Na most jöttem meg a kórházból, és hát a francia egészségügy védelmében nem bírom megállni hogy ne meséljem el, hogy miként zajlik egy terheléses cukor és inzulin vizsgálat itten!
Szóval már előtt megijedtem, mert azt mondták, hogy ott nem ötlépésest csinálnak hanem hétlépésest, tehát az éhgyomri vérvétel után három órán keresztül még félóránként levesznek két kémcsővel. Aztán mondták hogy utána kapok kórházi "sans sucre" azaz diétás ebédet, a pCOS-miatt ugyebár. Hát mondtam jóvan-jóvan csak kibirom valahogy.
Na odamentünk nyolcra, ahol bevezettek egy szobába: kényelmes fotel, tv, ventillátor, telefon, ujságok, és leültettek, hogy akkor itt fogom eltölteni azt a három órácskát meg az ebédet. Hát igy elsőre semmi kifogásom sem volt ellene, majd jöttek és szépen berakták a kanült, mert nem hétszer szúrnak itt mint otthon ahol-ötször-szúrtak-és-a-végén-már-szétment-a-vénám, de nem ám! itt egyszer szúrnak, utána csak csapolnak! na mondjuk én ennél a szúrásnál is sikeresen kiütöttem magam, olyan rosszul lettem, hogy inkább szépne lefektettek, de összeszedtem magam és a továbbiakban vígan olvasgattam meg tv-t néztem. Aztán végre az uccsó csapolás is lement, kihúzták a tűt, és hozták a diétás ebédet. na ez volt a nap fénypontja ugyanis a következök voltak a tálcámon:
1. egy adag fokhagymás uborkasaláta
2. egy szelet lazac (!) gyöngyhagymás gombás öntetben
3. hozzá párolt barnarizs
4. egy jókora darab camambert sajt, baguette-el
5. egy kis tál gyümölcssaláta friss ananászból és barackból.
Na ha ilyen itt a diéta, akkor hajlandó vagyok befeküdni fogyiterápiára ha kell holnaptól Amúgy is ma beszéltünk egy dietetikussal, aki kezelésbe vesz, és igy összeállítja szépen az étrendemet receptekkel együtt, és vizitornára fogok járni. Szedem szépen a merformint, seperc alatt ledobok 20 kilót, és karácsonyra terhes leszek!!!
espero, annak alapján amit egy fővárosból lát az ember, azt hihetnénk hogy nemcsak egész európa de az egész világ borzalmasan büdös és koszos. És mellesleg ha már itt tartunk, akkor Budapest alapján a magyarok is élen járnak a büdösségben koszosságban, holott mindannyian nagyon jól tudjuk hogy ez nem egészen igy van. Ennyi bizalmat azért meg lehetne szavazni a franciáknak is, nem? Én szagolom őket nap mint nap, és egy tip-top kisvárosban élek, ami ragyogó tiszta, tisztább mint bármelyik magyar város. A fővárosok meg a nagyobb városok mindenhol büdik és koszosak!!! emiatt nem lehet végleges következtetést levonni egy országról ahol 50 millió ember él! Na befejeztem.
A jóslás: istenfélő ember vagyok, gyakorló keresztény, és éppen ezért tudm, hogy bizony vannak emberek akik meg tudják mondani a jövőt, de abban is biztos vagyok, hogy ez soha nem ugy működik hogy valaki elmegy hozzájuk, és ők előre meglátják hogy holnap fejére esik egy tégla, vagy hat gyereke lesz, hanem inkább globálisabb szinten. És szerintem ufok is vannak, vagyis inkább más bolygón élő lények, ennek még a biblia sem mond ellent, de nem rabolnak el embereket, ez a hülyeség a történetben. Erről viszont senkivel se fogok vitába szállni, mert mindekinek szabadsága van abban hinni amiben akar. Senkit nem fogok megpróbálni meggyőzni az igazamról, amig engem nemakar elhitetni a sajátjával. Szerencsére viszonylag szabad földrészen élünk