Új privát üzeneted érkezett!

Süni! A picurkádnak minden jót kívánok! :D

Várakozóknak küldöm ezt a képet! :lol:
Kép

Kép
vivi1

Süni! Jobbulást Miklóskának!!!!

Apró örömök: Ma azt mondta nekem a pici fiam, hogy MamiKA:)
És kiderült, teljesen jól eszik egyedül kanállal, csak eddig nem igazán hagytuk ott kanállal az asztalnál, ill. csak darabos kajával. Most meg főzeléket kanalaz. (Hova tünt a pici bébim?)
Hátha még hozzáteszem, hogy a kuki-punci különbség is feltűnt neki, és 24-es lába van 22 hónaposan:):):)
szuperboszi

Süni: Én is mielőbbi gyógyulást kívánok a csöpp fiúcskának!

Szuperboszi: :lol: :P Nem is tudom, hogy lettél te boszi? :lol: Nagyon jó érzés lehet!

Vivi: Köszi a képet és futnék is elébe! :lol: :P

Lányok: Senki nem válaszolt nekem. :roll: :oops: Nektek is van olyan hogy nem találja az oldalt valamiért??? Hogy valami hiba van? Vagy csak nálam ilyen? :cry:
ancsúr

Nálam is van olyan, hogy nem találja a babanetet, néha kétszer kell kattintani, néha várni kell egy-két órát.

A szuperboszi elnevezést a kedves férjem találta ki, de mások szerint is elég találó :D :D :D
szuperboszi

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból. Istenien sikerült. Voltunk kirándulni ( Eger és Szilvásvárad) és 4 napot strandoltunk is. Nagyon szép helyen laktunk, több kisgyermekes család is volt. Nikikének udvarlója is akadt. :lol:
A panzióban váltig állították Nikike az Apjára hasonlít de Ádám kiköpött Nagyapja (Apukám). Nagyokat mosolyogtam :P

Szuperboszi! Én is csodálkozom néha Nikike, hogy fejlődik:o Ő is kanalazza a főzeléket és 17 hónaposan már 23-as a lába :) Ádám is hihetetlen, hogy milyen gyorsan nő. Már 7 kg :P
Ja és szerdán megdöbbentem de rendesen. Nikike megszólalt és azt mondta „Mit csinálsz?” Először azt hittem a férjem szólt hozzám. Fordulok hátra hát Nikike volt. Ujra megismételte. Anyukám is átszólt a másik szobából, hogy hallotta és ezt Nikike mondta?

Nálunk most bogár őrület van. Molesztálja a legyeket, szúnyogokat hangosan mondja nekik „bugárka, bugárka ( bogárka)”

Süni kisfiának jobbulást kívánok!

Jiny! Gratula az első ki fogacskához!

Marcianyu és Kelimoni! Jó nyaralást!

Kép puszi

Kép Apával

Kép gyönyörű szemek

Kép Nikike

Kép

Kép
töltike

Sziasztok Lányok!

Már nagyon rég írtam nektek, és most már többször fogok jönni,mert kész lett az összes örökbefogadási papírunk és így Gabikánál is tudtunk jelentkezni.
Igaz 200 fölött van a számunk, de azért kitartunk, és nagyon várjuk a kisbabánkat.
A Tegyesz-es lsitáról már nem is beszélve 3.000 valahánynál járunk. :lol: :wink:

Tapasztalt anyukák, kb. ezzel a sorszámmal kb. mikor kerülhetünk sorra? 1-2 év?
Talán RKata emlékszik még rám, egy közös ismerős révén is....

Biztos sokat fogok kérdezni, ne haragudjatok majd ezért.

Köszönöm.

Kép;

Kép
angyalka1

Szia tviky!

tetszik ez a babafalvás vonalzód. Tudnál segíteni, hogy hogy kell megcsinálni?

Köszönöm. :D

Kép;

Kép
angyalka1

Boszi: mi is nagylábon élünk, 2 évesen 28-as topánkát hord Csenge. :) Már amikor megszületett, mondtam a páromnak, hogy valszeg külön alapot kell létrehoznunk a cipőkiadásokra, na de hogy április óta 4 (négy!!) számot nőjön a lába... még arra sincs ideje, hogy elkopjon az orra!

Hú, Judit (angyalka), nem ugrik be, segítesz? :oops: Szerintem a 2 év a maximum várakozási idő, inkább másfél, vagy picivel kevesebb, de Nikinozso biztosan naprakész statisztikával tud szolgálni. :D
rkata

Szia!
g... Tünde a szomszédom, és korábban írtál már nekem.
Így se? Ő említett neked, azt hiszem.

Kép;

Kép
angyalka1

Kata!

Mikorra várjátok a kistesót? Annyi kérdésem lenne, jó lenne egyszer majd talizni. Esetleg, ha jössz Tündéhez. :lol:

Kép;

Kép
angyalka1

Lányok!

Segítsetek l.szíves.
Ha kész a vonalzóm és el is küldték nekem mail-ben a kódot,akkor hogyan tovább?
Hogy tudom feltenni ide a nevemhez?
Köszönöm

Kép;

Kép
angyalka1

Judit, dehogynem, így már tiszta (még jóval Tünde előttről "ismerlek", olvastalak... :cry: )! Jó helyre jöttél! :)
Papírforma szerint holnapra várjuk a kistesót. :D

Vonalzóügyben sajna nem tudok segíteni, de a lányok nagyon ügyesek!
rkata

Angyalka!
A profilodban az aláíráshoz kell bemásolni azt a kódot amit küldtek! Üdv köztünk, kérdezz nyugodtan.

Süni!! Miklóskának sok gyógypuszit küldünk!!!

Tölti! Tündériek a gyerekek!!! Még képet, még, még...

Ancsúr! Láttam kerestél valamelyik nap Skype-n. Bocsi, a kisasszony mellől nem mindig tudok szabadulni. :lol:
Ja és nekem nem szokott gond lenni a belépéssel.

Mi jól vagyunk, néha még szokott Dóri hányni, de azért mostmár látszik hogy kezdenek hatni a gyógyszerek is. A gyógytornász néni szerint se kell már neki sokáig járni, nagyon szépen fejlődik, és már majdnem tökéletes a mozgása és a tartása is. :lol:

Vivi! Holnap felhívlak ha nem gond. :lol:

Madri! Mindig elkerüljük egymást. :? Pedig olyan régen beszélgettünk már...

KépKép
jiny

Köszönöm!

Akkor próba :D :shock:

Kép;

Kép
angyalka1

miért nem sikerül ? :oops: :twisted:
nekem küldtek HTML kódot és PHPBB kódot is, melyiket másoljam akkor be?

Kép;

Kép
angyalka1

Sziasztok Lányok!

Elköszönök egy hétre, már nem lesz időm írni vagy olvasni mielőtt elindulunk.
Puszi Mindenkinek! És szorítsatok, hogy legalább egy picit süssön a nap. :)

KépKép
KépKép
kelimoni

Drága Rayo!

Születésnapod alkalmából sok boldogságot kívánok!

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Rayo! Boldog szülinapot kívánunk!

Keli! Jó nyaralást, itt már süt a nap, majd elfújjuk felétek:)

Rkata! Azt hittem, csak az én fiam él ilyen nagy lábon (összehasonlítva a környékbeliekkel:), de akkor még fejlődhetünk.
Nyár elején még 21-es cipőt hordtunk, de eddig nekünk se sikerült egyet sem kikoptatni (még motorozással se:)

Angyalka, nálam van vonalzód:)
szuperboszi

Kizsó Kinguskája!

Nagyon boldog születésnapot, fini tortát és sok ajándékot kívánok a holnapi születésnapodra! :)

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Drága Kingus!

Boldog szülinapot, nagylány! Kép

Rayo!
Boldog szülinapot, nagylány! :lol:

Keli, Marcianyu jó nyaralást! Pihizzetek sokat!

Angyalka! A várakozási idő átlag két év-Gabika ezt szokta mondani.
Ha a különleges sorba vársz, jóval kevesebb. Üdv köztünk!

Süni, Miklóskának jobbulást!!!!

Kép
Kép
ggabszi

Bocs az "előgratulációért", de holnap nem tudok jönni!!!!!

Kép
Kép
ggabszi

Kelimoni!
Hétfőtől megint jó idő lesz, jó pihenést nektek!

Rayó!
Nagyon boldog szülinapot kívánok!

Töltike!
Édesek a gyerkőcök, Ádám mekkorát nőtt!

Rkata!
Gondolom már nagyon várjátok Vincust! Nyugi, az én fiamnak 42-es a lába a lánynak meg 34-es, de arra számítok, hogy ősszel még2-3 számot nőni fog.

Süni!
Miklóskának jobbulást kívánok!

Amneris!
Porcelánbabácska is nagyot nőtt, mi van veletek, minden rendben?

Angyalka!
Üdv köztünk!

Gilice, Napsi, Ggabszi, Matiba!
Rég jártatok erre, hol vagytok?
Hildus!
Remélem hamarosan felépül a házatok és akkor te is tudsz jönni!
Szép napot mindenkinek!
simineni

Lányok!
Köszi, hogy gondoltok rám! Nagyon jól esik!!!

Mi is indulunk megint egy hétre nyaralni( bár ha kinézek az ablakon, inkább telelni :lol: ), szóval addig nem leszek netközelben! :cry:
Minden szüli- és névnaposnak előre gratulálok és sok boldogságot kívánok!

Angyalka!
Van ám különleges sor is! Vagyunk itt egy páran belőle! Puszi

Jók legyetek!

Kép

Kép
rayo

Sziasztok!

A topic régi olvasója vagyok (galád módon csak olvaslak Benneket...) és egy kéthetes kisbaba anyukája.
Mint tapasztalt anyukákhoz fordulok Hozzátok, mondjátok meg nekem, hogy a tápszer az örökbefogadott babáknak nem tehető valahogyan ingyenessé?

A doktornénik Milupa Milumil HA-t írt fel és a kisfiam csak úgy falja, mi meg csak úgy nyitogatjuk (még receptre is) a pénztárcánkat...

Köszönöm a választ!

Fenyőke
fenyõke

Sziasztok Kedves Szülinaposok! :lol:
Nagyon sok boldogságot kívánok mindenkinek! :lol:
Kép

Fenyőke: Sajnos nem tudok segíteni. :roll:

Jiny: Igen kerestelek. :lol: Éppen ezt akartam kérdezni amit meg is írtál. :lol:

Kelimoni-Marci anyu: Jó nyaralást kívánok nektek! :lol:

Szuperboszi: :lol: :P Most már megnyugodtam, hogy nem én vagyok a csodabogár. :lol:
Nincs valami vudu bábud, amit megszurkálnál és hipp-hopp itt teremne a gólya? :P

Angyalka: Még ezen a fórumon én is próbálkozom a vonalzóval, már csináltam ilyet, csak én a profilomat nem találtam. :lol: 8) És üdv itt köztünk! :P

Rkata: Hűha! De legalább a kistesónak is marad a kiscipőcskékből. :lol:

Töltike: :lol: :P Nagyon édesek a gyerekek. :lol: És micsoda kék szemek! :lol:

KépKép
ancsúr

Oppá: A vonalzómon eddig felül volt a felirat, vagyis most nem is tudom hogyan is van. :o :lol:

KépKép
ancsúr

Kijavítottam! :lol: :P

KépKép
ancsúr

Fenyőke!

Ingyenessé biztos nem tehető a tápszer, de ha nem muszály Ha-s tápit ennetek, akkor tudom ajánlani a Similac-ot, ami jóval olcsóbb mint a többi és legalább olyan jó. A kilós kiszerelés ha jól emlékszem 700 Ft körül volt. Ez egy éves korig adható, de van olyan fajta, ami egytől- talán háromig is. Nekem is úgy ajánlották, és a dokinéninél így derült ki ,hogy nem csak Humana tápi létezik ( merthogy ő váltig ezt ajánlgatta), hanem ennél sokkal olcsóbb is -ami ugyanannyira megfelelt a fiatalúrnak.
steiff

Sziasztok!

A szülinaposoknak sok boldogságot kívánok! :wink:

Akik nyaralni indulnak, azoknak szép időt és jó pihit kívánok!

Rkata! Gondolom nagyon izgatottan várod a telefont! Szorítok nektek és Vincusnak is! :wink:

Jiny! Örülök ha hívsz!

Az újakat üdvözlöm! :D

A babafotók szuperek, küldjetek sokat!!!!!

Kép
vivi1

Kelimoni!

Köszi a lánykám nevében előre is! Édes vagy, hogy gondoltál rá!!! Jó pihenést nektek! :D

Ggabszi!
Neked is köszi az előre köszöntést! :D

Majd megpróbálok ma még jönni, de éppen vasalok! :?

kizsó

Rayo!Nagyon boldog születésnapot kívánunk neked!!!

Kicsi Kinga!! Isten éltessen téged is holnap a 4. születésnapodon!!!
Kép

KépKép
jiny

Ancsúr: már csak nem fogok Vincusra rózsaszín cipellőcskét adni. :lol: :lol: :lol:

Vivi1: igen, várjuk a telefoncsörrenést, bár nekem van egy olyan megérzésem (nem tudom, miért), hogy csak a jövő hét második felében merészkedik elő a babó. Nem baj, jó szülinapi ajándék lesz apának. :D
rkata

Rkata!! Olyan érdekes, én is úgy izgulok, pedig nem is a mi babánk lesz! :D [/b]

Kép
vivi1

Vivi1: Aranyos vagy, köszi! :lol:
rkata

Rayo!

Engedd meg, hogy így az éteren keresztül üzenve, nagyon sok boldog szülinapot kívánjak!
Mi volt az ünnepi menü? Miket kaptál?

Kép

kizsó

Rkata: :lol: Azt gondoltam. :lol: De édes pici lányod úgysem csak rózsaszín cipellőt visel. :lol: :P Apának lehet hogy ilyen szülinapi bulija lesz?? :P Irigylésre méltó ajándék! :P :lol:

KépKép
ancsúr

gyors bekukk!

Kizsó!

Marhapöri volt bográcsban és könyvet kaptam, a címe: A suttogó titkai II./ A kisgyermek nevelése. Régi vágyam volt! :D

Puszi mindenkinek! Legyetek jók 1hétig!!!! :D

Kép
rayo

Kingus!

Nagyon boldog szülinapot kívánink:):):)
szuperboszi

Kingus!

Mi is boldog születésnapot kívánunk! Nőj nagyra! :)

Hajnali fél 2-kor megszületett Vincus :), egészséges és gyönyörű, ha itthon leszünk vele, élménybeszámolok. :)

Nikinozso, ezek szerint két családi szülinap is fedi egymást. :lol:

Puszi mindenkinek!
Kata
rkata

Hű Kata! Micsoda hírek:):):)

Nagy - nagy gratuláció a kislegényhez :D :D :D
szuperboszi

Kata!!! Szívből gratulálunk a kisfiatokhoz!!!

KépKép
jiny

Kata!

Jaj de jó hír! Gratulálunk! SOk egészséget a kismanónak! :lol:

Kép;

Kép
angyalka1

Kata!
Gratulálunk a kisfiadhoz!

Kingus!
Isten éltessen sokáig!
simineni

Kata:

Hatalmas gratula a kicsi fiacskátokhoz! :P :lol:

KépKép
ancsúr

Kép

:lol: :P :lol: :P Olyan nagyon örülök!

KépKép
ancsúr

Kedves Lányok!
Kalandos módon, de végre megint megkerültem! :oops: Távolmaradásom oka röviden: leégett a PC-m winchesterének az elektronikája (közel 10 éves PentiumII volt) és mindent elvesztettem róla, az összes fényképet, levelezést, jelszót, mindnet :evil: . Egy pár napja kaptam egy másik használtat, ami tök üres, így lassan elkezdhettem begyüjteni a régi jelszavaimat és a kedvenc oldalaimat és mostanra értem ide. De sajnos a teljes adatmentés, mint megtudtam kb. 200-300.000 forint lenne, szóval egyenlőre a képekre keresztet vethetek. :(
Közben közel egy hétig hajkurásztunk egy bentlakó egeret a lakásban, ami valószínüleg a pincebeázás (kilukadt a bojlerünk, amit ott tartottunk) és a nagy esők miatt menekülhetett be hozzánk és olyan fifikás volt, hogy az egérfogóból simán kiette a sajtot és csak az 5. napon sikerült elkepnnunk, de végre meg van!

Kata! Innen is szívből gratulálok Vincushoz! Remélem minden simán megy majd és hamarosan otthon lesztek! Olyan kiváncsi vagyok mit fog szólni hozzá Csenge, ha már ennyire várta! :lol:

A szülinaposoknak is sok boldogságot kívánok!

A nyaralósoknak meg jó pihenéást és esőmentes napokat!

Mi nagyon jól vagyunk! Máté már nagyfiú közel egy hónapja mérték utoljára, akkor volt 70cm és 8,6kg, azóta már biztosan több. Hál istennek lassan már ül, és így szivesebben marad el babaköcsiban, mert már a kengurúban nem bírom cipelni hosszútávon! Lassan 2 hónapja átalussza az éjszakát, pohárból issza a gyümilevet és négykézlábon hintáztatja magát, tud pisze-piszézni, szóval egy imádni való kis pasi! :lol: Foga még nincs kint, de szerintem nem sokára az is meg lesz, mert rág ezerrel mindent és néha szegénykém nagyon fel tud sírni, ha valamire túlzottan ráharap pl. fogkefe, mert azzal szeret fürdeni.

Jiny! Gratula ez első egérke fogakhoz!

Süni! Miklóskának mielőbbi gyógyulást kívánok!

Remélhetőleg most már sűrűbben jelentkezem :oops: .
Mindenkinek millió puszit küldök,
di_ti
di_ti

Kata, gratula az új családtaghoz!

Nagylábon élő picuroknak külön puszit küldök, Miklóskának gyors gyógyulást, a többieknek jó nyaralást kívánok!
mera

Sziasztok!
Én csak most kerültem gép közelbe, de gyorsan írok pár szót!

Rkata! Annyira örülök Nektek és a picinek! Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok az egész családnak! Az álmotok végre valóra vált! Lehet irigykedni? :lol: :lol:
Csenge mit szólt a tesó érkezéséhez?

Kingus!
Tudom lekéstem a szülinapod, de így utólag is boldog szülinapot kívánok!
Kép

Ezt pedig küldöm mindenkinek!
Kép
puszi

Kép
vivi1

Jó reggelt!

Rkata! Gratulálok, és nagyon sok boldogságot kívánok! Kiváncsi vagyok, Csenge hogy fogadta, fogadja. Nagyon boldog vagyok, most jól kezdődik a napom, szeretek ilyen hírre jönni. :D

Kedvees Kingus és Rayo!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok nektek!

Miklóskának mielőbbi gyógyulást kívánok!

Nyaralóknak jobb időt és jó pihenést!

Dórika fogacskájához gratulálok, biztos nagyon édes lehet. :)

Tirza
tirza

Sziasztok!

Rkata Szívből gratulálok a kistesóhoz! Ilyen jó híreket öröm olvasni!

Rayo, Kingus Boldog Szülinapot mindkettőtöknek!

Süni Miklóskának jobbulást kívánok!

Jiny este hívlak, remélem végre sikerül beszélni!

Puszi mindenkinek

Kép
madri

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?