Új privát üzeneted érkezett!

Jó estét mindenkinek!

Úgy néz ki,hogy a Zsaniék a jövő hét elején jöhetnek haza.Virágnak nagyon jó az étvágya!

HURRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁ!

Gabóca!
Ma voltam a Rossmanban és megkérdeztem a dolgokat.Az a lényeg,hogy csak a MÁV vonalán érvényes a jegy a GYSEV-én nem.Ez röviden azt jelentené mondjuk nekem,hogy Sopron-Győr között meg kell vennem a rendes jegyet aztán ha IC-vel akarok menni Pestre akkor a kedvezményes jegy+helyjegy.Kicsit macerás!Adok egy tel.számot amin megkérdezhetsz mindent:06(40)494949ezt adták meg a Rossmanban.

Kriszti!
Nem tudom a csajok,hogy gondolják de talán úgy volna a legegyszerűbb ha mindenki hoz egy kis rágcsát,iszit és akkor mindenki a saját ízlésének megfelelően fogyaszthat(és megkínálhatja a többieket :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D )és akkor nem a te nyakadba szakad ennek a gondja.

Ha nem jó az ötletem nyugodtan kövezzetek meg érte(de visszadobok
:twisted: ) :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
eszti76

Oké, akkor én is veszek iszit meg rágcsit meg ha gondoljátok hozatok Ti is amit szerettek. De ne sokmindent mert aztán rajtunkmarad! :D

KépKép
KépKép
mirama

De jó Zsani!! Örülök a jó hírnek!! Lehet Ti is eltudtok jönni?! :)

KépKép
KépKép
mirama

Virágnak nagyon örülök és Zsani boldog szülinapot!
Meghallgatták a kérésedet!!!!
Bőgtem is rajta egy sort!
Elhúztam nyaralni...

Szerintem is mindenki hozzon enni-inni és akkor nem kell pénzezni, meg nem egy ember vesz mindent.
Majd jelentkezem, sziasztok!!!!
Vendég

WHISKAS:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Katus!Hogy a francba ment ennyi fogad tönkre?Azt tudom,hogy a babó jó sok kálciumot elszív,de ennyit?!Akkor én szerencsésnek mondhatom magam,mert egy sem ment tönkre.

Eszti!Köszi a telcsiszámot felhívom őket,de ezek szerint Szombathely után meg kell vennem a jegyet.Ezt mondjuk nem értem miért így csinálták,hogy a GySEV-en már nem jó.Na mindegy én már megvettem.
Jó az ötlet én is veszek valami ropogtatnivalót.
Nagyon örülök,hogy Virág már ennyire jól van.Szuper!! :lol: :lol: :D
Vendég

Sziasztok!

Kriszta!

Szerintem is ugy lenne az egyszerübb ha mindenki hozna magaval egy kis ragcsalni valot meg italt. Ne faradozz miattunk, mar az is tök rendi töled, hogy ott tartjuk nalatok a talit!

Milyen idöt mondanak a jövö hetre?
Itt most epp szakad az esö! :( Es szinte esti sötetseg van! :(

Zsani!

Nagyon örülök, hogy Virag mar jobban van, remelem sikerül Nektek is eljönni a talira!

Viol!

Menjek akkor kukazni? :)

Katus!

Remelem az en fogaim nem mentek tönkre, de most ha majd hazamegyek meglatogatom a dokimat.

LANYOK!

MAR CSAK 2 NAP!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Es teszek fel egy kepet a Lararol! Egy tipikus kep, ahol szinte minden tiltott dolgot megenged neki az apja.
TV + üles ( na ez meg a multkori doki latogatas elött keszült! )

Szep napot Mindenkinek!
RENI Kép

Kép
Kép
reni76

es itt vegre hajlando volt megfordulni ! :)
Madonna erdekesebb volt mint a papa! :) Kép

Kép
Kép
reni76

Na,de ezek az apukák!!! :? :? :? Ejnye-bejnye!! :lol:
Itt nálunk jó az idő,de vasárnaptól romlást mond!
De jó lesz neked 2-nap mulva!!!
Vendég

Időjárás jelentés!

Jövő hét elejéig sza lesz az idő,de a hét második felében néhány napra visszatér a nyár!!
Vendég

Szóval Szar lesz!!
Vendég

Unalmaba töltöttem le szép képeket. Kép Na ez az egyik ahová a büdös életben nem fogok eljutni ha csak nem nyerek a lottón v. nem nyer nekem valaki. Kép Ezt mindenkinek sok szeretettel! Kép ez azoknak aki szeretik a cicákat Kép Ővelük szeretnék egyszer talizni míg élek! Kép Ilyet is jó lenne csinálni csak én fosok a cápáktól,mert biztos én lennék az akit pont megtámadna! Kép Na ez az amit este fogok csinálni kufirc után! Kép Na hát ez meg csak az álmaimban! Kép És végül egy kis kiábrándítás!

Sok szeretettel mindenkinek!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na még mindíg csak én vagyok?Merre jártok báránykáim?
Most volt a Kanizsa rádióban az az Enya szám amit a Rúzsa énekelt a döntőben még a könnyeim is kijötte olyan csodás ez a szám.

Dobok fel két képet ahogy a fiam bitorolja a pultot.ez a kedvenc helye. Kép
Kép
Vendég

Itt pedig a másik trónhelye! Kép Kép
Vendég

Ja képzeljétek.Ha megyek a suliba akkor hazaköltözöm,de csak én meg a gyerek.Nem tudom,hogy fogjuk apa nélkül így bírni,de heti 8000ft-ot nem tudunk megengedni akkor már a benzin olcsóbb.

Na már merre vagytok!!!!HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Vendég

Kriszit!Én csak egyet kérnék,hogy zene legyen (valami ritmusos),mert a Husi imádja rázni magát!

Köszike!
Vendég

Na most megnéztem az Elvirát és ha 33%-ossal megyek végig két gyerekkel ugyan ott vagyok mint ezzel a Rossmannos jeggyel,mert Szombathelyen vennem kell jegyet.Ne.de mindegy már ez van.Haza viszont Ic-vel fogok jönni,mert a Husival kettőnknek ezzel a jeggyel olcsóbb mintha az átszállásossal jönnék.

Még mindíg senki!!!Éltek még!!

Eszti!Ha megkérlek leírnád nekem mit is csinál egy fog.asszisztens?Ha ide nem akarod jöhet privibe.
Köszi,Puszi
Vendég

Nahát ez már felháborító!!! :? :? Még a végén kétségbe esek,hogy egyedül vagyok!
Vendég

Hallo!

Én vagyok, illetve csk egy picit, hogy megírjam Reninek, hogy ne kukázzon, mert azt hiszem az nem jó, amit ő írt.b Csak azok a jók, amiket felsoroltam, az volt a prospektuson. Elolvastam minden hozzászóléást és megnéztema aképeket, nagyon édes Lara és Levi is, majd írok később, csak mi meg punnyadunk, szülinapotunk. Írtam gábornak a tv2 mokka sms-falára és az rtl klub reggeli sms-falára is. :) Meg van torta, stb.
Majd lehet, hogy még jövök, de nem tuti, sziazstok! :)

nadine81

Most nem jegyzeteltem csdak arra emlékszem, hogy Niki írta pelus ügyben, hogy meghosszabbították, valszeg igen. Én is az egyik 36 pontosat néztem ki, azt, amelyiket tolni kell és zenl meg mittomén mit csinál. Illetve egy kevesebb pontosat, mert az hamarabb összegyűlik, beküldöm és azt írták 2-3 hónap mira megjön az ajándék. És mire m,egjön, Dorka lesz 5-6 hónapos, szal pont jó.

Kriszti,
tetszett amit írtál, hogy "leírom hol lakunk, nehogy elfelejtsem" :) :) :) Szép a házatok kívülről is, valszeg odatalálunk majd. :) valszeg Gábor is jön.

Kaját és innit szerintem is mi vigyxünbk, mert úgy nem kell nektek enniyembert megetetni és megitatni, illetve amit Eszti is írt, hogy akkor mindenkinek a saját szája íze szerint lesz a kaja. te is biztosan nagyon finomat készítenél, mi tudjuk ám ezt is! :)

Zene is jó ötlet, ha szabad viszek majd én is cd-t.

Apropó, zene. Én akkor most melyik zenét kértem és kitől? :) Katustól azt hiszem azt a 2 db-ot, amin ilyen mondókák vannak, vagy valami ilyesmik. És azt hiszem van még egy, talán Krisztitől kértem, de ez most egyáltalán nem biztos. Csak úgy emlékszem, hogy 3 db volt. De mindegy, ha Katusé lesz meg, az is jó! :)

Sztal nagyon szépek a gyerkőcök, Levi csúcs iott fent a pulton. Ma megint mkondtam Dorkának, hogy ő lesz a férje... :) :) :)
És Lara ott a tv előtt!! :) Édes! :) Itt is állandóan ez megy. Sokat szól itt a nappaliban a tv, és ha Dorka épp ölben van, vagy akárhol, akkor feltétlen néznie kell, mert baromi fontos műsorok vannak benne, ami őt is érdekli! :)

Hú és Gabi, az durvaaa, hogy Apa nélkül jöttök... És ő mit aszólt ehhez? Vagy már az elején is erről volt szó, amikor legelőször említetted neki?

nadine81

És Veroooo!!! Kellemes nyaralást, remélem jó időtök lesz! :) Hova mentek:? Vagy ha már elindultatok, akkor Esztitől kérdezem: Hova ,mennek Veroék?

nadine81

Ezek mai szülinapos képek! :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

nadine81

Hello!!

Kép Először is Gábornak Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok!!

Elkezdtünk beszélgetni(ezt is szoktunk) és ő monta,hogy ha megyek akkor gondolja ő,hogy viszem Levit is (monom naná)és akkor majd ő fog ingázni,de ezt még nagyon át kell beszélnünk ha aktuális lesz a dolog.Durva dolog lesz,de valamit valamiért.
Ó csak táplálgasd Dorkába,hogy Levi lesz a férje.

Tényleg!Veróék há mentek?
Vendég

Nagyon jók a képek édesek együtt és a torta is nagyon guszti!
Milyen hatalmas nagy Dorka apa kezében!!! :o
Vendég

Lefotóztam egy képünket amin ketten vagyunk apával(talán ez az egy közös képünk van)ez még 2003.-ban készült a sógoromék esküvőjén.Sok nem látszik belőle,mert ott van az a fénygömb! Kép Kép
Vendég

Husi és a kukuruc!Aztán eldugulok! Kép
Vendég

A szencsit!!Még mindíg senki!Talán buliztok?
Vendég

Sziasztok!
Én már 4 napja killódok Szinti napközbeni altatásával. Ma összesen 1 órát aludt a következő részletekben: 5-20-5-30. Nem tudok más okot találni mint a fogát! Szerintetek? A jobb aló foga jön és már dagadtnak érzem a foginyt!
Holnap megyek babatalira Sopronba a Renihez meg a Timihez.
Nercsi! Képzeld Timi Kevin fia már mászik! :)
Aztán hétvégén bucsu lesz Lövőn, szombaton jön a barátnőm a Szilvi akivel egy napon szültünk és egész nap itt lesznek. Már alíg várom.
Aztán kedden jön a NAGY BABANET TALI! Már szintén nagyon várom!
Szóval Szintinek pár napig biztosan lesz társasága! :lol:

Szintiről:
6.52 kg, 65cm
hason fekve már hintázik és nagyon élvezi, remélem hamar megtanul mászni is.
Az ülés is már egész jól megy, néha már meg tudja tartani az egyensúlyát és nem borul el. Ilyenkor egyenes háttal, gyönyörűen ül.
Éjszaka még mindíg nem alussza át az éjszakát, de általában 21-07-ig alszik kb. 3-4 megszakítással. Ezek az ébredések csak arról szólnak hogy cicit kér és már alszik is tovább!
Már sok féle gyümit eszünk: alma, banán, őszibarack, sárgabarack, körte, narancslé, ribizlilé (Nestle gyümiital). Aztán imádja a rizses gyümiket is, meg a tejberizst, vagy tejbegrízt gyümivel párosítva.
A zöldségek közül még csak sütőtököt evett, a főzelékeket csak fél éves kora után kezdem el.
HOLNAP LESZ FÉL ÉVES!!! :lol: :lol: :lol:

Szóval ennyi rólunk! Remélem mindenki jól van!

KépKép
nicika

Ja ma annyira kifáradt Szinti hogy 7 óra óta alszik!

KépKép
nicika

Sziasztok!

S.O.S. Kedden busszal megyek Krisztiékhez, nem tudok visszaolvasni....
Van helyijáratos busz oda????????
Mert két gyerek és egy babakocsis gyerekkel megyek egyedül...
Sajnos Pesten lesz a férjem, másképp nem megy.
A vírusirtónk is rossz, remélem nem mondja be az unalmast, ha tudja valaki küldje el Kriszti számát, hogy legalább telefonálni tudjak ha gondom van.

Üdv, rohanok fürdetni...
Ágnes már 4040g!!!!!!!!!
amica

Jó estét mindenkinek!

Gabóca!
Szépek vagytok a képeken.A fény gyermekei!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
A párod aztán ha elvégezted a sulit nem jön utánatok?
Anyukádnál laknátok?
Elmondom egy napomat a fogászaton és abból többé-kevésbé kiderül,mi is egy asszisztens dolga.
A reggelt kb fél órával korábban kezdem mint az orvos.Kikészítem a kezelőtálcát,törölközöket,egyéb kezeléshez szükséges eszközöket.Összeírom az aznapra berendelt betegek névsorát és,hogy mi a teendő velük.Ennek megfelelően szurit szívok fel vagy az átadandó hidakat,koronákat rakom ki egy-egy tálcára esetleg előkészítek lenyomathoz,cementel való ragasztáshoz.
Aztán megjön az orvos és kezdődik a"rabszolgasors" :D :D :D :D
Neked(m)minden egyes munkafolyamatot tudnod kell,tehát,hogy mi mit követ és az orvos kezébe adni az eszközöket,anyagokat.
Nem ördöngős dolog de bizony idő kell ahhoz,hogy kiismerd a dokit és a szokásait .Ja és te vagy az ő esze!Legalábbis nálunk az orvos azt csinálja amit mi a kezébe adunk.Az én főnököm nagyon ránk hagyatkozik.Aztán vannak orvosok akik önállóak nagyon.Ott a tisztántartás és a betegre mosolygás a legfontosabb.Mondjuk ez nálunk is!
Mi írjuk a munkafolyamatokat,kartonokat a szám.gépbe és mi is röntgenezünk.
Nap végén pedig mindent szépen letörölgetünk és elpakolunk.
Jó kis meló de nagyon oda kell figyelni és nem árt ha empatikusak is vagyunk mert valljuk be azért a fogászati kezelés nem egy fájdalommentes dolog és ha az asszisztens még undok is akkor a beteg lába alól teljesen kifut a talaj.

Dióhéjban talán ennyit tudnék leírni.
Kép

Én sem veszem igénybe a Rossmanos jegyet mert 50%ossal tudok végig utazni mert évente egyszer jár a munkáltató által ez a kedvezmény.

Viol!

Kép
Hányadikat ünnepli Gáborod?Olyan édesek Dorkával!

Veroék Bercelen vannak(remélem jól tudom)a Vero nővérééknél.Lazítanak egyet!

KépKép
eszti76

Csilla!
Megadod nekem a pontos címeteket?Küldheted SMS-ben is.Majd megírom pontosan,hogy mikor indulunk és mikor érkezünk.
A gyerekek is Sopronból mennek haza akkor amikor mi megyünk,vagy mintha említetted volna,hogy Miskolcon vannak?Vagy én már halucinálok is? :? :? :? :? :?

Amica!
100%,hogy van közvetlen Harka járat csak utána kell nézni mikor.A neten biztosan rálelsz.
Jól vagy?

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Amica, van buszjárat, csak nem tudom a menetrendet. A neten fent van vhol, majd megnézem én is.

Oké, zene lesz!

Nadine, kértél tölem is egy cd-t, Bújj-bújj zöld ág. Már készül, összesen 10 db. :D

KépKép
KépKép
mirama

Amica!
http://www.menetrendek.hu/cgi-bin/menetrend/html.cgi

15:35 vagy 16:35-kor indul Sopronból az autóbusz állomásról, gondolom máshonnan is fellehet szállni.
Vissza meg 19:05 vagy 20:05-kor megy.

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy Virág jobban van! :)

Gábornak nagyon boldog szülinapot kívánok!

Veroéknak kellemes pihenést!

Amica!

Én nagyon szívesen kiviszlek benneteket autóval, fordulok, többet a Gabóékkal is, nem gond, de ne kelljen már buszoznod 3 gyerekkel. :)
Máté úgy is abban az időben alszik, úgyhogy mindenképp később vissza kell jönnöm Sopronba értük is.
Sajnos gyerekülés csak egy van, gondolom hordozótok, van, azt be tudjuk rakni.

Rágcsit mi is hozzuk, ez igy jó ötlet! :)

Jó éjt!

katus78

Katus! Ez rendi Töled! Én is akartam kérdezni, hogy nem tudja-e valaki kihozni Öket?!

KépKép
KépKép
mirama

Nicika!Nagyon ügyes szinti baba.Jól bevannak ütemezve a napjaid ami nagyon jó dolog,mert tunyul el az ember.
Val.színű,hogy a foga miatt van ez az egész.

Eszti!Köszi,hogy leírtad ez elsőre kicsit bonyolultnak tűnik,de mindenbe bele lehet jönni idővel.Van bőven teendőd!! :D :D :D
De ha elvégeztem akkor ő is jönne.
Azt még nem tudom hol laknánk,mert anyuéknál nem szívesen lennék,de viszont ott tudnék pénzt félretenni.Na ,majd meglátjuk mit hoz a jövő.
Ez jó "fény gyermekei"!! :lol:

Már alig várom a talit remélem nem lesz fos idő!
Vendég

Eszti!Én örülök ennek a tanfolyamnak "igaz nem olcsó",de én jobb szeretk úgy odamenni valahova,hogy tudom mi a dörgés és erre majd jó lesz a gyakorlat ami állítólag napi 8-órában fog telni és még valami lóvét is kapok érte.Csak majd akkor lesz bibi ha esetleg anyu talál magának állást "szemét vagyok,de remélem nem legalábbis amíg Levi nem megy majd bölibe",mert a dédivel nem igen szeret lenni.
De ez is még a jövő szele.
Vendég

Halihó! :)

Köszönjük a szülinapi jókívánságokat, átadom az én kis 26 éves férjemnek! :)

Gabi,
jaja, Dorka már nő rendesen, ezért olyan nagy Gábor kezében. Vagy várj csak! Vagy Dorka nagyon nagy, vagy Gábor nagyon apró! :D :D :D
Nagyon szépek vagytok a fotón!! :) Gyönyörű a ruhád is! A vaku miatt villant be az a fénygömb? Próbáld meg anélkül. Hátha...

Niki,
jó ez a kis beszámoló rólatok, végre írtál hosszabban is magatokról! :) Tök jó az is, hogy mentek ezekre a talikra, meg búcsú is lesz, Szintinek igazi kis hétvégi meg hétközbeni program! :)
Valszeg a foga miatt nem alszik, ha jön, akkor lehet, hogy az bánthatja. Más ötletem nekem sincs, az időre most nem foghatjuk, mert szerencsére nem olyan szélsőséges!

Andi,
tuti megy a busz Harkára, de ahogy látom Kriszti már le is írta neked! De ha Katus tud veletek fordulni, az még jobb! :)
És Ágnes már 4040?? Jesszus, az tök jó!! Eszik mint a gép, igaz? :) Azt mondják ezek a Picurok nagyon hamar igyekeznek behozni a "lemaradást", ami nem is lemaradás... :)

Eszti,
hűűű, tök jó a melód! :) Látom azért egy egész halvány :) felelősséggel is jár, de ez meg hozzá tartozik. Kevés olyan meló van, amihez nem. Elhiszem, hogy Gabi rákattan erre, érdekes lehet ezzel foglalkozni. :)

És hol van az a Bercel, ahol Veroék vannk? Én nemtom... :) :(

Kriszti,
köszönöm, akkor megvan miért kell 3 db cd-t vinnem! :) 2 Katustól, 1 pedig tőled! :)

Dorka tegnap megörvendeztette az Apukáját szülinapja alkalmából azzal, hogy este egy hang nélkül elaludt! :) Ez azért marha ritka! :)

Most viszont már tutul, szal megyek. Majd jövök még! :)

nadine81

Na, elaludt az udvaron! :)

Ja, meg a ma reggelünk is jó volt. Fél 6-kor kelt (mint az Apja :D), evett, kakilt, peluscsere (ilyenkor rettegek, mert nem szokott visszaaludni, vagy csak cipeléssel), és magától visszaaludt!! Juhéjj! 6-kor már húzta is! :) Egészen fél 9-ig. Mosolygósan kelt, nem is volt még éhes, 9 körül kapott kaját, mostanáig el nézegetett, hempergett itt mellettem, aztán dünnyögött, levittem, most alszik. :)
Ezek tegnapi képek! :) (A tokámat ne nézzétek, csak a kép miatt van... :D :D )

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

nadine81

Na, ha már ilyen jól szunyózik, akkor dolgozni is kellene valamit... :)

nadine81

De aranyosak a képek!! :D :D Olyan jó érzéssel tölti el az embert mikor már birizgálják és bújnak az emberhez.
Hol a tokád?Nem látom!! :lol:
Nagyon rendes csajszi akkor volt egy frankó éjszakátok?tudod mire gondolok!! :shock:
Aha a vaku miatt majd megpróbálom anélkül is.Nagyon nagy szép erős baba!! :lol: :lol:
Vendég

sziasztok!

viol
nekem is pont a nemlétező tokád tűnt fel! :P nagyon édi a dorka,én is imádtam mikor így tudott már hömbölögni jobbra-balra.na meg mindent imádtam mindhárommal!és utólag is boldog szülinapot férjuradnak :lol:

katus
egyszer kérdezted zóra "méreteit".na most tudok frisset mondani(tegnap letudtuk az egy éves dokilátogatást):9150 gr és 74 cm.csak az a baj,hogy a nagyok anyukámnál vannak és nem tudom összehasonlítani a méreteket.majd ha máté is túllesz a dokilátogatáson,megírod mekkora?

zóra ma rántott patiszont evett önállóan :lol: .eleinte ügyesen,aztán elkezdett a tányérral játszani :shock: .és a végére úgy nézett ki minden,mint ahova becsapott egy zöldségbomba :x .és aztán még a tányért a fejére rakta,húzkodta a haját :twisted: .úgy nézett ki a haja,mint jack nicholson az eastwicki boszorkányok című filmben,mikor kétoldalt a haja szana-szét állt,de felül meg maradt a fejére lapulva :roll: ,merthogy a zsíros keze szépen beállította a frizuráját.na akkor már röhögtem én is.most meg felmostam utána :cry: .de azárt jó móka volt,csak sajna hirtelen nem volt annyi eszem,hogy lefotózzam :oops:

eszter
igen,miskolcon vannak,de megyek ki értük,mert az ő vonatuk 11-kor ér be,és megvárunk titeket.cím:1191,bp,XIX ker,Rákóczi utca 29,6/18.de miért kell ez most?hazahozlak titeket is :P !no nem autóval,mert itt nem nagyon merek kocsikázni,mert őrültek járják az utakat,de villamossal(nem péter fogja vezetni :cry: ),meg metróval megoldjuk.azt áruld el,hogy mit főzzek!tudom,te nem eszel,mert fogyózol állandóan,de szonja mit szeret?meg azért biztos te is fogsz rágcsálni valamit.mit vásároljak?vagy majd délután együtt?már annnnnnyyyyyyyyira várlak titeket!!!!!!!!!!!!!!!!!

gabó
és levi meg is rágcsálja a kukoricát?és egyben ki is kakilja?mert gondolom megrágni még nem tudja.lehet,megpróbálom én is zórának.bár az ő kedvence a kenyér,ill felvágott.a vajas kenyérkockákra ráaprítoma sonkát,aztán ő leszedegeti először azokat,utána betömi a kenyereket.de egy kiseb szeletet elpusztít reggelire,vacsorára.pedig éjjelente többször kap cicit is,mégis ráveti magát a reggelire.pedig van tejem még most is,érzem mikor beindul,meg néha még most is folyik,csöpög.úgyhogy ő egy kis zabagép :lol: :lol: :lol:

szurkolok a jóidőnek!meg mi is készülünk az állatkertbe(ugye eszter?!),úgyhogy legyen is jóidő.bár oda nem kell csak 20-25 fok,mert ha nagyobb a meleg elbújnak az állatok.

na most jó sokat dumáltam :oops:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Gabi és Csilla,
na jó, nincs tokám, csak gondoltam írok valami poént... :) :) :)

Gabi,
tudom MIRE gondoltál :D, tegnap épp nem volt semmi, de szerencsére nem Dorka elalvási módjain múlik, max azon, hogy maga az alvás mikor jön el. Vagy ki mennyire fáradt, FÁJ-E A FEJEM :D :D :D , stb... :) :) :)

Csilla,
igen, tök jó, hogy már gyűr is mindenhol, arcomon, orromon, stb.
Kééész, amit írtál Zóráról! :) :) :) Kár, hogy tényleg nincs kép, kíváncsi lennék milyen volt. Ha valóban a jó öreg Jackhez hasonlítottad, akkor nem lehetett semmi! :) Olyan édesek, ügyesek (és piszkosak :)) tudnak lenni, amikor így esznek, azért már várom ám én is! :)

Ja, és még a tokámról annyit. Volt már olyan, hogy épp cipeltem, mert nyügi volt, belekapaszkodott egyik kezével a ruhámba, másikkal megmarkolta a nyakam azon részét, amit meg lehet markolni és még csavart is rajt egyet! Azt hittem besz@rok... :D :shock: :D

nadine81

Ümmmm!!!Miért nem kaptad le? :cry: :cry: :cry: Biztos izgi lehetett.
Szép méretei vannak Zorának stramm kis csaj lehet.Teszel majd fel képeket?
Nem rágja meg egybe ki is kakilja,de nagyon szereti.
Szerintem nyugottan adhatsz Zorának is biztos izleni fog neki.
Vendég

[quote="nadine81"]G írta:nadine81abi és Csilla,
na jó, nincs tokám, csak gondoltam írok valami poént... :) :) :)

Gabi,
tudom MIRE gondoltál :D, tegnap épp nem volt semmi, de szerencsére nem Dorka elalvási módjain múlik, max azon, hogy maga az alvás mikor jön el. Vagy ki mennyire fáradt, FÁJ-E A FEJEM :D :D :D , stb... :) :) :)

Csilla,
igen, tök jó, hogy már gyűr is mindenhol, arcomon, orromon, stb.
Kééész, amit írtál Zóráról! :) :) :) Kár, hogy tényleg nincs kép, kíváncsi lennék milyen volt. Ha valóban a jó öreg Jackhez hasonlítottad, akkor nem lehetett semmi! :) Olyan édesek, ügyesek (és piszkosak :)) tudnak lenni, amikor így esznek, azért már várom ám én is! :)
[quote]
írta:
Ja, és még a tokámról annyit. Volt már olyan, hogy épp cipeltem, mert nyügi volt, belekapaszkodott egyik kezével a ruhámba, másikkal megmarkolta a nyakam azon részét, amit meg lehet markolni és még csavart is rajt egyet! Azt hittem besz@rok... :D :shock: :D[/quot
e]
Vendég

És képzeljétek, szerdán, amikor meccsen voltunk, olyan helyen parkoltam, hogy meg tudjam etetni, ha addig maradnánk. De aztán úgy lett vége a meccsnek, hogy Dorka nem kiabált a ciciért még akkor sem, amikor már a kocsiban ültünk, gondoltam tök jó, akkor nem szerencsétlenkedek vele a kocsiban, majd akkor kap, ha hazaértünk. Erre mikor elindulunk, olyan sírásba kezdett, hogy ihajj. Apu ült vele hátul, de sehogy nem tudta megvigasztalni. Aztán mire hazaértünk, már annyira sírt, hogy egyszerűen nem akarta elfogadni a cicit. Hozzáteszem, mi fekve szopizunk. Szal feküdtem az ágyon, de hiába volt szinte bent a szájában a cici, nem cuppant rá, csak sírt. És ez így ment percekig. Bele nem tömtem, csak ott volt előtte rendesen, nem lehetett nem észrevenni. Aztán amikor felvettem, hogy kicsit megnyugodjon, akkor ugyan elhallgatott, de amikor lefeküdtünk és újra próbálkoztam, újra ordított. Na f@sza, gondoltam, hogyan fog így enni. Volt üvegben kis tea, arra az esetre, ha meccsen csak mondjuk inni kéne - mert közben elfogadja már az üveget is - megpróbáltam azzal lenyugtatni úgy, hogy az ölembe vettem. Egyből elkapta az üveget és szívta. Király, cici meg nem jó. Aztán rájöttem, talán valamiért most nem jó neki fekve, annyira be volt már dühödve. Kezembe vettem, megpróbáltam úgy és azonnal rákapott. :) Még mindkét kezével markolászta is. :) Szal elszórakoztunk egy darabig, mire sikerült. De azóta sincs gond a fekvéssel, ugyanúgy eszik, mint korábban. Csak akkor valamiért épp olyanja volt, hogy fosott, ha lerakom, bizti ott akarom hagyni. :)

nadine81

Tyűűű Gabi ez most mind idézet?? :D :shock: :D :shock:

nadine81

Na berakta az egészet pedig csak azt az utolsót akartam.Ez nagyon jó volt!!Mondjuk Dorka jó alvó úgyhogy ezzel nincs gondotok!!Szóval azzal!!
Ó kis szegénykém.Hát éheztet anyád!!!!!!!
Így egyépként én is jártam mikor először utaztam vele haza 3-hósan már a buszon annyira üvöltött,hogy mire anyuékhoz értünk nálam sem akarta elfogadni.El kellett telnie egy kis időnek mire rácuppant.Ilyenkor annyira megszívják magukat méreggel,hogy bírnak megnyugodni.Kis manócskák.Ki érti ezt!!!
Vendég

Hát nem egészen így akartam!!! :D :D :D
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?