Hát szép jó napot Mindenkinek!
Ma jöttünk haza a nagyszülöktől. Nagyon jó volt, igaz az idő a hét egyik felén pocsék volt, de azért ha volt egy kis napsütés rohantam Zsombival kifelé.
Nagyon élveztük mind ketten
Nálunk mostmár rendszeresen megy a barack, őszi is és sárga is, naponta 2x. Sőt kis kekszet is teszek bele neki, úgy még jobban imádja. Kaki, úgy tűnik kezd 1 hete helyre állni, 2 naponta tele a gatyó
de a szaga
az iszonyúúúúú. Mondjuk biztos a tápszer is bejátszik.
Fúú az a kis csaj nem semmi a sárga szerkójában! Olyan helló srácok itt vagyok-os
Olyan édesek a kislányok, annyira kedvet kaptam hozzá, hogy Zsombinak mielőbb legyen egy kistesó, és jó lenne ha kiscsaj lenne
Visszaolvastam, próbálok reagálni:
Zsóka: az etetőszéket a babanet piacon vettem 15.000-ért.
Panni, most a frász jött rám emiatt a faros baba szitu miatt. Zsombi is faros volt, és amikor megvizsgálták, azt mondták tökre rendben van. Ezt a csípő ficamot nekem látnom kéne valamiből????
Nóri, Zsombi már hónapok óta csak hason alszik, így szeret a legjobban. A D vitamin, meg vas szintjét azért nézték, mert:
- csak szopott és állítólag az anyatejben nincs vas,
- koraszülött volt és 2 hetente vittem vissza kezelőorvosához a Jánosba kontrollra (elég lelkiismeretes a dokinő)
Reni, Zsombi nálunk is húzza magát már vagy 2 hete, ő is balhézik ha nem hagyom, de én egyenlőre nem hagyom ,akkor inkább pozícót váltunk.
Megszületett a kis Samu
Én is várom a storyt, hogy mi volt... Remélem jól van a babuci is meg anyuci is!
Alon, nálunk semmi gond nem volt a körny váltással 1-2 nap alatt aklimatizálódtunk
Sőt, ahogy Zsóka írja, még talán Zsombi is kevésbé nyűgösebb mint itthon.
Holnap megyünk a házi drnénihez kontrollra, meg méreckedni, hát kiváncsi vagyok hány kiló a kis mazsola?
Most 1 hétig itthon leszünk, aztán megint folytatjuk valahol a nyaralást...
na most megyek mosni ...
pusz
judy