Sziasztok!
Elaludtak a gyerekek + apa is sziesztázik, így benézek egy kicsit...
Remélem nem tűnik el megint amit írok
Először is köszönöm mindenkinek a dícséretet, nagyon jól esik, hogy ilyen aranyosak vagytok!
Panni, megnéztem a képeket, nagyon cuki Márk. Azon a mosolygós képen valami gyönyörűség a fiad, zabálni való!
mircike, szopiról csak annyit, hogy mint már tudod, Bori hároméves koráig szopizott. Meg is kaptam a magamét, ha valakinek elmondtam, ezért az utolsó hónapokban már csak a mi közös titkunk volt, hogy néha összebújunk. Én imádtam és imádok szoptatni, a gyerekek is szeretik, miért kellett volna megfosztanom Borit ettől a gyönyörűségtől? (és ahogy látom Marci is eléggé orális tipus
) Ja, itt jut eszembe, Marci elkezdte szopni a hüvelykujját!
Én is féltem, mi lesz az oviban, főleg az alvásnál, mert ugye itthon mindig cicivel aludt el. Hát semmi problémát nem okozott, és egy hónap múlva szépen le is szokott róla. Na jó, az én kezdeményezésemre, mondtam neki, hogy ő már nagy óvodás, nem kéne már szopizni. Egy pár napig még kérdezgette, mi van a cicivel, esetleg beteg lett, vigyük el a doktor bácsihoz
, de aztán hamar elfelejtette. Számomra is meglepő módon, gyorsan elfelejtette. Most, hogy megint szoptatok, poénból megkérdeztük, kér-e egy kortyot, a válasza: FÚÚÚÚÚÚÚÚj, dehogy kérek!
Az óvodai beszoktatásnál meg nekem fájt a legjobban az elválás, többet sírtam, mint Bori.
Szóval ne izgulj, simán abba fog maradni a szopizás nálatok is, majd meglátod! A bölcsiben meg nem fogja hiányolni, mert látja, hogy a többi gyerek sem szopival alszik el.
Timi, a kalapokat Apa az Auchan-ba vette. Nem szoktunk ott ruhaneműt vásárolni, de ezek tényleg jópofák, és 200 Ft volt darabjuk.
Képzeljétek, jövő vasárnap elutazunk egy hétre Bükfürdőre! Már alig várom. Remélem nem akkor lesz viharos esős idő!