Szasztok csajok,
Wish,
Mégegyszer hatalmas gratrula neked és a picinek !! Minden ok most már, kell feküdnöd, mit szedsz, utrot, táppénzen vagy ? Nem is írtál semmit magadról, pedig nagyon kíváncsi vagyok ám !!
Olyan jó lenne ha tudnátok jönni Larához !!
Zsebi,
Húú, már a 11. hetet töltötted, akkor már csak egy hét és az első akadályon túl vagy.... Nem semmi hogy vállaltad a három manót....nagyon szorítok nektek, hogy ügyesek legyetek... Remélem hamarosan tényleg elkezdheted élvezni a terhességet, bár tudod hogy aggodalom mindig lesz
Nálad ráadásul triplán, de gondolj arra, hogy később a boldogság is tripla lesz !!
Nagyon várunk egy pocakképet
:):):)
Norka,
Bogi hatalmas és tündéri baba !!! Hát a mérete alapján tényleg nem csoda hogy nem elég a tejci !! Mi 3 hónaposan voltunk 6 kilók-és most a negyedik hónapra már csak fél kilót gyarapodott Máté.
Nagyon édesek mikor elkezdenek gagyogni, Máté is akkortájt kezdte, és azóta be sem áll a szája
Néha azért tedd le Bogi babát hogy tudjon rúgkapálni, akkor majd lemozogja a kilókat
:):)
Unique,
Semmi baj....nem vettem a szivemre
:) Nekem ezek a C &A-s body-k nagyon bejöttek most nyáron, ezek voltak a legvékonyabbak ebben a fránya melegben, és jó nagyok....nemsokára veszek majd újabb adagot 68-ban is...
Laránál találkozunk majd, de jó !! Végre jól szemügyre vehetjük Laura fekvőtámaszozását
Erika,
A genetikai UH-n mindent megnéznek a gyerkőcön, de a legfontosabb a nyaki redő...ha az túl vastag, az Down kórra utalhat.
Képzeljétek, az utolsó oltásnál kicsit belázasodott Máté, éjjel 37,8 volt, úgyhogy túl vagyunk az első kúpon...de túléltük, láz lement...azért tegnap egész nap még eléggé megviselte őt a dolog, napközben majdnem 5 órát aludt....ilyen utoljára 3 hetesen volt
:) Legalább jót vasaltam...ma már minden ok volt, de megint összejött az 5 óra alvás
:):):) 4 hónap óta először sikerült süteményt sütnöm
A védőnő ajánlott nekünk egy Sinlac nevű Nestlé tejpépet, hátha ezzel kicsit megnyújthatjuk az éjszakai alvást.... Ma este fürdés előtt kipróbáltuk. Nagyon izgi volt, hogy kanállal kell enni.....persze ma még csak izlelgettük, max 4 kiskanálnyi ment le sok-sok részletben. Olyan édes volt, ahogy forgatta a nyelvén a pépet....és nem értette hogy mi is az, de végül lenyelte, sőt úgy láttam tetszett is neki....meg majd elkezdjük lassan kóstolni az őszibarackot és /vagy almát is hamarosan.
Holnap, ha nem esik az eső, megint megyünk Marosra a jövő hét végéig, aztán Laráékhoz, aztán Balcsira....jó lenne ha kicsit visszajönne még a nyár.
Tényleg, Unique-on és Melcsin kívül ki jön még Laráékhoz ???
Farkasok ? Wish ? Norka ? Orsiék ? Zsebike gondolom nem fog tudni sajna....
Renoékkal mi lehet, még mindig a telken ?
Kriszta