Sziasztok lanyok,
Banita, nagyon gratula a kissrachoz. Minden rendben volt, hasonlo volt a szulesed Beniehez?
Eniko, lusta vagyok irni, neked, de szerintem meg olyan fiatal vagy, hogy meg nyugodtan varhatod az igazit. Csomo idod van. Ilyen idos koromban mint te, meg a ferjemet sem ismertem !!! Szoval meg semmi sincs veszve.
Jazminnak jelentem 1 foga sincs, de 6 honapja be van durranva az inye az also kozepsoknel.
Lara,
Jazmin is nagyon nyugi par napja. Allandoan nyervog. Semmi sem jo neki. En is vettem Dentinoxot, de arra nincs irva, hogy csak 3x lehet hasznalni. Az van rairva, hogy etkezesek utan+ lefekves elott. Mivel mi 5x etkezunk, lehet hogy ti csak 3x????
Igaz en a cseppet vettem, mert nem volt gel, lehet hogy a csepp gyengebb.
Ugye milyen jo az ejszakazas???? En mar csak tudom.
Total hozza szoktam, nem is vagyok mar faradt. Erre a rovid idore mar kar is leszokni rola.
Edelweiss,
pihenjel nagyon. Milyen jelleguek a rosszulletek, Hanyas, hanyinger? Meg Jazminnal olvastam valahol, ha ulhetsz, mindig ulj, ha fekhetsz, mindig fekudj. En nagyon betartottam ezt. Most is probalom, de annyira nem megy.
Ma rengeteget rohangaltam, inteztem a papirokat Jazminnak a kozgyogyohoz+emelt csp. Kertem a dokitol papirt elvittem a munkahelyemre, ott kiderult ez nem jo, mert mar uj nyomtatvany van, mondta menjek vissza a dokihoz. mondtam nem megyek, inkabb hagyom a francba az egeszet, nem er annyit. Rendes volt a noci, mert o felhivta es azt mondta menjek vissza. Visszamentem, azt mondta majd kitolti es a portara leadja. Persze nem lett meg, holnap mehetek ujra erte. Annyi hasznom volt, hogy a doki megnezett engem, a szivecske 4 uregu, de a nagyerek meg nem lathatok, kb 1 honap mulva ujra megnez. Az a tipusu betegsege ami jazminnak van az nincs Gombocnak. Hihetelen, hogy ilyen picin ezt mar latjak. A doki szerint picit nagyobb a babo.
Ma voltam a nogyogyinal is (mar eltelt 1 honap) o is inkabb nagyobbnak mondana kezugyileg Gombocot. Amugy minden rendben.
Eva, szoktunk vinni piat is kajat is es noket is, mert hapsik nem nagyon vannak. Kajan ertsd: kex meg ilyesmi. Bar en azt sem bannam, ha valaki toltott kaposztat hozna.
En valszeg nem megyek, mert a ferjem szabin lesz megint. Na valszeg megis megyek, mert most mondta, hogy azt csinalok amit akarok.
Ez igy is volt eddig is.
Nu akkor megyek, de nem maradok sokaig.
Jazmin kulonben sokat all fejen+labfejen es a popojat kitolja. Nagyon cuki, par nap ota felterdel, de persze ugy hogy kapaszkodik valamibe. Babkocsiban csak ul de kapaszkodik, ha veletlen vizszintesre rakom a kocsit ordit es felul hasizombol. Majdcsak alakul a kispocalany.
Hetvegen kaptunk egy tesobabacsokit=tesobabakocsit baratainktol, eleg jo, csak mar kiszivta a napocs. Graco, es 5 cm-rel hosszabb a mostani kocsimnal. Mindket ules teljesen vizszintesre dontheto. Beleraktam Jazmint a kistesos helyre, meg elfer fekve, rogton fel is szentelte, jol belekakkantott. Nu nem a kocsiba, hanem a pelusba.
Ha igy haladunk Gomboc mereteivel, akkor lehet hogy fel ev mulva kiturja Jazmint a fonokulesbol. Amit neztem a Brendonban, abban a fonokot nem lehet donteni. Eleg baromsag. Szegeny gyerek ha elalszik, osszegornyed.
Jajj nagyon sokat irtam.
Nu csok mindenkinek,
gabomamo