Espero:)
Nagyon röviden...Mikor kezdtem akkor derült ki h babás vagyok,persze nem mondtam el,csak amikor 9 hetesen eljöttem táppénzre!!!!Egyszer a csaj megkérdezte h mi mikor akarunk babát,,,nem mondtam neki h az vagyok,,,de kikerülve nem is tagadtam,,akkor voltam kb 6 hetes????Mi a picsáért mondtam volna el!!!!!Vagy el kellett volna???
Táppénz alatt utána jártam h ha visszamegyek dolgozni,vag ynem mire leszek jogosul.....persze semmire,,de azt irtam is,,,,,felhivtam megkérdeztem h ha vissza akarok jönni ,jöhetek -e,,,,igent mondont!!!
Na igy hétfőn keztem,,,,Se köszönés se semmi,egésznap nem szóltak hozzám,,,még a munkámmal kapcsolatba se,kivettek a péztárból ahol tudtam ülni,,,igy meg 10 órát állhattam az eladótérbe
Ha véletlen hozzám szólt bunkón,,,na én ezt viszonoztam.Tegnap reggel meg szóvátette h lemertem ülni hétfőn a munkaidőmbe,,,,mondtam majd ha biztosit olyan feltételeket,,,akkor nem ülök le,,,válasz,,mi van tán kinyaljam a segged?????Szó-szót követett ugattunk mint állat,,,mert másnak nem tudnám nevezni,,,,,aztán mikor mondta h mindkettönket megver,akkor intettem h rohadj meg..Elmentem!!!!
Visszamentem házidokihoz h kihasználjam azt az egy hónap táppénzt ki si irt,de az a ribanc este felhivott h mnejek be a felmondásomért!!!Mondtam h táppénzen vagyok,+nem rughat ki,feljelentem stb....Este beszéltük férjemmel h hagyjom a picsába inkább ,,,bekéne járkálni a papirokkal...nem ér az egész 1 hónapnyi táppénz összegével,,,ha rágondolok,elkap az ideg!!!
Na nem lettem rövid!BOcsi,na meg a csúnya szavakért!!