Új privát üzeneted érkezett!

jó reggelt!

köszi mindenkinek, aki megnézte a görbémet. sztm max a 34.napon lehetett a pé, mert ha annál későbbi, akkor az 50.en még nem lett volna pozitív a terhességi teszt....

továbbra is n izgulok a baba miatt, pénteken kell visszamenni, ha addig is csak a petezsák nő (v még az sem), és a baba továbbra se látszik, akkor meg kell szakítani a terhességet :( na ezt nem tudom, h fogom túlélni. de egyelőre erre nem akarok gondolni se, annyira bízom benne, h tényleg csak késői és azért nem látszott még.... légyszi drukkoljatok!

athiz!
sztm ilyen minden kapcs-ban előfordul, h az egyik éppen úgy érzi, rátelepszenek, csak hát amíg nincs gyerek, addig egy mosolyból, érintésből egy másodperc alatt helyreállnak a dolgok, de amikor már megvan a baba, akkor minden felnagyítódik és olyan érzés, h ez már örökre így lesz?! (legalábbis gondolom, mert ugye gyerekem az nincs :)

kokusz! beágyazódás! egyértelmű :wink:

csakegy! drukk, h minden oké legyen (biztos az is lesz) és mehessetek nyaralni, a pihenés az n n kell mindenkinek!!!

és persze mindenkinek drukk, kinek éppen mihez kell! :wink:

majus3

Május, milyen jó, hogy írtál. Nagyon szorítok nektek! Kicsit sem tudsz hamarabb menni az UH-ra? Addig szétrágod a körmeidet, meg én is az enyémet a sok drukkolástól! :lol: Mindenesetre remélem, hogy minden rendben lesz, és látszani fog az a kicsi babóca, Te is higgy ebben, mást nem tehetsz most! Puszi
Vendég

Üdv Csajok!

Ennyi topicot már nehezen bírok követni, de asszem a társaság szinte u.az, mint a másik hőmérősben...

Szóval most csak egy gyors beugr...

Tlidi,
de jó, hogy jelentkeztél! :) :) Úgy el voltál tűnve! :(
Írtam neked mailt, remélem megkaptad!

Sajnálom, hogy már megint 1.cn :cry:

Akkor most az a terv, hogy nem szedsz semmit? Ki tudja már, lehet, hogy ez lesz a nyerő! :) Én szorítok!!!

Gizmix,
mi ez a szövettan? Miért kell? Nem lett jó a citológiád? Hányas?

Drukk Mindenkinek: pé-hez, teszthez stb!
angel37

Május,
nagyon nagyon szorítunk neked!!! Nem lesz semmi baj!
Kókusz,
lehet akár beágyazódás is :) akár progeszteron gond is :(
De tuti hogy az első! :)
Az én görbém mintaszerű, de nem is lehet más a progipótlás miatt.
Íme:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Most reggel óta olvasgatlak benneteket :D
Gondoltam, hogy keresek egy olyan fórumot, ahol talán tudják, hogyan is működik ez a hőmérőzés.
Az utolsó mensim óta mérem a hőmet és Kókuszéhoz hasonló a görbém formája.
Volna egy-két kérdésem:
Hol tudom megcsinálni olyan profin a hőgörbémet, amit ti itt illesztgettek be?
És jól tudom, hogy amikor drasztikusan leesik a hőm, majd emelkedni kezd és fent marad, akkor volt peteérésem, amikor leesett?
És amennyiben babás vagyok, akkor nem esik le a hőm a mensi közeledtével, hanem fent marad?

Előre is köszi a válaszokat.
szerika

Hááát pár dolgot javítanék.
Nem esik le drasztikusan a hő peteérés elött. Egy kicsit valóban csökken (1-2tizedet) a hő, de ez kizárólag akkor mérhető ha az ovuláció (petesejt tüszőből kiszabadulása) hajnalban történt. Nézd csak meg az én görbémet, injekcióval lett repesztve, de a kis esést nem lehetett mérni. A titok az, hogy általában hajnalban reped, így általában mégiscsak lehet mérni a kis esést. És ha lehet mérni és utána felugrik jelentősen a hő akkor igen, a kis esésnél volt a peteérés.
Ha fennmarad a hőd a mensi közeledtével az valóban terhesség jele, vagy legalábbis ok a reményre :)
A görbegyártós oldalak: a fertilityfriend és a wunschkinder nevezetű, van még egy harmadik is de azt én nem ismerem, majd a lányok leírják.
Sok sikert!
Vendég

Csakegy,
Írjál, ha megjöttél az UH-ról, és meséld el nekünk, hogy milyen szépen fejlődik a minibébi!

Kókusz, Áfonya,
Ennél tankönyvibb nem is lehetne!

Május,
Májusban már mami leszel!

Angel,
Köszönjük a drukkokat!

Üdv Néked Szerika!

Velem majdnem minden ok. Kierőszakolt balatoni vendégeskedésem alatt próbáljuk puhítani anyóskát, de nm nagyon akar elfogadni, mert megszűnni látszik egyeduralma fiacskája felett. Hál'istennek kedvesem kezd a sarkára állni, és kíméletesen adagolni nekik siralmasnak látszó jövőjüket, miszerint nagy az esélye, hogy itt fogok élni picifiukkal.
Senki ne irigykedjen a Balaton miatt - szakad az eső! Sebaj, van egy jó könyvem, no meg TI!

Görbém:
Kép

Édes várakozás...

Kép
zölddisznó

a 3. a fertililycircle

Kép
zölddisznó

Áfonya: köszi a választ.
A drasztikust arra értettem, hogy nekem például egyszer 4 tizedet esett és utána emelkedett és azóta emelkedik. 4 tized azért elég jelentős esést jelent, nemde?
Akkor reménykedem,hogy fent maradjon még 9 napig a hőm, mert akkor talán sikerült. :oops:
szerika

Erika,
a 4 tized valóban jelentős, de ekkora esés nem (csak) az ovulációtól volt, az nem okoz ilyet. Fázhattál, máskor mérhetted, tévedhet a hőmérő is, stb stb.
Nem tudom ismered-e a hőmérőzés szabályait, nem hosszú, leírom neked:
-nem mérünk hónaljban! Hüvely, vagy ha az nem szimpi jó a száj is, nyelv alatt
-nem kelünk fel mérés elött, pisilni se
-mérés elött legalább 3 (van aki szerint 5) órát kell aludni
-minden nap kb ugyanabban az időpontban mérünk (nem szerencsés hétköznap 6kor, hétvégén 9kor mérni)
-ugyanazzal a hőmérővel mérünk
asszem ennyi, ha kihagytam valamit majd pótolnak a többiek.
Nagyon nagyon szorítok neked! :)
Cocám,
nem irigyellek az anyóshelyzetért :(
Az mindenképpen jó ha a párod a sarkára áll. Mi a bajuk anyóséknak veled? Vagy csak az hogy az ő kicsi (hány éves is?) fiacskájuknak párja van akivel komoly az ügy?
Légy mindig türelmes, véletlenül sem ellenséges, és jó esetben elöbb-utóbb elfogadják majd az új helyzetet. Remélhetőleg :)
Nálunk nem esik, de annyi dolgom lenne! Erre itt ülök... na majd apuka jól kioszt (sosem szokott) de most igaza lenne... :?
Vendég

Sziasztok,

Május: hatalmas szurok, hogy pénteken már egy kis vasgyúró kapaszkodjon a pocakodban :)

Áfonya: azért gyönyörű a görbe... szurok megy ezerrel :)

Zöldmalac, kókusz : szuuurok :))))))))

(9mm CRL és veszettül kalapált a szíve ... kihangosították :) :) :) vérzésnek meg nyoma sincs úgyhogy holnap indulunk nyaralni :) :) :))
Vendég

Csakegy,
már majdnem 1 centi a babád? Tök jóóóó :D
Kérlek az ég szerelmére vigyázz magadra!!! Tudom hogy fontos a nyaralás, de fontos a baba is! Most végülis mégis a sátras országutazósat vállaljátok be? Ugye nem? Külföldön nemigen van segítség! Remélem végül Magyarországon maradtok, volt valami ilyesmiről is szó...
De menjetek bárhova érezzétek nagyon jól magatokat! És biztosan nem lesz semmi baj! :)
Vendég

Külföld... sátorral.. és van kétféle biztosításunk... direkt lecsekkoltuk, hogy a 12. hétig mindent fedez...

ja... és csak olyan országokba megyünk ahol nem lesznek nyelvi problémák ... (Ausztria, Német O, esetleg Svájc - de oda csak vásárolni megyünk át valszeg.. most vannak a hatalmas leárazások és szó szerint fillérekért vágnak hozzá mindent az emberhez :)
Vendég

Jól van, ilyen óvintézkedések mellet biztos nem lesz gond :)
Meg amúgy sem :) Kapaszkodós, ügyes baba a tied! :)
Vendég

Áfonya: köszi szépen, nagyon kedves vagy, már ismertem ezeket a szabályokat és be is tartottam őket, a végeredményt meg majd látjuk :)

Csakegy: kellemes pihenést és utazást! :)
szerika

Szerika üdv itt, remélem, hogy sikeres ciklusod lesz, és megosztod velünk bánatod és örömöd is!

Csakegy, pihenj és élvezd is az utat, és meséld el a picúrnak, milyen szép dolgokat látsz!

Zöldi, Áfi, szép görbék, csak így tovább!

Mindenkit pusszantok, és ezt kívánom: Kép [/img]
Vendég

Sziasztok!

Csak bekukk! Görbét nem teszek, mert semmi érdemlegeset nem látni! Rmélem 7vég felé már lesz valami látható!

Áfi!
Mit tanulsz?

moni

Móni,
jövő nyárra banki szakügyintéző leszek. Felénk semmi nem virágzik úgy mint a pénzügyi szektor, több bankfiók nyílik mostanában mint virág a mezőn. Az egyikben csak lesz nekem is egy asztal, számítógép... :)
Vendég

Sziasztok!!

Csakegy csodás!!! örülök!! aztán jó utat jó pihenést :wink: és vigyázz magatokra!!

Drukk mindenkinek!!

Felteszem a görbém ,sztem nem olyan szép :cry: Kép
Vendég

Kincs, szerintem pedig igenis szép ez a görbe, és ha megmarad ilyennek, akkor szép esélyeid vannak! :wink:
Vendég

Sziasztok! Szeretnék én is csatlakozni hozzátok, ha lehet. Igaz nekünk ez még csak az első próbálkozós hónapunk, és nem sok jóval kecsegtetnek a dokik. De én úgy döntöttem, megcáfolom őket és gyorsan babás leszek. :)

Kókusz!
Képzeld én pont úgy vagyok ma, mint te. Fertility szerint ma vagyok a 7. DPO-n és reggel elkezdtem barnázni.
Kiváncsi vagyok én is, mi lesz ez.
bodzi

7kincs,
ez sehogysem 22. napi PÉ. De ezt már írtam neked.
Bodzi,
üdv! :) Tegyél görbét!
Vendég

áfonyaaa! Béna vagyok, hogy kell? :D
bodzi

Bodzi,
vezeted a görbédet fertilityfriend vagy wunschkinder oldalak valamelyikén? Ha igen akkor priviben leírom hogy kell feltenni. (Hogy ne OFFoljuk a topikot) Ha nem használod ezeket az oldalakat akkor először ezzel kéne megküzdeni attól függően németül vagy angolul tudsz egy kicsit.
Vendég

áfonyaaa, fertilityn vagyok. Emailem: vaal@citromail.hu. köszi :)
bodzi

Bodzi,
elment a mail, ha valami nem világos szólj.
Amúgy én a fórumos privire gondoltam :D
Vendég

áfonyaaa, köszi. Bocs az értetlenkedésért :) megpróbálom. Kép
bodzi

No, elment a vendégsereg, visszakukkantok Hozzátok!

Áfi!
Kicsi fiuk 40-en túl. Az a baj, hogy "sűrűn" váltogatja a nőit! Én vagyok kb. az 5. nem túl rövid pályafutása alatt. Noi meg hogy két éve vált csak el, és megint idehoz egy nőt. Jujjj, ha tudnák, hogy nemsokára még egy unoka is lesz!!! :lol:

Csakegy!
Jó nyaralást! Szerintem mindent csinálj úgy, ahogy eddig szoktál, CSAKEGY kicsit mindent óvatosabban! Pusz!

7kincs!
Amúgy milyen hosszúak szoktak lenni a ciklusaid? Nem szedsz semmien bogyeszt?

Móni!
Mi a semmilyen görbére is kíváncsiak vagyunk ám!

Bodzi!
Üdv Néked!

Athiz!
Kiheverted a tegnapi bosszankodós-férjetlen délutánt?

Kép
zölddisznó

Bodzi!
Ez király görbe, csak szerintem ne kicsinyítsd le annyira! Én 80%-ra szoktam.
...a tartalma se' kutya!!! :D

Kép
zölddisznó

Van valaki iwiw-es?

Kép
zölddisznó

Coca,
2 éve vált el? Nem akarok indiszkrét lenni de mennyi ideje ismered? Ez azt feltételezi hogy maximum 2 éve vagy kevesebb. Vagy tévedek? Már csak a gyerek-ügy miatt firtatom én eztet... persze nyugodtan szólj rám, semmi közöm hozzá. Meg ezt az idehoz-dolgot sem értem. Különmentek majd anyóséktól nem? Ha igen semmi közük hozzá. De ha az ő házuk akkor lehet hogy kicsit megértem őket (na most nagyon utálhatsz). Jaj inkább be is fejezem. De biztos külön életben gondolkodtok ti is. :)
Vendég

Áfika!
Vallass nyugodtan! :D
2 éve ismerjük egymást és egy éve próbálkozunk babóval. A helyzet úgy néz ki, hogy a párom és a szülei egymás szomszédjai, de a szüleinél lakik, mert az ő házát fel kellene újítani, de nem biztos, hogy megéri. Lehet, hogy majd inkább építkezük.
A szülői ház fele is az övé, és gond nélkül le lehetne választani belőle egy önálló 2 szobásat. (persze ideiglenesen)
Anyóskának nem csak velem van baja, hanem az élettel. Sosem fogom megérteni! Állandóan nyíg valamiért, ha nincs miért, akkor keres. Szerinte én öreg vagyok és kövér. Állandóan szekálja a fiát is, semmi nem jó Neki.
Dióhéjban.
Szóval hmmmm!

Kép
zölddisznó

Zöldd!
Én vagyok az iwiw-wn, a többit priviben megírtam.
És a "semmilyen" görbém:
Kép

moni

Sziasztok!

Moni, hát nem tudom, rosszat semmiképp nem mondanék a görbédről, habár kissé kacifántos. Szerintem várni kéne pár napot, és kiderül, mert ha a 11. napon volt p.é, akkor még korai, de ha pár nap múlva, akkor tuti is lehet. Szóval kitartás :wink: .

Bodzi, üdv itt, szerintem igencsak szép a hőgrafid, és ügyesen feltetted, habár tényleg picit kicsi, de lesz ez nagyobb is :D ! Csak maradjon még 7 napig legalább ilyen magas a hőd, és akkor mehet a tesztecske!

Malackám, köszi kérdésedet, végülis kibékültünk úgyahogy, még tegnap este, valahogy túléltem a dolgot, és ma már kicsit jobb volt a kedvem is. Igaz, hogy most is elaludt a párom, mert állítólag még betonozott is ma, de nem baj, mert most még a dokis dolgot is meg tudtuk dumálni, és még az andrológushoz is hajlandó eljönni, ha netán szükség lesz rá! Márpedig ez nagy szó!

Hát neked sem könnyű az élet anyóskával, én már csak tudom, milyen az, amikor nem örülnek túlzottan az új "rokonnak". De ha külön tudtok költözni, akkor jobb a szitu. Próbálj meg semleges maradni, és bármit mondanak, lépj túl rajta, ne akadj fenn semmin, vagy majdem semmin, és akkor nem lesz nagy gond! Szokjanak hozzá, hogy Te vagy a pici fiúk párja, ez van! Az uncsinak azért szerintem örülni fognak, legalábbis nálunk így volt/van!

Kincs, Áfinak igaza lehet, én sem pont a 22. napra raktam volna a p.é. napját, én inkább a 20. napot mondanám, de lehet, hogy nincs igazam.
Vendég

Maradjunk annyiban, hogy a túl lelkes anyós is iszonyat... én speciel hülyét kapok az enyémtől... pedig ő mindent megpróbál... de 10 perc a közelében és síkideg vagyok...

most meg elkezdett a gyerektémán lovagolni... eddig csöndben volt, de az utóbbi 3 hétben ahányszor csak beszélünk, ez a téma... hülyét kapok tőle... (a férjem szerint ráérzett a dologra... na persze)

valami azt súgja (a kisördög? :twisted:) hogy csak akkor fogom elmondani neki ha már nem tudom letagadni... addig meg rágja a kefét :twisted:

(remélem a férjem nem fogja megsajnálni... azt viszont már most tisztáztam vele, hogy ha szülnöm kell és az anyósom az egyetlen ismerős a környéken akkor inkább taxit fogok... mondjuk a férjem ezen jól szórakozik, tudja, hogy az anyukája véges időn belül mindenkinek az idegeire megy... de szerintem azt is tudja, hogy halál komolyan gondoltam a taxi dolgot :) )
Vendég

7kincs: fura a görbéd... mintha a 14. napon lett volna PÉ-d... nem akarsz tesztelni esetleg? Csak, hogy tudd....

bodzi: szééép két fázisú görbe :)

zöldmalac: szerintem ha tényleg biztosak vagytok a kapcsolatotokban akkro megéri harcolni :) ha jön az unoka, a szülők is megenyhülnek tuti :)
Vendég

Coca,
ha a házból le lehet szeparálni egy részt az más. Megmondom őszintén, én sem örülnék (már tudom hogy rossz anyós leszek) ha egy relatíve idegennek kéne az arcát néznem naponta, kerülgetni, ráadásul gondolom nem is fiatalok (minimum 60nak kell lenniük) és az idős embereknek még plusz rigolyáik is vannak... de ha a párodé a fele ház, és meg lehet oldani a viszonylag különálló életet az más tészta! És tényleg így mondták hogy öreg vagy és kövér??? :shock: Nem is tudom mit csináltam volna ha nekem ilyet mond az anyósom! De nem mondott, bár róla is lehetne mesélni, főleg amíg össze nem házasodtunk, mostmár jobb a helyzet. És imádja az egyszem unokáját! :)
Az hogy egy év ismeretség után babát terveztetek csak nekem fura? :oops: Lehet hogy túl konzervatív vagyok.

Móni,
sajnos ez nem túl szép, de gondolom te is tudod a fűrészfogak mit jelentenek :( De semmiképp nem add fel, legyen bármilyen az eleje még bőven belefér az a peteérés! :)
Vendég

Áfonya!

A sietős gyermekáldás a korom miatt pörgött fel! Ha 30 éves lennék, én is várnék még, de sajna egy "kicsit" több vagyok.
Azt, hogy öreg vagyok és kövér, azt nem így mondta, hanem:
..."ha neked is lett volna gyereked" - mintha már nem lehetne!
..."a Lacikának úgysem lesz már gyereke"
..."és hogyhogy nem tudsz lefogyni? Azért rakódik rád, mert lassan eszel!"
Ezen kívül állandóan méreget a szemével.

Egyszer beszólok neki!

Kép
zölddisznó

Áfi, kicsit nekem is fura, amit Malacka írt, hogy 1 év után babatervezés, habár már hallottam furibbakat is. Meghát minek annyit várni, akkor is válás, stb. lehet a vége, ha több évig járnak vagy házasok, és már jól ismerik egymást, vagy legalábbis azt gondolják. Ha már furi dolgot nézük, akkor inkább az, hogy "sűrűn" váltogatta a hölgyeményeket. Én ettől tartanék inkább kicsit, hogy nem fog-e engem is aránylag hamar lepasszolni, főleg, ha még baba is lenne.

Malacka, ezt tul.képpen neked is írtam, ne haragudj, hogy másnak írtam rólatok, semmiképp nem szeretném, ha megbántódnál! Szerintem minden pár megérdemli a boldogságot és gyermekáldást függetlenül attól, hogy mennyi ideje ismerik egymást, és mik az előzmények!

Pusz
Vendég

Coca,
az efféle beszólások tényleg bántóak :( sajnálom.
A korod pedig nem ismertem, így persze ez is érthető már. Már hogy belehúztatok a gyerekgyártásba :) Megen kíváncsiskodnék ha nem baj. Hogy lehet hogy életed Lacijának nem született a házasságából gyereke? (Te mondtad hogy vallassalak nyugodtan! :lol: )
Ja, a lassan eszel... nincs olyan asztal ahol nem én végzek elsőként az evéssel, és majdnem háromjegyű a súlyom kg-ban. Ez baromság, nem az evés sebességén múlik!!!
Vendég

Athiz!

A párocskám 45 éves! Szerinted 3 barárnő + egy feleség és most én az sűrű váltogatás?

Kép
zölddisznó

Hú Mali, közben látom, mit írtál, hát néha nekem is betelik a pohár, és szemétség ide vagy oda, bizony volt, hogy megmondtam a magamét anyóskáéknak. És csudára jólesett, mégha nem kéne is ilyen csúnya dolgot tenni. Nem szép dolog az ember gyengeségeit felszínre hozni, főleg attól, akit nem annyira kedvelünk. Kár, hogy nem néznek magukba az ilyen emberkék, mielőtt mást kritizálnának, mert azt senki ne mondja, hogy Ő olyan tökéletes! Az én anyósomnak soha nem tetszik semmi, amit én teszek, vagy veszek, stb. Ma pl. vettem a fiamnak egy cipőt, és mondtam is Szilinek, hogy a mamának mutasd meg az új szerzeményt, de úgysem fog neki tetszeni, mert a mamának sosem tetszik semmi. Erre azt mondta, hogy na tessék, miket mondok én neki, de azért mosolygott, és szerintem belátta, hogy tényleg ilyen szokott lenni! Ezek az anyós-apósok már csak ilyenek... :D
Vendég

Malika, ezt a szót, hogy sűrű, pont Te használtad, én csak idéztelek picim. Nem sok a szám, valakinél sokkal több! És hát lehet ugye, hogy benned találta meg az igazit, sőt valószínű, ha babát is szeretne tőled!
Vendég

Sziasztok!

Egy kicsit régen jártam itt, de a családdal utazgattunk és nem volt a közelben gép

A görbémen még mindig semmi, de azért felteszem egy kicsit kezd furi lenni számomra a dolog ....

Kép
cuncocska

Cunci, hát ez tényleg furi, de majd Áfi biztos megmondja neked, mi lehet a gond. Én már nem merek mondani semmit, mert a végén leharapják a fejemet, mert olyat írok, ami szerintük nem igaz :lol: .

Ezt remélem nem veszitek zokon! :wink: :D
Vendég

A Sűrűt és is idéztem anyóstól.
Az meg egyértelmű, hogy mindketten most találtuk meg azt, akit eddigi életünkben mindig is kerestünk.
Kicsit ugyan későn - de hányan mondhatják el magukról, hogy 40 körül hót szerelmesek egymásba?!
Ennek is megvan a maga szépsége.

Kép
zölddisznó

A szerelem kortalan, ahogy mondani szokták, és ez nálatok meg is mutatkozik Mazsi! Pusz
Vendég

Athiz,
harap a fene :D
Áfi szakértő néni ezen a görbén csak sajnálkozni tud :( és remélni hogy Cuncának mielöbb megjön, mert új hónap új remény :)
Vendég

Ahhoz képest, hogy minimálisat tudok angolul, úgy néz ki, hogy valamennyire sikerült összehoznom ezt a hőgörbét a Fertilityn :)
Valaki tud segíteni, hogy tudom ide beilleszteni?
Privibe is jöhet.
Lányok! mit jelent az a DPO? Valamint a napoknál alul a különböző színjelzések mit mutatnak?
szerika

Erika,
DPO az ovuláció után eltelt napok.
Megy a privi a beillesztésről
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?