Szia Erzsi!
Sajnálom, hogy ilyen negatív élmény lett a pici világra jövetele
Én a császárhoz nem igazán tudok hozzá szólni, mert rendesen szültem anno, de azt tudom, hogy Kistarcsán a császárosokra külön odafigyelnek, de legalábbis jobban.
Nálunk ez az egész úgy működött, hogy 3X sétáltattuk meg a csomagot, mivel a Benyus ráhúzott plussz egy hetet. Az orvosm mondta, hogy akkor hétfőn mindenképpen bent kell már maradnom és majd kedden reggel ha bejön megindítja a szülést. Erre nem kellett várnom, mert éjjel magától elkezdődtek a fájások. Hajnalban mentem át a szülőszobára ahol nagyon jó kezekben voltam
Mivel volt választott szülésznőm onnan őt is és a férjemet is felhívtam, hogy akció van jöjjenek. Addig is az éjszakás szülésznő foglalkozott velem. Mikor megérkeztek a páromék akkor a szülésznőm is megvizsgált elvégezte a szükséges dolgokat (borotválás, beöntés) és sétálgattunk, beszálgettünk, közben meghallgattuk a pici szívverését, hogy minden rendben van-e. Mikor reggel megérkezett az orvosom ő is megvizsgált, hogy hol is tartunk és közben burkot repesztett. Maga a vajúdás nagyon jó hangulatban telt el. Nem mondom, hogy nem fájt, de ki lehet bírni. Az orvosom óránként megvizsgált, mindig elmondta, hogy mi fog történni és mit miért csinál. Aztán 10:30-kor megszületett a pici fiunk. Apa vágta el a köldökzsinort. Aztán egy kis stoppolás következett, de az sem volt vészes
de az már igazán elhanyagolható érzés volt. Majd 2 órát voltun a megfigyelőben mindannyian, ott már szopizott is a Benyus.
Én alapítványi szobában voltam ami két ágyas. Külön fürdő, tv, hűtő, légkondi, szóval szuper. A csecsmősök is nagyon aranyosak voltak. Igaz volt egy akinek nem igazán volt szimpi a hozzáállása miatt, de hát ennek már lassan 3 éve.
Összességében csak pozitívumokat tudok mondani a kórház szülészetéről és az ott dolgozókról.
Remélem tudtam segíteni és nem nagyon sikerült hosszúra. Ha van valamilyen kérdésed még megpróbálok válaszolni, vagy legalábbis segíteni.
Szia Timi