Sziasztok Lányok!
Mostanság nincs túl nagy forgalom nálunk
Merre jártok? Ha lesz idõtök gyertek és írjatok, plíííííz!!!
Roxane, én sajnos nem nagyon tudok ilyen kismama ruhás boltot. Azt tudom, hogy a Brendonban vannak ilyesmik, de ott elég húzós áron. De most jut eszembe, hogy az ilyen Bachia (ha jól tudom a nevét) típusú boltokban is lehet kismama ruhát, illetve bõvebb ruhákat venni. Egyébként hogy vagytok?
Rita, rég nem hallottunk felõled. Mi újság nálatok?
Panka, hogy áll a vérnyomid? Voltál mostanában uh-n, vagy egyéb vizsgálaton? Munkahelyen gondolom már nincs olyan meleg, mint nyáron. Babuci hogy érzi Magát?
Neva, hogy van a kislányod? Hazaengdték már a kórházból? Eszik szépen? Tejcid, van már elég sok?
Marika, milyen volt az iskolakezdés? Szerintem a tanárok legalább annyira nem várják, mint a diákok
Igazam van
És hogy áll a költözés, csempézés? VAgy már beköltöztetek? Bébi jól van?
Lina, Martin baba albuma elég sikeres, hiszen stabilan tartja a harmadik helyet. Nagyon büszke lehetsz rá! Szerinte huszadikáig még a fényképezõgépre is van esélyetek. Még én is szavazok majd Rá, más kolléganõk gépérõl. Azért az egész munkahelyemet nem járom körbe, pedig van vagy hetven gép...
Kata007, Dórika szépen növöget? Gondolom már jó nagyocska. És két etetés között szórakoztatni kell, vagy mit szoktatok csinálni?
Kata(killes), Nektek sem sok van már hátra. Kb. öt hét? Nem izgulsz? Ez ugye az elsõ bébi lesz? És jó nagy a pocid?
Gyöngyöske, most láttam csak a táblázatban, hogy a Te kisbabád arra a napra van kiírva, amikor én 26 éves leszek
Hát, addig sincs már sok hátra. Vagy már meg is született a pici? Gondolom a babakocsi ügyben már sikerült döntenetek... És hogy fogják hívni a kis pindúrt?
Dkriszta, Nálatok még semmi? Vagy már igen, csak még mi nem tudjuk? Reméljük, olvashatjuk majd a tapasztalatokat.
Frankie, No-ban mi újság?
Most látom csak, rajtam kívül mindenki babázik.
De azért ugye nem fogtok kiközösíteni?
Puszi Mindenkinek, Dodus