Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Csakegy 14cn pé nem lehetett mert 12cn uh semmit sem láttak :(

Zöldi ciklusaim hossza? számolni sem lehetett(pco) de az utolsó spontán mensim 48 napos volt, gyógyik:meforal ,letrox,premens de ezek nem kavarnak be ja és closti :D
Vendég

A görbém nem a legbíztatobb, azért én még reménykedek hogy nem jön meg elvégre a 31. napon mindig meg szokott jönni és ma már a 36. napon vagyok. Bár tesztet még nem merek csinálni, de reggelente elég szarul vagyok és egész nap fáradt vagyok vmit a folyásom is elég sok. Ugyhogy nem tudom....
cuncocska

Cunca,
hát így más! :)
Ne várj tovább, tesztre fel! Nem kizárt hogy te fogod meghazudtolni az összes eddigi hőmérőzéssel kapcsolatos megfigyelést. :D
Szorítok neked!
Vendég

Íme a hőgörbém: Kép
szerika

Erika,
erre nincs is mit írni, gyönyörű 2 fázisú görbe. Remélem jól elkaptátok a grabancát :wink:
Vendég

Köszi szépen. Én is remélem :lol:
szerika

Áfonya

Én eddig sohasem mértem a hőmet így nem is tudom hogy az első terhességemnél milyen hőis voltak illetve hogy hogy alakult a hőm. De azért még várok egy kicsit nem akarok csalódni.
cuncocska

Cunca,
persze, te tudod mit viselsz rosszabbul a várakozást vagy a csalódást. Én az első arra alkalmas napon tesztelni fogok (ha a mensi be nem előz), én a bizonytalanságot nem bírom, de több lánytól is hallottam hogy inkább várnak.
Szöget ütött a fejemben az is, hogy vannak nők akiknél a hőgörbe semmit de semmit nem mutat, holott belül minden a legnagyobb rendben működik. Lehet hogy te is ilyen vagy. És akkor könnyen lehetsz terhes is. :)
Vendég

Cuncoka, mire várnál, holnap tessék tesztelni, már ha van kéznél terhességi teszt ugye. Ha babás vagy, hidd el, már nem csalódhatsz, ha pedig nem, akkor legalább úgy állhatsz a dolgokhoz, hogy tudod, mi újság! Bátorság, és teszt! :wink:

Erika, nagyon szép ez a hőgrafikon, remélem, baba van a szép hő mögött! :D
Vendég

Áfonya

Én még egy kicsit várok bár titkon reménykedek hogy már nem jön meg. 1-2 nap és kiderü hogy mi áll a háttérben. Megyek pihizni mert leragad a szemem

Jó éjt mindenkinek!!
cuncocska

Sziasztok Csajok!!!!!!!

Jovok ahogy szoktam este.....

Ferj tema: a ferfiaknak szuksege van szabadsagra, kinek sok, kinek kevesebb, a lenyeg, hogy megbecsulje, ha Te megadod ezt a szabadsagot neki.
Az en kis parocskam total kesz lenne ha allandoan a kormere neznek, de en is ha o is kerdezgetne, hogy mikor erek mar haza.....
Total mas idobeosztasban dolgozunk, de mindig jelentkezunk vmikor napkozben es minden egyes percet megbecsulunk ha egyutt vagyunk.
Ettol fuggetlenul van olyan, hogy kulon kulon is csinalunk programot, ami tok normalis.
Mar irtam korabban is, hogy olvassatok el a Ferfiak a Marsrol, Nok a Venuszrol jottek cimu konyvet, utana nem lesz kerdesetek :) :)
Athizka ajanlom neked is :D :D
Nekem rengeteget segitett, hogy megertsem a ferjem szeret, imad, de muszaj levegot hagynom neki es ugy jobban fog szeretni :D

Majus, nagyon drukkolok neked :)

Afi, progi ide vagy oda, nagyon szep ez a gorbe :) Szoritok!!!!!

Kokusz, latod hogy beindult???Nagyon szepen alakul;o)

7kincs, 7.napon holeeses???? :D :D Ez igen!!! Drukk.

Cuncika, ez tenyleg erdekes. Hany napos ciklusod volt a mult honapban?

Bodzi, SzErika Udv.nektek!!!!

Zoldi, nem egyszeru dolgok ezek :D Soha ne hagyd, hogy beleszoljanak a kettotok eletebe :D A fius anyak nagyon ritkan bekelnek meg a menyukkel :) , bar nekem ebben is szerencsem van, nagyon szeretem az anyosomat :) Irt mar le ilyet valaki valaha :lol: :lol:

Remelem mindenkinek irtam.

Puszi es jo ejszakat nektek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Áfonya!
Nagyon szívesen írok az előzményeinkről - de tényleg - csak azt már priviben, nehogy a többiek megúnják.

Kincs!

Én nem nagyon ismerem a pcos-ok szenvedését, de nem irigyellek benneteket. Akkor Neked baromi nehéz számolni! Nem is érzel ovulációt?

Szerika!
Totál együtt haladunk.

Kép
zölddisznó

Melcsi, köszi az ajánlást, de igazából én is lefoglalnám magamat, és megérteném a külön programot, csakhát inkább a fiammal értesd ezt meg!
Vendég

sziasztok,

en is szeretnek csatlakozni a forumhoz. mellekelten kuldom a gorbemet ami eleg girbe-gorbe. en meg nagyon fiatal vagyok a temaban, meg nem keztunk bele a bababa de januartol tervezzuk. sokat meg nem tudok a gorbekrol, de azt igen hogy a ciklus masodik feleben emelkednie kellene. hat az enyem nem ilyen. valaki mondana velemenyt? szeptemberben megyek dokihoz, addig nem mert kulfoldon elunk es addig is jol jonne egy kis segitseg.

remelem irtok

puszi nektek

Kép Girbe-gorbe
tof toki

Csajok lehet, hogy en meg rosszul mertem eddig a homet. Amint bekapcsoltam a digi homerot betettem a szamba. Ma reggel megvartam amig lenullazza magat es +3 fokkal tobbet mutatott egy percen belul.....

Nem gyartok most gorbet csak merem a hot es elmelkedem :roll: Kivancsi leszek erre a honapra, mert igencsak belehuztunk apaval.

Kép
melcsi6

Athizka, tudom tudom...raadasul minden kapcsolat mas, nincs ra egyseges recept :oops:

Azert olvasd el, megeri. :) Maximum azt mondod, hogy hulyeseg :wink:

Kép
melcsi6

Tof Toki, hat nem semmi ez a gorbe. A pe utan (masodik fazis) az atlag homersekletnel magasabb hoid kellenenek, hogy legyenek. :roll: De meg lehet, hogy nem is volt pe.

Latom Angliaban laksz? Melyik reszen?

Kép
melcsi6

Tof toki,
ez valóban nem szép. Olvass vissza párat, néhány órája írtam le a hőmérőzés szabályait, nézd meg mindent jól csinálsz-e. Ha igen, és ez az első hónapod ne törődj vele, mindenkinek lehetnek ilyen hónapjai. Hőmérőzz szorgalmasan, ha több ilyen hónapod is van az már gond, de reméljük a legjobbakat. :)
Vendég

Afonya, utolagos engedelmeddel bemasoltam amit irtal a masik homeros topic-ba ott csak ket oldal van, konnyebben megtalaljak.

Tof toki, eleg csak atnezned a masikba es az utolso hozzaszolaskent megtalalod...

Afi, aztan fizetjuk neked a szerzodi jogdijjat :lol: :lol:

Kép
melcsi6

De jo hogy irtatok!! hat igen, nekem sem tetszik :( En sem ertem miert nem megy fel, pedig en ugy akarom. Majd holnap meglatjuk milyen lesz. remelem elindul felfele.

Amugy kozep-Angliban elunk, Warwickban, Birminghamtol 40-50kmre.
elolvasom miket irtal, de reggel ez az elso nem megyek sohova elotte :(, szajban nyelv alatt.

szeritetek, ha sok a stressz korulottem az ennyire megvaltoztathatja??
tof toki

bocsika, jogdijat;o)))

Kép
melcsi6

Szerika szép a görbe ebből bárki lehet! :wink:

Tof toki sajnos ez a görbe anovulációsnak látszik :(

Zöldi ovulációt most a metform óta jelenzkező 3ciklusomban éreztem(gondolom az volt,mert mensi jött 14 nap után a felfázós érzésre)
szinte hihetetlen, hogy ezt így lehet érezni,még soha senkitől nem hallottam ezelőtt, hogy érezné a pé-t,bár nekem nem volt miről beszélni és így téma sem volt :lol: fantörpikus
Vendég

Afonyaaa,

koszi a szabalyokat megkaptam!
En elbucsuzom, mindenkinek jo ejszakat es holnap jovok megint! remelem, magasabb hovel ;)
sziasztok
tof toki

Afonyaaa,

koszi a szabalyokat megkaptam!
En elbucsuzom, mindenkinek jo ejszakat es holnap jovok megint! remelem, magasabb hovel ;)
sziasztok
tof toki

En is elbucsuzom, jo ejt, holnap este jovok.Puszi

Kép
melcsi6

Hát a gond nem is a hő nagyságával van, hanem a csúnya nagy fűrészfogakkal... :( De ebből is lehet még szinte bármi ha hosszú ciklusaid szoktak lenni.
Én is megyek aludni, fázom és fáj a fejem :(
Reggel jövök :)
Vendég

Szia Tofi, jó éjt!

Kincs!
Én MINDIG érzem a 14/15 napon, azt is, hogy melyik oldalon érett meg a pete! Általában körbe is tudjuk lőni, oszt mégnem. :cry: No de majd most!

Melcsi!
Veled is egyidőben haladok!
Majd egyszerre szülünk, jó? :D

Athiz!
Szerintem csináljuk azt, hogy most kezdjél el örülni annak, hogy apu elmegy Veled andrológushoz. Aztán majd a másik dologról is beszélgettek, csak ne rohand le, a tegnapi ágybabújós-beszélgetés egyelőre elég. Hagyd, hogy maga jöjjön rá, mit nem csinál jól. A pasik ezt sokkal jobban preferálják, mert így azt hiszik, hogy ők találták ki a gondolataidat!

Kép
zölddisznó

Melcsi+Áfi! Jó éjt Nektek is!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Csak1!
Jo utat es jo pihenest nektek!!!VIGYAZZ NAGYON MAGATOKRA!!!!!!!!!!!
(Orulok hogy nem talalt semmi gondot a doki! :D )

Athiz!
De jo hogy apa belement vegre!!!!!!Addig vidd el amig megnem gondolja magat!

Gorbekhez nem tudok hozza szolni :(
Sziasztok ujak! :D Mielobbi babasodast! :D

Jo ejszakat mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Skacok...

1-2 (na jó... valszeg inkább 3) órán belül ha minden jól megy elindulunk nyaralni... (véééégre... már csak ez éltetett :) )

Mindenkinek jó babásodást kívánok és majd kb. 2 hét múlva jövök :)
Vendég

Sziasztok Csajok!

Áfi, Zöldi: nagyon hasonlít a görbénk és kábé egy időszakban volt meg remélhetőleg az utolsó mensink :)

Olvastam, hogy valaki digitálissal mér. Én nem igazán vagyok megelégedve a digitálissal. Nekem van mindkettő, de a digitális az totál mást mért mindig, mint a higanyos. Egyszer anno meguntam, hogy mások az adatok, és azért egy láznál se mindegy, hogy az mennyi is pontosan, így rákérdeztem egyszer a gyógyszertárban, meg aztán az orvosomnál, hogy melyik a pontosabb és a higanyost mondták.

Áfi: te nagy tudósa vagy a hőgörbének... mennyivel mensi előtt szokott visszaesni a hő, amennyiben nem vagyok babás?
szerika

Erika,
nagy tudós :D hát köszönöm szépen ... :oops:
Hogy mennyivel mensi elött? Csak a sajátomból kiindulva tudom mondani hogy kb 2-3 nap. Nekem úgy szokott lenni, hogy egyszercsak nagyon leesik (nem 1-2 tized, hanem 4-6!) és rá 2-3 napra megjön a mensi is. Biztos van aki mást tapasztalt, ennél a hőmérőzésnél vannak ugyan aranyszabályok, de igen nagyok az egyéni szórások is. És ugye 2 egyforma hónap sincs...
Vendég

Ancsa,
nagyon jó a kísérteted :D Jót vigyorogtam. Mesélhetnél hogy mi van veled!
A görbém:
Kép
Vendég

Áfi,
köszi a választ.
Előfordult már olyan a történelemben, hogy leesett a hő a ciklus végén és mégis babás volt az illető? :)
szerika

Csakegy, jó pihenést, kellemes időtöltést, és óvatosságot azért! Puszi nektek és a babának!

Erika, az én hőm pl. akkor esik le, amikor már megjött, rá 1 napra :shock: ! Fura, de nálam ez van!

Áfi, ez csodaszép görbusz, sok sikert!

Ancsa, Malacka, köszike, most tényleg örülök, hogy pozitívan állt a dolgokhoz a párocskám, egyedüli kikötése az volt, hogy túl sok időt nem tud szánni a vizsgálatokra, mert az idő pénz nála/nálunk is, és Ő arra kap lóvét, amiért megdolgozik (nehogy félreértsétek!).
Táblát nem teszek, a hőm 36.3 ma is.
Vendég

Eri, szerintem attól is függ, hanyadik napon esik le a hőd és mennyire. Tábla kéne hozzá, akkor jobban tudunk véleményt alkotni. Nézd végig a fertyn a galériát, ott láthatsz mindenféle görbét, terheset, ovusat, anovulációsat is.
Vendég

Helló mindenkinek!

Sztetek biztató ez a görbe? A + ovu teszt tökre nem passzol a hőm adataival. Sajnos a legfontosabb időpontokban nem tudtam mérni (Romániai üzleti út....)

Kép
macspacs

Húha Macs, márpedig azok lennének a legfontosabb adatok, mert így én nem tudom, mikor lehetett a p.é. Lehet, hogy tényleg 18-a körül volt, és akkor még bármi is lehet. Azt látom, hogy jó sokáig pötyiztél, márcsak ezért is lehetett később az az ovuláció. Nincs más hátra, mint előre, várd ki a végét! Vagy hátha más jobbat tud mondani, tőlem ennyi telt, bocsika! Azért nem olyan rossz az a hő ám :wink: .
Vendég

Athiz,
akkor úgy látszik, hogy erre se lehet rámondani,hogy minden esetben igaz, hogy leesik a hő mensi előtt... :cry:
Köszi az ötletet, megnéztem a fertility oldalon és azt vontam le következésképpen, hogy a terheseknél általában a jobb felső részben marad a hő...

Drukk mindenkinek, babásodjunk csak szépen!!! :lol:
szerika

Erika,
ennél a módszernél igazából semmire nem lehet rámondani hogy minden esetben igaz... egészen biztosan volt mát olyan hogy valakinek leesett és mégis baba lett a dolog vége.
Macspacs,
csatlakozom Athizhez, tényleg fontos adatok hiányzanak :(
Nem tudok erre semmi biztatót írni, de ha volt pozitív LH teszt akkor elvileg PÉ is volt... ha meg az volt akkor bármi lehet még a dologból :)
Vendég

Sziasztok!

Köszi a sok dícséretet a görbémhez, egyenlőre nekem is tetszik :)
Csak ilyen is maradjon.

Szerika, Áfi, Malacka, Nektek is ugyanezt kívánom.
Milyen jó lenne ennyi zebrás teszt az elkövetkezendő hetekben :D
bodzi

Sziasztok

Húúú mennyit írtatok, nem fogok mindenre reagálni bocsi ....
Újaknak üdv itt :)

Athiz

Ha jól vettem ki a soraidból, apát rávetted a vizsgálatra :) ez jóóó vidd el amíg meg nem gondolja magát :)

Áfonya

Ez a görbe nagyon szép 8)

Melcsi

Köszi :) tényleg szebb a görbém mint az elején volt ....

Csakegy

Jó nyaralást!

Ancsa

Nálad mi újság van? Meséljééééé

Nálam: Ma reggel is volt egy kis barna, de minimális. Nemtom mi ez ... hőm fenn van egyenletesen, tehát progihiány nem hinném hogy lenne. :oops:

Kép
kokusz

Kokuszka, remélem fenn is tartja magát a hőd, mert eddig csodaszép, és minden jel arra utal, még a barnizás is (lásd. Csakegy), hogy bizony itt baba lehet a dologban vagyis a méhedben. Nos nyugi, reméljük minden jó lesz, és kitartás még pár napig, aztán teszt!!!

És hát zebrahegyek: Kép
Vendég

Athiz

Hát én nem is merek erre gondolni, de azért köszi a szurkolást. Mindenesetre ilyen még sosem volt nálam, az egyzser biztos.
kokusz

Na látod Kokusz, hajrá babus! :wink:
Vendég

Kókusz,
ez tényleg nagyon szép! És épp a 6. DPOtól barnázol, amikor megkezdődik a beágyazódás! :D Én nagyon örülnék a helyedben!
Ha a DPOkat számoljuk,mindketten a 7.nél tartunk :D
Vendég

Áfonya

Ja tényleg :) most látom. Na akkor hátha egyszerre tudunk zebrásat pisilni :)
kokusz

Önző malac mopst nem is ír nektek, egyenlőre csak csendesen :cry: , hogy kihült! Kép

Kép
zölddisznó

Cocácska,
ne sírj! Ha egyszer visszamászott megteheti újra! Kapsz egy puszit :*
Kókusz,
mikor akarsz tesztelni? Én a jövő hét elejére gondoltam; hétfő-kedd-szerda.
Vendég

Áfonya

Hát én nem tudom még. Eddig mindig megjött mielőtt eljutottam volna a tesztelésig :)
Most nem is leszünk itthon, mert holnap éjjel indulunk Horvátországba. Szóval ott fog kiderülni. Illetve tesztet nem viszek, ha nem jön meg akkor itthon fogok tesztelni.

Coca

Még visszamehet :)
kokusz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?