Helló!
Gabuska!
Nem elkeseríteni szeretnélek, de el fog múlni ez a nagy rendrakós mánia. Előbb-utóbb megszokot az új környezetet és elmúlik a varázsa. Tudom, most éltem át. Márciusban költöztünk és fúú de piszok rendmániás voltam. Eleinte. Most már simán ottmarad a mosatlan akár 2 napig is
Nem tetszik nekem se elhiheted, de az egyszer biztos, hogyha a lustaság fájna én úgy ordítanék, hogy még Te is meghallanád kispest másik részén. A szaladgálós kor is elmúlik és jön az újabb kupi, bár Livi ugye lány és a lányok elvileg mások, mint a fiúk.
Ilba!
Nyugi! Egy 8 hónapos gyerek még bőven eléldegél anyatejen! Sőt még egy 1 éves is, ha úgy alakul és ennyi idős korukba már nem is híznak sokat, teljesen normálisat hízik a Beni! Tudom, könnyű mondani, ezért nemis várom, hogy könnyedén vegyed, de mi lenne, ha nem erőltetnéd? Az a baj, hogy nem tudod mi van a nemevése mögött. Most épp nagyon frontos idő van, én is az elmúlt 3 napban kapkodtam a fejfájás csillapítót és jöhet a foga is ami indokolná a nem evést és az éjjeli nyűglődést. Nem tudja elmondani, hogy most nem tud annyit enni, mert fáj az ínye! Vagy rossz kedve van és a feje is fáj, vagy a pocakja kicsit rossz érzéssel van tele, ami nem fáj, csak olyan rossz, mint amikor puffad az ember. És látod, neked sincs mindig jó napod, ugyanúgy a babáknak se és ők ezt még se elmondani, se felfogni nem tudják, hogy mi az ami rossz, nemhogy kordában tartani.
Türelem és nyugalom. Két olyan szó, ami engem nem jellemez, de fejlődök és már csak néha bukok, ki, ha a Gabi nem eszik. Mondtam már, hogy a legutóbb min buktam ki?! 1 nap nem evett mást csak 3 üveg kakaót, 2 cikk dinnyét és egy adag fagyit. A másnap ugyanezt megismételte volna!!! Ha hagyom, de akkor már kiborultam. 2 hónap múlva 4 éves, ráadásul magasabb az átlagnál, de egyáltalán nem gebe, teljesen normálisan néz ki, mert nála is vannak ilyen kajarohamok, csak ő már mondja is. Komolyan a két véglet ez a gyerek. Ha éhes akkor addig kántálja az hogy: "Éhes vagyok, éhes vagyok!"-ot amíg meg nem csinálom a kaját. Eléggé idegesítő, hiába tudja, látja, hogy épp csinálom.
És nem a te hibád, hogy nem eszik, mert ez gyerekfüggő, ilyenek és kész. Ha nem lenne a Danci, nem hinnék most magamnak, de ő meg a Gabi totális ellentétek. Dancit, ha lehetne inkább csak öltöztetném, Gabit, meg etetném... sokat spórolnék a családi kasszába
Szóval tényleg próbálj kicsit rugalmasabb lenni nem biztos, hogy kinövi, de ha van rá esély azzal, hogy türelmes vagy hozzá, akkor ragadd meg és így lehet te se bolondulsz meg.
drukk és pus