Sziasztok!
Julcsi!
Ugyan már biztos szuperu érzitek magatokat a kiruccanáson, de azért jó szórakozást/pihenést/falunapozást kívánok Nektek! Aztán várjuk ám a képeket!
Márti!
Nem szaglászom a tápszer, csak úgy megcsapta az orrom.
Szonó rendben van?
Edit!
Szörnyű volt még olvasni is, amin keresztülmentetek! Most már csak jobb lehet! Én, amikor a babáim kórházban voltak, még az orrszívásukra sem mertem bemenni. A folyosóról hallgattam a sírásukat, miközben próbáltam nem összecsúszni. A branülnek meg a látványától is rosszul voltam, nekünk a fejükben volt. Bár valóban nem zavarta őket, csak amikor be- és kivették.
Mi újság azóta Virággal? Már eszik rendesen? Elmúltak a szájában a foltok?
Örülök, hogy legalább a személyzet rendesen viszonyult hozzátok!
Zsuzsi!
Hát azért ez nagyon durva! Mármint a dokitok. Már az is gáz, hogy nem vette észre, ráadásul szóltál is neki. Teljesen ki vagyok akadva.
Látsz valami javulást a csepptől? Vagy még korai? Gyógymanók mennek kicsi Szandidnak!
Barbi!
Nem semmi Ádámod van! 1/4 10-ig aludni.
Az enyémek ilyet talán sosem fognak.
Milyen tornára jártok? Dévényes?
Az én gyerekeimet valaki kicserélte. Egyenlőre ma még nem sikerült rájuk ismernem. Eddig kb. fél-fél órát aludtak, azt is felváltva, a többi idő nagy részét meg visítással töltik. Már jó pár órája elfogyott a türelmem, de azért még megpróbálok kihúzni ép ésszel egy órát, akkor talán Apa is hazaért.
Most azon gondolkozom, hogy ilyen jó kis zenei aláfestét mellett, mint a kiabálás, nekiállok vasalni, akkor üssem már ki magam teljesen.