Sziasztok!
Babancs!
Na végre legalább elindult vmi!
Hiperthyreosis is okozhat anovulációt és meddőséget!!!!! Sőt a cukoranyagcserébe is beleszól és csökkent glukóztoleranciát (ez az inzulinrezisztencia UTÁNI ! lépcsőfok!!!) is okozhat!
Ezért mondom mindig, h. nem a PCOS endokrin tüneteit kell keresni (mert sajnos ezek nincsenek meg mindig, annak ellenére, h. a beteg a Rotterdami kritériumoknak megfelel), hanem az egyéb kiváltó okokat kell kizárni (pl. pajzsmirigy, mellékvese), és ha semmi más ok nem marad, akkor metformin!!!!!!
DE lehet, h. neked elég lesz a pajzsmirigytúlműködésedet rendbetenni a babásodáshoz, nem beszéklve arról, h. a "pánikbetegséged" és az egyéb tüneteid is el fognak múlni!!!
DE: A pajzsmirigyproblémákban otthonos endokrinológust sem egyszerű találni!!!!!!! Úgyhogy újra csak ugyanazt tudom mondani: Ne hagyd lerázni magad!!!!
Keress hiperthyreosisos topicokat és készülj fel a betegségedből!
Ha akarod átküldök egy cikket, de félek, h. túl sok benne a laikus számára érthetetlen kifejezés (ha lesz energiám majd kimazsolázom, de nem igérem biztosra!).
Pogi!
Mindenki mondta, h. idő kell ahhoz, h. egy cipő betörjön és utána már nem fog törni! Hát én nem szoktam odáig eljutni!!!!!
Megy a szekrény aljára!!!! Párom mindig ba..ogat, h. cipőgyűjtő vagyok!
De ha egyszer mindenhol tör, satuszerűen szorít, kész spanyolcsizma, akkor én nem fogom tönkretenni vele a lábam!! Sajnos a boltban még vhogy nem törnek, csak miután kifizettem és hazavittem!!!!!
Pedig félórákat szoktam bennük mászkálni a boltban az eladó legnagyobb örömére!
Jajj! Nézem a National Geographicon a tarajos sülöket és az jut eszembe, h. milyen szívás lehet egy farfekvéses sülcsemete!!!!!!!
Mindez főleg azért jut eszembe, mert hajnal 3 és 5 között Mütyűrke azon dolgozott, h. farfekvésből fejfekvésbe küzdje magát!
Én már minden pozitúrában próbáltam aludni (Káma Szunya!
), de ő csak tekerte és feszítette magát körbe! Az Alien ehhez képest kutyafüle!!!!!!
Végül feladtam és átmentem a nappaliba olvasni meg enni, hátha megnyugszik, de 2 órán keresztül küzdött és csak utána adta fel!
Én meg reggel, mint a mosott sz.r!!!!