Új privát üzeneted érkezett!

Musz,bírom a párod reakcióját....pont,mint Katánál....az enyém szerintem majd csak nyeldes....meg sem tud majd szólalni....de majd elmesélem részletesen,ha már ott tartok :wink: :wink: Én bevállalom még a rókát is....küldjetek nekem....puszika

Kép Kép
meli1118

Meli!

Ha iszom a cickafarokteát esténként egy csészével akkor abból lehet baj? Csak nem. Erre kíváncsi vagyok. Elevitet szedtem 3 hónapig, így a végén csak minden másnap. Most fogyott el, majd veszek egy pár hét múlva gondoltam rá.
Na majd kiederül mi lesz ebben a hónapban:)
De én türeles leszek, megfogadtam, és nem aggódom
puszi nektek

Kép
Kép
nektarin

Szerintem se aggódj...én nem tudom,mi a jó,ha pé után is isszuk a teát,vagy csak addig kell?????Én sem tudom,hogy legyen...de egy kis bögrével szerintem ihatsz....legfeljebb ne mindennap!!!!!KItartás nekünk!!!!Együtt fogunk babázni mindannyian....már úgy várom :lol: :lol: :lol: puszika

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Itt volt olyan zuhi. A kitörött ablakunknak köszönhetően, megint folyt be a víz az ablakon, de már nem akarjuk beüvegeztetni, mert elvileg 2 hét és jön az új ablak :D
Most lehúztam a redőnyt és itt gubbasztok...

Muszkuru volt is eszembe, hogy leírtad a hónapot, ezek szerint ez a nyerő :wink: Eddig mindenki úgy zebrásodott be, hogy teljesen lemondott a hónapról, talán ezalól Vikike a kivétel. :wink:
Szóval többiek tessék nekikeseredni, hogy ez a hónap se a tietek :wink: :wink:
Amúgy apa reakciója az ari :D Olyan érdekes, hogy egy ilyek kis pocok is, hogy meg tudja változtatni az embert. Nekem apa sokkal figyelmesebb mint egyébként, és jobban félt....

Rosszullét nekem elvileg még két hét, szóval amire nekem letelik másnál aktuális lesz :D szóval küldöm mindenkinek, ha osztódik, csak jobban jártok, mert mindenkinek csak kicsi jut belőle :D

Nekem a gyerekeim megéreztek mikor nyúl más a pocimhoz és olyankor nem mocorogtak, főleg Adrika volt nagyfranc :De Apa azért kitolt vele a fülét tette a hasamra, na azt jól megrúgta neki a kisasszony :D

Mamen ne keseregj. Most már előttetek is szabad a pálya, és most már nyugodtan jöhet hozzátok is a gólya, és fog is :wink:

Hoppá, nekem ha emlékszel kisfiút jósoltál. Na, most volt időm gondolkodni, nekem egyenlőre semmilyen érzésem nincs, az is kb. mindíg a 12. hét körülre alakult ki. Eddig mindíg jól éreztem :D Viszont mivel 3 terhességnél a nemet tudtam, és a fiúkkal hasonlóbb volt minden, velük nem voltam rosszul. Most azt mondom az Adrival való terhességre hasonlít ez a mostani. Vele voltam ilyen nagyon émelygős, és vele mindíg pirítóskenyérrel kellett kezdeni a napot, utána ehettem bármit. Most háztartási keksz, és éjszaka majd éhen halok :oops: Ilyen éjszakai evések is a kisasszonnyal voltak :wink:

Na mindenkinek további szép napot!
Gabi 10+1

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Muszkuru!
Nálunk is az volt, hogy abban a hónapban mikor összejött a bébi szeretkezésben negatív csúcsot döntöttünk 4/ hó. Az időpontok viszont a félidőre estek. S én is szedtem az Elevitet, amit a doki is mondott, hogy segít a megtapadásban.
Aranyos a történeted.
Ilyenkor olyan aranyosak mint a kisgyerekek.

Kis_plutó!
Megfázásod? Neked mindig bejöttek a megérzéseid? Én fiút érzek nálam.
Kiváncsi leszek. Most a 18. UH nem mutatta meg magát, majd a 4D-s felvételen ami jó sokára lesz még. Addig marad a Csöpp név + Prücsök nem akarom megsérteni.
Kitartást a 2 héthez.

Meli!
Nagyon csak pozíitvan ne görcsösen.

Puszi mindenkinek

Kép
nika04

De örülök. Olyan jó kis csapat vagyunk, mindenki örül a másiknak. Csak így tovább, babásodunk, csak babásodunk.

Összefoglalva a babásodás receptje: Tojjjjj bele, ez a hónap úgysem a tiéd :wink: Ha kívánod apát (ha nem :? ), kapd el párszor, amikor kell... :oops: Gondolj arra, milyen hatalmas élményben lesz részed, most lesz a legjobb.... Ha gondolod, szólj anyósodéknak, költözzenek oda hozzátok pár napot (mint nálunk anyukámék), így kénytelen vagy utána ott feküdni, egész éjjel... lábad között pzs vagy wc papír :oops: . Kit érdekel :roll: , hogy mikor lesz gyerekünk? Éljünk a mának, bármikor, bárhová elmehetünk.... És egyszer csak utána két héttel, pirikére várva... még mindig nem jön....még 2 nap múlva sem.... á biztosan csak stresszes voltam.....á, nekem eddig sem jött össze.... és pár nap múlva: na jó, egy teszt csak párszáz forint, ha eddig kibírtam, most is kibírom... rápppsssssss.....egy perc....jól látok??? két csík???? ááááá, az nem lehet, már csak beképzelem.... még egy perc.... úr isten.... ott a második csík.....neeeeem lehet igaz......deeeee, igeeeennnn, terhes vagyok!!!!!!!

Szóval fogjátok fel így, beletojni, ez a hónap nem erről szól. Látjátok, élő példáknak itt vagyunk, beletojva, nem görcsölve, itt a pocaklakó....

Plutó, más "bajod" nincs, csak émelyegsz????
Ha ez kislányt jelent, akkor nekem is az lesz.... :wink: Pedig én neked fiút "álmodtam"...

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Musz, nagyon aranyos a történeted. Tök el tudom képzelni a párodat, amikor leeset neki :wink:

Kép

Kép

hoppá

Hoppa,
K*va jo ez a sztori :lol:

Most nagyon lesz*rom......tegnap is a zsepivel aludtam :D

Kép
icus

Hoppá
általában ellentétes a nem azzal amit álmodsz :wink:
Igen émelygek, mert általában sikerül visszabeszélnem a kaját magamba. Egyébként kb. sokszor hánynék. Ja, a gyümölcsöktől meg a savam sok, az meg még plusszban rátesz. Így, hogy itthon vagyok nem vészes, így van időm sokáig reggelizni. Mire elkezdődik a suli, meg rémélem túl leszek ezen az időszakon.
Amúgy a párom biztos benne, hogy kislány, csak azért is mert mindíg azt mondom, hogy Tibike lesz, ő meg mindíg fityiszt mutat :D azt mondja már csak emiatt sem lesz fiú :lol:

Nika
igen, mindíg éreztem.
Tudom mikor Krisztikét vártuk bő 3 hónapos terhesen mondtam tesómnak, de ő azt mondta, hogy nem hisz benne, mert ő Lilikét mindíg fiúnak álmodta és nem az lett. Viszont én nem álmodtam róla, hanem ösztönösen éreztem. :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Hoppá
anyósra elfelejtettem reagálni. szóval akkor mi azért vagyunk ilyen termékenyek mert anyós folyton a szomszéd szobában van :roll: :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Örömmel jelentem, sikerült visszaolvasnom :D

Remélem Máté meggyógyult és Kriszti lába is újra "működik" :D
Látom a babácskák szépen fejlődnek :D
Nálunk is meleg volt, de mindig fújt egy kis szél, ami enyhítette.
Bár az egyik nap a 42 fok nálam is kiverte a biztosítékot...

Anno tavalyelőtt Spanyolország és tavaly Szicília nekem is csalódás volt, egyik terepen sem üldöztek a vendégszeretetükkel, és Cefaluban a hotelszobánkat pl. egy hétig nem takarították ki rendesen! Az előző vendégnőnek ott volt a hosszú szőke haja, 1 héten keresztül! Direkt figyeltem. (Vagy apa vitt fel nőt, mert az én hajam barna és félhosszú) :shock:
Szóval nem voltam elájulva.
Ezért választottam Bulgáriát, ahol nem okoztak csalódást, sőt, minden percét imádtam!

Én nem szedtem semmit, bevallom az elevitet a második doboz végén abbahagytam, kész anyagi csőd volt.
Ja, de igen, szedtem béres szépségvitamint a bőrömre, és béta-karotint a tengerparti nyaralás miatt. De nem hiszem, hogy túl sok összefüggés lenne :shock:

Hoppá, nagyon jól összefoglaltad a lényeget :lol: :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

az "új" plüssállatom :wink:
Kép

megnéztem Jónáskát - így utólag
júliusra 23 és 27 között írja, és fiút jelöl
hát beletrafáltunk :D

Musz

KépKép
muszkuru

Ági tetszik az új állatkátok :wink:
Nyúlgyerek még nem próbált bírkózni vele?

teszek képeket.
Kép
Itt a semmi közepén amikor a rombolások voltak
Kép
Ez a kép anyuéknál készült, háttérben Dani lubickol
Kép
A számítógépasztal alól is lehet ám telefonálni :D

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Helló!
Köszi mindenkinek a bíztatást, nagyon jól esett és használt is! Csak nem tudtam megköszönni, mert apa megjött és elfoglalta a gépet. :evil: De most itt vagyok :D Közben lefestettük a korlátot az erkélyen és tiszta festéklettem, mint egy gyerek :lol:
Gabi, tündériek a srácok!
Musz, én is szeretnék egy ilyen gólyát ( és a kiváltóját is).
Nekem is küldjetek róka komát :wink: , igaz nem tudom milyen, mert nekem 4 hónapig semmi bajom nem volt( kislány lett volna) csak egy kis gyomorégés az elején.
Kata, a lényegre tapintottál az összefoglalóddal, én is kipróbálom! (majdnem elharaptam azt a hülye lázmérőt :twisted: )
üdv. Mamen
mamen

Jó reggelt,barátnőim!!!!!!
Nagyon jó a gólyás kép,hogy tud ülni!!!!!!Lehet,hogy én is beújítok valami hasonlót és azzal lepem meg majd apát(Ági,nem vagyok ötletlopó,de naon tetszik!!!)Csalódás volz Szicília???Nekem mindenképp az az álmom,hogy eljussak oda....kocsival....egyszer majd....jó kis túra lesz,de erre vágyom....Tényleg,mi lesz a nyuszóval,most,hogy valaki elfoglalja majd a szobáját???Erkély????Vagy örökös tagságit kap anyudékhoz a kertbe???

Kata,remekül összefoglaltad a lényeget...de én azért nem költöztethetek ide senkit....mivel magyaráznám :oops: :oops: :?:
viszont próbálok belesz@rni....tegnap este anyut köszöntöttük,pálinkáztam :oops: a tesóm készít olyan pálinkákat,hogy az hihetetlen!!Megveszi a sima kerítésszaggatót és ízesíti,most 5féle van otthon,én a mézes-chilliset és az ágyaspálinkát választottam....Kálmán meg a mazsolásat(teljesen olyan,mint az olasz Grappa)egyszerűen nem érzed erősnek,olyan finom,mint egy likőr....nem kaparja a torkodat.....szóval,ha ez meghozza az eredményt....akkor én adtam a dolognak egy esélyt!!!!És persze ez a kétnaponta dolog is csak utópia,minden napra van valami,ami miatt nem tudunk együtt lenni...de ma már muszály lesz.....már csak a fizikai szükséglet miatt is :oops: :oops:

Mindenkinek nagyon szép mai napot!!!Nem biztos,hogy tudok ma már jönni,vigyázzatok magatokra!!!!!Pusza

Kép Kép
meli1118

Ja,még annyi,hogy reggel 36,8fok lett a hőm...vagy az alkohol miatt,vagy beteg leszek :twisted: ja és itt a parlagfűszezon,lehet,hogy fölösleges lesz hőmérőznöm,úgysem tudok belőle semmit kiolvasni!!!!

Kép Kép
meli1118

Létrehoztam valakinek egy emilcímet :roll: :roll: teljesen véletlenül :shock: :shock:

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Na hát az én reggeli hőm 36,5, a héten 36.4, 36.2, 36.2, 36.3 volt, lehet, hogy a pé. tényleg pé. volt???:)
Na majd kiedrül.
Bárcsak már én is ott tartanék, hogy azon kelljen agyalnom, hogyan is mondom el a férjecskémnek:)
Nembaj eljön az is:)
Tegnap este mostam egyet, és hát valamit rossz helyre dugtam, mert nálunk a kertbe megy ki a víz, illetve hát nem a kertbe, mindegy, a lényeg, hogy ömlött a víz akonyhában, merthogy ott a mosgógép, hát azt hittem szívinfarktust kapok. De sikerült megoldanom, persze Robesz pont tegnap este nem volt otthon, mert mikor máskor ugye.
Szép napot:)

Kép
Kép
nektarin

Jó reggelt!

Mamen, róka komát nem tudok küldeni, mert engem egyelőre csak kerülget a kis szőrös, de még nem futottam össze vele.
Tapasztalt kismamik, mikor támad, hányadik héten? :shock:

Meli, Kis Delfinem, még nem szabadalmaztattam a plüssgólyát, mint hírmondót, szóval nyugodtan alkalmazhatod :D

Eszti, szerintem semmi gond, akkor egyben megvolt a felmosás is… :wink:

Bejelentkeztem a dokihoz, az első szabad időpontra, kapaszkodjatok: szeptember 4-én, 20 óra 20 percre. :shock:
Hát sajnáltam szegényt, hogy még az éjszakáit is terhes nőkkel tölti… :(
De részemről rendben van, addigra biztosan lehet majd látni valamit, 7 hetes és 4 napos leszek akkor, és tuti apa is el tud jönni :D

Musz

KépKép
muszkuru

Jó reggelt lányok, itt az elveszett bárányka..... :oops: :wink:

Olvasgattalak titeket mindig, de sajnos nálam most kissé távolivá vált a gyerekgyártás, diagnosztizálták a pcos-t és inzulin rezisztenciát, ami miatt úgy néz ki, hogy alig, vagy nincs is peteérés.... :cry:
Most elkezdtem a gyógyszert szedni, fogynom is kell - állítólag ha az inzulin helyreáll, menni fog - és reménykedem. Nem védekezünk egyáltalán, hátha lesz egy kóbor pé-m és babókám is..... meglátjuk. Követem hoppá receptjét, a lesz...rom-módszert, hátha bejön.... :roll:

Musz, naggggyon gratula !!!!! Örülök hogy te vagy a következő kismami !!!!

Meli, az allergia időszakban az arra érzékenyek folyamatos hőemelkedésben vannak, lehet, hogy tényleg nem lesz érdemes hőmérőznöd.... :cry:
Egy dolog biztasson: a terhesség elmúlasztja az allergiát ! Nekem a tavalyi terhesség alatt elmúlt, és idén nem jött elő, senki sem érti, miért, de én örülök neki !
zsizsik

Sziasztok!

Mindenkinek szep jo reggelt......ha meg ezt reggelnek lehet szamitani :roll:

Kis-pluto,
Nagyon aranyosak a kepek :)
Adrikarol nincsenek kepeid?

Meli,
a belesz@ras latom elkezdodott :lol:
Kepzeld, multkor az egyik boltba ratalaltam egy aloe varas keszitmenyre es vegigolvastam hogy mit ir a tajekoztatoba es az volt rajta hogy terheseknek es szoptatos kismamaknak nem ajanlott :shock:
Olyan jokat irtal rola, gondoltam en is kiprolbalom (mert borzasztoan hullik a hajam) de vegul is nem vettem meg mert mar nemsokara terhes leszek es akkor ugysem innam :wink:

Nektarin,
Nekem nagyon ugy nez ki hogy volt ott pe!
Ha jol tudom (de majd a Bea Professzor megerositi) amikor nagyon lemegy a ho, akkor van peteeres ?!

Musz,
Szep a golyad :wink:

Ma mar nem hiszem hogy jovok, mert nagyon sok dolgom van.......es muszaly befejeznem a hetvege elott :(
Biztos latjatok a hiradot, kisebb kaosz van errefele, szerencsere egyenlore csak a reptereken.................de azert mindenki sasol a metron :shock:
Fel is hivom anyukamat hogy ne izguljon, tavaly majdnem idegbajt kapott amikor robbantasok voltak a metrokon :?

Tovabbi szep napot mindenkinek!

Kép
icus

Icus, vigyázz magadra, a gyanús környékeket kerüld el!
Piros pont az aloé miatt, fő a pozitív hozzáállás! :D
Nem győzöm hangsúlyozni, ez csodatopic, itt csak kismamik vannak :!: :D
(Max. még nem tudnak róla :D )

Szia Zsizsik-Bárányka! Jó, hogy előkerültél!
Sajnálom, hogy rossz híreket kaptál, de én azt is előrelépésnek tekintem, hogy már tudják, mi a baj, és tudják kezelni, és az is jó hír, hogy meglepetésPÉ előfordulhat! :D Szóval mindent bele, ne rajtatok múljon :oops: 8)

Musz

KépKép
muszkuru

Helló Csajszikák!!! :)
Előbb smseztem a Málnával ELPLETYIZTEM neki a Muszkuru Szuper JÓÓÓ hirét!!!Gratulál!!Viszont neki megjött tegnap!!Egy kicsit depis emiatt!!! :x
Meli!!!Mi újság??Egyébként Mi is abban a hónapban ha jól emléxem 8 szor "örültünk egymásnak"! :oops:

Kép
bea27

HüpHüp, pedig titkon azt hittem, Málna lesz a párom :cry:

Musz

KépKép
muszkuru

Ha nem is a Málna,de valaki lesz a Párod!!De vajon KI???????????? :roll: :roll: :roll:

Kép
bea27

Most nézem a képet Ádiról a vonalzómon!!Ebben a hónapban még milyen szépen tartja a hátát!Meg talán a jövőhónapban is,de utána!!!Szegényke milyen GÖRBE!!!!Biztos onnantól fogva lesz az amikor már neccesen fér el a kisöregem!! :?
Még 130 nap???Te Jó Isten!!
Nagyon gondolkodom rajta,hogy felhivjam-e a Brendont!!
Mit csináljak?
Vagy várjak vele még addig,amig a 30.héthez közelitek??
Túlzásba sem akarom vinni az UH-kat!!!
És nekem már volt egy JÓ PÁR!!!!!! :shock:

Kép
bea27

Na megyek...............!Hétfőtől többet leszek!! 8)

Kép
bea27

Szia Bea!
Itt vidéken már jó előre be kell jelentkezni 4D UH-ra. Minimum egy hónappal
Mi a párommal a 28 hét környékén gondoltuk, mert nem szeretnénk még egyet. Mi se szeretnék túlzába vinni hall az ember ilyet is olyat is az UHr-ól káros nem káros.
Utána úgyis lesz a 32.heti majd a 36.heti normál kötelező UH.

Muszkuru!
Én már nagyon várom, hogy ki lesz a párod?

Icus!
Vigyázz magadra ott a messzeségben. Jó munkát!

Kis_plutó! Mókuska!
Olyan aranyosak a gyerekek. jó,hogy nincs olyan nagy kor különbség az uncsitesók között.

Meli!
Ez a jó hozzáállás. Csak lazán!
Finom lehetett az a pálinka. Én is nagyon szeretem az édes alkoholokat. Pl: császárkörte. Most tilalom van.

Kép
nika04

Sziasztok Lányok!

Tegnap éjszaka :twisted: hazaértünk. Most csak ennyi, mert temérdek dolgom van holnap meg ugye jönnek a vendégek. Amint tudok jövök, van mesélni valóm bőven.... :roll: Kezdetnek annyit, h hazafelé besz@rt a skodánk és Kerepestől apa sógora vontatott haza :roll: :twisted:

Kép
Kép
mókuska

Nika, én nem tudom, ki lesz a párom
de Bea nagyon forgatja a szemeit :roll:
Lehet, hogy ő tud valamit? :shock:

Mókuska, akkor jól érzem, hogy kalandtúrán voltatok? :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

Helló,csak egy pillanatra ugrok be,mert ma egész nap csokrozok :roll:

Icus,én iszom az aloét,nekem javasolták és tényleg jó.De azt nem tudom,hogy terhes nőknek miért ne lehetne inni????Persze csak módjával....ha ki van belőle vonva az alonin,akkor nyugodtam....márpedig a legtöbb,jó nevű termékekből ki van vonva(az tényleg természetes magzatelhajtó hatású)Szóval szerintem lehet inni,sőt,mivel erősíti az immunrendszert kimondottan jó....de ezen nem fogunk összeveszni...ha terhes maradok,én is csökkentem az adagot,biztos,ami biztos....vigyázz magadra....

BEÁCSKÁM!!!!!Elmennek a lurkók hétfőn??Ádikád jól van????Szegény Málna,neki sem jött össze!!!!Majd ő lesz az én párom.....
Áginak én tudom ki lesz!!!!CANDI :lol: :lol:

Zsizsi,örülök,hogy végre jöttél!!!!Ne aggódj,neked is össze fog jönni.....és akkor elfelejtheted ezt a sok kellemetlenséget!!!!!!

Nika,én még a Techilára bukok....attól már be is csiccsentettem párszor :oops: de ezeket a dolgokat hamarosan el is felejthetem.....holnap megyünk a Szigetre koncertekre.....én fogok vezetni,úgyhogy el is kezdem a jókislánykodást :lol:

Mókuska család!!!!!WELCOME!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata,merre vagy????
Viki?????
Mamen????
Sziszi????
Gabi???
Bocs,ha valakit kihagytam....annak is jó nagy puszi!!!!

Kép Kép
meli1118

Most veszem csak észre:ÁGI!!!Neked új tickert kell csinálni....de gyorsan :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

Meli, tényleg igazad van!
Andi mikor jön vissza?
Meddig ücsörög a tengerben? :wink: :D

Musz

KépKép
muszkuru

Meli, még nem merek új tickert csinálni.
De ááá, nem vagyok babonás... :lol:

Azt is félve néztem csak meg, hogy mikorra várható a fióka :shock:
Hár Ápr 14 és 19 között találtam mindenfélét

Musz

KépKép
muszkuru

Ági,szerintem 20-án jön haza!!!!Akkor ki is derül,hogy együtt babáztok-e vele!!!!!Értem...szerintem nyugodtan csinálhatsz újat,nem kell babonásnak lenned....biztosan nem lesz semmi gond.....bár én a helyedben tuti leszedném a hajam,ha még 3 hetet várnom kellene a dokira....te kis türelmes :lol:

Kép Kép
meli1118

Muszkuru!
akkor lehet, hogy a nyuszika hozza :))

Kép
nika04

Megnéztem 2007-ben ápr.8-9 a húsvét.
Nálunk a nyuszika alkotta nálatok ő hozza. :))

Kép
nika04

Vasalás közben kicsit bekukkantok :wink:

sziasztok!

Muszkuru szerintem is Andi a Te párod, már akkor is gyanús volt amikor elment nyaralni, és egy csomó ideig bizonytalanságban hagy minket :D

Zsizsik, nem is vagy Te olyan elveszett :wink: gyere azért sokat!

Málnát sajnálom nagyon, ez a hónap minden szempontból negatív volt neki, de majd a következő.

Majd este bővebben, megyek mert túlmelegszik a vasalóm :roll: :shock:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Hááát, amint látjátok csak nem bírtam ki :oops: :D
De babonából marad a nyulam is - mert ugye majd ő hozza a fiókát :D

Meli, akkor jó sok aloe verát kellene innod, hogy pótold a hajveszteséget :lol:

Megyek haza - apával megyünk bevásárolni, üres a hűtő, mióta hazajöttünk a nyaralásból, a szekrény aljából ások elő minden nap egy májkrémkonzervet...
Nyúlgyerek pedig őszibarackot eszik :roll: , mert se saláta, se répa, se káposzta... nincs itthon :shock: :roll:

Jó hétvégét mindenkinek!

Puszi

Musz

KépKép
muszkuru

Helló Mindenkinek!
Sikeresen lefestettük a másik korlátot is az erkélyen(szerencsére csak kettő van), így már csak egy lakástakarítás vár rám :? Nem akarja valaki megcsinálni??? :lol: Várom a jelentkezőket!Főzést vállalok cserébe. :wink:

Musz, tök jó a vonalzód! 7 hetesen már nagyon szép uh képed lesz.
Meli, jó szórakozást a szigethez. Hogy is vannak azok a pálinka receptek? :wink: Apa bírja nagyon, én csak a Vilit.

Icus, hajhullásra nagyon jó a csalán tea, én is iszom egy hónapja. De csak hidegen, különben nagyon sz@r az íze. :? A hatása viszont tuti. Vigyázzatok magatokra azon a zűrös helyen!

Gabi, kivasaltál már? Hogy vagy? Róka koma?
Üdv Mamen
mamen

Hahó!
Na, sehol senki. Akkor megyek, bebújok apa mellé és nézzük a Kommandó c. filmet 8) Hű, de izgi lesz :( Na megyek mára lelövöm magam, mert ideragadok a géphez.
Jóóóó éjt Mindenkinek!
üdv: Mamen
mamen

Sziasztok!

Mostanra sikerült átolvasni a lemaradásomat.
Az első és legfontosabb:

Muszkuru
Nagy-nagy gratula!!!! :lol: :lol:

Szóval a sztorink:
2-án reggel szépen elindulunk a kuppadt favoritunkkal amit a nyaralás előtt megcsinált a karosszériás, teljes kipufogórendszer-csere volt rajta+apa sógora mindent átsasolt-kicserélt amiről ugy gondolta, h nem ugy müködik ahogy kéne....Tesco kutnál tankoltunk, apa még adalékot is vett bele, h jobban menjen, jobb legyen a fogyasztás. Győrig ugy mentünk mint egy álom... aztán elkezdett rángatni, leállt, ujraindult majd ujra leállt. Aztán beindult és megint minden ok volt. Kapuvár környékén megint szivatott egy kicsit, de simán elértünk Fertőrákosra a tervezett 5óra alatt (pihi is volt a gyerekek miatt). Szállás nagyon szupi volt, ha vki arra a környékre szeretne menni ajánlom, szép és olcsó :wink:
Az idő nem volt kegyes, de kirándulásra tökéletes volt. Mondjuk a gyerekek miatt sajnáltuk, h a fürdés kimaradt, de itthon pótoljuk. Ottlétünk alatt 750km-t tekertünk le (semmi gebasz nem volt) ,voltunk Bécsben, Fraknó várában és voltunk vidámparkban is (kint) ami nagyon szupi volt, mi legalább ugy élveztük mint Lilike. :lol: 10-én-hazautunk napján megjött a várva-várt jóidő is, igy ugy döntöttünk nem sietünk haza, még elmegyünk hajózni a tóra. Az appartman tulajának van egy 8 személyes akkus kiscsónakja, azzal voltunk kint 2,5 órát majd 1óra körül elindultunk haza. Ugy gondultuk, h legkésőbb este 7-kor otthon leszünk.....Ám Kapuvárnál megint kezdte a szivatást a skoda... Éreztük, h baj lesz mert más volt mint az odauton. Herceghalomnál mondtam apának, h hajtsunk le a sztrádáról mert ha lerobbanunk nem tudnak értünk jönni. Hát ugye a női megérzés :wink: mert alig mentünk pár száz m-t az 1-es főuton megint lerobbantunk, de oly módon, h nem akart a dög beindulni. Szegény apa sik ideg, Dani már nyügös. Na hivtuk a sógort, h indulhat elénk, mi megyünk amennyit tudunk majd vhol találkozunk. A "célunk" egyébként is az volt, h legalább Pestig érjünk el, onnan már több embert is tudunk riasztani. Aztán Kerepesig sikerül elevickélni, ott már meguntuk és leálltunk mert a gyerkőcök is nyugtalanok-éhesek-szomjasak voltak. Este 11-re értünk haza :twisted: :evil: Ennyi volt a kalandunk :roll:

Bocsi, h ilyen hosszu lett :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
mókuska

Na egy pár kép....h ne unatkozzatok :lol: :wink:
az Esterházy kastélynál
Kép
fertőrákosi "tura" ökotaxival
Kép
vonatozás a nagycenki muzeumvasuton
Kép
Frakno várában
Kép
vidámparkban
Kép

Kép
Kép
mókuska

Jó reggelt!!!!
Mókuska,nagyon jó kis kálváriátok volt!!!!De legalább a nyaraláson nem volt semmi gond!!!Nagyon jók a képek,Lilikének olyan gyönyörű hosszú haja van....imádom a szép hajú gyerekeket(persze minden gyereket imádok :lol: )Danika kis tündér,pedig jó sok helyre elmentetek,bírta türelemmel???
Mi is arra a környékre tervezünk egy 4 napos pihenést okt.20-24-ig!!!Akkor már az üzletben is nyugis lesz minden és apa is el tud szabadulni 4 napra!!!!Nem úgy,mint most nyáron :twisted: na mindegy!!!Szóval mi is úgy tervezzük,hogy Sopron,Fertőd,Szombathely,Bécs.....aztán meg ami még jön!!!!

Ági,nagyon jó lett a tickered!!!!Nem írtad le,hogy mi lesz most a nyuszóval????Hová költöztetitek???

Mamen!!!Úgy csinálja,hogy megvesz kb.2l sima pálinkát,mondjuk szilvából!Aztán porciózza kis díszes üvegekbe,kb.3dl-esekbe.Mindegyiket különbözően ízesíti,pl.mézzel-chillivel,a másikat mazsolável,a harmadikat aszalt barackkal,a negyediket aszalt meggyel.....és így tovább.....isteni és sokkal egészségesebb is,mint a pancsolt szaraok.....nagyon ritkán iszunk egy kis pohárral,úgyhogy van is ideje jól összeérni...de most anyu szülinapján sikerült 3-at magamba öntenem :oops: :oops: kicsit meg is eredt a nyelvem :P ja meg vettünk házisört(nem tudom a nevét,de állítólag a korai szerzetesrendek receptje alapján készült)hát azt imádom még....meg is ittam egy jó pohárral....na most kész alkesznek fogtok tartani :oops:

Nika,nálatok a nyuszi hozta össze????Apa érezte már azóta???Biztos nagyon izgi pillanatok lehetnek ezek!!!!

Szép napot mindenkinek,ma már biztosan nem jövök,mert munka után indulunk a szigetre!!!!!Azt hiszem kitáncolom magam egy időre....szerintem jövőre biztos nem megyek :wink: :wink: :wink:
Sziasztok!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Tesó
nagyon jók a képek :wink: Strandolást meg majd anyuéknál pótoljátok :D Bár mi is ugye kétszer is voltunk otthon a multkor, és fel is töltötték a medencét, de addigra elromlott az idő. :cry:

Az én alkololszeretetem kimerül a krémlikőrökben, azokat szeretem, de a többi ellehet tőlem. :( Az ritka alkalom ha egy kis boros-kólát megiszok.Sört próbálták nekem erőltetni mikor Adrit szoptattam, de volt tejem és sikerült anyóst leállítani vele :wink:

Amúgy téves az, hogy terhesen egyáltalán nem lehet alkoholt inni. Semmi baja nem lesz tőle a babának, sokkal rosszabb ha valaki nagyon kívánja és nem iszik, attól sokkal betegebb. :( Egy kis pohár meg tényleg nem mennyiség. Inkább ez alkalomadtán, mint naponta több szál cigi. :( olyan ocsmány mikor nagypocakos kismamák cigiznek, úgy haragszom érte.

Meli nekem is van végre új vonalzóm, most kifért :wink: A múltkori vonalzóból nem fért ki 3. :D

Mamen még ma is vasalok :( Egész héten főztem, meg ahogy szerdáig jártam takarítani, nem nagyon mertem bevállalni a délelőtti állás mellett a délutáni vasalást, és az esti munkát.
Így is viszeresek a lábaim, na meg muszály néha kikapcsolódni. :wink: olyankor van időm netre is jönni.
Nagytakarítás, ma a fürdőt kéne kisuvickolnom, a többit hagyom festés utánra, csak a nagyon látszó helyeken törlöm a port, a szekrény teteje marad :oops:

Na mindenkinek szép napot: Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Helló!!!
Mókuska!Szépek a gyerekek!! :) Aranyos vagy Te is!! :)
Hozzászólnék az alkoholos témához!!A tesómnak még anno ajánlották a vörösvérsejtjéhez a vörösbort!!
Én már egyébként ittam Bacardi Breezert! :oops: Mármint a terhességem alatt!!!Nagyon kevéske az alkohol tartalma,de mégis éreztem KICSIT!! :? Sőt!!Az unokatesóm ivott pezsgőt is szilveszterkor,bár az "csak" egy pohár volt!Tegnap én is látta egy c.csajt elég nagy pocival,hogy szivja a rohadt cigijét!!Én eleve ellene vagyok a dohányzásnak!Mindig is utáltam!!! :x Sosem próbáltam,és SOSEM fogom!!!
Tegnap Ádika előadta magát este!! :) Éjszaka!!Helyesebben!!Elég nehéz napon voltunk túl,mint amióta ittvannak a Tesómék!Szóval,kinnt voltunk a Városligetben a játszótéren,aztán onnan sétáltunk tovább,ahol a műjégpáján rengeteg emberre lettünk figyelmesek!Ugyanis gyosulási verseny volt! :shock: Sokat nemláttunk belőle!!A rengeteg ember miatt!De,hogy a skacok lássák,a nyakunkba vettük Őket!Apa a Domininicot,én az Ericet!Nézték egy darabig,aztán mentünk tovább!!Béreltünk egy félórára egy hajót a vadkacsás tavon,néha volt amikor a gyerekek ugráltak,majd szivbajt kaptam............!Aztán elvontam a figyelmüket a nagykacsákkal,meg a picinyeikkel!!Aztán elsétáltunk vissza a kocsihoz,mert a Dominic ROSSZ FIÚ lett,és indultunk haza!De ennyi elég is volt!Sokáig voltunk megint ébren!Hozzáteszem,hogy Én előbb teszem el magamat másnapra,mint Ők! :oops: Ádikáal rengeteget járunk pisilni!!!! :( Eddig csak éjszaka,de mostmár napközban is!!Éjszaka kimentem,és hanyadt feküdtem,erre pont amire elalszom Ádika elkezdett bulizni! :D Az elsőnél mondtam neki:Jólvan,én is szeretlek KISFIAM!(Milyen furcsa!!)Aztán csak rug,még egy jópárat,aztán mondtam neki,hogy mostmár hagyd Anyát aludni!!És láss csodát,az én szófogadó kisfiam ABBAHAGYTA!!! :D :D Nem is tudom,hogy ezeket miért irtam le!!!Na mindegy!Azért remélem nem untatlak itt a történeteimmel!!?? :oops:
Mindenkinek SZÉP NAPOT!!!Bea

Kép
bea27

Meli Drágám!!Igen,ma este mennek haza a Tesómék!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondtam is Anyunak,hogy nem furcsa,hogy a Tesómék legközelebb akkor jönnek (Dec.27.-én),amikor én már ANYA leszek??Erre aztmondta:DE!!!!De Te már Most Anya vagy!!Én ezt azért annyira nem igy érzem,de mindegy!!Szerintem csak akkor érzem majd magamat Anyának,amikor a kezemben tartom Ádit!Eric mindig mondja,hogy nyissuk ki a hasamat!!Aztán mindig mutatom neki,hogy majd csak akkor jön ki onnan,ha kétszer ekkora lesz a hasam! :wink: Láttuk Tegnap a Nicsak ki beszél MÉGet,és ott amikor megszületett a kislány mutattam nekik,hogy Ádi is ilyen lesz,amikor megszületik!Érdekes,mert hiába mondom az Ericnek,hogy ÁDI,Ő ÁDIDnak hivja! :)
Igaziból tegnap a Budakeszin levő Vadasparkba akartunk menni,de ki hallott még olyat,hogy 16:00ig van nyitva??? :shock: Ezek hülyék!!
Na,mára ennyi voltam!!Vasárnap,vagy hétfőn jövök!!PUSZIIII!!!!

Kép
bea27

Sziasztok!

Hát ma mi is megyünk a Szigetre, remélem nem esik az eső!
Hát én nem vezetek Anyunál alszom, a férjem nélkül megyek a barátnőimmel, úgyhogy kicsi iszunk is:)
Jó hétvégét nektek!
Mókuska! Nem egyszerű a kálváriátok:)

Kép
Kép
nektarin

[quote="hoppá"]D írta:hoppáe örülök. Olyan jó kis csapat vagyunk, mindenki örül a másiknak. Csak így tovább, babásodunk, csak babásodunk.

Összefoglalva a babásodás receptje: Tojjjjj bele, ez a hónap úgysem a tiéd :wink: Ha kívánod apát (ha nem :? ), kapd el párszor, amikor kell... :oops: Gondolj arra, milyen hatalmas élményben lesz részed, most lesz a legjobb.... Ha gondolod, szólj anyósodéknak, költözzenek oda hozzátok pár napot (mint nálunk anyukámék), így kénytelen vagy utána ott feküdni, egész éjjel... lábad között pzs vagy wc papír :oops: . Kit érdekel :roll: , hogy mikor lesz gyerekünk? Éljünk a mának, bármikor, bárhová elmehetünk.... És egyszer csak utána két héttel, pirikére várva... még mindig nem jön....még 2 nap múlva sem.... á biztosan csak stresszes voltam.....á, nekem eddig sem jött össze.... és pár nap múlva: na jó, egy teszt csak párszáz forint, ha eddig kibírtam, most is kibírom... rápppsssssss.....egy perc....jól látok??? két csík???? ááááá, az nem lehet, már csak beképzelem.... még egy perc.... úr isten.... ott a második csík.....neeeeem lehet igaz......deeeee, igeeeennnn, terhes vagyok!!!!!!!

Szóval fogjátok fel így, beletojni, ez a hónap nem erről szól. Látjátok, élő példáknak itt vagyunk, beletojva, nem görcsölve, itt a pocaklakó....

Plutó, más "bajod" nincs, csak émelyegsz????
Ha ez kislányt jelent, akkor nekem is az lesz.... :wink: Pedig én neked fiút "álmodtam"...

szia !

ma regisztráltam, s mivel a babaproject nálunk is fut néhány hónapja, rögtön erre a topic-ra léptem be.
kicsit el voltam keseredve, hogy már néhány hónapja próbálkozunk, de még semmi
volt egy pozitív tesztem, de sajna, csak vaklárma volt.

a legjobb barátnőm szerint - 1 hetes kisfia nagyhajú és gyönyörű - a türelem a lényeg.

kellemes hétvégét
vvviki

Szia vvviki, üdv köztünk. Itt mindannyian próbálkoz(t)unk néhány hónapja, de hidd el, mindenkinek összejön. Csak követni kell a "receptet" :lol:

Többiek, merre vagytok??

Kép

Kép

hoppá

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?