Sziasztok!
Sikerült megint végigolvasni a hozzászólásokat. Kint olvastalak ám titeket csak írni nem akartam,merthát mégiscsak nyaralni voltunk...
Amúgy a nettel egy kicsit szívtam: azt mondták kb. 8-10 euró/óra a használati díj, ezért azt csináltam,hogy betöltöttem egy oldalt ami érdekelt (babanetet!) és lecsatlakoztam,aztán nyugodtam olvastam. Max. fél órát neteztem így 1 hét alatt. Ezzel szemben fizetésnél deerült ki, hogy impulzusban számolják és majnem 5000 FT-ot fizettünk ezért.
Tamesz
Nagyon aranyos,dundi arcú a Lili kisasszony!
Nagyon ügyes Marcitok, hogy egyedül elvan a vízben a karúszóval. Fanni mostmár nagyon imádja a vizet, de inkább a csípőmön ül és úgy ugrálunk. Ha a hóna alatt fogom és a lábát nem tudja rámtekerni elkezdt nyavajogni.Vettünk neki beülős uszigumit is, az se volt nagyon nyerő. Valószínűleg furcsa még neki a nagy semmi a lába alatt.
Milyen volt az utatok hazafelé?
Nekünk is mindig nagyon sok cuccunk van, de most jött az ötlet, hogy láttam az úton egy csomó embert tetőcsomagtartóval. Oda is lehet sok-sok mindent pakolni!
Juc
Köszi ahátihordozót, igyekszünk visszaszlgáltatni hamarosan. Lehetapa viszi vissza egy győri napja után....
Plitvicére nem mentünk vele, de párszor használtuk a városi séták során.
Alvási mizériávalmi a helyzet mostanában?
Én inkább egy kicsit később feketném le, lehet "korai" neki a 9-10 óra. Szerintem simán elég neki a 8 óra alvás,gondolom azért napközben is alszik valamennyit.
Lehet az is furcsa neki,hogy mostmár nincs ringatás, fenékrázás.
Én már nagyon régóta nem cipelem a sózsákot, mi együtt alszunk, és acicin elszunyál. De van úgyhogy lecsatlakozik, átfordul a másik oldalra és éneklés vagy mesemondásközben alszik el.
Viszont arra rájöttem, hogy a rendszeresség minden körülmények közt fontos. Megpróbáljuk minden este ugyanazokat megismételni, szertartásszerűen, így már tudja hogy mi következik. Napközben is igyekszem ugyanabban az időben altatni,és simán alszik 2-2,5 órát. Nyaralás alatt képes volt 3,5órát, úgy ébresztettük fel fél 7körül, hogy ideje lenne menni valahová vacsi előtt.
Babus
1 hét Kristóf nélkül, nem semmi!!
Lehet nekünk is ki kellene próbálni pár napot, hátha lesokna a cicizésről.
Kérünk majd képeket!
Andi
Miron honlapja nagyon jó.Nekünk sincshonlapunk, a kkep.tar-on tároljuk Fanni képeit, ahol a nagyikis meg tudják nézni.
Lehet jobb hogy nem kaptátok meg a saját kocsitok, legalább nem egy hosszú nyaralásos utazáson avatjátok fel.
Szép időt nektek!
Rózsaszín Barbie
!
Brigi
Nagyon jók a képek. HOgy lehet szavazni? én ráklikkletem, de semmi nem történt, a szám se változott!
Mukika
Fanni már nagyon kis ügyesen próbál kanállal,villával enni és jöhet a darabos kaja is, legfeljebb a kakiban is darabosabban köszön vissza. Már ha hajlandó enni és nem a cicit követeli...
Amúgy most növesztünk 4 rágófogat!!!! már ez egyik felük szépen kint van, egyik fogával sem nyáladzott ennyit a gyerekem mint ezekkel. Ujja állandóan tövig a szájában és folyik a nyála....
Amúgy nagyon nagy besti, figurázik egy csomót, rohangál, imád rajzolni.MOst letöltöttük a betről a tinidiscos zenéket, rázza rá a fenekét, teljesen el vagyok tőle olvadva. De gondolommindenki így van a saját gyerkőcével.
Hú, baromi hosszú lettem, bocsi ha valaki kimaradt volna!
Jóéjt!