Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megy valaki babóval Szigetre?
Sis?

Kép
Kép
thomasanne

And
Eszti nagyon cuki a képeken!!!!

Ma úgy néz ki, csak pár mondatos hsz.-ra vagyok képes.

Kép
Kép
thomasanne

Sziasztok!

Dani jobban van, délután óta láza sincs. Bár a helyettes körzeti doktor néni gyulladtnak látta a bal fülét (szépen belém vágta az ideget) és elküldött a fül-orr-gégészetre, de ott megállapították, hogy semmi baja a fülének. Érdekes helyezet :? :? . Estére sem ment fel a láza, remélem, jól fog aludni és holnap is láztalan lesz. A torka sem piros és nem is taknyos.

Thomasanne,
De jó, hogy Tomi megitta a fagyitejet! :) Jól értem, hogy először törtek be a vörösök nálad? Visszajön a tej, ha elmúlik! Nekem, már 4-5-ször megvolt és visszatért a mennyiség.

Sis,
Mi is megpróbáltuk ma a babakocsi tologatást, Dani egész ügyes volt. Lépegetett hősiesen a babakocsi után, csak még nem volt jó az ütem.
Az is baj, hogy a szandált azonnal lerúgja magáról, a kocsicipő meg nem alkalmas lépkedésre. Az utcán meg mégsem kéne zokniban sétálni. :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu!

Miújság kis betegünkkel???

Thomasanne!
Jól értetted.
Én tuti fáradt vagyok.

ayse

Sziasztok!

Tegnap elaludtam Mátéval, és istenien kipihentem magam végre :D

Most is gyors leszek, csak épp annyi jutott eszembe (Thomasanne, köszi :D), hogy:

Mit szólnátok egy jövő hét szerdai, avagy csütörtöki talihoz nálam?

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Gyorsan képek, utána visszaolvasok:

Tegnap Mirát látogattuk meg :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Na, ezt jól elküldtem :D:D

Szóval a nemmirás képeken borsót esznek mamával, aztán szét is kenik, játszanak, és örülnek, aztán Máté segít takarítani, végül nógatja anyát, hogy tojjamánecsakkattigasson :D

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Thomasanne,
időpont megadva :D
Békakirály kislattyogott az éjszaka csendjébe, mire apa megjött :)
Szigetre nagyon szeretnék menni, hogy legalább a fíling meglegyen, de nem hiszem, hogy most összejönnek hozzá a mocskos anyagiak :(

Benianyu,
a szandit Máté is le akarja vadászni, úgyhogy sajnos marad a zárt napsütésben is. Szerencsére nem vettünk túl vastagot.

Máté már átszeli a szobát segítség nélkül, és rettentően örül neki. Én még jobban :D:D

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

ÉÉÉsss!!

Sikerült videót feltennem, bár nemtudom, hogy kell elforgatni :oops:

Szóval fejeket balra tekerni, és tessék, Menő Máté :D

http://s87.photobucket.com/albums/k145/ ... h=imgAnch1

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Ayse, Davallia
Köszi az érdeklődést Dani állapota felől. Sajnos ma délutánra újra belázasodott. :( Már ebédnél sem volt az igazi, nagyon hamar el is aludt és melegen ébredt. Kapott egy kúpot, ami levitte a lázát, aztán estére már ment fel újra. Egész jó lett újra a kedve, evett is rendesen. Próbáltam hívogatni a doktor néninket, de nem vette fel. Igaz, még szabin van, de talán interaktív mondhatott volna valamit. Majd reggel folytatom az üldözését telefonon. Nem szeretnék megint a helyetteshez menni, a tegnapi rossz diagnózis után. :(

Sis,
Nagyon jók a képek, amiket feltettél! Máté nagyon ügyes kisfiú, hogy már átszeli a szobát egyedül és rendesen nagy csibész!!! De már rájöttem, hogy azért tanult meg ilyen hamar járni, hogy mehessen Mira után. Zabálnivalók, ahogy fogják egymás kezét! :)
Ti meg jól kihasználjátok és már kitakaríttatjátok vele a lakást? Ejnye! :) Még, jó, hogy a nehéz munka után így néz a mamára, hogy toljál már! :) :) Anyukád meg a borsószétkenéshez van öltözve! :)

benianyu

Kitekertegm a nyakam és megnéztem. :) Nagyon ügyes Menő Máté!!!! :)
(Én már megtanultam, hogy digi géppel nem lehet függőlegesen videózni, volt nekünk is ilyen fejfordítós videónk.:))

benianyu

Benianyu,
szegény Dani :( Vuduzok ám neki!
Egyébként rájöttem, hogy nagyjából mindegy, melyik orvoshoz járunk, mert ha nem vágja, mi újság, egyből továbbküld kivizsgálásra. Legalábbis errefelé ez a divat. Ezért nem mondok neki egyből egy csomó dolgot, mert már tuti megjártuk volna például a fülészetet, közben rájöttünk, hogy azért rángatja, mert álmos :D:D:D
Szóval lehet, hogy nem a legjobb megoldás, de én bízom abban, hogy ritkán lesz nagyon beteg, akkor úgyis szakrendelésre viszem, az oltásokat meg a mi dokinénink is be tudja adni, ráadásul nagyon kedves. :)

Képekkel kapcsolatban két félreértés is adódik úgy látom:

Nem egymás kezét fogják, hanem a sárga csörgős lasztit, ami a köv. képen Mira zsákmányává lesz :D

Nem mi takaríttatunk, Máté gavallér, és kiveszi a kezünkből a partvist, a porszívót meg tolja utánunk :D

Egyébként minden stimmel: a csibész, a nőcsábász, és anyám, a kajaszétkenés-szakértő. :D:D:D

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!
Megjöttünk a nyaralásból, vendégeskedésből. Nem volt túl jó idő, de sebaj, mi akkor is jól éreztük magunkat. Szép koncerteket hallgattunk (én mindig a 2. felét, mert akkorra aludt el Julcsi), hatalmasakat ettünk (harcsapaprikás, vaddisznósült, töltöttkáposzta, tökösmákos rétes....nyammnyamm, fel sem sorolom inkább), sok ember abajgatta Julcsit, aki istenien érezte magát. Látott őzet, kecskét, pónit, kacsát, és összebarátkozott két vizslával, nagyon megszerették egymást.
Éjszaka viszont rémséges volt, ezerszer ébredt, 4-5-től nem is aludt már...aztán én átköltöztem egy másik szobába, apával meg az utolsó két éjjel annyira jól aludt, hogy utolsó nap már csak fél 9-kor kelt, amit eddigi életében sosem tett. Ja, én azért költöztem el, mert annyira allergiás lettem valamire, hogy nem birtam aludni, csak tüsszögni.

Julcsi és barátai:
Kép

Julcsi és házigazdánk bajusza:

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Most csak annyi, hogy Máté nagyon-nagyon ügyes!
És a kiscsaj gyönyörű!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Kép

De szép is a vidéki élet:
Kép

Juci, Julcsi viszon állandóan kakál. Most azt mondta valaki, az ő gyerekének azért volt ilyen, mert mindig Szentkirályi ásványvizet ivott. Esetleg Marci ihatna.
Jól megijedtem, hogy ennyit kakál és nem hizik, el is vittem orvoshoz, aki azt mondta, szépen fejlett, hurkái is vannak, ne aggódjak. Azért furcsállom a napi ötszöri kakit. Most nem adok neki ásványvizet és tényleg, 3 napja 2-4 kaki van. Igaz, még ez is sok. Van valakinek hasonló tapasztalata?

KépKép

KépKép
majola

Majola,
örülök, hogy jól éreztétek magatokat, üdv újra itthon!
A bajusz kicsit lemaradt, de a vizslák nagyon jó bádigárgyok! :D

Juci,
ha felébred, elmondom neki! :)

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis,
Vudut köszönjük, remélem hat!
Megnéztem tüzetesebben, és tényleg! Micsoda csalódás! Nem egymás kezét fogják, hanem a labdára hajtanak! :)

Zsuzsa,
Kis kertész, bajuszhúzógató Julcsika tündéri! :) De jó, hogy ilyen jól éreztétek magatokat! :) Sajnálom, hogy kijött rajtad az allergia. Itthon már nincs, ugye?
Dani is a sokat kakilók táborába tartozik. Neki is van 2-4 kakis pelusa is egy nap. Én nem aggódom a fogyás miatt, mert igen dagigombóc még mindig.

benianyu

Sis!

Nagyon helyes Máté, kedvencem a függönyös kép, olyan költői!
A partvison meg behaltam! Eszméletlen ügyes!!!!
És még mindig nagggyon kékszemű!

ayse

Sziasztok!

Sajnálom lányok, nem lesz nálam tali a jövő héten, sőt, soha, semmikor. :(

Apa nem kicsit húzott fel. Az rendben van, hogy elkéri anyáméktól a fűnyírót, még az is elmegy, hogy csak félig nyírja le a füvet. De az már felháborít, hogy nem takarítja ki, bele van kövesedve a fű, az aljába is, meg a tartóba is. És még neki állt feljebb, amikor szóltam. :evil:
Én meg nem fogok füvet nyírni helyette, az ziher.

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis!

Sajnálom, hogy így felzaklatódtál!
Nagyon halkan kérdezem: mi az összefüggés a fűnyírás és a babatali között?

Különben nálunk most az esőzések hatására tök szép a fű, bár jó hónapja senki se nyírta. Kérdeztem is a férjemet, hogy elárulja-e másoknak is, hogy mi a smaragzöld pázsit titka?
Azt mondta, hogy NEM!!! :lol:
(Csak nehogy úgy járjon vele, mint a szociometriával, amit minden évben én írok helyette, erre az igazgatónője felkérte, hogy tartson kiselőadást a többi tanárnak, hogyan kell jó szociometriát írni. Szerencséjére sikerült elsumákolnia!) :lol:
A kerti sütő esetét meg lásd a másik topikban!

Szóval relax, van ez még így se!!!

Benianyu!
Pöttyök?

ayse

Sziasztok!

Ayse,
lenyugodtam :D
Jövő héten akkor szerda, vagy csütörtök? Kinek mikor lenne jó?

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ja, és képzeljétek, mi történt!

Thomasanne,
ismét neked köszönhetem az ihletet :D Olvastam ugyanis, hogy Tomi alszik éjszaka, mióta vacsorázik. Megkínáltam Mátét is, és megevett egy egész üveg kaját, meg még egy Frutapurát ráadásként :D:D
Kíváncsi leszek, hogy nyomja éjszaka...

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Lokálpatriótában nyomtuk ma megint, és csináltam egy korrekt, nem nyakfájdítós videót :D

http://s87.photobucket.com/albums/k145/ ... a03aec.flv

Ja, Máté már kétszer ébredt :( Lehet, hogy most meg sok volt a kaja??? :shock:

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Lemaradt a fele :(
Hülyebuzi fotóbuké, pedig méret alapján felment volna! :evil:
Engem ma nem szeret a technika ördöge...

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis!

Nagyon arabari Máté!
És mi lett a sztori vége?

ayse

Ha már ilyen sokan írtok :P, felrakok két képet az imádott járgányról :D

Dömpi1:

Kép

Dömpi2:

Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Ayse,
Köszi az érdeklődést, nincsenek pöttyök! :( vagy :)
De ma egész nap láztalan volt Danika, jó volt a kedve, minden rendben volt vele. Remélem, már így is marad! :)

Sis,
Sétáló Máté szuperédes!! :) :)
Fűnyíró :( :( :( Remélem, már nem vagy nagyon mérges! :)
Mi szívesen mennénk talizni, de holnap jön az öcsém haza Amszterdamból, kb. egy hétre. Remélhetőleg jó sokat leszünk vele, bár gondolom lesznek külön programjai is. [/b]

benianyu

Ayse,
aribari? Köszikepuszika, cukikanyuszika!! :D:D:D:D:D

Hát semmi... csak megy még, leszólít egy pasast, aztán ennyi :)

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Sis :D , milyen ügyes Máté! Éppen ma újságoltam apának, hogy a Máté még nincs 10 hónapos és már jár, ő meg gyanakvóan dünnyögött, hogy honnan tudom, van rá bizonyíték? (tudjátok, tipikus büszke apa, az ő fia a legszebb, legjobb, legügyesebb), ha hazajön megmutatom neki :D .

Az evés-alvás összefüggésről: Jack pocsék alvó, jó pár hónapja megkérdezte a dokinéni, hogy mikor kapja az utolsó szilárd kaját, mondtam, hogy 5kor, erre - ja, hát akkor azért nem alszik, adjak neki fürdés előtt főzit. Persze semmi változás, aztán amikor mentem a következő tanácsadásra egy hónap múlva, akkor is kérdezte, hogy mikor adom a főzit, mondtam, hogy fürcsi előtt, erre ő - ja, hát akkor azért nem alszik, mert tele gyomorral nem jó aludni. :shock: :? :x :)

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Manka,
Ez a doktor néni tényleg igen határozatlan :cry: :? :roll: :shock:
Lehet, hogy átlagolnod kéne. :roll:

benianyu

Manka,
apaszáj ismerős :D Mátéapa is folyton odavan, hogy mi, a többi baba még nem megy, hogy lehet az?? És mikor mondom, hogy ez a természetes, furán néz, és hallgat :D

Dokinéni okoskodása meg igazán egetrengető :( Ennyit magunktól is kitalálunk :)

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Benianyu :D , már átlagoltam, osztottam, szoroztam, mégis felébred 3-4-5ször minden éjszaka :( . Az alvástanítás nekünk bejött rövid távon, olyan is volt, hogy 5ig nem ébredt fel, de aztán szépen fokozatosan visszaált a régi "rend".

Manka

manka7

Manka,
Mennyi ideig működött az alvás? A fogzás miatt kezdett újra többször ébredni Jack? Cicin visszaalszik rögtön?
Én már olyan jól megszoktam, hogy alszom éjjel. Dani olyan szépen rászokott, szerencsére. Most, hogy beteg volt, felébredt ő is, meg is szoptattam, mert lázas volt, nyűgös, de tegnapra már visszaállt a rend és 6-ig aludt.

benianyu

Manka, Benianyu,
nálunk tuti, hogy a fogzással függ össze a jelenség.
Kettőtől-öt hónapos koráig Máté is aludt reggel öt-hatig, aztán elkezdődött.
Egyszer csak kijön az összes, és majd akkor alszom :D

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Sis
Csak most néztem meg a képeket: a babakocsiból killerkedvehátrafelnézős király!!!!
Szigetprobléma megoldva, a mi büdzsénk sem bírná, de szerencsére olyan tisztán hallom a nagyszínpadot, mintha ott lennék! 8) :(
Nekünk jó a szerda és a csütörtök is, úgy néz ki BKV-val mennénk, de sebaj, jönni már Apával jönnénk!
Osztom az észt alvás-evés ügyben, de igazi változás nincs, 1x mindenképpen kelünk éjszaka.

Majola
Nagyon édesek az őrzőkutyák és persze Julcsi igazán szépséges.
Tüsszögés teljesen elmúlt?

Manka
Jack jól van már?
Alvástanítás, nekünk is bevált egy ideig, de mostanában újra kelünk hajnali 3-4 körül, pedig olyan jól ment már az 5-ig alvás.

Benianyu
Múlt hónapban fogadtam a vörös küldöttséget először, de ilyen tejcicsökkenés nem volt.
A második alkalommal lehet, hogy más a helyzet? Szemmel látható a tejtelenség. :shock:

Kép
Kép
thomasanne

Mármint ha nem jön át, hogy ANyu, rosszat álmodtam!

ayse

Benianyu, kb. 2 hétig "csak" egyszer ébredt, 4-5 körül, aztán szép lassan egyre korábban, de még ez is sokkal jobb volt, mint a kiindulópont, és nem bántam. Mi úgy csináltuk a tréninget, hogy apa ment be hozzá, mert ha engem meglátott még jobban ordított, és nem tudtam megnyugtatni, csak cicin. Szörnyen kimerítő volt, mert apa nem ébred fel a gyereksírásra, nekem kellet ébreszteni, de olyan mélyen alvó, hogy sokszor azt sem tudta, hogy hol van, és 5 percbe is beletelt mire kikászálódott az ágyból. Szóval nem vagyunk egyszerű esetek :? .
Szerintem csak rossz beidegződés az éjszakai kelés, mert cicn rögtön visszaalszik, szóval egyszerűbb megszoptatni, mint elmagyarázni apának, hogy fel kell kelnie.

Manka

manka7

Ja ez Sisnek szólt, csak Thomasanne beelőzött!

ayse

Szilvi, Jack náthás, tüsszög (ami nagyon tetszik neki, jókat vigyorog rajta :) ), amúgy a kedve jó, de facsarja az orrát a nátha, és ez irritálja. Még vizes trutyi van az orrában, de gondolom lassan bedugul :( .

Manka

manka7

Sis,
Bizony, ahogy Ayse írja. Ha már kint lesznek a fogak, akkor átjön, hogy rosszat álmodott, vagy csak felkelt, mert pisilni kell, esetleg folyik az orra. De ha majd háromnapos osztálykirándulásra megy, akkor végig tudod aludni az éjszakát. Vagy akkor meg az idegeskedés miatt nem? :) :)

Manka,
Jobbulást Jacknak! Én is a szoptatást választanám a helyedben, nem Apa ébresztgetését. Bár biztos nagyon fáradt lehetsz. Az én férjem is simán alszik, ha Dani sír. Néha reggel megjegyzi, hogy éjjel Dani felébredt? Egyénként nekünk tényleg szerencsénk volt, hogy Dani két-három nap alatt megtanulta, hogy nem érdemes felkelni. És még sok sírás sem volt, nyöszörgés kicsit több, de megérte. Mikor 12-2-4-6-kor is ébredt, akkor kezdtem mosott sz@r lenni.

Thomasanne,
Nekem ugyanúgy visszaállt a rend a második mensi után is. Bár Dani akkor még csak anyatejes volt és visszatermeltek magának az adagját, hogy a dagigombóc jelző aktuális maradjon. :D

benianyu

Zsuzsa!

Bubus is többször kakil egy nap, bár ős sok barackot is eszik. Egyébként ekkora korában Gergő is sokszor kakilt. szerintem csak gyors az anyagcseréjük.

Alvástémában én úgy vagyok, hogy a balatoni nyaralás után szeretném az éjszakai kelésről leszoktatni Bubust, mert én is nagyon hulla vagyok. A férjem nem hinném, hogy felkelne, így marad a néha bemenés és sírni hagyás. Már előre félek.
Egyébként ez gyerekfüggő, szerencsére Gergő jó alvó, ha ő fölébred éjjel, akkor tuti baj van. (Legutóbb kb. fél éve ébredt föl, mikor beteg volt, és hányt. :cry: )

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Zsóf, Julcsi is sok gyümölcsöt eszik, őszibarackot, sárgadinnyét, almát (igaz, az fog). Hatalmas adagogat bevág tizóriaira és uzsira. Lehet, hogy ettől van?

Manka, én most megint meggyőződtem róla, hogy jó egy kicsit sirni hagyni a babát. Tiszadobon teljesen felborult Julcsi alvása, három éjszaka alatt jól lefáradtunk, aztán apa bevállalta, hogy vele alszik, én meg a másik szobában. Ő nem kelt fel, amikor sirt, igy aztán csak rövid ideig tartott a sirás. Sőt, mi több, a végén már tovább aludt a szokásosnál: addig 5-fél 6 körül kelt, evett, aztán még aludt, nyüglődött, de fél 7 után már nem lehetett visszavarázsolni aludni. Most meg 6-kor kel, és utána még alszik nyolcog. Én vagyok a legjobban meglepve, erre végképp nem számitottam. Azt hittem, Julcsi rossz alvó.

Thomasanne, szerencsére már csak kicsit tüsszögök, szokásos allergia.

Sis, Máté eszméletlenül ügyes! Apa nálunk is azon a véleményen van, hogy csakis az ő kis csemetéje a legszebb, legügyesebb, legokosabb...de majd megmutatom neki a felvételt.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok, íme itt van Tüncsi "új" szobája...
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból. Fürdés nem volt, én nem is bántam, hogy nincs az a nagy meleg. Zita igazán jól vette az akadályokat, nem volt gond a délutáni és az esti alvással, kivéve most, az utolsó éjszaka, amikor csak mellettem volt jó...
Kíváncsiak voltunk, menniyre örül majd, amikor belépünk lakásba. Hát mit is mondjak :D nagy bömbölés volt. :cry: :D

Rakok pár képet. Minden évben (3 éve) elmegyünk a Krisna völgybe, ott ha meglegyezzük Krisnát, lehet kívánni és teljesül. Ezt én is tapasztaltam.

Kép Kép

Kép Kép

És egy borús balatoni fotó:

Kép
Vendég

LÁNYOK, először itt kérdezem meg...van két felesleges (2-3x használt) baldachinos ágyneműgarnitúra(4 db-os), ha érdekel valakit szóljon, megbeszéljük!
itt van egy kép is...
Kép Kép

felrakom más topicocba, de tiétek az elsőbbség! :)

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Juhéé! Úgy látszik a vörösök kivonulnak, a tejcsi pedig visszatér!
És még valami tuti, kibújt a 6. fog is! Remélem már nem lesz szenvedés, bár mostanában az éjszakáink nem olyan rosszak, csak délután van egy kis nyűglődés.
Ma esküvőn voltunk, én senkit sem ismertem, de ennek ellenére jól éreztem magam, Tomi szintén évezte a napot anyukámmal.
Holnap fényképezkedni megyünk, remélem nem fog esni és a fotós gyönyörű képeket csinál gyermekemről!

Tünde
Nagyon jók a mászkálós Zita fotók!
Most jöttetek haza és mindjárt újra nyaralni mentek? Hát hogy van ez?

Prüntyi
Szép lett az új Tüncsiszoba!!!

Elmegyek végre időben aludni, kicsit elfáradtam a nagy zabálásban, ünneplésben, nosztalgiázásban!

Jó éjt!

Kép
Kép
thomasanne

Tünde,
Üdv újra itthon! :) Nagyon jók a képek vigyori Zitáról! :)
Tényleg nem volt szép időtök, de ha ti nem bántátok, akkor talán nem olyan nagy baj. Mi olyan nap és melegimádóak vagyunk, hogy megzavarodtunk volna ilyen időben nyaralni.
Furcsa, hogy nem tetszett neki hazaérkezni, a gyerekek általában örülnek, lehet, hogy csak sok volt hirtelen a jóból. :) Persze, biztos hamar visszaszokik.

benianyu

Thomasanne,
Itt is, ott is egyszerre írogatunk. :)
Örülök, hogy a vörösök el, tejecske meg vissza!!! És gratula Tomi 6. fogához! :)
Jó fényképezkedést holnapra!

benianyu

Sziasztok!

Tegnap kerti partin :lol: voltunk.
Végül is nem mindig esett, ANdris meg egész jól elaludt az utazóágyában, ami nagyon bevált. Lili a szüleimnél volt, idejöttünk érte. Úgy volt, hogy ebéd után még egy kis pihi, de szerintem indulunk rögtön kajxcsi után, mert ANdris extra nyűgös :(.

Tünde!
Nagyon jók a képek, Zita a legszebb Krisnahívő és csini a rövid haj nagyon!

ayse

Sziasztok!
Kerekfejű vagyok, vagy kocka??????????????? :roll: :roll:
(megjöttünk a Balatonról, nagyon jól éretük magunkat! :) )

Andi&Nati

KépKép
duda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?