Új privát üzeneted érkezett!

Továbbítani fogom az infokat Zsaniéknak!
Holnap reggel hívom.

Katus!
Próbáltam hívni de nem érhető el.Biztosan a kicsi Virággal van.Majd holnap elmondom neki hol találhat szálást.Köszi az infot!
Kocsi elkészült?Nem csodálom,hogy nem mentetek a Balcsira.Nincsen valami strandidő!

Csajok!
A jövő vasárnap Kópházán búcsú lesz nem jöttök?Mi várunk mindenkit szeretettel de csak szeretettel mert sütni azt nem fogok(nem tudok,bár ha megerőltetném magam mennne de nem erőltetem meg magam) :D :D :D :D :D :D :D :D

Csilla!
Határozottan felszólítalak arra,hogy meg ne próbálj Zórának ilyen levest csinálni mert én szeretném ezzel megőrvendeztetni!!!Végül is engem látott meg életében először tehát ezt a levest meg ő fogja megérezni(majdnem)először a részemről.
Húúú de szépek leszünk Péterrell egy gatyában a konyhán mint szakács(ok).
:D :D :D :D :D :D

KépKép
eszti76

Eszti!

Mi lehet, hogy eljövünk. Mármit sütit enni, az új protkommal. :lol: :lol: :lol:

kocsi kész lett!!! Tegnap este fel is avattuk, (mármint mentünk vele a tescoba) Kijövünk, és lyukas a kereke! :evil: :lol: :lol: :lol:
Na ezek vagyunk mi a béna család! Na de legalább mindig van valami, nálunk nem kell unatkozni. :)

Tetszik a leves recept!
Jót röhögtem:

[quote="Viol"]E írta:Violszti,
köszönöm, hogy írtál.
A füstölt sajtos gombóc jól hagzik, lehet ki is próbálom valamikor. Gábor nagy-nagy leves-evő!

katus78

eszter
én megyek búcsúba!!!lesz faszárú nyalóka?ez persze csak vicc,maradok itthon a s...emen :cry: :cry: :cry: (húúú,de közönséges voltam! :oops: :oops: :oops:
és már eszembe is jutott,hogy pont itt lesztek az első szülinapján!!! :lol: :P :P :P :lol: :P :P :P :P :lol: :lol: már nagyon várom.előtte jól "kinyaraljuk" magunkat péterrel és zórával,aztán a keletiben randizunk.ők is aznap jönnek majd,így együtt mindannyian jövünk majd haza!

andi
valamit akartam írni,de már elfelejtettem :cry: :roll: :shock:

szeszike
és miért nem akarod tovább szoptatni a kicsi fiad?és éjjel alszik rendesen?és hányszor kap még cicit?mert az én lányom picivel idősebb,de még éjjel csak cicin alszik vissza(és sokszor ébred éjjel),így nekem még eszembe sem jutott leszoktatni.vagy esetleg készülsz dolgozni?és te is ex soproni vagy?

jó éjt mindenkinek,lassan lefejelem az asztalt

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Drága Katus!
Az a süti amit te megennél nem létezik és nem is fog ha nekem kell csinálni.Majd sütök chipset meg pattogatott kukoricát.Esetleg lesz édes keksz is. :D :D :D :D :D :D :D :D
Az új protkódat meg kipróbálhatod majd a cukorkaárusnál. :D :D :D :D
Amúgy várunk titeket!
Izgi a családi életetek az autóval együtt.Felfújtátok a Tesco kúton vagy kerékcserét eszközöltetek?

Csilla!
Lesz(nyalóka) és majd viszek neked.De ha csak egy lesz majd azt hazudom nem volt és azt az egyet megveszem magamnak. :D :D :D :D
Zóra minden élet és évfordulóján megjelene!Ez nem ígéret ez fenyegetés! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Nem akartam brutál lenni!Tökre örülök,hogy eme(ama)nemes napon ismét veled(veletek)lehetek!

KépKép
eszti76

Ma eljött hozzánk apukám akit Szonja nemes egyszerűséggel csak Szőrmóknak nevez.Nagyon élvezték az együttlétet:
Kép

aztán átjött a kópházi barátnőm a kisfiával:
Kép

majd a napot egy közös fürdőzéssel zárták:
Kép

Jó éjt mindenkinek!

Kép

KépKép
eszti76

Jó reggelt!

Nagyon várom a híreket Zsaniékról!!!!!!! Eszti, remélem majd jössz ha beszéltél Vele.

Vero! Köszi a virágot, nagyon szép, tetszik a szine! :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Eszti, ez az utolsó kép...... :lol:
Látom Szonja a kezdeményezö! :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Jó reggelt!
Hát azért mit nem mondja nem semmik ezek az orvosok.Szegénykém remélem most már jobbra fordul az állapota.Nagyon drukkolok neki.
Egyépként az öcsémnél is volt egy ilyen rutin műtét (kukacfelvágás)és majdnem az életébe került.Szal ennyit a rutin műtétekről és az orvosokról.

Kriszi!Nagyon Boldog Névnapot Kívánok neked a képet majd ezután csatolom.

Hajnus!Miért csak 2-éves kortól lehet használni?Nekem a doki mikor bejöttek a szúnyogok azt monta,hogy nyugottan lehet használni.

Szeszike!Nagyon szép a kisfiad.Nos ez tényleg szomorú,hogy egy magyar embernek ki kell mennie melózni,hogy nmormálisan meg tudjon élni.De ez van valamit valamiért.

Szemizo!Tyű olyan nyalókát én is szeretnék mikor Repcsinapon voltunk Kecskeméten akkor láttam olyat.Állatkertbe voltunk meg a Várba és a Halászbástyába ja meg a Hősökterén.Nekem magyar létemre nem tetszett a vár sem meg a Bástya sem.Viszont az állatkert ujonnan nagy élmény volt úgy örültem mint egy kisgyerek majd teszek fel képeket.

Eszti!Aranyos Szonja a papival na meg a kistökössel és az uccsó képen milyen elmerülve mosdatja édesek.Val.színű mi elmegyünk a búcsúra bár nem tudom ezek meddig tartanak,mert csak délután tudnék menni.

Katus!Ezt a pehhet a kocsival!!!Nem semmi!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek ezen az esős,borongós késő reggelen!

Kép

Tegnap este és ma reggel is próbáltam hívni Zsanit de nem vette fel a telefont.Nem akarom nagyon zaklatni,úgyis látta,hogy kerestem inkább várok a jelentkezéséig.
Remélem minden a legnagyobb rendben a kicsivel!

Kép

Kriszti!
Én is rácsodálkoztam mennyire aktív a kislányom egy férfigyerekkel a kádban.....Majd beszélek az önmegtartóztatás előnyeiről neki. :D :D :D :D :D :oops: :D :D :D

KépKép
eszti76

Kép

Boldog Névnapot Kriszti!
Vendég

Hú de jó,akkor tartunk egy előtalálkozót a NAGY 15-i előtt!Aki tud jöjjön el!Mi egész nap kint leszünk mert Szonját 6 ökörrel sem lehetne visszatartani.Pont velünk szemben van az akció úgyhogy meg sem próbálom bent tartani.
Csupán egy rövid evéssel és alvással szakítjuk meg a"felesleges pénzköltés bóvlikra"folyamatát.
Kép

KépKép
eszti76

Gabóca!
Este 6-7-ig tuti itt vannak a sátrasok!Ha meg lekésitek legalább minket meglátogattatok! :D :D

KépKép
eszti76

Emlékszem,amikor Győrben voltunk az állatkertben mi felnőttek jobban élveztük mint a Szonja!Olyan jó kicsit újra gyereknek lenni!
Milyen apropóból mentetek Pestre?Kirándulni vagy dolgotok volt?
Várom a fotókat!
Kép

KépKép
eszti76

Zsani üzent:
"Virág jobban van egy kicsivel.Tüdőgyulladása is van.Ma mosolygott is."

Egyik szemem sír a másik nevet.A tüdőgyuszi nem jó dolog de ő még fiatal,hamar kigyógyul belőle.A mosolya pedig remélem az első jele a gyógyulásának.

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Hat en is döbbenettel olvastam az Sms-edet Eszit, borzalmas, hogy mi törtehnet egy "RUTIN MÜTET"-böl! :( Tudod, hogy hogy kerültek Veszprembe? Ilyenkor leviszik a kicsit mentövel, vagy nekik kellett autoval lemenni? Istenem, szegeny kis Virag! Es most meg ez a tüdögyulladas is! Nagyon szoritok neki, hogy minel hamarabb meggyogyuljon es Zsani neked meg sok eröt kivanok, hogy kibird ezeket a nehez napokat! Remelem nemsokara jobb hireket hallok felöletek!
Minden JOT!
RENI

Kép
Kép
reni76

Bocsi, ESZTI! :) es nem Eszit!

Kép
Kép
reni76

Eszti!Majd lesek valami buszt azt megyünk ha nem esik az eső.
Azért mentünk,mert az Adriánnak már régen beigértük az állatkertet meg ezeket szerette volna még megnézni.
Örülök,hogy Virág már jobban van!!
Vendég

Kép Ő Adrika és a zebra Kép És a tigris Kép Itt épp próbáltam csalogatni a hosszúnyakút,de baszott lehajolni. Kép Itt apa elől akar megszökni Kép Na hát ezek a jegesmacik pont akkor volt etetés és akkora élmény volt nekem mint ha 3-éves lettem volna.Csodálatos teremtmények! Kép Na itt pont készül burulni,mert amióta elindult ugye nem megy hanem rohan. Kép Adrika,Levi és anya Kép És a két kukacosom!

Ja és volt fóka show is Levi baromira élvezte.
Vendég

Reni!
Mentőhelikopterrel vitték Virágot és Zsanit Veszprémbe.A rohamkocsi túl lassú lett volna.

Kép

Gabóca!
Jóképű a te öcsikéd!Körül voltál véve klassz hapsikkal!
Én is küldök neked egyet de csak kölcsön.Délutánra küld vissza! :D :D :D :D :D :D
Kép

Sűrűn járnak buszok Kópházára,biztosan lesz nektek megfelelő időben induló is.
Nagyon várunk ám titeket!Meg a Katusékat is!
Kép

KépKép
eszti76

Asszem nekünk is el kell mennünk Bp-en az állatkertbe.Majd Csilláékat rávesszük!
Lenyűgöző az a jegesmacis kép!
Ott nyaral nálatok az öcséd?Jól elvannak Levivel?
Nagyon jók a képeid!Mindenki szép rajta még az az undok,süket,makacs hosszúnyakú is! :D :D :D :D
Kép
Bár,nem bántom!Biztosan magánéleti problémái voltak azért nem hajolt le nektek. :D :D :D :D :D :D

KépKép
eszti76

sziasztok!

eszter
én is nagyon örülök,hogy együtt leszünk zóra híres "fordulóin".el is várunk majd mindig!!!te leszel a tiszteletbeli keresztanyja :P .igazi csak azért nem,mert egyik sincs megkeresztelve,meg az neked csak pénzbe kerülne :lol: :wink: :oops: :shock:.kezdhetnéd rögtön pl a nyalókával.ja!az nekem kell :lol: :lol: :lol:

gabó
mi is készülünk az állatkertbe,akkor ezek szerint megéri!nagyon szuper a jegesmacis kép!!!!!az öcséd mennyi idős?elég nagy a korkülönbség köztetek?!tényleg nagyon jóképű kisfickó :wink: .köztünk is a tesómmal 8 év van,de mikor kicsik voltunk én jól jártam,mert csabi mehetett mindenhova,csak engem is vinnie kellett.sok jóképű fiatal srác+én,a kistörpe!nagy kalandok voltak.

és szegény kicsi virág most a tüdőgyuszit emiatt a sok gond miatt kapta?ennyire legyengült a szervezete?csak mostmár abból ne legyen bármi további baja!szegény!ez borzasztó!és sopronban ki műtötte?jártak gondolom a dokihoz többször(mert mikor szecsőnek kivették az orrmanduláját mi is mindig ugyanahhoz a dokinénihez mentünk és a műtétet is ő csinálta) és mégis így elcseszni!ez észbontó!no és riasztó!itt vagytok ti,pici babákkal,akiknek 2-3 év múlva lehetnek ugyanilyen gondjai,hogy merjétek odavinni őket?!szomorú,hogy ilyenek megtörténhetnek manapság

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

eszter
pont ez jutott nekem is eszembe,hogy csinálunk egy ilyen állatkertes hosszú napot(már ha addig helyreáll az időjárás esze).és elfelejtettem megdícsérni a szonja fotóit.úgy látszik könnyen elcsavarja,ujjai köré tekeri a férfiakat! :P :P :P

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Eszti!Ó köszöni szépen az öcsi.Oké akkor ha az idő is úgy engedi akkor megyünk.
A Vint pedig nem garantálom,hogy küldöm asszem már marad nálam vacsizunk,eszünk,iszunk azt bulizunk.
Mindenképpen menjetek el ha tudtok jót fogtok szórakozni.ú
1400ft a felnőtt 950ft a gyerek.Igen itt van most két hétig (már csak egyig).Imád itt lenni a Husival pedig oltári jól elszórakoznak imádják egymást.Két bohóc.

Szemizo!10-lesz Szeptemberben és 17-év van köztünk meg van még egy 29-éves bratyóm is.Csak annyi,hogy az Adriánnak más az apucija.
Ez egy kicsit sok,mert egyke gyereknek számít még így is,hogy van egy nővére meg báttya és elég szar ez így,de sikerült.
Hú az jó muri lehetett amikor cipelt magával mindenhova a bratyód.Az ilkyeneket én is nagyon csíptem bár köztünk csak másfél év van.
Vendég

Jé bekellett jelentkeznem.Ilyen is régen volt már!!

Látom senki én is megyek alukálni Sokat gomdolok Virágékra!!!

Jó éjt!!
Vendég

én is vártam esztert,a hírhozót,de nem jött.

jó éjt!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Nekem minden egyes alkalommal be kell jelentkeznem!Fel vagyok háborodva!!!
Kép

Zsanit nem zaklattam a telefonjaimmal,majd holnap reggel leinfózom.Remélem minden a legnagyobb rendben van náluk!
Kép

Csilla!
Akkor csináljunk egy állatkertes napot.
Gabóca képei meghozták a kedvemet és a belépő is elfogadható.
Köszönettel elfogadom a tiszteletbeli kresztmama titulust!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!
Én is benéztem mi történik "itthon" :D
Most fektettem, mindenki hazatért, de még nagy a nyüzsgés...
Szép álmokat! :wink:
amica

Sziasztok!
Én is benéztem, hátha van vmi jó hír Virágról. Remélem jól van.

Gabó, köszi a virágot. A jegesmedvés kép nagyon jóóó!! Szerintem 2-3 hónap múlva én is így futok majd Noel után. Egyenlöre mászik, meg mindenhol feláll, így is életveszélyes néha, na majd ha megindul...

KépKép
KépKép
mirama

Eszti! ha én szeretnék hozzászólni akkor minden alkalommal kétszer kell belépnem egy ideje :evil: :evil: :evil:
amica

sziasztok!Veszprémből írok!
kola2

Bejöttünk valami helyre ahol van internet!VIrág a körülményekhez képest jól van.Teljessen legyengült,lábra nem tud állni.Addig maradunk míg haza nem visszük!Találtunk jó szállást.HaCsak történik vele valami biztos nem élem túl!Apa is csak sír!Sose láttam még így!Ő az életem értelme ,nagyon remélem felépül és nem lesz semmi baj!Csak sírok és tehetetlennek érzem magam.Egész nap ott ülünk az ágyánál.Csak éjjel nincs velünk,de nem tudunk aludni az idegeskedéstől.nem olvastam vissza majd otthon.remélem mindenki jól van.kriszti boldog névnapot!Szorítsatok értűnk,hogy épségbe haza vigyűk a drága kislányomat!Vigyázzatok a babákra!Senkinek nem kívánom,hogy átélje mindezt. :cry: Ha van valami írok vagy Esztinek kűldők smst!Kedden 30 éves leszek és azt szeretném a szülinapomra hogy Virágomat egészségessen kapjam vissza!A legszebb ajándék lenne!
kola2

Jó reggelt!

Jaj Zsani, de örülök, hogy jöttél!
Annyira drukkolok Nektek, nem lehet baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rengeteget gondolok Rátok, tudom min mehetsz keresztül. Remélem 1-2 hét és egészségesen otthon lesztek.

:!: KIS VIRÁG GYÓGYULJ MEG! :!:

KépKép
KépKép
mirama

Jó reggelt!

Szia Zsani!

Nagyon sokat gondolok rátok, nagyon szorítok, hogy teljesüljön a kívánságod!
Kicsi Virág millió gyógypuszit küldök, minél előbb gyógyulj meg!

Gabó!

Nagyon jók a képek, látod, most én irigykedek milyen jó helyeken voltatok! :)
Tényleg nagyon helyes az öcséd, biztos a lányok már most oda vannak érte.
Akkor most a bátyádról is tehetnél fel képeket! :)

Eszti!

Nagyon jó a fürdőkádas kép!!! Látod, mégis csak van trükk, hogy Szonja szeressen fürdeni, már nem kell az állatkertnyi kis állat :lol: :lol: :lol: Hajmosás is volt?

Hajnus!

Nagyon ügyes Bence, hogy már egyedül áll, Máté is egyre tovább bírja állva, de azért még hamar popsira csücsül :lol:
Remélem a séta, összejön, eddig a meleggel volt bajom, most meg az esővel, most mondja meg valaki, hogy nem vagyok hisztis?! :lol:

Mirama!

Mi mindig ilyen helyekre, megyünk kirándulni, hegyet szoktunk mászni, férjem nagy helymászó, igaz szegénykém mostanában nem volt :(
Én is nagyon szeretek kirándulni.
Most kifejezetten olyan családot kerestünk, aki bababarát, úgyhogy tök jó, van kiságyuk, etetőszékük, nem kell ilyesmit vinnünk.
Esküvőnkre kaptunk a férjem nagy hegymászó barátaitól egy vázas hátihordót, úgyhogy irány a hegy!!! :)
Szombaton jöttek az anyukámék, náluk volt eddig a hátihordozó, most hozták. Kipróbáltuk mit szól hozzá Máté, nagyon tetszett neki, úgyhogy nagyon örültünk.
Majd sokat fotózunk, majd megmutatom, meg mesélünk milyen a hely.
Noel is nagyon ügyes, hogy már fel áll, olyan kíváncsi leszek, mit „szólnak” majd a gyerekek egymáshoz. :D

Nem tudom még mit akartam, majd talán beugrik.........

Sziasztok

katus78

Katus!
Hogy hívják a férjed? Az én férjem tesója is mászik, ilyen boltja is volt régen. Gászner Robi. Nem ismeri?

Nekünk is van hátihordozónk. Vaude márkájú, nagyon jó!! Miránál nagyon kihasználtuk, sokat vittük ebbe.

KépKép
KépKép
mirama

Ilyen a hordozónk.
Kép

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Most beszéltem Zsanival és örömmel hallottam,hogy a kis Virág már joghurtot eszeget és sétélhat.Amikor hívtam pont enni kért.Én a magam részéről nagyon optimista vagyok és tudom,hogy ez már a gyógyulás jele.A tegnapi mosoly volt az első ez a mai pedig már a második.

Kép
Nagyon megható volt amit Zsani írt és én is azt kívánom,hogy teljesüljön a szülinapi kívánsága és valóban egy boldog szülinapot ünnepelhessenek együtt!

Katus!
Nade honnan fogok én neki minden este egy pasit szerezni a kádba? :oops: :D
Akkor inkább maradjanak az állatok,de semmi esetre sem egy állat pasi! :D :D :D :D :D :D
Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Megjottunk a Balcsirol, tobb mint ket het utan. Nagyon jo volt, csak az utolso par nap volt rosszabb az ido. Meg a heten megyunk Egerbe, aztan 14-tol mar itthon leszunk.

Megkaptam Kriszti e-mailjet, es 15-en nekem is jo lesz a tali!! Tok jo!! :D

Keptelen vagyok visszaolvasni, ugyhogy mondjatok el mi tortent Viraggal?

Most majd igyekszem valamennyire kepben lenni, bar a heten meg mindig nem leszek netkozelben.
Puszi,

Agi

Kép
Kép
agi

Nagyon örülök, hogy enni kért Virág, de jó!!!!! :) :) :)

Eszti!

Állat pasi mi??? Inkább a te fürdővizedbe kéne???? :lol: :lol: :lol:
Kép
Holnap 3-kor jövök!!!

Mirama!

Nem tudom, hogy ismeri-e, férjem.(Gungl József) Ő a volt egyetemista társaival szokott járni ők általában mind Pestiek.
Férjedék hová valósiak? Mintha egyszer azt írtad volna nem Soproniak.
Tetszik a hordozó, miénk annyira nekem nem, de sajnos az ember ajándék lónak ne nézze a fogát! :lol: :lol: :lol:
Célnak megfelel!!!
Kép

Ági !

De jó, hogy te is tudsz jönni!!!! :) :) :)

katus78

Ki tud nekem ajánlani egy jó fodrászt? Le szeretném vágatni a hajam?!

Van egy tök jó kis oldal ha van időtők, játszatok!

http://www.honfoglalo.hu/

katus78

Ági!

Akkor röviden leírom mi is történt a kis Virággal:Mandulaműtét után a sebe elkezdett vérezni(nagyon erősen)vért kapott és infúziót az intenzív osztályon.2 napra rá ismét elkezdett vérezni,bevitték a műtőbe de nem tudták honnan vérzik(ezt nem akarom elhinni)ezért mentőhelikopterrel Veszprémbe szállították ahol elállt vagy elállították? a vérzést de ismét vért kapott(tüdejében vért találtak.oda is került a sebből) és nem elég ennyi baj még tüdőgyulladást is diagnosztizáltak nála.
Ma már evett és sétált is ami jó hír!

Természetesen őket is várjuk 15-én!

Katus!
Ez érdekes.14.00-ra volt időpontod te viszont korábban szerettél volna menni ezért kaptál 15.00-ra terminust?ÉÉÉÉÉÉÉrdekes!
:D :D :D :D :D :D
Vinhez még kicsi a Szonja őt valóban én szeretném a kádamba aztán az ágyamba aztán ismét a kádba aztán a mosogépen........................................! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Szóval tök mindegy csak már itt legyen!

KépKép
eszti76

Én tudom ajánlani a fodrászomat!
Gellért Orsolya és az Árkádok elejével szembeni utcában(Erdélyi utca) van az üzlete.Megadom a számát:06/70/310-09-08
Ne vágassad ám túl rövidre!Akinek már ilyen hosszú az becsülje meg!
Kép

KépKép
eszti76

sziasztok!

végre valami jó hír virágról!mostmár akkor biztos hamarosan rendbejön,mehetnek majd haza!és a sok idegeskedés,sírás csak emlék marad.vagy inkább gyorsan el kell felejteni.
és a szállást vajon a soproni kórház kifizeti nektek?ha már elcsesztek az életetekből 1-2 hetet!

eszter
férjes asszony vagy! :lol: :lol: :lol: elfelejtetted? :oops: vagy azért ábrándozni még lehet?! :wink: :wink: :wink: :roll:
az állatkertbe meg tudunk menni családi belépővel is,az olcsóbb(2 felnőtt+2,vagy 3 gyerek=4500 ft)

remélem lassan,inkább gyorsan visszajön a jóidő.már macinaciban,pulóverben ülök itt,nagyon fázok.és csak borul,fúj a szél,esik.inkább vissza a 35 fokot!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla!
Nem akarsz velem MSNezni?????
Azért azt a férjem sem kívánhatja(ha szeret),hogy ha már itt van Vin ki ne próbáljam a kádban,ágyban,kádban,mosógépen......... :D :D Ami nekem jó az jó kell,hogy legyen neki is(mármint a férjemnek)

Én perelnék a helyükben!Vagy legalábbis kivizsgálást kérnék!!!!!

KépKép
eszti76

Ő a kópházi barátnőm a"kádas lovag"anyukája:
Kép

és egy ráadás kép amiből kiderül,hogy a kis Kevin sem egy elveszett gyermek:
Kép

KépKép
eszti76

Hali!

Eszti!Kép(Csókot lopni-csókot lopni ja,de szeretnék én már!!!!!!!)Helyesek így a kádban sosem lehet elég korán kezdeni!
Ja a Vinnel ha végeztél jólenne ha átpasszolnád kint alszom a husival a héten kb.10-körül szoktam kijönni hozzá utánna röptetheted!! :D :D
Nemrég volt egy jó beszólása apának először nem is esett le mit mondott v. mire gondolt.Asszongya,hogy "aztán cirmi(így szólítjuk egymást)jó lenne már összerakni amink van!!Kérdem én "mit pénzt?"erre ő "te hülye hát mit?"aztán ezután esett le,hogy miröl is van szó.Tehát ma este pitty-putty lesz úgyhogy nem is leszek sokat írok azt megyek is bújni.Ja és képzeld veled álmodtam!Már nem sokra emlékszem.Taliztunk aztán mégegyszer taliztunk volna,de a férjedet elütötte a Troli,de nem lett komolya baja"egyépként a férjed nem az Attila volt hanem valami barna hajú jóképű pasi mondjuk a férjed is az".Aztán mentünk valami esküvőre is és ennyi.Többre nem emlékszem.De jó álom volt azt tudom.

Mirama!Nagyon ügyi Noel,de addig jó amíg nem megy.Ma pl.olyan hisztit levágott az Apehba meg utánna az utcán (nem akart visszaülni a kocsiba),hogy azt hittem elseggelem.Úgy kellett bele erőszakolnom a kocsiba.Ha nem zuhogott volna az eső még nem is lett volna baj ha kicsit sétál,de így!!!Kiidegelt teljesen.Tök szupi a hordozótok!! :D Ezek hány kilóig vannak?

Zsani!JAj úgy örülönk,hogy már jó hírekkel tudsz szolgálni nagyon sokat gondolunk rátok és a kicsi Virágra.Én is csak azt tudom mondani mint Eszti legyen ez a világon a legboldogabb szülinapot!!!!!!!!Jaj mindjárt bőgögk.Engem az ilyenek egyből megbőgetnek.a tv-ben is megy valami nyálas szar azt már bőgök is.

Katus!Hát nem tudom mennyire rajongják körbe,de ő még kicsit olyan visszahúzódó kölök,de azért tudok egy-két barátnőröl pl.A Brigi ő volt az ovis szerelme.A Bátyámról majd keresek képet nem tudom van-e.
Mikor is mentek "nyaralni"?

Ági!Hellooooooooo!Már nagyon vártunk téged és örülök,hogy jöttök 15.-én.

Na hát mi történt ma.Képzeljétek el!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Bementem ma az Apeh-hoz,hogy érdeklődje az adóvisszatérítésről,mert tudtam,hogy kell vissza kapnom lóvét és mégis még mennyi idő mire számlára teszik.Erre a nő,hogy azt már 2006.06.20.-án elutalták a számlámra.Mondom neki,hogy ez kurva érdekes"ezt persze nem így",mert nekem a számlán nem volt semmi.Lementem az OTP-hez érdeklődni.erre a nő mondja,hogy ilyen számlaszám nem létezik vissza küldték az Apeh-hoz.Ja,mert az Apehban állítólag én rossz számlaszámot adtam meg,hogy utalják a pénzt.Mondom a nőnek ne vicceljen biztos,hogy jót adtam meg"bírom mikor hülyének nézik az embert".Utánna vissza mentem az Apeh-hoz mondoma nőnek,hogy mi van elkezd telefonálgatni Pestre és mire kiderült,hogy én jól adtam meg csak valamit elütöttek az OTP viszaküldte a péntz,hogy ilyen számla nincsen"csak az adóazonosítomat felejtették ráírni"így elkeveredett a pénz.Na a lényeg,hogy két hónap múlva megkapom kamatostul.Most elindítanak valami papírmunkát,hogy kiderítsék ki volt a ludas "ez kb. két hónap"azt majd utánna küldik a zsét.
Fazsa mi?MÉg jó,hogy én marha bementem,hogy miujság a zsetonommal.

Na nem nyomom tovább húzok bújni kezet simiztetni aztán valamit mást is hátha lesz valami exsön!!

Ja és a Vint várom ezerrel!!!! :lol: :lol: :lol:
szép álmokat!
Vendég

Reni! Simán elférek a két gyerekülés között. Pár kilót lefogytam már! A terhesség előtti 63 kilómhoz képest most 58 kiló vagyok! :)
Akkor majd hívj délelőtt!

Virágékra sokat gondolok...

KépKép
nicika

gabó
te aztán jól bírod akkor,apa is meg még utána vin is?! :lol: :P :lol:

jó bújást mindenkinek!vegyünk példát gabóékról?!!! :roll: :oops: :wink:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Na itt egy kép a bratyómról! Kép
Vendég

Ja és Katus!Nem ám levágatod a hajad,mert lesz jujuj ám!!
Vendég

Jó éjszakát mindenkinek!
Nagyon vacak napom volt, kergék a kölykök. Bezzeg ilyenkor gyors a net...
Ma már Zsani szülinapja van, minden kívánsága teljesüljön!!!!!!!!!!!!!!
amica

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?