Sziasztok!
Dominó fogzik és a családban cirkuláló hasmenéses vírussal is küzd, úgyhogy most tapasztalatokat szerezünk komoly hasmenés témakörben. Most már jól bírja a textilpelus is (kényteléenek voltunk eldobhatót is használni, mert minden pelusunk száradt épp, de azokból meg kifolyt a kaki azonnal
), ma éjszaka már nem kellet se ruhát, se ágyneműt cserélni...
Pindi
Köszi a Kenderkóc címét, nem ismertem, akkor majd megnézem magamnak
Pocakocskának jó növögetést
Bea
Lotek itt nem túl népszerű... A másikat nem ismerem, nem túl informatív a weboldaluk, így nem is próbáltam. Az Ottobredesign külső nagyon jó, csak a méretezés nem biztos, hogy pont megfelelő a különböző fonalak miatt, úgyhogy érdemes kötéspróbát csinálni.
Mi Popolini natur soft belsőt használunk és Monapel külsőt ill. gyapjú kötöttet. Azok a pelusok, amiket ide feltettem, flanellből és gyapjúszövetből készültek, frottír betéttel. Most pedig varrtam pamut, kordbársony és polár külsőrész és popolini frottírpelenka belsőrésszel pelusokat. Ezek nem AIO-k, kell kozzájuk külső. És nem használtam hozzá semmilyen szabásmintát, egyszerűen egy használatban lévő pelust körberajzoltam, kicsit alakítottam rajta és nekivágtam a varrásnak. Igaz, én kézműves-kéziminka tanár vagyok, úgyhogy ilyen dolgokat gyakran művelek
Mosni mosószódával szoktam a pelusokat, most, a napszegény időkben egy plusz rövidprogramon ecettel átmosom őket.
Úgy láttam, a Bambinomionak flanell a belsője, prefold - van erre magyar kifejezés?
Noémi
én nagyritkán használok tetrát, de nem szeretem, viszont mostanában már csak azzal a bizony nyagyanyáink féle hajtogatással,mert ezek a tetrák túl kicsik más hajtogatáshoz. majd megpróbűálok képeket csinálni a hajtogatásról -c sak most épp mosásban van az összes. Vettem kötőst a Popoliniben kipróbálásra, de még nem sikerült beüzemelni. de ahhoz is kell külső+egy betét... Tetra helyett én inkább frottírt vagy flanellt fogok használni, ezek a mai tetrák egy sajnos nem a régi finom puha anyagból vannak
Na jó sokat írtam, csókolat mindenkinek!
Gira
van egy olyan érzésem, hgoy már babázol
Drukkolok és midnen szépet!