Új privát üzeneted érkezett!

Chesti,
szia, örülünk neked!
Beírlak a táblába, ha akarod, légyszi írd meg, hogy mi lesz a baba neve és hogy pontosan mikorra vagy kiírva. Első baba?
Köszi:
MSE

Kép
siba

MSE, ha javítod a táblát, akkor kérlek, írd be, hogy a bébikénk előreláthatóan Alexandra lesz!

Köszike!

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Krisszi:
Köszi a Mr. Á telcsiszámot - bocsánat, hogy nem írtam hamarabb.

Sz_Kata:
nem jöttél VK-ba, pedig vártam hogy dumáljunk.
VK egyébként most tök jó volt, hülyék nem voltak csak 3 kismama (velem együtt), és 5 dúla - tök jókat beszélgettünk, meg néztünk egy filmet a bevésődésről.

Ja, és a végére befutott egyik bábatanonc annál a dokinál és szülésznőnél szült 2 gyereket, aki az én dokim és szülésznőm. Jól kifaggattam - és már tudom, hogy a gátvédelem sem ugyanazt jelenti minden esetben. Sok technikája van, és amit neki csináltak - hát az nem jött be.

Még jobban viszaolvasok.

MÁTÓL VAN OTTHON IS NET!!!!!!!

Üdv,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Csajok! :D

Aki ismeri: a C&A-ban milyen minőségű és árfekvésű ruhák kaphatók?

Csak azért kérdezem, hogy érdemes-e benéznem oda!
Vendég

Sziasztok!

Viola, Bujka - drukk Nektek!!!
Jadey - remélem, már otthon is vagy!!! :wink:

Breaking news (legalábbis számomra :lol: ): Ricsi megfordult!!! Fejvégű, minden ok, BPD 93mm. Lehet, hogy én is szülhetek természetesen?! :) de jó lenne...

Titi - melírozva van a hajam, havonta megyek, az első időktől kezdve. Ezek az új festékek nem tartalmaznak olyan anyagokat, amik allergiát okozhatnak a babának, tehát akár festhetsz is! De a melírral nem is érintkezik közvetlenül a fejbőröddel a festék, szal az meg főleg nem okoz galibát.

Edit - haskötő: jó a hasleszorítós bugy is állítólag, én asszem valamelyiket megveszem a kettő közül. Mázlid van a pároddal, az enyém egyedül tutira elveszett lenne a bababoltok dzsungelében és tíz perc után kiakadna. Megértelek egyébként, tényleg csak azért javasoltam más boltokat, mert nagyságrendekkel jobb áron lehet ott bizonyos cuccokat kapni. (már megvettem mindent, szóval látom a különbséget :) )

Tűzmanó - pont ezt akartam mondani, hogy a Brendonban most meglepően olcsók a bútorok, szerintem ott csak ruhát és kiegészítőket nem szabad venni, de pld a babakocsik is tök jó áron vannak!
C&A - Rejo Szilvi kislányának csomó cuccot vettünk ott! Nagyon szép és jó minőségű dolgokat árulnak, annyira azért nem olcsó - bodyt szerintem nyugodtan vegyél akciósan a Tescoban, Auchanban - de rugikat, kisruhákat, sapkát, pulcsit, pizsamát nagyon szépeket vettünk és nem volt drága! (Szilvinek pedig már van gyereke, szóval ő tapasztalt is, tudja, mit nem szabad megvenni, mi a jó minőség...meg is állapítottuk, hogy valahogy igényesebbek, szebbek a C&A-s a ruhák, mint a drágább helyeken) Egyszóval: mindenképp nézz be!!! :lol:

Siba - Gratula a lánykéréshez!!!! :)

na, megyek cigánykerekezni örömömben... ugye nem fog visszafordulni??? :lol:

pusz,
Krisszi

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

krisszi

Szasztok!
Csak onzo modon roviden, hazajohettem, nem kell maradnom. Penteken ujra kontroll!

Most megyek pihizni.

ja szerintem erdemes a c und a-ba benezni, csak nem mindenhol nagy a babareszleg. Pl arkadban jo, de obudan kicsi.
csengo
Vendég

Dorka - megbocsátok :lol: Képzeld, a a budaörsi auchanban is láttam babaőrzőt, 11e ft.

Csajszik, szoptatóspárnát vesztek? és ha igen, hol és milyet? találtam egyet 3500-ért, az gagyi lehet vajon?

Hú, még egy: Soroksári 160-ban tök jó pelenkázótáskák vannak, vettem is egyet, Canpol Babies márkájú, fekete, van hozzá pelenkázólap, cumisüvegtartó, millió rekesz a mütyüröknek, nem túl nagy, 4e pénz. Meg van leértékelt Graco, az is csúcs, de a színe nem ment a babakocsihoz, ezért választottam a másikat. :oops:

Közkincsé teszem a legújabb leleményemet, gyerekruha készítők, szerintem egész jó áron dolgoznak:

"Takaró: egyrétegű ( vékony ) 80x80 800-ft
dupla ( vastag ) 80x80 1200-ft
színek: rózsaszín, bézs, világos és közép kék
Törölköző. 100% pamut , frottír 80x80 1500-ft
kapucnirészen hímzett, kék, sárga, fehér színekben
Paplan + párna 70x110, 40x60 100%pamut 1700-ft
gépben mosható
Ágynemű: 5 részes, 6000-ft
( baldahin, fejvédő, zsebes tároló, paplan-párna huzat )
4 részes 4800-ft
( fejvédő, zsebes tároló, paplan - párna huzat )
3 részes 3200-ft
( fejvédő, paplan- párna huzat )
2 részes 1500-ft
( paplan -párna huzat )
színek: gyerekmintás pamutvászon 100%pamut sokféle
Hálózsákok. vastag, bélélt , elöl zippzárral 1400-ft-TÓL
méretenként 100-ft-tal drágul
gyerekmintás pamut vászon ( lehet az ágyneművel egyező mintájú)
vékony , 1100-ft-TÓL
elöl zippzárral, hímzett, pamutfrottir
kockapolya, több funkcióval: pelenkázó, takaró 1700-ft-tól
színek, fehér elején szolid hímzés, vagy gyerekmintás pamutvászon
angolpolya: 100% pamut, flanell 1250-ft
színek: vegyes babaminták
rugdalozók: pamut ujjatlan: 800-ft-tól
plüss ujjatlan 1100-ft-tól
plüss husszú ujjas 1400-ft-tól
plüss kétrészes 1700-ft-tól
( ez lehet ujjatlan rugi+kabát vagy naci és kabátka )
Plüss kabátka, nem bélélt , hímzett 700-ft-tól
Kombidressz vegyesen( ujjatlan rövid és h. ujjú ) 650-ft

Termékeinket személyesen is megtekintheted, kispesten.
Ha budapesti vagy mi is szivesen elvisszük személyesen.
Postai küldeményként is tudjuk továbbitani, banki átutalás után, mert az utánvétes forma nagyon megdrágítja az csomag árát."

Ha érdekel valakit, szívesen átküldöm az elérhetőségüket priviben.
ha nagy lesz az érdeklődés, kérek tőlük jutalékot :wink:
pusz

krisszi

Krisszi!
De jó neked, hogy Richi megfordult!! :D Az UH-n mondták, vagy te vetted észre, vagy mindkettő?....
...rohanok becsukni az ablakokat, mert hirtelen elkezdett szakadni az eső...
Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Krisszi :)

Amit itt most mind felsoroltál az is a Soroksári 160-ban van?
Mi a bolt neve?
Vendég

Krisszi: ha itt nem írhatod le, kérlek küldd át nekem légyszi privibe engem nagyon érdekelnek ezek a cuccok.

Köszi :D
Vendég

Sziasztok Lányok!
Megjöttem a dokitól, túléltem a terheléses vércukrot :) , nem volt valami finom, holnap lesz eredmény.
Képzeljétek: kislányunk lesz!!!! Úgyhogy el is kezdjük a névkeresést. Ha van valami jó ötletetek, akkor szívesen fogadom! Gyurin lesz a vezetékneve, és várhatóan sötét szemű, sötét hajú lesz, vékony és nem túl magas, inkább alacsony. (kivéve persze, ha valamelyik távoli rokonra hasonlít majd, de a "mi öröklődik dominánsan" alapján ilyen lesz). Olyan nehéz ez a névkeresés...

Titi!
Megpróbálom elérni a barátnőmet és érdeklődöm.

MSE!
Gratulálok a lánykéréshez!

Bujka!
Ne gondolj most rájuk, lehet, hogy még jönnek bocsánatot kérni!

Viola!
Legyél bátor a szüléskor! Drukkolok, hogy már ne húzza az időt...

Chesti!
Üdv itt, majd írok a BMC-be is!

Jadey!
Remélem, már minden rendben, és otthon pihensz!

Krisszi!
Ügyes baba, tök jó fej, hogy megfordult! Eddig csak ijesztgetett :wink:
Vettem szoptatóspárnát az Árkádban, azt hiszem a Kenguru-ban. Jó drága volt vami 7000Ft körül, ha jól emlékszem, de ez nem tuti. Nem csak szoptatós párnának jó, hanem babzsák pólya, és kismama alvópárna is. Teljesen ki lehet egyenesíteni, és akkor egy nagy hengerpárna lesz belőle, már jó ideje úgy alszom, hogy a lábam közt van az alja, a közepe a pocakom alatt (amúgy nagyon feszült már), a teteje meg a fejem alatt, és így jól lehet oldalt feküdni. Persze ez három párnával megoldható lett volna, de ez volt az első kismamás dolog, amit vettem, vagyis kaptam anyukámtól. És össze lehet kötni a két végét, akkor gátsebvédő párna lesz. És persze szoptatóspárnának is jó. Plüss, és mosható a huzatja.
A ruhakészítős érdekelne!

Puszi mindnenkinek!

A kislányos anyuka Rozus :lol:

KépKép
rozus

Rozus :)

Gratulálok a Kislánykához !!! :lol: Üdv a "Lányos kismamik táborában"!!

Szerintem a 7000.- Ft-os szoptatóspárna nem is annyira vészesen drága!
A Brendonban 12ezer :(
Vendég

Sziasztok!

Most lehet, hogy következetlennek tűnök, de írok pár sort, mert hiányoztatok és átfutottam felületesen az írásokat...

Először is Krisszi és Titi és persze minden Krisztina!!!
Nagyon boldog névnapot kívánok egy kicsit megkésve! :D

Kép

Krisszi!
Gratulálok Ricsi megfordulásához! Ügyes ez a Kissrác! :wink:

Rozus!
Gratulálok a Kisleányhoz! :D

Viola!
Drukk megy ezerrel! :D

Most csak ennyi. Már jobban vagyok a tegnaphoz képest, bár éjjel malomkőnek éreztem a pocakom, végig keményedtem.
A lelkemet ápolgatom. Szerencsére szegény Párom rendezgeti a hivatalos ügyeinket, most úgy néz ki klasszul alakulnak.

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a támogató, bátorító szavakat! Nagyon jól estek!

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Bujka, nagyon köszike a névnapi jókívánságokat!!! Nagyon örülök, hogy már jobban vagy, vigyázz nagyon magatokra!

Krisszi, gratula a forduláshoz! De jó, gondolom, mennyire boldog vagy! :) De jó!!! Tudsz mondani esetleg erről a kispesti üzletről bővebb információt is? Vannak esetleg bababútorok is? Nekem tök jó volna, én ugyanis kispesti vagyok! :) A privi címem: lehner.krisztina@freemail.hu, az elérhetőséget kérlek küldd át nekem is! Köszike!

Én sajnos teljesen festett szőke vagyok, és abban van barna melír, eddig 2x lett befestve a 7 hónap alatt, de megint nagyon gáz, szerintem még egy uccsó festést bevállalok.

Rozus, még egyszer hálás köszönetem a segítő szándékért! És gratula a kislányhoz!!!

Lányok, én úgy döntöttem, hogy jövő héten elmegyek a Szent Imrébe a 28. heti UH-ra, és utána a 30. héten a Schöpf-Méreibe is, csak nem lesz semmi baja a babának a sok UH-tól. De hátha megnyugodnék!

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Krisszi: megfordulás :D milyen szófogadó kisfiú!
Jó, hogy maradhat a neted!
Végül kifestettük az egyik szobát - Duluxszal, mert írtad, hogy egy rétegben fed - nagyon szép lett - talán egy kicsit sötétebb, mint a dobozán, de így még jobb is.
Tehát kösz a tippet :) - és mire ezt leírom látom, hogy valami klassz kis boltot is említesz: érdekelne engem is.

Siba: gratulálok a lánykéréshez! És sok boldog szülinapot!

Tűzmanó: a C&A-ba és a H&M-be is érdemes benézni - alig tudtam visszafogni magam, hogy ne vegyek 3-4 hónapos gyerekre való ruhákat... Mondom majd, ha ott tartunk - de nagyon nehéz volt megállni a vásárlást...

Bujka: családi zűrök :( - nagyon sajnálom, hogy szomorkodnod kell életed egyik legfontosabb időszakában... Sajnos sokan tényleg nem tudják, hogy nem szabad felidegesíteni egy kismamát.
Szép szülést kívánok neked!

Kutyis-cicás képek nagyon aranyosak - én inkább cicás vagyok - úgy hogy puszika a cicusok fejére!

Frontot hogy bírtátok? Nekem nehéz volt a tegnapi napom. Még egy ilyen és nem biztos, hogy egyben maradunk...

Ma voltam megint CTG-n - azóta is sírhatnékom van.

Bementem CTG-re a választott szülésznővel megbeszélt időpontban. Várok-várok (mert nem akartam tolakodni) végül eszembe jut, hogy felhívom telefonon hátha félreértettem valamit (mert hülye vagyok).
Igen - kiderült, hogy a szülőszobán csinálja meg a vizsgálatot - a fene se gondolta volna - én meg ott ücsörgök az alaksorban ahová a doki hívott. (én hülye)
Felmegyek. Kijön egy nő, hogy ki miért jött de csak egy csajt hallgatott meg és visszament. Ekkor már féltem, hogy rosszul csinálok valamit, lehet, hogy szólnom kéne -(de akkor tolakodósnak tűnök) lehet, hogy nem kéne szólnom - csak nehogy az legyen a baj. Ekkor felhívtam a férjemet panaszkodni - (de csak a bizonytalanság miatt - hisz ha kell simán elücsörgök, csak tudjam, hogy jó helyen ülök) na ezt meghallotta a szülésznő és valószínűleg megsértődött
:(
szerettem volna kérdezni tőle néhány dolgot a szülésről, a fájdalomcsillapításról stb - nem volt rá lehetőségem, szófukar módon rámcsatolta a műszert és továbbállt. A végén levette és csatlakozott a kolléganőihez beszélgetni, úgyhogy rájöttem fölösleges vagyok
... bízom benne, hogy legközelebb jobb hangulatban találom... végül is én leszek rájuk utalva, szerintem nekem nehezebb - de azt kell mondjam, nem könnyítik meg.

Bocs a panaszért - dugulok is (pedig még a tizedét se írtam le - de ez úgy van, hogy a problémák egy része előbb utóbb magától megoldódik) megszülök és kész - mindig az jön le, hogy mi vagyunk a hülyék, mert nem egyértelműek a dolgok.
nózi

Nagyon boldog névnapot szeretnék én is kívánni minden Krisztinek így utólag is !! :D
Vendég

Siba!
Gratulálok a szülinapod és a lánykérés alkalmából. Úgy látszik a férfiak mostanában megtáltosodtak és hirtelen eszükbe jutott, hogy az esküvő még hiányzik az életükből :lol: . Mikorra van tervbe véve a nagy esemény?

Boróka!
Végre te is otthon! Jó hír, hogy most már otthon is van net, már csak a pároddal kell megkűzdeni érte :lol: .

Rozus!
Micsoda élmény lehetett! Gratulálok a kislányhoz és sok sikert a névválasztáshoz. Mi jelenleg a fiú neveken rágódunk :lol: .

Bujka!
Örülök, hogy most már jobban érzed magad és sok sikert a továbbiakhoz. Remélem azért tudunk talizni a héten. Majd telcsizek.

Gesztenye
gesztenye78

Titi!

Gyorsan fölhívtam a gyerekorvos barátnőmet Katit, aki azt mondta, hogy Verebélyi dr. az ország legjobb gyereksebésze! Ő is őt ajánlotta volna rögtön. Ismeri, és nagyon profinak tartja. Azt mondta, hogy már nem fiatal, professzor, és Alexandra nála lesz a legjobb kezekben. Majd szülés előtt még egyszer fölhívom Katit, hogy figyeljen, most mentek. Közben kiderült, hogy Andi barátnőm, aki radiológus doki, ő is pont ott lesz október-novemberben a gyerekklinikán, úgyhogy neki is szóltam, lehet, hogy a röntgeneket, ultrahangot majd ő fogja csinálni. Mondta, hogy hívjam föl, mikor szülsz.
Mindketten azt mondták, hogy ne aggódj, tuti jó kezekben lesz a baba! Amúgy mindkét lány gimis osztálytársam volt, és nagyon kedvesek, és szívesen segítenek Nektek!
A lényeg, hogy szerintük ne keress más dokit, mert Verebélyi dr. a legjobb!

Ne aggódj! Persze tudom, hogy ezt hiába írom, mert én is csak aggódnék, de próbáld meg!

A Schöpf-Méreibe 4D-re mész? Én is megyek oda kb. két hét múlva, 4D-re, még nem jelentkeztem (interneten kell). Ha esetleg 4D-re szeretnél, és délután vagy este jó, és vannak egymás utáni szabad helyek, akkor szívesen találkoznék Veled!

Rozus

KépKép
rozus

Sziasztok lányok!

Jó ideje nem jelentkeztem, csak tudatni szeretném, hogy minden rendben velünk, azért nem írtam mert nem történt semmi említésre méltó. Persze olvasgattalak benneteket, nagyjából képben vagyok :wink:

Krisszi!
Nagyon nagy gratula, hogy Ricsi megfordult!!! Ezek szerint hálistennek te is szülhetsz "rendesen"! Uh-n derült ki? Én is próbálom magam a szülésre hangolni, mert most már végülis bármikor történhet bármi, de elég nehéz elképzelni, hiszen még sosem éltem át. Na majd ha ott leszek, akkor biztos nem fogok ezen filózni! :lol:

Nózi!

Hát ez elég "izé" sztori, ami történt veled, megértem hogy rosszul esett, főleg ebben a felfokozott lelki állapotban, amiben vagyunk... :? Némelyek tényleg olyan durvák tudnak lenni, mint egy lópokróc... Próbáld magad túltenni a dolgokon!

Hettie!
Nem vagy egyedül az éjszakai felébredésekkel, kb. 1-2 hete én is így vagyok, bár én általában arra ébredek, hogy pisilni kell, vagy fáj a csípőm az oldalt fekvéstől, olyankor kb. 1 órán keresztül nem tudok visszaaludni, csak forgolódok, jár az agyam, néha már azon vagyok hogy felkelek mert szegény párom nem tud tőlem aludni... Ez általában olyan hajnali 4 óra felé szokott történni, és volt már hogy csak 6-kor tudtam valamennyire visszaaludni...
Ez az időjárás is hozzájárulhat a nyugtalan alváshoz, ne idegeskedj, nem hiszem hogy a vérnyomásoddal van gond (az enyém is normális, és mégis...)

Chesti!
Üdv itt! :lol:

Csengő!
Klassz, hogy hazaengedtek! Vigyázz magatokra!

Rozus!
Gratula egy másik lányos anyukától :wink: :lol:

Viola, Bujka!
Hatalmas drukkhegyeket küldtem felétek, megérkeztek??? :wink:

Titi!
Szerintem attól tuti nem lesz gond, hogy 28. és 30. héten is megnézik a Babót, és valóban talán megnyugodnál. Én is bevállalnám a helyedben!

Suezika!
Nagyon jók a Kleopátrás képek!!! :lol: Aranyos a kislányod! :wink:

Képzeljétek, már teljesen készen áll a babaszoba Gesztike fogadására, ma felszereltük a légzésfigyelőt is, szuper jól működik, és ami a lényeg hogy nincs agyon bonyolítva, egy be és egy kikapcs gomb, pár kijelző, és kész. Nem túlérzékeny, de ha kell akkor őrülten csipog. Minden lehetséges helyzetben kipróbáltuk. És még dekoratív is! :wink:

Hű, most jövök rá... :shock: Ma beléptünk a 38. hétbe!!! :shock: :shock: :roll: :roll: :lol: :lol:

Kép
mamy

Rozus, nem hiszed el, de elbőgtem magad! Mérhetetlenül kedves vagy, én komolyan mondom, annyi támogatást és segítséget kap az ember itt a babaneten, hogy hihetetlen! Én még sosem tapasztaltam ilyet. Egyszerűen nem tudok mit mondani, mint hogy végtelenül hálás vagyok!

A Schöpf-Méreibe 29-re vagyok visszahívva kontrollra, olyan dél körül megyek. Ez nem 4D-s lesz, hanem sima, de ugyanott, ugyanazzal a géppel csinálják, mint amivel a 4D-t. Ha gondolod, és részedről jó ez a nap, láttam, hogy van 14.00-re szabad időpont, ha Neked az megfelelő, akkor szívesen megvárlak. Utána sajnos vissza kell jönnöm dolgozni. :(

Még egyszer hálás köszönetem, és addig még úgyis beszélünk, majd szülésig még egyeztetünk, hogy a legegyszerűbb, mi cseréljünk telefonszámot, és Te hívod az ismerőseid, vagy én veszem fel velük a kapcsolatot. Bár mindenképp inkább úgy, hogy számodra egyáltalán ne legyen megterhelő, hisz így is annyit segítettél!!!

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a gratulációkat!!!! Olyan arik vagytok, teljesen meghatódtam :)

Jubi, Mamy - UH-n voltam és ott ez volt az első elhangzott szó: "fejvégű" !!!! :lol: majdnem leestem az ágyról....

Titi - szerintem nyugodtan festess...

Rozus - gratula a kiscsajhoz!!! :lol:

Nózi, örülök, h bevált a festék, nekünk is sötétebb lett amúgy, mint amivel számoltam, de legalább szépen fed.

Babaruha-készítő: a nagy érdeklődésre való tekintettel :o kimásolom inkább a teljes hirdetésüket (a babázón találtam rájuk egyébként)

BABA ÁGYNEMŰ GARNITURÁT KINÁLUNK, KÉSZÍTŐI ÁRON. TÖBB FÉLE VÁLTOZATBAN. - 5 RÉSZES: BALDAHIN, FEJVÉDŐ, ZSEBES TÁROLÓ, PALAN-PÁRNAHUZAT. - 3 RÉSZES: FEJVÉDŐ, PAPLAN-PÁRNAHUZAT - 2 RÉSZES: PAPLAN-PÁRNAHUZAT PAPLAN-PÁRNA 100%PAMUTBÓL - BABATÜRÖLKÖZŐ:1500.FT - BABATAKARÓ: 800-FT.-TÓL - BÉLELTHÁLÓZSÁKOK:1400-FT-TÓL M INDEN LEVÉLRE VÁLASZOLUNK, KÉRÉSRE KÉPEKET KÜLDÜNK, besd2000@gmail.com

De ezek készítők, tehát nem bababolt!
pusz,
Krisszi

krisszi

Sziasztok!

Boldog névnapot Krisztináknak, 8 napon belül vagyunk még :)

Tűzmanó!
Ahányszor Pestre jutok mindig bemegyünk C&A, H&M-be, nagyon jó dolgok vannak, jó áron, jó minőségű. Gyerekcuccot (body, rugi, pulóver) vettem eddig, jó puha pamutok. Nyugodt szívvel ajánlom én is.
És úgy mint Nózi én nem bírtam megállni és vettem nagyobb pulóvereket, igazi nőies felsőket 68-asban. Majd ha itt az idő beszerzek hozzá egy aranyos kis farmernacit :)

AMúgy a bodyk nagy részét mi is Auchan, Tescoban vettük (200-700ft), drágábbat (1000-1200ft) sima bababoltban. De nem éri meg, annyi a különbség (már amit én vettem azok között), hogy a drágábbak valahogy mintásabbak, csicsásabbak. Én pedig az egyszerű, egyszínűt szeretem, mert azt jobban lehet ujjatlan rugikkal variálni. Főleg, ha a rugi is mintás. :D

Titi_27!
Én a kórházban voltam 28.hét után UH-on, de tartott kb. 1 percig és én is elmentem a 31.hét elején 4D-re. Nem bántam meg. Ott legalább lemérték a babát normálisan. Meg több szem többet lát.

Krisszi!
Örülök, hogy megfordult a babó. Akkor nem kell befeküdnöd a kórházba?

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok Lanyok,

megegyszer nagyon koszonom a kuldott drukkokat, remelem hamarosan meg is hozzak az eredmenyt! Kepzeljetek, meg mindig semmi... Es most eljutottam arra a pontra, hogy turelmetlen es frusztralt lettem, szegeny parom issza meg a levet, mert rajta csapodik le a hangulatom. Ma vegre talalkoztam az orvosommal, de nem vizsgalt meg csak beszelgettunk. Azt mondta, hogy eleg 2 naponta megvizsgalni, annal gyakrabban nincs ertelme megbolygatni a dolgokat, foleg igy hogy nem volt semmi fajasom, gorcsom. Vernyomas, vizelet, CTG rendben, szoval holnap reggel ismet mennem kell. De mar annyira turelmetlen vagyok, hogy ezt nem tudom elmondani nektek. Csak tengek-lengek itthon, nincs kedvem semmihez, nem kot le semmilyen tevekenyseg, csak egyre varom a fajasokat, amik nem jonnek. Tudom, hogy feleslegesen nyavalygok es ennel vannak sokkal rosszab dolgok is a vilagon, mint meg nehany napot varni a kisbabara, de most nagyon elkeseredve erzem magam. Az orvos azt mondta, hogy oruljek hogy minden eredmeny jo es a baba jol erzi magat ott bennt, de en most valahogy eljutottam arra a pontra, hogy mar nem birom. Egy csomot nott a pocakom az elmult 1 hetben is, es ugy erzem, hogy mar szuk kettonknek a hely egy testben. Annyira kenyelmetlen fekudni is es ulni is, hogy azt nem is tudom elmondani.

Jaj, ne haragudjatok, hogy ezzel farasztalak benneteket, az eszem tudja, hogy semmi rossz nincs abban, hogy egy kisbaba nehany nappal kesobb jon vilagra, de a szivem es a lelkem mar nagyon azt kivanja, hogy kint legyen.

Viola (40+1)
fj35

Krisszi!

Jaj, de jóóóóóóóóó!!!!!!! :D Ezek szerint nem vetted észre, mikor történt? Ugye velünk is ez lesz? :? Neked semmi jóslófájás ilyesmi?

Viola!
Mi történik Veled vajon? :shock: :)

Szia Chesti! :)

Siba!

Jaj, de édes pasi! Gratulálok! Akkor családi banzáj volt? igazán beavathatnál a részletekbe! :D

Bujka!
Nagyon sajnálom, hogy így kiborítottak! Nem lehet, hogy jobb lenne, ha mégis inkább többet írnál, hátha feldobunk! :wink: Aztán ha valamiben segíthetünk, írj privit!

Titi!
Hát, nem irigyellek, de valóban nagyon bíztató, amiket Rózus írt! Kitartás! :)

Rózus!
Mindig örülök, ha ilyet hallok! A fiaminak szükségük lesz nőre és alig van egy-kettő... :D

Mamy!
A lakás-projekttel sincs semmi?

Nózi!
A választott szülésznőről beszélsz? :shock: :(

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Viola!

Kitartás! 9-én telihold, hátha segít... :D

Edit (33+2)

Kép
Kép
edi78

Viola, nem tudom, milyen érzés lehet a végén járni, de gondolom, nem könnyű. Tényleg csak az adja számodra a kitartáshoz való energiát, hogy nemsokára kibújik a kicsi bébikétek, és mekkora boldogság lesz ez Nektek. Ha megszületik, biztos az lesz a fura, hogy üres a pocid.

Krisszi, köszike az elérhetőséget, én mindenesetre felveszem velük a kapcsolatot, jól hangzik a dolog. Festés... még egyszer mindenképp bevállalom, muszáj lesz!

Edit, igen, most már egyre nagyobb az elhatározás bennem az UH-t illetően! És köszönöm a köszöntést!!!

Na, lányok, megyek, mert kitúr a férjem a gép elől (merthogy már itthon vagyunk, végre vége a mai munkanapnak), úgyhogy holnap jövök. Lehet, hogy addigra Violának is beindul a nagy esemény? :) Drukk-drukk!!!

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Edit - nem, akkor nem kell befeküdnöm! :lol: most azon parázok, nehogy visszaforduljon :)

Bali - tegnap annyit éreztem, hogy valahogy máshogy rugdos, meg nem tudom kitapintani a bordáim között a fejecskéjét. de el is hessegettem magamtól a gondolatot, h megfordult, annyira valószínűtlennek tartottam. A 32. hétben vagy, még jó, hogy megfordul :lol: lehet, hogy már most is fejvégű!!! :wink:
Nekem már vannak kis fájásaim, főleg reggel keményedik a hasam (fájdalmatlanul), meg napközben össze-összehúzódik és az bizony fáj.

Viola, érthető hogy unod már és nyűgös vagy, türelmetlen és kiváncsi. Drukkolunk ám ezerrel!!!

Titi, nyugi, úgy hallottam, hogy a cukrosok babáját minden héten nézik UH-val, sőt, a barátnőm (retardáltnak :evil: diganosztizált) picijét is hetente nézték és most makkegészséges a kiscsaj! egy-egy plusz UH tutira nem árt! :wink:

Most jöttünk meg az IKEA-ból, megvettük az utolsó szükséges darabokat a lakásba, végre kezdek leereszteni, hihetetlenül pörgök, nem bírok magammal.
Honnét ez az energia?! Ti tapasztaltok valami hasonlót?

A névnapi jókívánságokat is nagyon köszönöm! :)

Pusz,
krisszi

krisszi

Krisszi!

Még csak a múlt héten fordult farral lefelé, és én még érzem a fejét a bordáim között... :roll: De nagyon-nagyon reménykedem, még nem vagyok egyáltalán elkeseredve, de a 37. hétre el leszek... :D

Energiatúltengés? nem olyat én még nem tapasztaltam :D

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok Csajok!

Olvasom itt a nagy híreket :lol: :lol:

Krisszi,
Hurrá :lol: Ügyes kis krapek Ricsike :lol: Szerintem már nem fog visszafordulni, ha már ilyen okosan kitalálta, hogy ez a póz a legjobb mindenkinek :wink:
pörgés: én is pörgök, szerintem ez a hidegfront.
fájások: nekem állandóan vannak menstruációs görcseim, mintha bármelyik pillanatban meg akarna jönni. Ez még a normális kategória?

szopipárna: én 3500-ért vettem a Babyfunban. Őszintén, nem láttam semmi különbséget e között meg a 7000 Ft-os között.

Siba :lol:

Nahát, azért nem tudom figyelitek-e, mekkora a leánykérési láz a topic férfipárjainál :wink:
Gratulálok!!

Bujka,

Nagyon sajnálom, hogy pont a rokonok készítenek ki. Remélem, a férjed megoldja a dolgokat és neked csak a közelgő szüléssel kell törődnöd.

Chesti,

Üdv :lol:

Boróka,

Bocsi, már írtam, hogy nem tudtam menni. De a következőn mindenképpen ott leszek! Jó lenne még talizni :lol: Ja, és én is azt szeretem a klubban hogy tök jókat lehet dumcsizni. :wink:

Nózi,

Na, én tök felháborodtam a sztoridon. És nem értek egyet Mamyval, nem az állapotod miatt vagy "túlérzékeny" és egyáltalán nem vagy köteles lenyelni a békát. Szerintem ez egy jó vizsga volt a választott szülésznődnek, és szerintem egyértelműen megbukott. Gorombaságot, figyelmetlenséget a nem választott, "ingyen" szülésznőtől is kaphatsz. Sajnos. Én nem tudnék egy ilyen nővel szülni, aki ekkora paraszt. Már bocsika, de nem tudtam megállni, hogy ne kommentáljam a sztorit.

Jadey,

Mi van veled?!! Remélem jól vagy! Jelentkezz, amint tudsz!

Puszi mindenkinek
Kata
sz_kata

Sziasztok Lányok!

Annyi jó dolog történt veletek, hogy nem hagyhatom ki a jókívánságokat!
Krisztinák, boldog névnapot!
Csengő!
Jó, hogy újra otthon vagy!

Krisszi!
NAgyon örülök, hogy Ricsi megfordult! Szopi párna hasznos már most is, én csak azzal tudok aludni, a hátam mögé beszorítva, másik vége lábaim között. Így kevésébé fáj a hátam. Rozus egyébként minden előnyét jól leírta. Én a babyfunban vettem majdnem ennyiért és jó!
Energiatúltengés: egyfolytában, a babaágy-kiegészítők varrása után most filcből készítek faliképeket, úgy, hogy mindig is 4-es voltam rajzból!!! (Lehet, hogy ezt már írtam). A lényeg, hogy Micimackó és társainak a pofija a legédesebb és azt ugye rajzolnom kell, nem lehet mindent filcből kivágni. Lehet, hogy majd megkérdezlek benneteket, kirakható-e a falra. Befőttet is előszeretettel rakok el, és tegnap bekészítettm a kórházi cumót, bár még több, mint 5 hetem van hátra. VAlahogy megnyugodtam tőle.

Rozus!
Gratulálok a kislányhoz, nekünk Dóri lett volna, ha marad a doki első diagnózisa, miszerint lány.

Titi!
Kitartás!

Bali!
Drukk, hogy forduljon vissza! Mikor is fordult meg?

Rólunk: Jól vagyunk, rohamosan nő a hasam. most már mindenhol mozog és séta közben sokszor szúr lent középen.
Ugye az nem a méhszáj? Aztán elmúlik, de ez sokszor van. Keményedek is, egyre kényelmetlenebb a fekvés és már a hólyagomat is nyomja.

Sue!
Mikor mentek először ctg-re? vérvétel, uh lesz a héten?

Erika
35
piciri

Ez még lemaradt az előzőből:

Nózi!
nem értem a szülésznő hozzáállását. Fogadott? Elhiszem, hogy mfáradtak és dömping van, de akkro is!
Szült ő már? Bele tudja képzelni magát a helyzetedbe?

Viola!

NAgyon drukkolok, teljesen természetes, ahogyan viselkedsz, próbálj meg zenét hallgatni, mondókázni énekelni neki, azzal gyorsan megy az idő. HAjrá!

Erika
piciri

Titi!

Bejelentkeztem 4D-re 29-én a 14.00 időpontra. kicsit előbb megyek, vagyis megyünk a férjemmel, így tudunk majd találkozni, de addig még úgyis egyeztetünk, hogy fölismerjük egymást :lol:
Te egyedül leszel, vagy a férjeddel?

Rozus

KépKép
rozus

Viola!
Felkeltem ,mert elfelejtettem,Neked leírni,barátnőmnek se voltak semmi féle görcsei,fájdalmai.
Ő is a sotén Krasznainál szült.
Kedden bement ctg-re és úgy engedte haza doki,hogy ki volt nyílva méhszája 2 cmre.A következőket mondta Nekik
Gyerekek egy jó nagy szerelmeskedés és jöttök vissza éjjel.Ugyanis a spermában is van egy olyan anyag ami beindítja a szülést...
Bocsi ,hogy ilyet írtam,de hátha nálatok is segít.
Drukkolok ezerrel,de ha hétfő estig bentleszel még megkereslek.... :wink:

Piciri!
Nekem már volt múlthéen hétfőn egy ctg,mert doki szabira ment szept 4ig.
De 14-én kell menni előszőr aztán minden héten egyszer.
Nekem az uh sajnos besűrűsödött,mert baba 2 héttel kisebbnek mutatja magát,és doki 2 hetente akar látni egy uht.
Szülésznőm intézkedett aug.18 és 29,vérvételt még nem beszéltük meg de Viola IS ODA JÁR ÉS nEKI A 38.HÉTEN KELLETT VÉRVÉTELRE MENNIE.
MEGYEK ALUDNI TOVÁBB MÉG KORÁN VAN.....
:oops:
SUE
suezika

Viola!
Nekünk is a szerelmeskedést ajánlotta a doki, amikor túlhordtam Benit, és bevált! :wink:

Ma nem sok kedvem volt felkelni, mert megyek a jogsimat meghosszabbíttatni (körzeti orvos, belgyógyászat, szemészet, labor, önkormányzat) :? Kíváncsi vagyok mikor végzek, és hogy valahol valaki észreveszi-e :shock: a pocakomat. Egyébként meg arra gondoltam, hogy van egy ápr.végi EKG-m, meg egy alig kéthetes labor eredményem, hátha elfogadják azokat is. A Párom szerint kizárt, hogy ennyire rugalmasak legyenek, majd meglátjuk... :roll:

Szép napot nektek!...megyek megnézem, hogy belefér-e a zárt cipőmbe a lábam, vagy szandálban kell végigfagyoskodnom a napot..
Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jó reggelt lányok!

Hát én már majdnem 2 óra óta fent kakukkolok, nem bírok aludni... 2-től 4-ig fetrengtem, szegény Párom azt hitte baj van, de megnyugtattam, hogy csak a szokásos... 5-ig még próbálkoztam az alvással, de nem ment... Figyeltem a mozgásokat, először semmi nem volt, akkor persze azért nem bírtam aludni, forgolódtam, a hasam alá gyűrtem a takarót, és figyeltem. :roll: Aztán beindult a mocorgás, szegénykémet biztos önző módon felébresztettem... :oops: De ettől megnyugodtam, viszont továbbra sem ment az alvás, ezért felkeltem. Most aztán megy a hancúr odabent! :lol:

Viola!
Bár nekem még van 3 hetem, de maximálisan meg tudlak érteni, ugyanis valami hasonlókat kezdek érezni én is... :roll: Ettől persze lelkifurdalásom van, mivel még nem kell hogy kibújjon, maradjon csak bent még a hátralévő időre! De mégis, annyira de annyira szeretném már, hogy kint legyen!!! Értitek ezt az ellentmondást?... :shock: Én is hallottam már egyébként azt, amit Suezika írt, hogy ilyenkor "ajánlott" egy-két jó kiadós szerelmeskedés :wink: mert az eléggé hatékonyan be tudja indítani a dolgokat! :wink: Nosza, rajta! Utána úgyis 6 hétig nuku szex... :cry:

Livi!
Lakás projekt folyamatban :wink: Úgy néz ki, hogy sikerülni fog, pénteken kaptunk egy mailt az OTP-től hogy még egy papírt pótoljunk, ebből következtetünk, hogy sínen van a dolog. Párom ma viszi be, és megkérdezi hogy hol áll az ügy?... Utána jön majd a szerződéskötés, aláírás. Remélem, még időben, amíg még "egyben vagyunk" :wink:

Krisszi!

Mégegyszer gratula a kissrác ügyességéhez! Próbálj meg nem aggódni azon, hogy visszafordul (persze könnyű mondani, hiszen én is ezen parázok... :roll: ) szerintem ilyenkor már nagyon kicsi az esélye. Én is állandóan azt figyelem, hogy Geszti hol rúg, és általában a gyomortájékon érzem, tehát fejvégű.
Jó hogy vannak már jóslófájásaid, hát én még mindig nem tudom, mit érzek, néha van nekem is ilyesmi amit írtál, de főleg nyugalomban (ha ülök, fekszem), kisebb fájdalmatlan keményedések, mensifájdalom szerű érzések, ami igazából nem fáj, de pont olyan, mintha meg akarna jönni :roll:
Ha arra gondolok, hogy a lányok általában 1-2 héttel korábban is jöhetnek, akkor para indul, de ilyenkor próbálom magam meggyőzni, hogy még nem jön! Semmi jele egyébként, hogy jönni akarna, bár azt is tudom, hogy nem nagyon van jele. Szóval faramuci helyzet.
Klassz, hogy nem kell befeküdnöd a kórházba! :wink:

Sz_Kata!
Természetesen Nózinak nem kell lenyelnie a békát, én sem így gondoltam. Csak próbáltam nyugtatni, mert az idegeskedés nem használ. A végső következtetést úgyis levonta már a szülésznőjéről - nem akartam tovább ragozni a dolgot. De ha már így leírtad, teljesen igazad van.

Kép
mamy

Sziasztok!

Ma is 5-kor sikerült felébrednem :lol: De látom, hogy jópáran küszködünk hasonlókkal. valamelyik babás könyvben írták, hogy a szervezetünk tréningez már a kevés alvásra. :?

SzKata, Piciri - nagyon köszi a szopipárna infót!!! Felkerekedek és megveszem ebéd után. Amit én találtam, azt meg kellene rendelni, de erre semmi kapacitásom. :)
(mostanában úgy alszom, hogy az egyik paplanomat szoktam a hátam mögé, hasam - lábam alá, fölé - össze-vissza begyűrni és úgy tök kényelmes. De a szopipárna azért sokkal profibb)

Piciri, képzeld, én is Micimackós képeket festegetek :lol: Micimackós szőnyeget vettünk és ahhoz próbálok alkotni valamit. anno rajztagozatos gimibe jártam és hobbiból szoktam festegetni, de nem tudom, milyen lesz a végeredmény. :oops: majd zsűrizzétek le légyszi :)

Nózi, engem is megdöbbentett ez a szülésznő-sztori, ne idegesítsd magad rajta, viszont szerintem keress egy másikat! Menjen a p-ba, mogorvát ingyen is kaphatsz. :lol:

Lehet, hogy az energia-dömpingem azt jelzi, hogy közeleg VALAMI? Á, van még két hetünk...
(egyébként tényleg ijesztő, hogy tegnap mit műveltem:
SOTE UH, onnan Soroksári 160, onnan ebéd Budaörsön a kollégákkal, IKEA, Auchan (ezek közel vannak egymáshoz), hazamenés, teregetés, banki ügyintézés, DM, ingatlanügynökség, onnan SZTK ortopédia (Minden ok a gerincemmel!!!) Anyuékhoz gyors bekukk, kutyázás, hazamenés, pakolászás, még egyszer IKEA párostul (cucc kipakolás, elrendezés).
alapban elég kényelmes fajta vagyok, meló után rendszerint vízszintesbe helyeztem magam a nap hátralevő részére. most meg mint egy tank.......le sem ültem egész nap. hmm)

A szex állítólag tényleg jó szülésindítónak, Lányok, hajrá, hajrá, utána úgyis böjtölnünk kell! :wink:
puszi,
krisszi

krisszi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 22:55-kor.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Látom vannak itt még koránkelők.Ma 7-ig aludtam,de tegnap 3-tól már neteztem,pedig semmi gondom nem volt.Lehet tényleg tréningezik a szervezetünk!

Jadey sokkal jobban van,de még nem tudni meddig van kórházban.Ott legalább tuti fekszik,otthon biztos rá kell parancsolni.

Krisszi:

Látod Ricsi milyen szófogadó.Mostmár nem fog forgolódni,ő is érzi,finishez közeledtek.

Viola:

Hajrá,hajrá!!!!

Rozus:

Gratula a kislányhoz!

Valaki kérdezte a szopis párnát.Én már elég korán vettem,és 25 hetesen is azzal alszom.Nagyon szupi.Sokfélét lehet kapni.Én a kenguruban vettem és azért volt szimpi,mert plüss huzat van rajta.Nagyon fini,a férjem is néha elveszi.Össze is lehet zippzározni,és a babát is bele lehet fektetni.Barátnőm használja a kisfiánál,nagyon szereti.

KépKép
rönci

Sziasztok!

Edi78, Nikinek fogjuk hivni a kisasszonyt, látom nálatok Kata lesz :)

Siba, köszönöm, hogy bekerülök táblázatba. :) Niki lesz a kislányunk neve, és okt 20-ra vagyunk kiirva, és első baba.

Tűzmanó C&A szerintem jó, én szoktam ott vásárolgatni, és árban is teljesen okés. Múltkor szoknyát nézegettem, és 10-12 ezrekért adták, ehhez képest a C&A-ban 5000-ért gyönyörű szépet vettem.
A babaruhák szintén jó áron, és pamutok.

Nózi a választott szülésznődnél voltál? Vagy te ilyenben nem gondolkodsz? Én ahogy hallottam elég sok mindenben rájuk leszünk utalva,és olyan legyen mellettünk akiben megbizunk, és tényleg segit.
Ha választott szülésznőd akkor meg dobd ki a francba, biztos vannak mások is. Nem mi vagyunk értük, ha nem ők mi értünk, arról nem beszélve, hogy pénzt is adunk nekik.

Azt hiszem lassan én is veszek szopipárnát alváshoz, mert már nem megy úgy az alvás ahogy kéne. Sajna én nagyon hasonalvós vagyok, sokszor arra kelek fel, hogy Niki jelzi "anya nyomorgatsz"
Ilyen Babyfun üzletet hol lehet találni?
Olvasgatom itt a 37-38 hetes kismamákat, hogy most lett kész a gyerekszoba meg ilyenek, és elgondolkodom azon, csak én parázok ennyire? :)
Én most kezdem azt érezni kifutok az időből..most álltam neki a szobának, és kezdem összeszedni a dolgokat mi hiányzik még... :)

Felrakom Nikiről a múltheti Uh képet :)

Kép

Kép
chesti

Szép reggelt Mindenkinek :)

Mamy :) Nagyon klassz hogy így figyel Rád a párod! :lol:
Ez szülésig már biztos nem fog változni. Minka manóm mindig hajnalban kezd el mocorogni aztán ahogy oldara fordulok a pocim két végében érzem egyszerre. Annyira jó érzés, hogy ítt növöget bennünk egy önállló kis élet.

Siba :) írtad hogy bennt voltál a barátnőd szülésénél, amikor Tarnóczy dokinál szült. Mikorra érkezett be a doki (úgy értem a szülés melyik időszakától volt ott)? Ki volt a szülésznő.
Bármi ami erről az egészről eszedbe jut, nagyon megköszönném ha megírnád, (akár privibe is.)

Chesti :) nagggyon jó kép, Niki nagyon kis formás leányzó!

Titi :) szerintem is menjél nyugodtan akár dupla uh-ra. Nem árt a babának! Viszont több szem többet lát, és ha kétségeid vannak, inkább nézzék meg többen is, az a biztos.

Annyian mondtátok ezt a C&A dolgot, hogy ma lelépek hamarabb és megnézem az Árkádban. Nagyon kíváncsi vagyok :lol:

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok lányok!

Krisszi, de jó, hogy tele vagy energiával, nem akarsz küldeni egy kicsit belőle? Hát, amiket leírtál, tényleg elképesztő! Én meg most kezdek leengedni. Annyira sz.rul alszom, elalszom a derekam, reggel úgy ébredek, mintha szemhunyásnyit sem aludtam volna. :( És készen vagytok mindennel?! De jóóó, akkor most már pihenhetsz a nagy eseményig!

Chesti, úgy látom, Neked is hasonló problémát okoz az alvás. Én is imádtam hason aludni. Eddig teljesen jól működött az, hogy oldalt feküdtem, és a lábam közé tettem egy nagy párnát. Sajnos 3 napja ez is megváltozott, már így sem jó, begörcsöl a derekam, fáj a hasam, zsibbad a lábam. Sehogy sem jó. :(

Rönci, a szopis párnád hogy hasznosítod alvás alatt?

Rozus, de jóóóóóóóóó!!! Úgy örülök neki!!! Akkor talizunk!!! Persze, mindenképp egyeztetünk még addig. Amúgy még nem tudom, szerintem a férjem is fog jönni, őt meg könnyű megismerni, mert új hóbortja, hogy az én hajráfomban mászkál. Nem hajlandó fodrászhoz menni.

Nózi, tegnap elfelejtettem reagálni a hozzászólásodra:( ha ez tényleg a választott szülésznőd, szerintem is válts! Hisz ő rá leszünk a leginkább ráutalva szüléskor. Kérdezz rá a dokidtól, nem tud-e mást ajánlani.

Vajon mi lehet Violával? Még mindig egyben lehetnek?!

Képzeljétek, visszaírt a Verebélyi doktor az I. gyermekklinikáról, és azt mondta, nem szükséges ezért orvost és kórházat váltanom, attól nyugodtan átvihetjük a babát hozzájuk, és természetesen készséggel áll rendelkezésünkre! Annyira örülök!!!!!!!!

KépKép
titi_27

Gyerekszoba téma:

Már többször meg akartalak kérdezni Titeket, Ti hogy oldjátok meg ezt a dolgot. Ugyanis arra gondoltam, hogy Kicsinek az elején egy pár hónapig ott kellene velünk aludnia (legalábbis én ezt szeretném). Akkor a pelenkázó asztalt meg minden egyéb bútort hagyjak a szobájában és csak a kiságyát vigyük át? Nem lesz kényelmetlen minden alkalommal átmenni ha mondjuk éjszaka pelenkázni kell?

Mondjuk sok választás nincs, mert a hálónkba csak a kiságya fér be mellénk más már nem nagyon. Vagy kapásból külön szobában alszik, de akkor tuti nem egész éjjel csak pislogénk a sötétben :shock:

Chesti :D én teljesen megértelek. Én most már a 27. hét közepén totál be vagyok sózva és minél több dolgot szerzünk be, annál jobban rágódom hogy még ez kell meg az kell, meg sehol sem tartunk.

Szegény Balit valamelyik nap már majdnem kidobtam a kisszobából a gépével együtt :twisted:
Vendég

Az UH-t elfelejtettem. Úgy döntöttem, hogy jövő szerdára kiveszünk egy nap szabit (mert hogy a férjem is ugyanitt dolgozik, kollegák vagyunk:)), és elmegyünk a Szent Imrébe is UH-ra. Aztán pedig 29-én a S.M-be. Köszi lányok a tanácsokat!!!

KépKép
titi_27

Tűzmanó!
Igen, nagyon jó és leírhatatlan érzés, hogy ott belül micsoda élet folyik! :lol: Nem is hittem volna sosem, míg át nem éltem. És bár még meg sem született, mégis azt mondom, hogy az a sok nő, aki NEM AKAR gyereket, fogalma sincs, hogy mit veszít!!!! Óriási csoda és ajándék ez az élettől, amit átélni fantasztikus!
Bocs az ömlengésért, de most ilyenem van, biztos a hormonok!... :wink:

Kép
mamy

Sziasztok!

Látom, Nektek sem megy az alvás! Nálam is rendszeres lett a korai ébredés.

Boldog névnapot minden Krisztinának! :D

MSE
Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!
Gratulálok a lánykéréshez! :D :D

Bujka
Sorstársam, remélem már neked is sikerült lélekben megerősödnöd!
Drukkok mennek! :D :D :D

Szia Eszti! :)

Krisszi
Köszi a bíztatást. Látom a Te párod is nagyon aktivizálta magát. :D
Gratulálok Ricsinek a beforduláshoz, nagyon ügyes! :D
Örülök, hogy a gerinceddel is minden oké és így nem kell befeküdnöd. :D :D

Viola
Hajrá! Durkkok mennek! :D :D :D

Jubi
Köszi a jó tanácsot. Valóban tombolnak bennem a hormonok. :wink: :roll:
Nekem is nehezebben mennek a dolgok, viszont tele vagyok energiával. Egyszerűen muszáj mozognom, csinálni valamit. Nem bírok a fenekemen ülni, igaz estére már nagyon elfáradok. Páromtól meg is kapom, hogy nem kímélem magam és le fog kötözni, ha továbbra is ilyen aktív leszek. :roll:

Jadey
Hogy vagytok? Remélem már otthon!

Húú, már ennyi az idő? Gyorsan megszárítom a hajam aztán megyek a védőnőhöz.

Puszi: Évi

KépKép
ranpo

Sziasztok!

Mamy tuti a hormonok :) Én szinte mindenen meghatódom, de mondjuk ki is tudok akadni. Nem tudom láttátok e a HOT magazin reklámját amin Medveczky azt mondja: Nem bántam meg egytlen abortuszomat sem" Én ezen totál bepörögtem!

Az alvásról annyit 9 körül már leragad a szemem és szundi van, 6kor meg kelek :) Energiám nekem is van, teszek-veszek állandóan, sőt néha totál elfeldkezem az állapotomról, de eddig azért időben kapcsoltam mondjuk, hogy na a szekrényt azért nem kéne tologatni vagy emelgetni. De az is rossz, hogy mindig várnom kell valakire hogy segitsen, mikor annyira csinálnám már :) :)
Mi holnap megyünk nagyobb UH-ra, remélem minden rendben van, de miért is ne lenne :) Gondolom mindenkiben benne van a para, mert hall 1-2 olyan dolgot ami megrémiszti, csak velünk ne történjen ilyen.

Doki múltkor azt mondta befordult a baba, feje lent, lábacskája fencije a köldökömtől jobbra picivel, ami látszódik is mert ott egy kisebb pukli van :)

Kép
chesti

Sziasztok!

Látom jó korán keltetek :) Én 10.30-kor mostanában...

Tényleg ilyen BabyFun bolt hol van Pesten?

Juborka!
Két választásom van, vagy felveszem a papucsot, amiben lefagy a lábam, vagy egy zárt cipőt vékony anyagból, zokni nélkül. Ezt a kettőt vettem a megnagyobbodott lábamra :) Szélesebb is lett és egy számmal legalább nagyobb.

Másnak is változott a lábmérete?

Krisszi!
Hát te jó bírod a kiképzést. Én egy óra menéstől is már kész vagyok. Vasárnap, hétfőn sem tettem ki a lábam a lakásból...Első hat hónapban fürge voltam, de mostanra (7,5hónap), akkor megyek ha muszáj. :D Meg aztán ilyen szomorú, esős időben inkább itthon tévézek.

Chesti!
Nagyon ari a kislányod profilja. Itt fejvégű a fekvése ugye?
Amúgy én örülök, hogy mindent (majdnem) megvettünk 24-30.hét között, mert már nem bírom a menetelést. Főleg, hogy sok mindent Pesten vettünk (tatabányai vagyok), és 1,5hete majd belehaltam a kocsikázásba. A baba egyfolytában kifeszítette magát jobbra, alig bírtam ülni. Ha megyek meg leszakad a hasam. Tényleg érdemes 32.hétig mindent beszerezni.

Tűzmanó!
Árkádban jó a C&A bolt. Majd számolj be hogyan tetszett.
Nálunk a hálóban van a kiságy, karnyújtásnyira mellettem. :)
Pelenkázó nem fért el (másik szoba már a nagyszoba), vettünk egy pelenkázófeltétet Brendonban, azt teszem a kiságyra. Később meg a babáé lesz a kisszoba, mi meg átköltözünk nagyszobába. De egy nagyobb lakás lenne a megoldás, dehát az még messze van...

Edit

Kép
Kép
edi78

Nózi!
Szerintem is váltsad le a szülésznőt, mert ez hozzáállás nem jó. Főleg az ember még fizet is. Az enyém ugrál körülöttem szinte. Remélem a jővőben is így marad.

E.

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Boldog névnapot minden Krisztinek!

Olvasgatom hogy ki mit vett már, mi meg még semmit, az autos ülésen kívül. Most már tényleg vásárolgatni kellene.

Mamay
Ma éjszaka már jobban aludtam, ugyhogy most frissebbnek is érzem magam. Köszi a nyugtatást. Én is ezekre szoktam ébredni amiket írtál, de akkor éjjel már a semmire is.

Nózi
A szülésznős sztori nem vmi bizalomgerjesztő. Én megijedtem volna ebben a helyzetben, és felmerült volna a kérdés is , hogy ennél kell majd szülnöm is? De lehet hogy csak ilyen napja volt.

Krisszi
Gratula a megforduláshoz! Most már maradjon is így! Beszéld meg vele. :)

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Sziasztok :D

Hétvégenként nem nagyon tudok leülni a gép elé, így egy cseppet megint lemaradtam :oops: . Már visszaolvastam, próbálok egy-két szót írni is.

Drukk-drukk a finiselőknek!!! :D :D
Ma még nem is hallottunk felőlük, ha jól tudom... :D :wink:

Jadey :D
Remélem lassan bejelentkezel otthonról...

Bujka :D
Nagyon sajnálom a családi zűrt :( :( . Tényleg próbálj meg csak magatokra koncentrálni! És jelentkezz mielőbb!

Siba :D
Gratulálok a leánykéréshez! :D
És boldog szülinapot! :D

A Krisztináknak pedig boldog névnapot! :D :D

Eszti :D
Üdv itt! Gratula a pici lányhoz! :D :D
Majdnem egyidős pocisok vagyunk!
Ne pánikolj, minden szupi lesz, majd meglátod! :D

Hettie :D
Nyugodj meg! Minél többet gondolsz a vérnyomásodra, annál valószínűbb, hogy fel is megy... Ha meg szerinted tényleg lehet vérnyomi-problémád, lehet, hogy be kéne szereznetek egy mérőt. Az amúgy sem árt, ha van a háznál. Én két éve azt kaptam a páromtól karácsonyra, mert előtte szültem és én is paráztam ilyen dolgokon.
Ja! Persze közhely, de: a frontoktól is nyugodtan érezheted magad így :? .

Krisszi :D
Gratula a tökinek a megforduláshoz! :D

Rozus :D
Nagy gratula a kiscsajszihoz! :D

Tűzmanó :D
Gyerekszoba: a kislányom a mi szobánkban aludt 5 hónapos koráig, de minden más cucca a saját szobájában volt. A pelenkázáshoz úgyis fel kell kelned az ágyból éjszaka is, akkor már mindegy, hogy átmész-e egy másik szobába miatta... :D

Rólunk: azt már írtam a múltkor, hogy a zsemlés tesztem kimutatta, hogy újra előjött a terhességi cukorbetegségem. Na, ezek után azonnal elkezdtem a diétát, amit Esztinél is csináltam. Szombaton voltam a dokimnál, akinek megmutattam az otthon mért vércukor-értékeimet. Mondta, hogy tök jó, meg minden, de azért menjek be ezen a héten a cukorivásos tesztre is. Óriási dilemmában vagyok, mert szerintem ez tök felesleges, főleg, hogy már ráálltam a diétára és így minden okés. Szerintem csak ártana a hatalmas dózis cukor.
Azt hiszem, kihagyom ezt a terhelést, nem tudom a doki mit fog szólni hozzá...
Szombaton elmondtam neki az aggályaimat ezzel kapcsolatban, de azt hiszem, egy kicsit elbeszéltünk egymás mellett. Ő sem mondta túl meggyőzően, hogy menjek, de azért azt sem, hogy ne. Szóval azt hiszem, nem megyek, aztán majd meglátjuk. Ha itthon nem jót mérek, úgyis megyek magamtól. Én elég derékszögű vagyok egyébként ilyen dolgokban, amit mondanak, azt csinálom. De valahogy ennek a plusz megterhelésnek (diéta közben) nem látom értelmét...
Amúgy volt UH is, ott minden rendben :D . Még csücsül a fenekén egyelőre a picur, remélem időben megfordul. :D

Na, lépek!

Szép napot mindenkinek! :D

Anita

Bocs, egy fotó a lánykámról, csak mert olyan SZÉP!! :D :oops:
Kép

KépKép
KépKép
vasani

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?