Sziasztok!
Túl vagyunk az oltáson, Virág csak egy kicsit sírt, kapott cserébe egy halacskás matricát
Na meg tőlem sok-sok puszit, ölelgetést.
ANGIKA:
Aranyosak a képek Julcsiról, nekem az első kettő tetszik nagyon.
ÁGI:
Én is szorítok nektek, hogy minden rendben menjen Dorkával. Szerintem is fogadd el Moncsi segítségét, hátha ott okosabbak. Én is nagyon féltem, mikor kiderült, hogy Virág csípőficamos, de hál istennek már túl vagyunk rajta, Pesten szépen meggyógyították.
RENA:
A hajamat nem most, még régebben vágattam le, már kezd nőcsörögni. Mostanában szinte minden nap mosok hajat, (futás, kondizás miatt) így aztán szárítani nem mindig szoktam, azért áll néha így, néha úgy
Látom mozgalmas volt a tegnapi napotok
Ma lehet hogy mi is elmegyünk valamelyik játszóra, holnapra olyan rossz időt mondd. Ez a felsőgallai játszótér elég korán bezár, egyik nap olyan mérges is voltam, mert 5 után akartunk menni játszani és be volt zárva (a művelődési házhoz tartozik és egy nagy kapuval bezárták), mert akkor már nem tűzött a nap, nem volt nagyon meleg, erre pont akkor zárják be! Mehetek le a városba, ha játszótérre akarom vinni a gyereket!
Tegnap nálunk is egy kicsit nagy volt a zsivaly, jött hozzám a barátnőm, akinek van egy 8 éveslánya, Patrik (5 éves) pedig egész végig produkálta magát, nem győztem rászólni, de aztán rájöttem, hogy nem rosszasságból csinálja ezeket, hanem mert ennyire örül. Alapjáratban én azt mondanám rá, hogy jó gyerek, bár mostanában kezd csúnyán beszélni, meg visszafeleselni, de tud ő nagyon ügyes, és okos is lenni, szokott segíteni Virág körül is (pl. a tegnap esti fürdetésnél is). Ha viszont jön be hozzánk valaki játszani, akár a szomszéd kislány, akkor időnként mintha kicserélték volna. Sokan mondják, hogy most kell megfogni, mert aztán később már nem lehet.
Most már megyek, főznöm kell még valamit az aprótalpúmnak
Sziasztok, Hugi