Sziasztok!
Én is megérkeztem. Bocsi, az eltűnésért. Állandóan róka koma akarna velem randizni, de én eddig még mindig legyőztem.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Kiveszi minden erőmet a küzdelem. MagneB6-tal próbálkozok. Néhány napja bekapok reggel 2-t, és azzal elvagyok délig valamennyire.
Lucia, őrület, hogy ilyen sokáig tart a rosszullét! Most már lassan vége kell, hogy legyen, nem?
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Szépen gömbölyödik már a pocid? Végül is hogyan oldottátok meg a búcsúzás dolgot?
Kérdezted, hogy reagált a család. Hát, ahogy gondoltunk, már nagyon várták, és hihetetlen volt az öröm, ahogy reagáltak. Az asszonyszemélyek sírtak, ölelgettek minket.
Nem tudott senki arról, hogy a BMC-be járunk, sőt, hogy egyáltalán mivel küszködünk. Nem is hiszem, hogy túl sokat fogunk elmondani erről. Pedig jó viszonyban vagyunk mindenkivel. Azóta gyakrabban hívnak, hogy mi van velem/velünk.
Rozus, üdv. nálunk. Nagyon jó, hogy van már Chesi mellé egy hasonló idős kismami. Így legalább nem érzi magát olyan öregnek közöttünk.
Viki, akkor Motékkal egy napra vagytok kiírva.
Húú, mi lesz itt év elején.
Szexről: nálunk nem tiltották, csak az óvatosságra kértek. Amúgy sem vagyunk a szado-mazo hívei, de most méginkább figyelmes és gyengéd a férjem.
Chesti, csodálatos ez a felvétel!!!
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ámulok-bámulok!!! A babaszoba állapotáról folyamatos jelentést kérünk. Nehogy aztán kimaradjunk valamiből.
Lógok neked egy halom adattal.
Szóval: ma 8+0-ra minősítette Szűcs doki a terhességi kort. Mivel az inszem nem 14. napon, hanem korábban volt. Mostantól ez számít hivatalosnak. Hogy aztán mit hoz ki belőle a dokim, ill. a terhesgondozó, azt majd meglátjuk. Már látom előre, hogy menni fog a kavarászás. A lényeg, hogy én tudom.
Így a szülés várható
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
ideje 2007.03.20. Babanevekkel még hadilábon állunk. Lánynevünk van, fiúnevet még választunk. Utónévkönyvből külön-külön kiírjuk a nekünk tetsző neveket, és a közösekből választunk. Vita esetén sorsolunk.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Hi-hi! Majd szólok időben, hogy tudjatok fogadást kötni.
Uh képet teszek majd fel, de elég rossz minőségű lett. Most nem a Koncz doki vizsgálójában voltunk, mivel ő már nincs szabin. A másik uh nem készít olyan szép képet. Viszont élőben fantasztikus volt. Már 15 mm és 140/perccel ver a szívecskéje. Nagyon jó érzés volt látni. És elbocsátott a doki a BMC-ből. Mehetek terhesgondozóba. Jövő héten ez lesz a program. De mégy egyszer felmegyek a hétena BMC-be, mert vettek vért vércsoport meghatározáshoz, és annak az eredményét elhozom. Még beugrok elköszönni.
És a teljes képhez hozzátartozik az is, hogy mivel rögösödésre hajlamos a vérem (Leiden mutációm van - ez az V-ös alvadási faktor "meghibásodása") múlt héttől már szúrom magam heparinnal (Clexane a szuri neve), ami véralvadásgátló. V.szeg a terhesség végéig, sőt szülés után is kell majd egy ideig. Hát, nem örülök neki, de a baba a legfontosabb.
Van már egy kis pocim, amit nem tudok behúzni. Tudom, hogy ez még csak az emésztés miatt van, de akkor is ott van.
Amúgy sem volt lapos hasam, de most már gömbölyű, és keményke, és reggel is ott van.
Húú, bepótoltam az elmaradásomat, úgy látom. Mindenkinek jó pocakoknövesztgetést kívánok!