Új privát üzeneted érkezett!

Samyke!
Talán még soha nem beszéltünk egymással de azért tudom hogy nehéz időn mentél keresztül gratulálok neked. :)
Vigyázz nagyon magadra.

Anikó!
Mennek a drukkok!

Louis!
Neked is nagyon drukkolok!!!!!!!

Ági!
Neked is megy a drukk!!!!!!

Katyerina!
A tesóm most nincs otthon de ha megjön megmondja az telcsi számot és küldöm jó?

Köszönöm hogy hányoltok és drukkoltok minden energiára szükségem van sokat kell feküdnöm az orvos ágyba parancsolt bíztat hogy a 12. hét után elmúlik a barna és akkor már legalább megnyugodhatok. Addig is nagyon szorítok mindenkinek.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Mikor átvettem Zsebitől a táblát, akor ő azt mondta, hogy az a legjobb az egészben, amikor az ember kioszt egy zebrát!
Azt kell, hogy mondjam: Zsebinek igaza volt! Tényleg nagyon nagy öröm volt semyke zebráját betenni a táblázatba! :lol:

Szóval a mai tábla!
Kép
Kép
Kép
Kép

Ági!
Lehet, hogy Tiéd lesz a következő zebra??? Mikor lesz a teszt, mit írjak a táblázatba???
kismokus

Samyke!
Teljes szivemből gratulálok és engedd meg hogy küldjek neked egy zebrát!:
Kép

Zsebike!
Nagyon vigyázz magadra!
És én még egyszer megkisérlem a rutascorbint!Hidd el nem ártassz vele a babáknak!És biztos vagyok benne hogy segit!!!!!
Köszönöm a drukkokat aranyos vagy nagyon!!!!

Ági!
Remélem minden rendben ment!

KépKépKépKép
aniko24

Kismokus, nagyon jó látni, hogy átkerültem a sárga táblába, köszi a gyors aktualizálást!

Anikó!
Köszi a zebrácskát, nagyon aranyos vagy!

Ja, és érdekességképpen mivel Kovács dokim még mindig szabin van, ezért most kedvenc Krizsa dokitok közölte velem a jó hírt!

puszik samyke
samyke

Samyke! Nagyon gratulálok!!! :lol: :lol: :lol
dkata

Sziasztok Lányok!
Megjöttünk a nyaralásból, nagyon-nagyon jó volt, majd irok bővebben és vissza is olvasok, csak jelentkeztem.
Puszi

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Sziasztok

Smayke
gratulálok

és a többieknek is nagyon nagyon szorítok, hogy minnél előbb sikerüljön

Erika
erika13

Sziasztok Lányok!
Sikerült visszaolvasnom, Pöri extra alvással lepett meg.
Samyke!
Üdv köztünk, de ugy látom ,nagyon hamar át is költözöl majd a babás topicra! Gratulálok a zebrához, vigyázz nagyon Magadra, mert még Előtted van 8 hónap!
Andi!
Remélem hogy a fekvés szépen segit Nektek, és minden rosszban van valami jó, igy legalább nem volt mit eldönteni, és 5 hónap mulva 3 baba fog beszélgetni Melletted! Néha tudósits, mi a helyzet Veletek! Nagyon drukkolok!
Egyébként jár gondozónő 3 gyerek mellé, érdeklődj a védőnőnél!
Zsebike!
Látom Neked is feküdni kell, jól is van ez igy, eltelik az idő és ott lesz az eredmény! Voltál már Krizsánál? Mit csináltok, döntöttetek már?
A fizetés témához annyit tudok mondani, hogy mi a legelső alkalommal fizettünk csak, és azóta a 3 év alatt semmiért, most sem, hogy a kistesóért kezdtünk. Pedig Krizsa folyton UH-zik a miómám miatt.
Az injekciót én se tudnám beadni, nem is nézek oda, de a férjem a cukra miatt gyakorlott és mindig Ő adja.

melcsi1967

Sziasztok!! Igen pénteken minden rendben ment, 11 millió kis úszkáló gyöngyszemet keptam apától!! :-) A doktorbácsi ki is emelte, hogy nagyon nagyon jó a minta!! :-)
Ági28

Sziasztok

Jó reggelt mindenkinek

Ági gratulálok a gyöngyszemekhez, nagyon remélem, hogy mielőbb sikerül a babucika

Az injekciótól pegid ne féljetek, én is azt mondtam hogy én magamnak soha, de aztán a sors azt mondta hogy mégis, és sikerült (2x megmutatták a 3. este már én magam adtam be teljesen egyedül), sajna később is szükség volt rá (terhességi diatész), túl lehet élni, igazhogy volt olyan is hogy beszúrtam és kirepült és kezdhettem előről de hát meg lett az eredmény úgy hogy ne féljetek magatoknak beadni, szerintem sokkal kényelmesebb mint nap min nap eljárni valakihez hogy beadja.

Szép napot mindenkinek

Erika
erika13

Sziasztok!

Pénteken elkezdődött a szúrás! Aznap még nem voltam elég bátor, így beadattam, másnap már magam adtam be, csak jobb volt, hogy nézte egy ismerős orvos, tegnap este viszont teljesen egyedül adtam be mindkettőt! :D Komolyan, alig várom a ma estét, hogy ismét szúrhassak! :lol:

Ági,
gratula a szuper mintához! :)
Hátha Kismókus neked adhatja a következő zebrát!

Melcsi,
üdv újra itt! :)

Anikó,
nagyon édes a kis zebra! :D
angel37

Sziasztok!

Ági! Gratulálok! Remélem, 2 héten belül meg kell ismételnem a gratulációt! :lol: :lol: :lol:

Katyerina! Mi újság veled?

Szurizós lányok, szurkolok! Én nem mertem beadni a szurit, vagy elmentem beadatni, vagy a másodiknál már a párom adta be... Nem félek az injekciótól, de előle mindig menekültem, húztam az időt, valahogy pszichésen fura volt, hogy ő szúr... De ti ügyesek vagytok!

Kata
dkata

Sziasztok Lányok! :D Én új vagyok a neten, de rátok találtam, és szeretnék csatlakozni, ha befogadtok!!Kaális lombik babát várok énis, november 03.-ára :D Kováts doktornőhöz jártunk,. próbálkozás sikerült!! :D Páromnak kevés a kiskatonája, ezért volt rá szükség!!Most búcsúzom, majd még benézek!!Sziasztok 8)
melódia78

Bocsi! Második próbálkozás sikerült!! :lol:
melódia78

Sziasztok Lányok! Kép
Melcsi! :D
Örülök,hogy megjöttetek és hogy jo volt!A másikon megnézem majd a képeket ha raksz fel a nyaralásrol!!!
Már hiányoztál!

Melodia 78! :D
Szia!Üdvözöllek közöttünk! Kép
Én is Kováts doktornő betege vagyok.Most van folyamatban a második lombikom!Mi volt nektek a beavatkozás?Lombik vagy Inszem?Gratulálok a babácskához!

Angel! :D
Mit kapsz?
Hasba kell?
Bátor vagy!

Ági! :D
Gratulálok a gyönyörű mennyiségű minőségű"srácokhoz"!

KépKépKépKép
aniko24

Melódia,
Üdv, és főleg gratuláció! :)
De jó ilyet olvasni, hogy elsőre... :D :oops:

Anikó :)
Suprefact+Gonal, hasba bizony! :wink:

Te is mostanában szúrod magad, ugye?
angel37

Szia Anikó 24!!Bocsi, egy picit még szétszórtan írok!!! :oops: Második lombikunk sikerült,inszeminációt nem is ajánlott az andrológus, azt mondta felesleges időhúzás :cry: De a lényeg a lényeg!!! :wink: Szerdán megyek a 28 hetes ultrahangra!!Te hol tartasz?Gondolom már szúrod magad?De ahogy láttam a táblázatban, neked már a második baba lesz!!Gratulálok!! :lol:

angel, szia!!

Második sikerült, de ez is jó teljesítmény :lol: Neked az első lesz?
melódia78

De hülye vagyok! :oops:

És így van, a második is tuti jó eredmény! Azzal is kiegyeznék! :D
Igen, nekem ez lesz az első!

28 hetes UH! Na ezt is nagyon jó olvasni! :)
angel37

melódia78!
Üdv közöttünk!
Kép
Bár Te már jócskán beelőztél! :wink:

Ági!
Örülök, hogy jól ment minden pénteken! :)
Nagyon szorítok! Mikor lesz a teszt? Mit írhatok a táblázatba?

Én ma voltam vérvételen (hormonos), holnap pedig megyünk a Kaáliba, a páromnak lesz spermavizsgálat (ott is).
Nem tudjátok véletlenül, hogy a spermavizsgálatnak mikor van eredménye?
kismokus

Szia kismókus!!Olyan aranyosak vagytok!! :D Jó sorstársak között lenni!! :oops: Jó a táblázat, énis felkerülhetek? :oops: Látom te még nagyon az elején vagy, az első nekem is októberben volt, tavaly!!Nálunk is a hadsereg kevés :cry: :wink: Nálad minden oké?
melódia78

Sziasztok

Kismókus
A spermavizsgálatnak 0,5 - 1 órán belül eredménye van.

Melódia
gratulálok a babádhoz, már szép nagy

Dkata
nefélj tőle, nem fáj ha jól adod be, nekem tavaly az utolsó nap 4X kellett megszurnom a hasam (sporolás szempontjából- 1 adag Suprefact- és 3 tollból 3 szúrás Gonal-F - hogy meglegyen az adag)
Próbáld meg és sikerülni fog - sok szerencsét és kitartást

Angel
akkor Te ugyanazokat kapod mint én kaptam
Neked is kitartás

Drukkolok mindenkinek hogy mielőbb sikerüljön

Mindenkinek egy nagy kalappal

Erika
erika13

sziasztok!

Melódia!

Üdv köztünnk, számomra kifejezetten öröm, hogy kováts doktornőnél vagy (én is az ő betege vagyok) és sikeres lombikon túl. számomra nagyon bíztató!

Zsebike!

nagyon szorítok neked, pihenj sokat!!! A telcsiszám meg a doki neve bármikor jó, amikor neked jó! Köszönöm szépen!

Kata!

Köszi kérdésed egyenlőre pihi van, aug 14-én megyek konzultációra a doktornőhöz.
Amugy meg kicsit nagyon felborult a ciklusom és elég értetlenül állok előtte. A mensim nem a megszokott mederben folyt, éppen csak csöpörésztem és egy hatalmas nyálkahártya darab vált le, ami számomra szokatlan főleg hogy vérezni meg alig véreztem mellé. Most a 16.ciklusnapnál tartok, de megint vérezgetek, eddig két nap nem volt csak vérzésem, a melleim meg majdnem szét robbannak ugy fájnak és feszülnek. Már a harmadik tesztet csináltam, de az is negatív. Bocs, hogy igy ide részleteztem, de az előző fagyibabásnál nem volt ilyen, minden ugy zajlott mint egy normális ciklus. Igaz az előzőben duphastront kaptam, most meg utrogestant.
Az utro megboríthatj ennyire a ciklust, szerintem most ennek is normálisan kellett volna zajlani, hiszen hormon kezelés nem volt.

Anikó!
láttam a táblában, hogy neked is volt már két (sajnos) sikertelen fagyibabás? Neked hogy zajlottak ezek a ciklusok?
katyerina

Melódia78!
Szívesen beteszlek a táblába.
Megmondanád, hogy hány éves vagy (a 78-ból arra tippelnék, hogy 28... :?: ), és ha feltennél egy UH-képet, akkor azt is beteszem. Ha nincs, akkor Te is megkapod a zebrát (amire egyébként sokan nagyon vágyunk...).

Hát igen, nálunk a párommal van a baj (kiskatonák nagyon-nagyon kevesen vannak :cry: ), illetve eddig még nem derült ki, hogy velem is lenne probléma. Krizsa doki azt mondta, hogy a meglévő eredmények alapján tételezzük fel, hogy nálam minden rendben, de ha az első két lombik nem sikerül (bár én remélem, hogy sikerül), akkor csinálunk majd átjárhatósági vizsgálatot. Addig nem kínoz ilyenekkel...

Ha más is szeretne bekerülni a táblába, szóljon! Vagy ha valamit elfelejtettem javítani, akkor is szóljatok! Holnap felteszem az új táblát.
(Megjegyzem jó lenne, ha a kék részből sokan átkerülnénk a sárga aljába, mert a kék már olyan terjedelmes, hogy túlságosan össze kell tömöríteni, és romlik a minősége. Gondolom, Ti Nektek sen lenne ellenetekre... :lol: )
kismokus

Szia Melódia 78! Gratulálok a babához!!! És csatlakozz be a babás fórumba is!

Katyerina! Nekem ilyen akkor volt, mikor "biokémiai" terhességem volt. A teszt pozitív lett, nyomattam az utrot, az nem hagyta leválni a nyálkahártyát. De petezsák nem volt, csak vastag 13 mm-es nyálkahártya, mert a baba nem ágyazódott be. És akkor, mikor abbahagytam az utrot, uaz történt, mint veled. Iszonyú görcsök, egyben minden levált, utána semmi. Később helyreáll, pár ciklus. A hormonok nagyon megborítanak mindent!
14-én szorítok, én akkor megyek uh-ra.

Erika! Most már nincs szuri, "csak" őrjítő várakozás! Ha kell még, lehet hogy megpróbálom, nekem szerencsére mindig csak 4-5 szuri kellett.

Kata
dkata

kismókus!Igen, 28 vagyok, vagyis leszek október végén, szülinapi ajándék lesz a babóca!!Nekem csinált a doktornő átjárhatóságit, nem volt vészes! :cry: :oops: Pedig nekem van már egy 7 éves lányom az előző kapcsolatomból!! :oops: Szerdán lesz uh képem, majd megpróbálom feltenni!! :roll: Nálunk a legrosszabb spermaszám 3 milla volt, a legtöbb 20 milla, viszont csak 10 %-uk él :cry: Icsi volt a második. meg is látszik!! :D Kitartást nektek is, és sok sikert!! :lol:

dkata!Köszönöm, befogok, de még csak nézelődtem!!Puszi neked is!! :D
melódia78

kedves mindenki!remélem még emlékeztek rám!
véleményetek szerint hány embriót szoktak visszaültetni átlagosan.nekem 2-őt javasolt a doktor úr,csütörtökön lesz a beültetés!
megkérdezte a véleményem,és rábíztam a döntést,most meg ezen rágom magam!!
nagyon izgulok hogy sikerüljön!!!!!
mindenkinek szorítok,gratulálok a szerencséseknek!
lola29

Sziasztok!

Lola29: nekem is csak kettőt javasolt a dokim, legalábbis azt mondta, az első két lombiknál csak ennyit ajánl, aztán talán lehet többet. Nekem ennyit is raktak vissza, és hát úgy néz ki elég is volt... :lol:
Szorítok, hogy neked is így legyen csütörtökön!!!

Meg tudnátok mondani, hogy kb. mennyi ideig foglalkoznak az emberrel a Kaáliban? Mármint ha sikerült, akkor hány hetes korig?

Mindenkinek nagyon szurkolok, hogy minél előbb kövessen valamelyikőtök engem át a sárga táblába, hogy már ne én legyek legalul :lol:
na és persze kismókus újabb zebrákat osztogathasson :lol:

samyke
samyke

Sziasztok

Lola 29
Én ha jól tudom 3 embriót ültetnek vissza, legalábbis nálunk 3-ról volt szó és 3 is lett vissza ültetve - és ebből 1 baba lett. De ismerek olyat is akinek 2-ből 2 baba lett. Végülis ez a ti döntésetek hogy 1 - 2 - vagy 3 embriót ültettek vissza. És ha jól tudom akkor a 4. lombiknál lehetséges 4-et visszaültetni.

Erika
erika13

Melódia!
A 3 millió nem is olyan rossz. Nálunk első alkalommal 1 darab kiskatona sem volt, másodszorra volt 3 darab (azt is úgy vadászták össze), majd harmadik alkalommal már feltornáztuk 6 millióra, de ebből nálunk is csak 10% mozog jól, 20 % kicsit mozog, a többi meg áll (és közben akadályozza a többit a mozgásban).
Nekünk is ICSI-t javasoltak, ha minden igaz októberben lesz.

Jó éjszakát mindenkinek!
Holnap felteszem a táblát!
kismokus

Szia Samyke!!Nekem még a 8 hetes ultrahangot a doktornő csinálta, aztán átadott a dokimnak!!Gratula a sikerhez!!! :D

Lola29, ez változó, hogy mennyit ültetnek vissza, meg a körülménytől is függ!Nekünk az elsőnél csak 3 embriónk volt, és mivel egyet nem fagyasztanak, nem akartuk elpazarolni szegényt, így berakattuk mindet!!Nem sikerült!! :( A másodiknál már volt 13 emriocskánk, megint 3-at kaptam, de most az első sikertelensége miatt!!Egy babóca ágyazódott be!!

Puszi mindenkinek, és kitartás!!! :lol:
melódia78

Sziasztok!
Üdv minden "Újnak" is!!! :lol:
MA én is megkaptam az első szurimat!!!
Én is úgy tudom hogy első lombiknál csak max. 2 embriót szoktak javasolni, de én akárkivel beszéltem és akárhány próbálkozásnál is tartottak háromnál többet senkinek sem ajánlottak...

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!!

Kismókus elvileg 25.-én kell tesztelnem.
Ági28

Lányok nagyon örültem a gyors válaszoknak!
anyukám is úgy mondta, ha jóisten úgy akarja, 2-ből is sikerül majd.
én is szeretnék már felkerülni abba a bizonyos táblába.
úgy tudom a kaáliba nincs terhesgondozás.ha pozítv a teszt, vissza kell menni vérvételre, ha minden okés,kiadnak.
lola29

Csajok :)
volt valaki, akinek párja a kaáliban volt ondóanalízisen?
mi a krióba jártunk régen, de ha a kaáliban gyorsabban meglenne, lehet, hogy most oda mennénk.
(a krióba csak jövő hétre tudtak volna időpontot adni)
előre be kell jelentkezni arra is?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya!

Éppen most jöttünk a spermavizsgálatról a Kaáliból.
Spermavizsgálat a Kaáliban mindig kedden van, és előre be kell jelentkezni.
Én múlt héten telefonáltam (szerda körül), és kértem időpontot most keddre (simán volt hely).

Gyors eredményt tudtak mondani már kb. fél óra múlva (mennyi és hogy mozognak), de a részletes eredmény kb. 8-10 nap múlva lesz. Sajnos telefonon nem adnak felvilágosítást, hanem a következő konzultációnál lehet megtudni a részletes eredményt.
kismokus

lányok!
kérek szépen jótanácsokat a beültetés napjára és az utána lévő időszakra!!
abszolút kezdő vagyok!
minden érdekel,mit lehet mit nem:
sex,utazás,enni,inni,stb.előre is köszönöm!!!
lola29

engem is felraktok a táblába?
lola
kaáli győr dr.Kőrösi
2 inszem,1. lombik.
ET napja.2006. 8.10.
29 év
1 petevezető van
lola29

Sziasztok!

Lányok nincs valakinek ötlete hogy honnan lehetne Utrogestant szerezni, még a Déliben is azt mondták, hogy nincs.
Nincs valakinek elfekvőben?

samyke
samyke

samyke!

nekem maradt utrogestanom, de nem teljes doboz. egy teljes levél meg 2 fél. Mennyire sürgős, mert ritkán járok pestre...
esetleg a dokidat kérdezd meg hogy az utro helyett nem szedhetsz-e duphastront. nekem a dokinéni azt mondta hogy szinte ugyan az, csak az utro gyorsabban felszívódik hüvelyből.
katyerina

köszi katyerina!
igazából nem nekem kell, én még hál istennek tudtam venni a múlt héten, egy ismerősömnek kellene.
Neki is mondta az egyik asszisztens a kaáliban a duphastront, de mikor megkérdezte, hogy abból mennyit szedjen, azt mondta neki a csaj, hogy nem tudja, biztos ugyanannyit mint az utroból! Ez őrület nem?
Te tudod, hogy a duphastront hogyan kell szedni?
samyke

szia samyke,

hát ez elég pozitív a kaálira nézve, hogy hasraütés szerűen mondanak valamit.
azt én sem tudom, hogy mennyi duphastron vált ki egy utrot...
de a multkor duphastront irt fel a doktornő az utro helyett és ugyanugy 3X1-et szedtem a duphastronból, mint most az utrogestanból....
de én továbbra is azt javaslom zaklassa az orvost, hogy mit javasol ilyen esetben az a biztos...
gondolom 14-én már késő, mert akkor megyek a kaáliba és akkor elvinném magammal...
katyerina

Halihó!!
MInden amit az előttem szóló kedves Lola kérdezett, engem is nagyon érdekelne!!! (Mondjuk főleg az első... :lol: :lol: :lol: ))
Icsilya, Kismókus!
Nekünk a Kaáliban a spermiogramm megvolt kompletten másnapra, felhívhattam a Krizsa dokit ő mondta el az eredményt. Valóban a gyors számadatok már megvoltak egy óra múlva, csak van valami, amit 24 óra múlva néznek, hogy meddig élnek v. hasonló, azért a másnap.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok Lányok!! :D

Samyke!!Nekem 26 db van elfekvőben, ha gondolod, szívesen odaadom...Ameddigre nekem legközelebb kell, addigra lejár!!! :D Kőbányán lakom!! :)

Szia Lola29!!Nekem annyit mondott a doktornő, hogy könnyű sétákat lehet tenni, semmi megerőltető fizikai munka, sok pihenés, de mosogatni lehet!!! :D :D :D Hát a szex is mehet, kímélve, óvatosan... :oops: Puszi, és kitartás!! :o
melódia78

Loislane, Icsilya!

Nekünk azt mondták a Kaáliban, hogy a mintán csinálnak tenyésztést is, amiatt tart az egész 8-10 napig.

Egyébként 12.000 Ft volt a vizsgálat!

Mindjárt felrakom a táblát!
kismokus

Lányok
Köszi az infókat.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Itt a táblázat!
Igyekeztem mindenkit beletenni, aki jelentkezett.
Ha valaki mégis kimaradt, az szóljon!

Kép
Kép
Kép
Kép
kismokus

Köszi kismókus, hogy feltettél!! :D :D Holnap megyek ultrahangra, és lesz képem is, de azt majd csütörtökön tudjuk felműteni apával, mert én nem értek nagyon hozzá!! :oops:

Puszi!! 8)
melódia78

katyerina, melódia78!

Ha megadnátok priviben a tel.számotokat, akkor megadnám a kedves ismerősömnek, mert nagyon kellene neki az utro, és akkor tudnátok egyeztetni, hogy hova mehet érte!

nagyon köszi: samyke
samyke

Sziasztok Lányok!
Kedves Ági!
Nagyon ügyes kiskatonáitok vannak! Remélem folytatod a zebrás sort!
Kedves Melódia!
Üdv közöttünk! Nekem is a nagyfiam spontán meglett, aztán semmi, csak az elzáródott petevezetők (bár igaz, nagyon beteg voltam Máté után). Látom nemsokára finisben leszel, kitartás!
Loiska és Lola!
Állitólag mindent lehet, csak óvatosan, kivéve hullahopp, szauna, fürdő. Ettől függetlenül mind a 4x feküdtem döntően, semmi szex és megerőltetés. Ebből 2 sikerült, 2 pedig nem.
Még annyit az ICSI-ről, hogy Emese ugy lett, és a mostani ugy sem sikerült. Hát ki érti ezt? :?:

melcsi1967

Kismókus!
Örömmel látom hogy felkerültem a tábliba!nagyon köszönöm!elfelejtettem írni, hogy fagyibababa lesz.már alig bírom kivárni a holnapi napot!!!!!!!!!
lola29

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?