sziasztok!
kókusz!!!!! ez aztán a görbe, és n n szépen eltaláltátok a szexet is, úgyh én n bizakodó vagyok!
bodzi, a te görbéd is n jónak tűnik!
szerika! én az ovuláció utáni 15. napon teszteltem a legolcsóbbal, amit a dmben árultak, és az is működött
athiz! hát igen, az ennyire rossz éjszakai álmok, amik így megviselnek, h sírva ébredsz, ráadásul elég sűrűn, sztm is olyasmit jelenthetnek, h vlmit elfojthatsz napközben! van (vélt v valós) okod az aggodalomra? picit gondolkozhatnál ezen magadban, és az esetleges kétségeidet meg majd beszéld meg a férjeddel! még sok boldog évet kívánok neketek együtt! esetleg ma egy kis ünneplés?
én jól vagyok, egy barátnőm beprotezsált a dokijához hétfőn, aki hajlandó volt megnézni a görbémet és azt mondta, h szte a 35. cn után volt az ovum, úgyh a babó max 5 hetes lehet, azért ennyire pici. megnézte uhn és már nem volt töküres a pzsák, hanem lehetett benne látni egy pici fehér hernyószerűt!!!! annyira örültem! persze mondta, h még ne n éljem bele magam, mert az 5hetes terhességgel még bármi lehet, de legalább most minden oké! visszahívott jövő hétfőre, h addigra hátha lesz már szívhang is. szvl egy kicsit megnyugodtam, főleg, h pénteken megyek még ugye az sztkba is uhra, rem, már az a dokinő is megnyugtat. mindenkinek köszönöm a drukkot és kérem még továbbra is, ha jut még egy kicsi...
én is küldöm, ami tőlem telik mindannyiótoknak!!!
ja még vlmi. akinek peteérés, v bármilyen ciklusgondja van, n ajánlom az
E-vitamint. 100mg/nap két hétig, két hét szünet. sztm nekem ez hozta meg az ovut. (az nlc-n olvastam, ott a szülész-nőgyógyász dokinő ajánlotta) nem drága, gyakorlatilag lehetetlen túladagolni, szvl semmilyen káros hatása nem lehet, sztm egy próbát megér...