Sziasztok!
Ancsa! Köszi a képet a Kimiről. Olyan cuki! Én is azt hallottam, hogy a Ferrarihoz megy, de végülis nekem mindegy. Talán majd akkor több esélye lesz nyerni. Évek óta azzal kergetem az őrületbe a férjecskémet, hogy majd meglátja, hogy a Kimi egyszer még világbajnok lesz. Jó lenne ha már végre igazam lehetne, dehát asszem idén se lesz az.
A pisiléseimről csak röviden, mert nem akarom, hogy ez legyen egész nap a téma. Szóval tegnap este lefeküdtem és melegítő párnát tettem a hasamra. Ettől mintha jobb lett volna, de lehet hogy csak azért lett jobb, mert lefeküdtem. Mindenesetre reggelig tartott a nagy öröm, mert amióta reggel pisiltem, azóta megint visszajött az "érzés". Úgyhogy ma iszok sokat, várom a mensit, aztán ha megjön és nem múlik el a dolog, akkor elmegyek dokihoz. Azért jó lenne ha még pár napig nem jönne meg, mert nem akarok olyan nagyon rövid ciklusokat. A 26-al kiegyeznék.
Füldugó nekem is kéne. Egész éjjel koncerteztek a kutyák. Ráadásul az egyik rászokott, hogy a teraszunkon vonyít, ami pont a fejünknél van.
Szeptember elején viszont költözünk a "végleges" hálószobánkba, az elég messze van a terasztól szerencsére.
Felrakok egy képet az igencsak bizarra sikeredett zöld szobánkról. (Nem ez lesz a mi hálószobánk, ezt a "bébi" nyerte meg.
Végülis csak először volt ijesztő, mára már egészen megtetszett.
Vica! Várunk nagyon a hírekkel meg a fotóval!