Szaisztok,
remélem végére jutok ennek a hozzászólásnak, villám üzemmód!
Backa, 47-es éhgyomri inzulin, az rengeteg!
Igazság az, ilyen magas szintről még nem is hallottam! Szerintem neked minimum napi 2000 mg metformint kéne szedned és ha súlyfelesleg van, leadni, mielőtt folytatod a lombikot, mert így olyan mintha nem is szednél semmit! Diabetes kontroll alatt állsz, vagy nőgyógyi kezelget??
Kavicska, az isten áldjon meg, Gabriel! A legszarabb tesztek egyike!
Mondjuk nekem minden teszt szar a Medilabon, Clear Blue-n és talán még a Step One-n kívül, de ez aztán olyan szar, hogy nemcsak hogy érzéketlen is néha, de álpozitívat is mutat mert át tud ázni. Ennél már csak a Corax szarabb!
Viszont én elkocognék UH-ra, mert nem tetszel nekem. Mi ez a folyton tartó barnázás mellfájással párosítva?? Két tipp: vagy erős premens tünetek + sárgatestelégtelenség vagy terhesség beágyazódási barnázással és alacsony progiszinttel, bónusz tipp: sajnos egy méhenkívüli.
Én átéltem ezt, de ellene szól, hogy már pozitívnak kéne lennie a tesztnek, mert csak akkor ér el az embrió olyan nagyságot, hogy kárt okoz! Úgyhogy szerintem mindenképpen egy UH, lehetőleg még ma!
Rambóka, nem kaptál NLC-s megkeresést a táblázattal kapcsolatban??
Panasz jött, hogy nem válaszolsz. Pedig beépítenénk az ötletet a honlapba.
Espero, ez biza keményedés, de a durvábbik fajta. Ha egy nap 10-nél több ilyet tapasztalsz, akkor fekvés, de azonnal, mert az ilyen görcsfélék szét tudják szedni a méhszájat. De pihi meg már most sem árt, szerintem kicsit még hamar van az ilyen keményedésekhez.
Lafead, kétlem hogy terheléses inzulint csináltak volna, ebben az országban nem csinálnak csak úgy, az tuti, csak ha az ember kiveri a hisztit vagy könyörög érte...
Szerintem az csak cukor volt, de várjuk a leleteidet. Az meg lehet normális. De ne műttesd meg magad, jó? Nekem nemhogy nem használt, hanem ártott. Ettől függetlenül, lehet hogy neked használna, de van a késnek alternatívája is, ezt szajkózzuk mi....
Na elmesélem mi volt tegnap! Szóval itt volt anyós, mint kiderült. Ő a sógorékhoz 10 éve szakadt hazánklánya, havonta kb. egyszer jön haza, amúgy egy öreg gazdag muki felesége. Nekem különösebben semmi bajom vele, de Bogi miatt kezd engem kikészíteni.
Képzeljetek el egy 50-es asszonyt, akinek agyonBotoxolt sima arca, csodálkozó szemöldöke, pinkre tetovált szája van és hidrogénszőke haja, nulla empátiás készséggel. Megjön, rácsodálkozik Bogira, és elkezd óbégatni, hogy "Jaaaj, de gyönnyörűűáűű vagy, pici csillagom, hát mondjál nagyanyádnak valamiiiiiit, Bogikaaaaa...." és ezt tök hangosan, szinte szájon át lélegeztetős stílusban, őrülten gesztikulálva elmondja 1 percen belül tuti 50-szer, mint a mantrát. Persze Bogi nézi a hülye nagyanyját békésen, csodálkozva egy darabig (juszt se szólal meg, az álla leesve), utána legörbül a szája és sír. Na de ez semmi, anyós meg akarja vigasztalni, és hozza neki oda a drága ketyeréket, amiket vett, sípol, zörög, dudál.... Bogi egyre jobban sír. Mondanám, hogy nem kéne... anyós meg se hallja, kéri Bogit. Utána, persze mikor el kell viselnem 2 perces turbó üvöltést, mert Bogi nem marad meg a nagyanyja karjaiban, és szinte reszket az idegtől, akkor visszaadja nekem azzal, hogy "látszik, hogy össze vagytok zárva,
ez nem visel el senkit az anyján kívül" és szipog a csalódottságtól.
De hát könyörgöm!!!
Látja ezt az agyonmaszkírozott, tényleg ijesztő nőt a lány pár hétben egyszer, nem ismeri, köp rá, hogy a nagyanyja, mit vár egy 2 hónapostól?? És mellesleg nincs igaza, mert anyum, öcsém kezében is tök jól elvan... de én vagyok lecseszve, én vagyok hibás... na mindegy, csak elpanaszoltam.
És most ronda vagyok, mert ma is jött ki párom nagyanyjának a temetése előtt a páromért, és arra számított, hogy még Bogikázhat egy kicsit, meg megőrjítheti a fényképezőgépe kattogásával... hát ne tudjátok meg, hogy elhúztam a csíkot a lánnyal... túráztunk egyet öcsémmel a várcátóti botanikus kertben...
Na, csak kiöntöttem a szívem, és végére is értem a mondandómnak, úgy látom Bogi jól kipurcant, mert alszik.
puszka