Sziasztok!
Kavics!
Még ne add fel!
Csillagfény!
Vékony vagy? Mert a sovány nők állítólag hamarabb megérzik a mocorgást!!!
Szerintem éppen emiatt nem tudsz aludni! A Háború és békét én is tudom ajánlani (az az egyetlen könyv, amit nem tudtam kiolvasni, pedig többször nekifutottam!!!!)!!!!
Gabika!
Azért még mielőtt kilépsz és aláírsz vmi számodra hátrányosat, menj be a Munkaügyi Kp.-ba v. a Családvédelmisekhez és kérdezz rá, h. mit tehetnél!
Ha meg balhézni kell, küldd apát, ne te idegesítsd fel magad!!!!!!!!
De én is úgy tudom, h. táppénz alatt nem mondhat fel!!! A sógornőm is így csinálta, mikor ki akarták rúgni a terhessége miatt!!!!!!!!!
Babancs!
Kérdezd meg a dokid, h. milyen mellékhatásokra számíthatsz és, h. javasolja-e a szakvizsgának való nekifutást!
A hülye főnöknek meg mondd el, h. végre megtalálták a betegséged okát és, h. emiatt voltál hisztis egész eddig!!!!!
Norka!
Borzasztó érzés lehet nézni, ahogy megszúrják!!!! Nem hiszem, h. kisbabát lehetne fogyóztatni!
Anyóst rázd le, ha zavar!!!!!!
Én is egy ujjal gépelek (nem tudok többel), de már egész gyorsan megy!!!!!!
Asszem Mütyűrke befordult, mert eléggé feszít alul és mintha felül lennének a praclik, meg már nem nyomja a májamat!
Az, h. időnként mensiszerű kellemetlen érzésem van (nem görcs! nem periodikus! csak szólóban jelentkezik, de 3-5 percig tart és nagyon kellemetlen!!!
) az már jóslófájás?????
Kandika!
Fogadd őszinte részvétemet!
Várunk minél előbb vissza!!!!!!
Pogi!
Keress rá a neten a cukorgyantára! Van vhol egy angol nyelvű oldal a házi elkészítéséről! Az garantáltan csak cukor és citrom!!!! Az arab nők az intim részek szőrtelenítésére használják!
Nem hiszem, h. allergizálna!!!!!