Új privát üzeneted érkezett!

Athiz,
köszi! :)
Egy éjjeli szurit kibírok! :D Azt sajnálom, hogy ezt nem merem magamnak beadni, meg fenékbe nehéz is lenne! :lol:

Junko,
:D :D :D

Móni,
Ez a menet kb 120-130e lesz. De az egyéni, hogy ki milyen stimut kap, és ettől függ az ár is!
írok részletesebben privit, ha lesz egy kis időm! :)

És köszi a drukkot! :)
angel37

Móni,
írtam neked privit még délelőtt, de most látom, hogy még mindig a kimenők között figyel, nem az elküldöttek között van :evil:
Mindig ezt csinálja velem! :roll:

Egyszer csak odaér! :)
angel37

Hol van,amit délben írtam?????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Majd este jövök... :?

anyapoc

Itt meg ekkora a pangás :( Pedig még az idő is trutyi. Tessék gép elé ülni! :wink:
Tudom hogy ez nem kézimunka-topik, de próbáltam kikeverni bordót pirosból és feketéből de nem sikerül, ilyen szín lett belőle:
Kép

Mit csináljak ha igazi bordót akarok? Olyan majdnem feketés cseresznyebordót. Asszem vennem kell külön ilyen színű festéket. Eddig diszperzitet színezgettem, az akrilfesték nagyon drága, de most kénytelen leszek.
Vendég

Megjöttünk! :D :D
Visszaolvasás folyamatban!

Áfonya
Korai volt a teszted!A leesés beágy. gyanús,és aztán még 3 nap,hogy a teszt mutasson vmit! :lol:
A cseresznyéd nagyon szép! :D

Angyalnak nagy drukk hétfőre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 petike nem semmi!Gondolom menyire feszít a pocak! :wink:

Anyapoc
Itt is téli hideg van! :evil: Már a konvektort akarom beüzemelni,mert fázunk! :shock:
Örülök,hogy jól sikerült a kirándulás!A kicsi fiad nagyon édi!

Athiz
Vasárnapi ebéd készül?

Zsóka
Köszi a lapot,amint tudok válaszolok!

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
végre valaki :)
Tudom hogy korai volt a teszt, csak a pecsételős vérzés miatt voltam kíváncsi, megemeltem volna a progiadagom ha akármilyen halvány második csík lett volna. Nézegetem a fertilityn terhesgörbéket, és rengetegnek van esés a 8-9-10. napon, és pecsételő vérzés sem ritka!!! :D Ennél jobb hírt én most elképzelni sem tudok. :D
Vendég

Hali! Üdv!

Mivel elég ritka itt a hozzászólás, én is csak ritkán írok, pedig mindig megnézem, hátha valami új fejlemény van láthatáron!

Kriszti, még tegnap megfőztem, nyuszihusit babérosan tejföllel, tésztával, abból maradt még pont annyi, amiből ma jól laktunk. Nemrég jöttünk haza a cirkuszból, nagyon tuti volt, Szilárd is élvezte, mégha kissé mocorgott is, de annyira jól viselte, meglepően jól, ahhoz képest, hogy még nincs 2,5 éves sem! Volt 2 tuti pasi, az egyik bohóc volt, és megfogatta velem az izmát, igazán kemény volt! De mivel olaszok voltak, sajna kommunikálni nem lehetett nagyon velük. De édi állatok is voltak, meg Aladdin történetét is előadták, jópofi volt! Szili a vidámparkba is bement volna (meg anya is), de majd legközelebb! A férjemnek is tetszett az előadás, állítólag még nem is volt soha cirkuszban. Neki a sok fiatal, csini néni kedvezett, mármint a látványuk! :lol:

Hát ennyi. A hőmet nem nagyon teszem fel, amíg nem történik valami változás, mert most nagyon stagnált 36.1-nél. Az LH teszt és PG53 szerint is lassan ovulálnom kell, de már a 16. napon vagyok, és még mindig nem történt semmi! Remélem, holnap felkúszik a hőm, és azt is remélem, hogy ma még tudunk hancúrozni apussal a kistesógyártás végett!

Azt nem tudom, írtam-e, de péntek este megkaptam az első Gynevac szurit a popómba, előtte való este meg voltam a nődokinál, vett kenetet rákszűréshez, és közölte, hogy megint kiújúlt a méhszájsebem. És mivel jól megpiszkálta a pálcikával (amivel a kenetet vette), picit véreztem másnap este. Legalábbis gondolom, hogy attól, nem pedig a szuritól. De csak barnus volt, és már nincs, úgyhogy nem vagyok kétségbe esve!

Puszilok mindenkit, és írjatok sűrűbben, akik nincsenek nyaralni! :wink:
Vendég

Sajnos írni nincs időm(egyenlőre),de pár képet teszek nektek a szülinapról.2 tortája volt Adának,mindkettő meg van örökítve! Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti, nagyon édi Ada bébi, és szépek is voltak a tortái. Finom is volt gondolom! Örült a babának ugye? Gratulálok! :D Kép
Vendég

Kriszta,
tényleg helyes csaj Ada :)
A torából a képek mellett igazán küldhettél volna pár szeletet is :lol: Nem is tudom mikor ettem tortát utoljára, csöpög a nyálam :P
Ja és persze BOLDOG SZÜLINAPOT ADA-BABÁNAK!!!
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok végre én is,de hétvégén anyuméknál voltunk szokás szt és nem nagyon akaródzott este már bekapcsolni a gépet :roll:!

Na meg Villő teljesen leköt,mióta mindenféléket csinál...jól megtanulta sunyiban a hátam mögött :D!

Áfonya

Mindjárt utánanézek,hogyan tudsz szép bordót csinálni!Anno a szalvétás topikba linkeltem be egy képet,amin a színkeverés van rajta...
Amúgy szt ez a szín is szép,mondjuk gyerekszobába idális,enikő biztosan díjazná,ha vmi szép macit dekupálnál rá :wink:!
Szóval teszteltél? :roll: No,mik nem történtek...akkor pár nap múlva okosabbak leszünk :)!
Mindjárt dobok fel a keresztszemeseimről képet,bár nem kézimunkatopik :lol: ...vagyis nem ilyen :wink:!

Kriszti

Hogy bírtátok a vendégséget? :wink:!
Adának boldog szülinapot utólag! Kép
Na,már jön a jóidő,nem kell az a fránya konvektor :)!
képek és Ada gyönyörűek :)!Olyan furi,hogy fiamhoz képest még milyen babás,Villőhöz képest meg már milyen nagy! :)
Mi mindent kapott a csemete? :)

Athiz

Gynevac szuper :).
Szt a turkálástól volt a vérzés,mert az elég érzékeny hely és ha megpizskálta a doki,akkor lehet,hogy azért volt gond.Nekem a terhesség alatt volt ilyen,amikor kenetet vettek félidő után.Picit véreztem,gondoltam,hogy attól volt,de azért bementem a kórházba :).
És nem lehet,hogy a méhszájseb is gondot okoz a teherbeesésnél? :roll:
Cirkusz :).Bulcsú hamar megúnta,amikor tavasszal voltunk,vagy nyár elején? Már nem is tudom...De ezek szt ez jobb volt,itt kivénhedt színészek voltak főként... :?
Hődre kíváncsi vagyok,remélem,megugrik.Még nem vagy elkésve :).

Na,itt vannak a keresztszemeseim...bocsi,hogy a topikot terhelem vele :oops: ...

Kép Michael Powell velencei ablak,utolsó símitásokra vár :)

Kép Gyerekszobába

Kép Páromnak készül már vagy 2 éve :D

Kép Michael Powell-ez az elsők között volt :)

Kép Szintén az elsők között... :)

Kép És az a bizonyos cseresznye,ami engem is megfertőzött :D!

Na,most megyek és újból megírom,ami a múltkor elszállt... :?!

anyapoc

Na akkor a múltkori :)!

Áfonya

Az a topik uaz,mint a másik,aminél láttad,hogy június volt az utolsó beírás.Nem tudom,miért erchiválták külön,de mindegy is.A másikba most írtam,hátha feléled :wink:!
Itt a két színkeverő tábla:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 196#261196
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 200#261200
Most azon gondolkozok,hogy mintha bordót nem lehetne kikeverni...de nem tudom :?
Citromos kép szuper :).Asszem,ez nekem is megvan :)!
Hűűű,én már jó régen csináltam,de majd ha elkezdődik az ovi :wink:!Amúgy piacon felénk lehet kapni nagyon jó kereteket,mármint a sablont.Én egy egész táblát vettem asszem 1000 Ft-ért,amin vagy 6 féle keret sablonja van...érdemes körülnézni :).

Angel

Szuri :)!
Petécskék....hűűűűűű,nagyon ügyike voltál :)!Itt már hiba nem lehet...vagy erre már reagáltam? :roll:
Na mindegy... :) Ja,most látom,ez is az elszálltak között van!
És ma van a leszívás,így nagy-.nagy drukk megy,majd jelentkezz,amint bírsz :)!
Villőről is dobok mindjárt képet :).A hajón nem volt ott,azért nem készült róla kép :).

Moni

De válaszoltam,hogy igen :).És meg is kérdeztem,hogy miért? :D!
Hát éehet,hogy rosszul emlékszem,de mintha azt láttam volna kiírva a csodák p-ban,hogy pedagógusig-t nem fogadnak el...:? Vagy az máshol volt? :roll:

Junko

Te mindig csak jössz-mész :D!Tessék már magadról is írni :)!Hogy áll a házikó? :)

Na,asszem ennyi... :)

Ja,és két kép Villőről...
Kép

Kép

anyapoc

Anyapoc,
nézd milyen csúnya lett! :cry: Rózsaszín volt a háttere ennek a szalvétának de ahogy átkentem ragasztólakkal és az átáztatta a szalvétát azonnal totálisan átütött a gipszalapra festett szín.
most mihit csihináááljaaaak? :cry: :cry: :cry:
Kép
Vendég

Szia Anyapoc, már hiányoztál!

Úgy látom, Villőcske is szeret zseblámpázni, Szili is komálja!

Hát elképzelhető, hogy a méhszájseb még egy lapáttal rátesz az amúgy is nehéz helyzetre, és még nehezebb a babásodás nálam! De a doki azon felül, hogy kúpokat dugdostat belém, nem csinál semmit. Egyszer már épp le akarta fagyasztani a sebet, amikor is szépen meggyógyult, és csak heg látszott. Erre most meg visszajött! Lehet, hogy megint csak rá kéne ijeszteni! :lol:
Ezek a kézimunkák nagyon szupik, habár én az utolsót (nem kötekedésképp) epernek látom! De mindegy, mert az is szép, és biztos fincsi is lenne élőben! :wink:

A cirkuszt biztosan élveznék a te porontyaid is, mert ez jófajta volt, és tele állatokkal (persze ha szeretik), de már csak augusztus végéig vannak Ők, utána váltás lesz! Ha gondolod, próbáljátok ki, jó kis program még esős időben is!

Pusz a babáknak is!
Vendég

Egyébként gyönyörűségesek a munkáid!!! Néztem a belinkelt oldalon is fotóidat, meg ezek a keresztszemesek is igazán irigylésre méltóak. Én meg itten bénázok... :( Egyszerűen nem értem hogy kell hogy ne üssön át a szalvétán az alap színe! A keresztszemezésnél meg egy szál hímzőfonal kevés mert kiüt az anyag alulról, kettőszállal meg képtelenség elférni, az túl vastag. Biztos rossz fonalat használok :? Én olyan béna vagyok :(
Villő imádnivaló cukorfalat :D Gondolom jó huncut. :)
Vendég

Köszi lányok a dícséretet :)! :oops:

Áfonya

A titok nyitja,hogy először tedd fel a képet simán a gipsz alapra,utána fesd be :wink:.
ezzel már nem sokat tehetsz,várd meg,hogy megszáradjon,hátha fakul a szín egy kicsit.Ha nem,akkor utána még mindig tudsz ráfesteni valami más hátteret.Monduj egy szivaccsal bepacsmagolod...de szt így is nagyon jó lett!!!! :)
A keresztszemesnél pedig legalább 2szállal kell varrni,én a MP-t 3 szállal csinálom.Nem lesz vastag,hanem így lesz szép tömött.Illetve ez attól is függ,hogy milyen vásznat használsz hozzá.A sima kongrénál tuti,hogy jó a két-három szálas!Milyen fonalat használsz?

Athiz

Teljesen igazad van,az eper :D:D:D!Nem tudom,miért cseresznyére emlékeztem :oops: ....
A zseblápma Bulcsúé,ő imádja,de Villő is szemet vetett rá és így ijesztgetett minket :D!Szt ez a fiúknál elengedhetetlen kellék :D:D!
Hát csak tetesd rendbe előbb a méhszájsebet,mert nagyon is lehet attól is a gond!!!Ha akarja,tényleg fagyassza le,aztán jöhet a többi hókuszpókusz :wink:!mekkora egyébként? :roll:

anyapoc

Anyapoc!
Bocsi... Akkor én voltam figyelmetlen... :oops: :oops: :oops:
Én meg eredenően pápai vagyok.
Nagyon szépek a képeid!

Áfi!
Amire ragasztasz, azt mindig fehérrel fesd, és akkor nem üt át! Nem kavar be az alapszín!

moni

Hát nem méregette a doki, de láttam a tévében, és szerintem nem olyan gázos, volt már sokkal csúnyább is! Most kúpozom magam+a Gynevac, ha ettől sem gyógyul be, akkor jöhet a fagyiztatás! Amikor Szilivel terhes lettem, akkor is volt ám méhszájsebem, úgyhogy szerintem ez nem annyira akadály, én inkább a 2 szarvú méhem formájára tippelek, vagy... az uram ebihalacskáival van gond! Vagy mindkettő! Vagy ki tudja? :roll:
Vendég

Üdv Csajok! :)

Megvolt a tüszőpunkció, 13 petesejtem lett :D , apa is jól teljesített :D Ma 11-12 között kiderül, hányan termékenyültek meg, nagyon izgulok!!! :shock:

Utána nagyon fájt a hasam, de Cataflammal túléltem, ma már egész tűrhető!

Kriszta,
jö hogy visszajöttél!
Ada nagyon édes! :) Boldog szülinapot neki! :)

Anyapoc,
Villő is annyira kis édes! :)

Athiz,
a méhszájseb biztos nem zavar be a teherbeesésre!
De ha okoz panaszokat, akkor lehet, hogy jobb tőle megszabadulni! (Bocs most hirtelen nem tudom, hogy mit írtál eddgi róla).
A kétszarvú méh inkább nehezíthet, de egyszer már sikerült! :)
angel37

Angel,
hip hip HURRÁÁÁ!!!
Majd írd meg hány sikerült a 13ból!!! :D
Vendég

Angel, annyira örülök, de jó, akkor remélem sok megtermékenyül, és legalább hármat majd becsücsültetnek a méhecskédbe! Nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

Sajna a méhszájseb a dokik szerint bekavarhat a bébivárásba, de panaszom nem nagyon van tőle. A kétszarvú méh csak ráadás nehezítés, de tényleg bízom én is, ha egyszer sikerült, másodjára is menni fog, csak kérdés, mikor. Szerintem nagyon nagy szerencse és jó időzítés kérdése a dolog, az meg nem nagyon van!
Vendég

Köszi csajok: Áfonya, Athiz :) :)
remélem lesz mit beültetni! :)
Ha igen, akkoris csak kettő lesz beültetve! :)

Athiz,
bízzunk benne! Egyszer már csak összejön az időzítés! :)

Ha a doki szerint nehezít a méhszájseb, akkor miért nem tünteti el?
angel37

Sziasztok!

Jelentkezem már itt is. :lol: Visszatértem a nyaralásból. :cry:
Eltelt ez is no.

Most visszaolvasok. Szerintem egy napba is beletelik. :roll:

Bee
beebeey

Sziasztok!

Angel

Szuper!Csak nem értem,miért nem jelentkezel? :roll: Remélem,minden rendben!!!! :)
Félsz az ikerktől,mi? :wink:

Athiz

Hát akkor a kettő egyszerre.méhszáj és kétszarvú méh,nem lehet semmi...de ahogy Angel is írta,egyszer már sikerült,sikerülni fog megint :)!

Bee

Üdv :)!Remélem,jó volt a kikapcs :)!

anyapoc

Anyapoc :)

Itt vagyok, itt vagyok! :D Nem bentről telefonáltam, és enni is voltunk!

Megtermékenyült 9! :D :D :D

Holnapután beültetés! :D
angel37

Angel!

Szuper!!!!!!
Jaj,de izgatott vagyok,mintha legalább is én mennék :D:D:D!
Nagyon izgulni fogok érted,remélem,minden rendben lesz :)!Illetve biztosan :)

anyapoc

Hát ezt jól elküldtem,pedig ezt még neked akartam :

Kép

anyapoc

Köszönöm! :oops:

Olyan aranyos vagy! :D :D

Úgy érzem, elég jó esélyekkel vágunk neki, de a megtapadás lesz majd a nagy mérföldkő! :wink:
angel37

Angel, nagyon gratula, csak egyet nem értek, hogy miért csak kettőt ültettetsz vissza, én inkább hármat bevállalnék! Mekkora az esély, hogy kettő esetében 1 legalább megmarad?
Vendég

Sziasztok!

Kiveséztem a termést. :lol:

Először is Angel: uuuhhh :lol: olyan izgi! 9? Az elég jó! Nem de???
Nagyon drukkolok neked!!!!!!!
Le a kalappal előtted! Szúri szó meghallva, feláll a karomon az összes szőr.... én nem vagyok rá képes, hogy szúrjak :roll:

Junkó! Igyekszem, igyekszem. :lol: Tudod, a szokásos: melóhegyek...
Meg kell hogy valljam, én is hasonlóképpen érzek mint te. Nekem is furán jött ki ez a topikváltás. Én is megkettőztem.
Maty ér? Érdekel a kajak?
Az én görbém már egyenes lesz lassan. 5. napja 36,0-át mérek.

Zsazsó! Az addig OK hogy költözöl, no de hogy is állsz? :lol:
Kinez neked bejött?

Bali! :lol: Hát gratula a lánykéréshez! Örülök, hogy alakulgatnak nálatok a dolgok! :lol:
Minden rendben babóval?

Láttam szép UH-as képeket is! - Takido, Tonti. Hihetetlen hogy repül az idő...

Okriszti! Te is úgy el vagy tűnve. Se a PCO-son, se itt nem igazán olvaslak. :cry: Clostit szedel még?
Sex nyaralás alatt = egyenlő a nullával. Engem feszélyez az ismeretlen hely. Főleg hogy majd kétnaponta máshol szálltunk meg. Tudom, tudom.... de hát dinka vagyok. :lol:
Na de itthon bepótoltunk mindent! :lol:

Monyokát nem láttam. Vajon vele mi lehet???
No és Tilidi????? - írok neki privit inkább.

Lányok! én is szeretek (szeretnék) kézimunkázni. Csak hát az idő nagy úr.... :cry:

Anyapoc! Hát igen. Rossz pénz, nem vész el. :lol:

Csakegy! Kár hogy nem vagy net közelben..... :cry:

Azért olvaslak ám benneteket! Nem mindig futja időmből 2,5 topik, de igyekszem, igyekszem....
Drukkom legyen veletek!

Bee
beebeey

Bee,
jó hogy jelentkeztél! :D és köszi! :D
Hidd el, ha kellene, te is megszúrnád magad! :wink:

Nahát, ennyire nem mindegy a hely? Akkor hosszabb időre nem menjetek nyaralni! :wink:

Athiz,
köszi! :)

Elsőre nem ültetnek vissza többet!

Esélyeket így darabszámra lebontva nem tudok, de egy lombiknak is annyi, mint egy természetes ciklus, 20-25%.

Én már az ikrektől is félek, sajnos az én szervezetemnek az is kérdés, hogy az egyet hogy bírja majd. :?
angel37

Angel,
óóóóriási gartula a 9 porotythoz! :) Akkor 7et lefagyasztanak késöbbre? És mikor kapod vissza a 2 picit?
Vendég

Áfonya,
köszike! :)

Holnapután kapom vissza a kettőt! :) :)

Akik szépen osztódnak, azok lesznek lefagyasztva, nem biztos, hogy lesz 7...
angel37

Angel, remélem szépen megtapadnak majd, és nem lesz gond akkor sem, ha ikrek lesznek! :wink:

Bee, én is kicsit feszélyezve érzem magam, ha nem itthon van szex, de a pasik ezt szerintem külön izgisnek tartják, legalábbis az én párom anno annak tartotta. Most nem tudom, hogy áll vele.
Vendég

Na még egy gyors hozzászólás, látom épp téma van! :lol:

Engem nem zavar az idegen hely! Csak tuti senki ne zavarhasson meg! :wink:

Athiz,
reméljük! :)
angel37

Sziasztok!

Rosszul fejeztem ki magam. :lol: Nem szeretek más ágyába hencseregni. Még aludni sem!
Egyszer még huszonéves koromba kilesettek bennünket TETT közben. Na ez maradandó nyomot hagyott lelkivilágomba. :lol:

Angel! Csak pozítivan! Összejön az a bébi, már célegyenesbe vagytok! :)

Bee
beebeey

Bee, az előbb elszállt, amit írtam! Lassan begolyózok ettől a babanettől, olyan lassú, hogy elalszom, vagy egyszerűen hibásan jön az oldal!

Szóval azt írtam, hogy amikor a szüleimnél laktam még, akkor a szomszéd szobában valószínűleg hallhatták, tudhatták, hogy mit teszünk a párommal az ágyikóban, sőt, lehet, hogy többször már látták is a dolgot véletlenül, mert anyunak az a mániája, hogy nehogy megfulladjunk a szobában, ezért mászkálgat éjszaka, ha felébred, és ránknézeget. A múltkor is, amikor náluk aludtunk látogatásunkkor, akkor aput küldte, hogy lessen ránk. Pedig mindig várunk, hogy teljes legyen a csönd, és elaludjanak, de ez nem mindig jön be sajna! Olyan iszonyú ciki, rossz érzés, de ez van! Más is csinál ilyet, mármint szeretkezik a párjával az ember, ez természetes. Persze én is inkább itthon szeretem a dolgot művelni, kettesben, nem mások szeme láttára! Úgyhogy teljesen megértelek!

Amúgy meg szép szám a 42 a tickereden, hogy érzed? Sikeres lesz a ciklusod?
Vendég

Angyal!

Kis időmben nagyon szurkoloki neked. :) :)

Bee!
Hát annyira nem érdekel (kajak), de amolyan szervezőféleség vagyok ott.

Anyapoc!
Kicsit gond van a lelki világommal és időm sincs azért nem jövök.

Majd biztos lesz ez még így sem. :)

A házikóim természetesen már nem a valós napokat mutatják.
Vendég

Junko, már hiányoltalak! Olyan szépen indult a görbéd, aztán eltűntél. De láttam a másik topicon, hogy megjött neked. Igaz ez?
Vendég

Sziasztok!

Angel

Ne izgulj,nem lesz itt gond.
egyébként valamelyik nyugati országban kezdeményezték a dokik,hogy csak 2 babát lehessen visszaültetni,mert a megtapadás esélye szerintük semmivel sem nagyobb 3 babánál,mint kettőnél.
viszont a 3as ikerterhesség jóval veszélyesebb,mint a 2es.
Nálad meg ugye pláne más a helyzet :).
Szóval én azt kívánom ,úgy legyen,ahogy Te szeretnéd :).
Nem is tudtam egyébként,hogy a Káliban elsőre csak 2-őt ültetnek vissza... :roll:
Izgulsz Már, :wink:

Bee

Jujj,nagyon gáz lehetett,hogy direkt kilestek Benneteket... :? Lehet,hogy ilyesmi bennem is mély nyomot hagyott volna...
Volt már PÉ?

Athiz

Beültetéssel kapcsolatban írtam fent Angelnek :).
Anyud aggódása :)...hát elég ciki lehet ,gondolom nekik is :roll:...
De legalább van,aki aggódjon érted :wink:!

Junko

:(...Gyere gyakrabban és felvidítunk :)!

anyapoc

Bee,
köszi és így legyen :)

Junko,
Köszönöm neked is, drága vagy!
Írjál ám egy mélt, ha gondolod! :)

De akkor a házikókkal most mi van? :?

Anyapoc :)
szórul szóra így van, ahogy írod! :D
És naná, hogy izgulok! :lol: Punkció előtt is volt olyan vérnyomásom, hogy ihaj! :roll:

Megvan az időpontom, holnap 11-re kell menni! :)

Osztódik szépen mind a 9 !!! :D :D :D
angel37

Angel! :wink:
Hatalmas drukk holnapra!

Kriszti! :)
Sok Boldog Szülinapot Adának!
Nagyon szép kislány!

Anyapoc! :)
Nagyon szépek a gyerkőcök!
És te is milyen ügyes vagy ezzel a keresztszemezéssel!

Bee! :)
Én most ott tartok, hogy nem megyek senkihez és semmihez.
(Szerintem ma megjön...) :(
Egy hónap Closty-val és nyaralás.
Majd inszem....
zsazsóka73

Köszi Zsazsókám! :D :D

Hátha mégse köszönt be miklós! Én szorítok érted! :)

Nem megy a freemail! :twisted:
angel37

Köszi Angel! :wink:
Drága vagy!!!

Akkor holnap 11-től teljes szívemből drukkolok neked! :)
( és addig is )
zsazsóka73

Akkor ez kölcsönös! :D
angel37

Sziasztok!

Angel

Jujj,már lassal belekezdtek,úgy izgulok!!!!!! :)
Remélem,minden rendben lesz és amint tudsz,jössz és újságolsz!
Jajj,az én vérnyomásom is az egekben van :):)!!!!

Zsóka

Köszi :)!
Mizu mensi ügyben ? :roll:

anyapoc

Sziasztok!

Adok egy kis életejelet magamról így 2 hét után.
Látom azért történt egy,s más.
Most pl.mindenki Angelnek szorít,persze én is :D

Zsazsóka!
Érted is izgulunk,és szorítunk ám.Ugye nem jött meg?

Nagyon jók a képek,olyan jó nézegetni őket.

Anyapoc!
Én is szoktam varrogatni,de van olyan képem,ami már 3 éve készül :oops:
De majd összeszedem magam,mert a gyerekszobába is szeretnék saját készítésű képeket.
Az egyik képed nagyon tetszene oda,újságból szeded a mintákat?

Tonticáról van híretek,szerencsésen hazaértek?

KépKép
takido

Takido

Üdv végre itt is,már láttam,hogy itt-ott felbukkantál :wink:!
Hogy s mint?Milyen volt a nyaralás?Képek? :)
Melyik kép érdekel?
lelőhelyeim változatosak :):Vannak netről letöltöttek,van egy szuper orosz oldal,ahol nagyon sok minta fent van,a keresztszemes topikban megtalálod a linket.Meg vannak olyan képeim,amiket újságokból szkenneltem be,egyik kolléganőmnek vannak szuper keresztszemes olasz újságjai.Ha gondolod,van egy csomó mintát,adsz CD-t és átmásolom őket :).

Én éppen ezerrel készülök a szülinapokra,a partykellékeket kajtatom.Sajnos nem tudok lufit héliummal fújatni,ezért megint lógni fognak... :( De azért biztos így is szuper lesz :).

Apa ajándékát is el kell még intéznem,ha már a keresztszemes képe nem lesz kész :D!

anyapoc

Sziasztok!

Takido, már hiányoltalak. Jól vagytok? Minden rendben?

Angel, szorítok neked, remélem, hogy minden rendben ment, és sikerült a bababecsüccs!

Azt hiszem, hogy ebben a ciklusomban megint nem lesz baba, a Gynevac szuri 2. adagján tegnap túlestem, de jobban fájt, mint az első. De legalább nem lettem rosszul, mint először. A hőgörbémmel nem szeretnék senkit fárasztani, bár volt peteérésem a hőgrafi szerint, de ma 36.4-nél megállt a hőmérőm, azt pedig alacsonynak tartok egy babásodáshoz.

Puszi mindenkinek, és drukkok (Zsazsó, Angel, és akinek kell) :wink:
Vendég

Most minden drukk Angelnek megy!!!!! :lol:

Nekem ma megjött....
Ez van, talán legközelebb...
zsazsóka73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?