Sziasztok!
Tegnap próbáltam irni, de elszállt az egész litániám és már nem volt kanalam előlről kezdeni.
Évi, Brigi!
Én is szurkolok nektek, pihenjetek sokat! A nyári meleg nagyon fárasztó a kismamáknak, én is kész voltam tőle. Feküdtem, mint egy darab fa és fogadtam a nagymamák ételhordóit!
Prücsök, Gabi!
Ugye ti kérdeztétek a MOM-os babamasszázst? Szereztem szórólapot, azt irják, hogy keddenként van 10-től, 3 hetes turnusokban, de azt nem tudom, hogy most is van-e vagy csak ősztől. Szeritnem is nyaralnak.
PP!
Ti hol laktok, hogy a MOM-ba jársz babamasszázsra? Mi a Böszörményi úton.
Sára!
Babahinta
: le kell menni a Gesztenyéskertbe és bemenni a játszótérre, ami tul.képpen a Kongresszusi Kp-hoz közel eső vége a parknak. A hinták az oldalsó nagykapu mellett vannak.
Ti is jártok már játszóterezni? Mi most, hogy hazajöttünk, le fogunk járni, ha jó idő van, remélem, találkozunk majd!
Képzeljétek, kicsi Botink tegnap 1 éves lett!!!!!!!!!!!!!!!!
El se hiszem! Azért ez nagy dolog, nem? Az 1 éves kor olyan távoli volt mindig, mint a diplomaosztó, most meg túl is vagyunk rajta!
A héten megtanulta mondani, hogy anya és ha megkérdezem tőle, hány éves, mutatja a kis ujjával, hogy egy. Olyan édi!
Nem tudom, Terika jár-e erre, vagy olvas-e minket néha, de ha igen, Zalánnak nagyon sok puszit küldök, mert egy napon születtek Botival, csak két óra különbség van köztük!
Tali: Nekem sajnos nem jó a jövő hét / már meg se lepődtök, mi?
/, mert kicsit visszanézek dolgozni! A jövő héten egyedül lenne egy kolléganőm és felhivott, hogy nem tudnék-e bemenni segéderőnek, mert új titkárnő jön hétfőtől és be kell tanitani őt. Izgi helyzet, kiváncsi vagyok, hogy sül el!
Egy kis praktikus info: akinek nem muszáj, ne jöjjön babakocsizni a Böszörményi útra és környékére, mert a UPC most fekteti le a kis kábelkéit errefelé, és effektive nem lehet közlekedni babakocsival, mert fel van túrva az egész környék. Ma lementünk Botival a MOM-ba, hát hatszor leizzadtam, amig emelgettem a kocsit az útakadályokon át.
Márti!
Ha kinyit az étterem, mi is jövünk ám! Jó munkát, és sok kitartást a készülődéshez!
Puszi mindenkinek!