Sziasztok!
Kis csend van, gyorsan kihasználom!
Sajna mi még nem leszünk ott ezen a talin (bár helyszínről még nem beszéltetek, ha mondjuk Hévízen lesz, akkor megyünk
), de majd nézegetek rólatok képeket, ugye?
Egyébként mi 16-án esküvőre, lagziba megyünk.
Julcsi!
Sajnálom, hogy most nem jött össze a vevő a lakásra, de előbb-utóbb csak befut valaki. Nagyon nehéz lakást árulni, mi is gondolkozunk rajta, de nem nagyon merünk belevágni, olyan esélytelennek látszik. Elhiszem, hogy kinőttétek a 1,5 szobát, hiretelen sokan lettetek.
Nagy-nagy gratula Lividnek, eszméletlen ügyes. Akkor lassan a kiságyak is mehetnek lejjebb, gondolom. Azért tényleg nem semmi 6 és fél hónaposan ez a mutatvány. Közelebb van az utánuk rohangászás, mint gondolnád!
Edit!
OK! Várlak Benneteket! Aztán nem ám elhallgatni, ha erre jártok!
Aranyos vagy, hogy küldenél libero-s nyuszit. Egyet lehet kérnék is, már csak annyi hiányzik. Majd írok privit.
Gwini!
Nagyon aranyos Nórika! Nagyon drága, ahogy nevet!!
Márti!
Kiderült, hogy jó-e még a glycerines borax-otok?
Marcinak a kórhában volt szájpenésze, és nem volt ott ilyen rávaló cucc, ezért valami mással kenték (állítólag az is jó, de ez a glycerines izé jobb). Én meg nem tudtam, hogy mi van, egyik nap mentem be hozzá, és látom, tiszta kék a gyerek szája. Épp ott volt valami nővér is, meg Anyukám. Én meg elkezdtem óbégatni már az ajtóban, hogy kék a gyerek szája, mi van? Annyira megijedtem, csak közelebb lépve látszódott, hogy valamivel be van kenve. Anyukám meg mesélte, hogy amikor bekenték, az egész arca olyan volt, mert b*tak rá. Ő mosogatta le kicsit. Nagyon kis murisan nézett ki a Drágám, de pár nap alatt rendbe jött, mikor hazajöttünk, már nem is kellett kenni.
Mennünk kéne a gyógyszertárba, mert tegnap itt akartam kiváltani a tápszert (6 doboz), de persze egy sem volt. Ki is fizettem, elvileg ma már lehet érte menni. Mondjuk Keszthely legnagyobb gyógyszertárában sem tudtak még 2-3-nál többet adni egyszerre. Viszont most meg elbújt a napocska. Azért remélem nem ázunk szarrá, jó messze van, kb. 1,5 km. Na meg ugye nem ártana, ha felébrednének még 4 előtt a babák, hogy oda is érjünk. Biztos majd 3/4 4-kor fognak kelni. Bezzeg ha nem mennénk sehova....