Új privát üzeneted érkezett!

Szalvétatechnika. Gipszformára, fára, üvegre... Ragyasztóval bemaszatolod, és erre a célra készült szépséges szalvétát teszel rá. A végén lelakkozod (de van egyben lakkragasztó is) és olyan lesz, mint egy festmény! Nagyon király!

Kép
zölddisznó

Angel,
dekupázs, decoupage, szalvétatecnika... dekorálási eljárás, főleg képet lehet gyártani vele, de szinte bármire lehet, fára, textilre, bármit csinosíthasz vele. Jópofa dolog :D
Vendég

Én egy reggelizős tálcát csináltam legyutóbb. Nem szeretek gipsszel maszatolni. Ha nem faltaakasztós, hanem asztalratevős képet csinálok, akkor meg a maradék csempékre csoktam.

Nem feladni! A gipsz alapban az a jó, hogy nagyon hamar szárad a kép!

Kép
zölddisznó

Lépek hajat mosni! Kép

Kép
zölddisznó

Hajrá Áfi, ne add fel! Várjuk a művet :D

Angel,
hegem az van elég :( most az előző fölött vágtak kicsivel. de ez hosszabb is lett, csúnyább is...
Na mindegy, ez legyen a legnagyobb gondom. A cél és egészség érdekében bármit. :D (de azért nem szeretnék többször kés alá feküdni)
bodzi

Cso lanyok!!!!!

Bevallom tenyleg elhamarkodott volt 9dpon tesztelni....nem tudom, hogy miert csinaltam....na mindegy zoldike szerint a Lily tamogat :lol: :lol:
Ez egyebkent tenyleg nem egy rossz otlet, kellene szponzorokat talalnunk az LH es terhessegi tesztekre :lol: :lol:
Bar csakegy megoldotta a kerdest azzal, hogy hosszaban kettevagja oket :lol:

Zoldi, a kepen Te vagy? Nem is ertem hogyan talatad ezt a nevet magadnak. zolddiszno.........kesz vagyok tole :lol:

Dekupazs meg minden. En sik bena vagyok ilyesmibol. Altalanos iskolaban tutajt kellett kesziteni, en alapban bena voltam hozza, aztan apu megigerte, hogy segit. Szegeny a fel hetvegejet ezzel toltotte es a vegen kaptam ra egy 3-ast. :lol: Hiaba, ilyen csaladbol szarmazom. :wink:

Zsazso es mindenki, koszi a drukkokat, lehet, hogy ramfernek, inkabb az idegeimnek kellenek mint a babonak.......Lehet, hogy tul rakoncentralok? Ebben a honapban ezert sem mertem a homet, mert mar tisztara begyogyozok tole..... Minden honapban volt eddig pe-m es most majdnem minden masodik nap volt.....ugyhogy isten lenezhetne rank es kuldhetne egy golyat :) :)

Athiz, volt rossz almod ma/tegnap?

Olyan szep ido van.....

Ossze vissza csapongok, na de ez van.

Puszi mindenkinek, jovok meg majd.

Melcsi

Kép
melcsi6

Drága csajok,
barna folt van a bugyimon :cry: :cry: :cry:
Úgy néz ki holnap mehetek Pécsre a dokimhoz újabb adag szurit íratni, nincsenek ikrek. Már nem látom a billentyűket a könnyeimtől, nem tudok most írni. Megyek szépen, és kisírom a két szemem...
Vendég

Áfonyka!

Csak bunyóznak az Ikrek! A beágyazódás 5-10 nap. Az Neked mostanában telik le. Don't sírás!!! Ez lehet nagyon jó is!!! :D

Küldök Neked "néhány" mosolygósat:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ................

Kép
zölddisznó

Melcsi!

Én vagyok - puszit küldök éppen.
A zölddisznónak története van, Futrinka utca után szabadon, de hosszú és csak számunkra (párommal) érthető. :D

Kép
zölddisznó

Melcsi, köszi, hogy kérded, nem, most valami mikrohullámú sütővel álmodtam, de még aludni sem nagyon tudtam, mert a baba mocorgott sokat mellettem, aztán szegénynek hajnalban picit hasmenése is volt, meg van egy potyautas egerünk, ami éjaszaka a fiam könyveit rágcsálta, és idegesített vele. Tiszta őrlet! Mellesleg nem tudom, minek van a cicánk, ha még az egeret sem fogja meg :roll: ! Majd teszek ki egérfogót, csak annyira sajnálom a szerencsétlent, dehát minek jön be a lakásba? Már az is magas, hogy hogyan mászik fel az emeletre, mert ugye ott lakunk.
Vendég

Áfonya, azért még bízzunk abban, hogy tényleg nem mensi előjel! Ne keseredj el nagyon, jó?
Vendég

Aranyosak vagytok nagyon! Végeztem az első adag bőgőgörccsel. Kár volna önámítani, ebből mensi lészen. De ha nem jön meg rendesen ma, akkor holnap nem tudok elmenni a dokimhoz a szurikért, utána meg hétvége jön, és a 3. naptól adni kell a szurikat... mi a fenét csináljak? Asszem megyek holnap mindenképp Pécsre, aztán azt mondom rendesen megjött, úgyse nézi meg és felírja. Megpróbálok egy inszemet kisírni.
Vendég

Áfi!

Szerintem csak ha megjön rendesen holnap, akkor irass szurit, mert:
- akkor ugye vasárnap kell kezdeni a böködést
- ha meg nem jön meg - és ez lesz - holnap sem, akkor hétfő előtt úgy sincs semmi dolgod - csak tesztelni - és ráérsz akkor menni!

Kép
zölddisznó

Áfonya,
Azért még ne temessük ezt a hónapod.

Melcsi,
szerintem még egy kis türelem babót terem :lol:
bodzi

Athiz! Rúgjátok ki Garfield-ot! Nem dolgozik rendesen.
Fájdalom, de az egér nagyon jó alpinista! :D

Kép
zölddisznó

Jó érv! De Pécs nagyon messze van, hajnalban kell indulnom holnap, és ha mondjuk holnap reggel 8kor jön meg és én nem mentem? Akkor úszik egy hónapom. Ha hétfőn megyek és hétfőn már szúrni kellene, loholhatok patikától patikáig hol van szuri, ebben a hónapban is rendelésre hozták. Inkább biztosra megyek és megveszem holnap ha tudom, vagy legalább megrendeltetem.
Vendég

Áfi, ez a beszéd, vedd meg, és hátha nem is lesz rá szükséged! :wink:
Vendég

ja, én ezt nem tudtam, hogy ez ilyen macerás! Azt hittem a doki be is adja az elsőt :(

Kép
zölddisznó

Coca,
ááá csak receptet kapok. Még jó hogy 10-e van, apa kapott fizut, csak a 10 stimuszuri 8000párszáz, plusz repiszuri, utazás... :(
Vendég

Jaaaaaaa!?
A closty neked nem használ?

Kép
zölddisznó

Nem Coca :(
Sajnos én azon már túl vagyok. Clostyt is kellett volna szednem a stimuszurik mellé, de féltem a túlstimutól és nem szedtem. Így is lett 2 tüszőm, lehet hogy úgy sok lett volna és akkor lefújják az egészet. :( A következő hónapban szedem azt is. És inszemet akarok!!!
Vendég

Clostytól nem volt peteérésed? Ez most hormonstimu?

Kép
zölddisznó

Igen. Ez bizony hormonstimus hónap volt. A következő is az lesz. Utána protokoll szerint egy hónap szünet (csak tudnám minek??? :x ) Aztán újabb 2 hónap, és így tovább. Csak az a baj hogy az 1 hónap szünetben műtenének ha addig nem leszek terhes. Én meg ezt nem akarom.
Vendég

Mivel műtenek?
Nem tartasz a hormonoktól?

Kép
zölddisznó

Egy orvos írta valahol (maximálisan egyetértek ezzel): "A hormonoktól nem félni kell hanem érteni hozzájuk!" Én most jó helyen vagyok, itt értenek hozzá, nagyon sok meddő nőt kezeltek már. Nagyon korrektek, sok dologban én dönthetek, válaszolnak a kérdéseimre. Én nem félek a hormonoktól ha segítenek.
Műteni a petefészkeimen levő temérdek cisztát akarják.
Beszélgethetünk tovább de tegyük priviben, félek hogy esetleg zavarunk valakit a sok off-al.
Vendég

Oké! Bocsi csajok!
Privi ment

Kép
zölddisznó

Áfonya,
csessze meg az a barna folt magát! :evil:
Nem akarlak most azzal idegelni, hogy ebből még bármi lehet, mert az ember érzi sajnos, hogy mi van...
Sztem érdemes trükközni, mert annyira szar minden kihagyott hónap! :(

A hormonoktól én is nagyon féltem, most meg örömmel szúrom őket. Ha máshogy nem megy a baba, akkor nem lehet megkerülni...

Mondjuk a clostyt és stimuszurit én sem mertem volna együtt, ez soknak hangzik.

Köszi, csajok, a dekupázsos infókat!
Asszem ez ki fog maradni az életemből..., pedig biztos szép! :)
angel37

Rengeteget szenvedtem vele, mégis csíkos a festék, gyűrött a szalvéta, a lakk oldja a festéket, hát nem tudom mi lesz belőle. Igaz mindez csak közvetlen közelről látszik, a falon meg ki mustrálgatja?
Még nem száradt meg a lakk mikor fotóztam. Csakis őszinte véleményeket várok! :)
Kép
Vendég

Húúú Áfonya, nagyon jó!
Lehet, hogy közelről nem tökéletes, de így fotóról annak látszik :)

Nagyon édes ez a szalvéta és jól megy hozzá a keret is.

Szal nekem tecc :D
bodzi

Hát nekem is!

Ennek ilyennek kell lennie!

Megjöttem kézimunka boltból. Teljesen lepetéztem az áraktól. Úgyhogy fűzöm tovább a gyöngyömet.

Kép
zölddisznó

Érdekes dolgok gyógyszerekről és vitaminokról ... már akit érdekel:

http://www.drlenkei.hu/index.php?site=media&vid=celpont

...akit nem, az NE nyissa meg! :D

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Megjöttem a dokimtól, felírattam a Gynevacot, csakhát nincs, aki beadja! Szóval egyenlőre sztornó. Aztán a hőgörbéimet megnézte, azt mondta, azzal semmi gond, viszont akkor kéne hormonvizsgálat, ami háromszori alkalom lenne, egy a ciklus elején, közepén, meg a végén. Csakhát ez sem megy most, mert Ők nem lesznek szeptember elejéig, utána meg mi megyünk nyaralni, tehát csak októbertől lesz ez esedékes. A páromnak andrológushoz kéne mennie ugye, adott egy nevet, telefonszámot, majd bejelentem, lehet, hogy ha az a doki nincs szabin, akkor azt még el tudjuk sikálni ebben a hóban. Hát ennyi, teljesen letörtem, hogy még októberig semmi változás, de ez van! :( :cry: :cry: :( Legalább azt a rohadt szurit be tudnám adatni valakivel! Mellesleg azt mondta, hogy szerinte nincs rá szükségem, de én erősködtem. Végül adott, bár szerintem nem tetszett neki! Magánügy, nemigaz?

Áfonya, szerintem tuti az a kismaci! A fiamnak is gyárthatnál ilyet! Ő úgy hívja a macit, hogy momo! :D
Vendég

Athiz,
gyártanék én szívesen, még el is postáznám de gipszből van, az meg törik :( A posta meg nem a kíméletes csomagszállításról híres :evil:
Nem gondolkodtál a szuri önkezű beadásán?
Coca, Bodzi,
közelrőlnem néz ki ilyen jól, de a falon azért mutatni fog :)
Hát árak azok vannak... nem is vettem akrilfestéket, (icipici üvegcse 400Ft, és ahány kép annyi szín kell!) hanem diszperzittel festettem, azt színeztem színezőtintával :D
Vendég

Athiz, Áfi!

Szerintem az elsőt semmiképp ne add be magadnak, mert nem tudod milyen reakciót vált ki! Ezt a védőnénitesóm és az orvossógorom mondta. Házidoki asszisztense beadja szerintem, vagy a gyerekdokid.

Kép
zölddisznó

Igazad van Coca. Asszem volt is vele kapcsolatban valami mellékhatás botrány...
Athiz,
mégiscsak keress egy kedves egészségügyist! :)
Vendég

Sziasztok!

Na végére értema termésnek. Jó sokat irtatok! Bocs, hogy nem reagálok mindenkinek név szerint!

Áfi!
Nagyon szép lett a képed! Tényleg!
Ne sürgesd az időt! Hidd el lesz babád, és akkor jün, amikor legoptimálisak a körülmények! És nem szabad beleélni magad ennyire a sikerbe! Ez tapasztalat! Már ősszel lesz 2 éve, hogy nem védekezünk, tavaly okt.-ban volt a mélypontom, iylen siros, azota felfele iveltem, volt egy műtétem, majd utána 2 inszem, és most a 2. után voltam igy ki, mint ahogy te. Mikor megjott sirva hivtam az orvosom, és ő mondta, hogy az első, és legfontosabb, hogy ne akarjam ennyire görcsösen, nyugodjak meg, mert amig lelkileg nem jövök rendbe, addig baba sem lesz. Most mondhatod, hogy könnyű nekem, mert már van 2 gyerekem, de nagyon vágyom a 3.-ra, sőt én 4-et szeretnék. De most türelemre intettem magam. És igy sokkal jobb. Nekem is kimarad ez a hónap inszem szempontjából, mert anyuéknál vagyunk, pedig ha ngyon akartam volna, megoldható lett volna hazamenni, de nem akartam. Kell a pihi! Nem hiába van a sikertelen lombik után is 3 hó pihi. Mondjuk én nem stimuztam magam, csak repiszurit kaptam, de mégis jobbnak látom a pihenést. Szóval, türelem rózsát terem! :lol:

Zöldi!
Én gobleinezek, de sajna az sem olcsó mulattság... Dekopázshoz is van cuccom, de az sok előkészületet igényel, igy nem csinálom. A goblein azért jó, mert nem kell előkészület, és nagyon könnyű! Majd ha otthon leszünk lefényképezem a képeim, és felteszem!

moni

Móni,
köszönöm a kedves szavakat. Nem számít hányadik gyerek, nekem is van egy, mégis úgy érzem nálam jobban nem akar senki gyereket. Megértem ha te is ezt érzed legyen az a harmadik vagy akár a nyolcadik. Sokan intettek már türelemre, agyérgörcsöt kapok ettől a szótól. Ha ebben az életben bármit is megoldott volna már a tétlen semmittevés még hajlanék is rá. De (véleményem szerint) problémára megoldás kell, lehet persze várni a csodát, de egy betegség esetén nem biztos hogy ez a leghatékonyabb megoldás.
És attól hogy nem értek egyet a mondandóddal ne hidd hogy nem értékelem a törődésedet, jószándékodat! Köszönöm, tényleg jólesik! :)
Vendég

Sziasztok Lanyok,

Afonya, nagyon szep a kep es lattam a cseresznyeket (vagy meggyek? :) ) a masik topicban.
Nagyon ugyi vagy.

Es iszonyatosan sajnalom a verezgetest, de ez meg nagyon koran lenne mensinek, vagy ilyen elofordulhat?Bocsi, ha hulyesegeket kerdezek, nem vagyok otthon a temaban, nem tudom, ha hormonkezi van, mik tortenhetnek.
Jo lenne ha holnapra elmulna es folytathatnad a varakozast es persze tesztelhetnel jovo het kedden.

Moni, Te is atmentel egy ket dolgon mar :cry:

Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy en annyira luke vagyok. Kuzdok itt a tesztjeimmel, meg minden, de meg csak harom honapja probalkozunk es masnak sokkal nagyobb bajai vannak, mint nekem......Es meg engem biztattok. Rendi csajok vagytok :)

Zoldi, mostmar ertem a nevet, a kep egyebkent jo, a puszit is kivettem belole :)

Athiz, a mikrosutos almok engedelyezettek :) ugy tunik mar javulo felben vagy :D :D Remelem nyugalmasabb ejszakatok lesz. Nekunk is ha van egerunk es meg kell fogni oket, ugy tudom sajnalni.

Bodzi bar csak igazad lenne. Olyan jo lenne, ha elindulna a babaeso. Mindenkinek ezt kivanom.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Afi, egyebkent most mizu veled?

Kép
melcsi6

Csajok!

Van közöttetek vallásos, vagy inkább jobb szó rá, hívő?
Úgy szeretnék már Valakivel beszélgetni ebben az aspektusban megközelítve a témát!

Kép
zölddisznó

Melcsi,
attól hogy te nem mentél át olyan dolgokon (szerencsére!) mint sokan közülünk attól a problémád ugyanaz, babát szeretnél. Ezért vagyunk mi egy topik, ezért vígasztaljuk, informáljuk egymást, ezért vitázunk, ez így szép :)
Sajnos mensi is előfordulhat, volt már nekem 17 napos ciklusom is (igaz hormonok nélkül).
Ha holnap nem mennék el Pécsre azokért a receptekért és mégis beindulna a mensi nagyon bánatos lennék, ugrana egy hónapom. Inkább menjek feleslegesen. Most egyelőre nincs semmi, délután még barnázgattam de most semmi. De nekem eddig is úgy jött meg hogy egy vagy két nap barna, utána mensi.
Coca,
én református lelkésznek készültem, egy évet még egyházi gimibe is jártam. De azóta sokminden változott.
Vendég

Áfi!

Valami komoly dolognak kellett történnie, hogy változás álljon be a "sokminden"ben... de ez már megint privitéma.

Kép
zölddisznó

Koszi Afi :) :) :) :)

Nagyon jo lenne, ha a holnapi utatok felesleges lenne. De abszolut megertelek.

Zoldi, engem anno anyukamek nem kereszteltek meg, de onszorgalombol kiolvastam a bibliat es vannak valasi temaju konyveim, mert mindig is erdekelt.
Templomba nem jarok, de tudom, hogy van valaki ott fent aki egyengeti az utamat (hol jo hol (szerintem) rossz iranyba). Szoval en ilyen kakukkfioka vagyok... :roll:

Kép
melcsi6

Majd ha egyszer nem lesz ilyen késő, és van kedvetek csevegni velem erről, lennének kérdéseim a témában.

Kép
zölddisznó

Nekem szinte mindenről van kedvem csevegni :)
Melcsi,
az egész bibliát? :shock: Én csak az újszövetséget bár azt többször mert érdekes... na de az ószöv.! Van olyan könyv amiben semmi más nincs mint hogy ki kinek a kije :?
Vendég

Menni kéne aludni!

Kép
zölddisznó

Jó hajnalt Lelkeim!
Indulok Pécsre. Délután leszek.
Addig is :cry: :
Kép
Vendég

Áfi!
...nem írok standard dumát. Óriási nagy puszi!!!

És jó reggelt mindenkinek!
Én is csak délután leszek, megyek apucihoz :D (anyóshoz :( ) Kép

Kép
zölddisznó

Zölddisznó!
Lenkei könyvét olvastam. Vannak benne döbbenetes dolgok...
zsazsóka73

Szép napot mindenkinek!

Áfi, :cry: és remélem, sikeres utad lesz!

Zöldi, igen szép, még pár napot húzz ki, és teszt!

Melcsike, Te is lassan csatlakozhatsz a tesztelőkhöz remélem, már csak pár nap, kitartás!

Nos, én is hiszek Istenben, de templomba igen ritkán járok. A Bibiliát nem olvastam, de a téma érdekel. Az én hibám az, ha túl mélyen beleásom magam valamibe, akkor belehülyülök, lásd az idióta álmaimat. Túlságosan nagy a képzelőerőm, ami jó is+rossz is.

A szurival azt hiszem felkeresem telcsin a védőnőt, hátha beadja, vagy tud valakit, aki megteszi. Jobb ötletem nincs.

Még mindig nincs ovum elvileg, legalábbis az LH-tesz szerint még nem lesz! A tickeren ezt ugyan hogy kell variálni? Mert aszerint ma van! :roll:

És végül a hőgörbém, habár még nem sok változás van rajta, de pár nap múlva lesz remélhetőleg!

Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?