolunk, hogy apa viszi kenguruban Petrát, és így sokkal kényelmesebb a vásárlás, a kiscsaj is jobban élvezi.

Coolasa úszógumiból nem betűs vagy számos, hanem sárga és beültethetős kell. Részletezzem hogy miért? :twisted:

A mai napunk. Petra dolgozott ezerrel az új szerzeményén és persze még most is megtalálja a parkettát, nem lehet eléggé lefedni a nappalit. :(
Kép Kép
Kép

Na most már megyek, mert dolgozni kellene valamit, ma már egy csomó mindent csináltam és mégsem haladtam semmivel. :evil:
Azt hiszem nyugodtan itt hagyhatom a Bnetet, mert Coolasa útrakelt, így nem kell a ... kérdéseire válaszolni. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
Kispesten, az 50-es villamos vonalán. Határ úttól 6 megálló.

Én is adós vagyok a keresztelős képekkel, de nemtom, ebben az évezredben megkapom-e őket, csináltam 2-t a videóról. Jó sz@rok, de több a semminél. Valószínűleg a topik babái azért nem alszanak rendesen, mert még nem látták! :twisted:

Szal:
Kép

Kép

Ez meg köldök csikizés :lol:
Kép

Nektek is lassú a babanet?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na sziasztok!

Enyém gyerek még csak most aludt el reggel 7 óra óta!!!!Hűűűűű,elég volt,már én is rákiabáltam,de aztán megsajnáltam szegényt,hogy biztos valami nem hagyta elaludni.Pedig mindent bevetettem:ringatás,ének,babakocsi,séta,kajálás,és még csak most értem el sikert!

Gabus:
Tegnap egyébként már nem aludt el délután,csak este 9 -kor.

Ilba:
Benikének boldog hófordulót!!!
És nagyon jó kis sportos testalkata van!
Amiket utólag felraktál képet az utolsón nagyon huncutul néz!

Mancs:
Köszi a receptet,majd én is küldök,de már találtam az interneten is jókat.
Petike látom szeret bújócskázni,képzeld ha elkezd mászni még honnan fogod előbányászni :D
Jól áll neki a narancssárga rugi!

Eszti:
Ha kislányt akartok,úgy induljatok neki,hogy fiút szeretnétek akkor biztos kislány lesz.Mi is fiút szerettünk volna és ime az eredmény!Amúgy Gabus táblázata nálunk nem jött volna be,mert fiút josolt volna/életkor 36,hónap október/ :D

Ezvicc:
Én szültem Koiss dokinál,ha érdekel valami szivesen válaszolok.Nagyon rendes,nyugodt,30 körüli doki.Mindent elmagyaráz részletesen ha érdekel valami,lelkiismeretes,nem pénzéhes,de ő is szokott külföldre járni továbbképzésre.

Lányok!Ki tudja pontosan ,az új törvény szerint a gyed vagy a gyes mellett lehet 4 órás munkát vállalni?

Vuka:
Igen,a CBA-ba láttam én is ilyen úszógumit!

Kép

Kép
novum

Vuka,
ez a CBA amiről Gabuska regél, itt van hozzánk közel (de már ezt írta) tényleg nagyon nagy, minden van benne. nem az a belvárosi sarki CBA fíling. :lol:

Coolasa,
ha megnyered az 5-öst, gondolj arra, hogy mennyire szeretlek, és a takaród még mindig nálam figyel, így őt csak megfelelő mennyiségű papírpénz átadása után továbbítom jogos tulajdonosának. (azaz Neked) Ja én arra is gondoltam a nickneveddel kapcs.-ban, hogy magadat jellemezed vele: kúl és laza :lol: :lol:

Gabi,
a köldökcsikis kép nagyon ari!!!!

Kép
mancs

Gabus:

Milyen jól nézel ki a képeken!De tényleg!!!
És ,igen elég lassú!Vacakol már megint!

Kép

Kép
novum

Nekem is lassú, mint az állat :evil: :evil: :evil:

Kép
mancs

Én is mikor töltöttem fel a képeket, na mikor, naná amikor jó lassú volt.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Timi,
Livi is csak fél kilenckor, és ma meg reggel fél 8 után csak negyed kettőkor. Már alig élt, de még rohangászott a lakásban...

Mutizok még képet:

Udvarlás az orgonista bácsinak
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Egy kép a tegnapi játékból az erkélyen: Kép

Szilvi szájából nem giliszta lóg ki,hanem Fanni karkötője.

Kép

Kép
novum

Timi,
hát igen, mit tesz az emberrel, ha nem a lestrapált, lógó farmergatyáját veszi fel és nem áll szanaszét a szénaboglya a fején...

Csendben jegyzem meg, hogy a fehér blézert a Skálában vettem, a gyerek osztályon! Pszt! El ne áruld a többieknek! :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ez a kép még a kutya... előtt készült? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Akkor megnyugodtam az alvást illetően!Úgy látom tényleg átállás lesz napi egy alvásra.

Kép

Kép
novum

Jaj, képzeld, vettem én is plusos pelenkát, hát, hogy az mekkkkkkora nagy ...!
Még a felújítás alatt, mikor anyuéknál laktunk, mert a közleben csak plus van. Emlékeztem rá, hogy mondtad, hogy alig várod, hogy elfogyjon. Hát én is alig vártam! :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Oké! hallgatok mint a sir! :D

Azon képen egy bizonyos Livit és ha jól emlékszem Sajtine Zsófiát próbálja meg utánozni! :D

Kép

Kép
novum

:?: :?: :?: :?:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?