Új privát üzeneted érkezett!

Hogy lehet nem nézni a House-t? :lol:
Én imádom a pasas humorát, olyan morbid :)
Vendég

Sziasztok!

Monyoka!
Latom hogy itt vagy! :D Miert nem irsz?Hogy vagy???

Kép
Kép
ancsa81

Na csajok, akkor asszem a temat kitargyaltuk :lol:

A hom ma reggel is 36,2 ugyhogy TV kizarva ma estere is.... :)

Oszinten, ez a digitalis homero nekem total gyanus. Soha nem voltak ilyen alacsony hoim a hagyomanyossal, csak miota digivel merem.....A hagyomanyosnak viszont jol a vegere jartam, mert felalomban mertem a hot es azzal egyutt akartam fogat mosni (beleesett a mosdoba es rapityara torott).... :lol:

Na de harcra fel katonak!!!!!! Szep napot mindenkinek :) :) :)

Kép
melcsi6

Melcsi, akkor mindent bele, tartsatok ki, már csak pár nap!

Amúgy jó reggelt mindenkinek és szép napot!

Én szorgalmasan felteszem a hőtáblámat. Na ezt nézzétek! Lehet, hogy egy spontán tüszőrepedés történt nálam? Ilyet még nem csinált:

Kép

Már csak azért gondolom ezt, mert tegnap este egymásra kattantunk az én kis szívszerelmemmel, és hát ugye...
És akkor most már csak a Jónásban kellene bízni, mert erre az időszakra tette a termékeny napokat! Habár nem hinném, hiszen mint látjátok, a Mikulás még nem kotort Afrikába, ahol most havazik!!!
Vendég

Sziaszztok.
Gyors leszek, mert tárgyalásom lesz.

Hőm ma is 36,9. Csak a szokásos dögunalom.
Vendég

Junko, tedd majd fel a hőtábládat, ha majd több időd lesz. Jó tárgyalást, ha lehet ilyet mondani!
Vendég

Athiz!
A kistesóm 3. napon kapta be a legyet! Minden lehetséges!!!

Áfi!
...előtte megnéztük Dr. Houset!!!

Ancsa!
A Te ciklusod hogy áll? Mármint hőileg?

Melcsi!
Pedig pontosabb a digitális! Nem baj, ha Nálad alacsonyabbat mér, a görbe a lényeg! Kép

Kép
zölddisznó

Athiz,
sajnos ez nem az :( Nézd csak meg az enyémet, (meg még jópárat) másnak is esik a hő mensi után...
Melcsi,
ekkora poént! :lol: :lol: Tényleg nekiálltál fogat mosni hőmérővel a szádban? Ez jó :P Kép
Vendég

Áfonya! Neked miért nem jelölte a peteérést a ferty?

Kép
zölddisznó

Mert a ferti egy lassú dög :D
Majd holnap bejelöli. Mindig ezt csinálja, 2-3 nappal utána teszi be, persze visszamenőleg.
Vendég

Akkor csak hozzám volt ilyen jó...

Megreggeliztem:
méhpempó, grapefruit mag cseppek, vitaminjaim, protexin
nyam-nyam, de finom volt!

Kép
zölddisznó

Szia Zölddisznó!

A grapefruit mag cseppek mire jók. Arról még soha nem hallottam. :oops: Írnál róla pár sort?

Szia
Ági
ági 76

Sziasztok

Micsoda görbék :)
Itt az enyém is .... csak a ferty rakta be az ovulációt a wunch nem :(

Kép
kokusz

Kókusz!
Jól körbelőttétek Ti is! :)

Ági!
Grapefruit:
"Hatása:
A citrus bioflavonoidok gyökbefogó és antioxidáns tulajdonsággal rendelkeznek, a C-vitamin hatását fokozzák, bomlását gátolják. A kapillárisok kóros átjárhatóságát és törékenységét csökkentik. Az emberi szervezet zavartalan működéséhez szükséges ú.n. esszenciális anyagok, ezért P-vitaminnak vagy permeabilitási faktornak nevezik. A kivonat 800 baktérium- és vírustörzs, valamint 100 gombafaj és számos egysejtű parazita növekedését már nagy hígításban is gátolja, ugyanakkor a fiziológiás baktériumflórát nem károsítja."
Én a gombáimra szedem, nagyon beválik - protexinnel kombinálva még jobb.
Ennél már csak az ezüstkolloid hatásosabb.

Kép
zölddisznó

Zöldi

ja remélem be is akad :)
kokusz

Ági!
...ha szeretnél olvasgatni grapefruit ügyben...

http://www.vital.hu/themes/health/grapefruit1.htm

Kép
zölddisznó

Szia Zölddisznó (olyan rossz ezt leírni)!

Nekem nincs semmi gombám. Akkor nem érint. Ugye?

Szia
ági 76

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál.
Elküldött egy meddőségi klinikára. Megvizsgált és azt mondta, hogy kellene szövettant csinálni a méhből. Felhívtam a Kálit augusztus 31 -re kaptam időpontot.
Szerintetek minek a szövettan??? Elég ideges vagyok emiatt.
A mai hőm 36,3 még eléggé elején vagyok a ciklusomnak.
gizmixxx

Sziasztok!

Athiz sztem is korai a pé-hez :(

Kokusz hmm szép,bíztató DRUKK+++++

Melcsi a digi kevesebbet mér 1-2 tizedfokkal!!!!! tehát a higanyossal 36.4 tuti lennél... én is digizek és már néztem a különbséget

nekem ma átrakta a pé-t a 20cn-ról a 22cn-ra én az elsőnek hiszek :lol: Kép
Vendég

Mazsola, Mazsi, Coca... mindenre hallgatok! :)

Ági! Belinkeltem egy cikket a mgrapefruit magról. Olvasd el, ha ráérsz! Más hatása miatt is ajánlom. Örülök, hogy nincsen gombagondod, elég ramaty egy dolog, ha elfajul.

Gizmix!
Mióta próbálkoztok?
Nem értem a szövettant! Jársz rendszeresen szűrésre? Milyen az eredményed?

Kép
zölddisznó

Zölddisznó!

2003 óta próbálkozunk.
Járok rendszeresen szürésre, szeptemberbem kell mennem legközlebb, megcsináltattam volna most is a rákszürést de még mindeig mesózok egy kicsit. Már több mint egy hete megvan de nem nagyon, (a doki furcsálta is, hogy ilyen érzékeny vagyok még mindig és, hogy még mindig mesózok) és nagyon fájt amikor megvizsgálta, mondott valami idegen szót a doki de nem értettem, azt is mondta, hogy megnagyobbodott a méhem. Kérdeztem, hogy minek a szövettan azt mondta, hogy bár mi lehet oda bent.
gizmixxx

Eddig az eredményem negatív volt.
gizmixxx

Gizmix

Hmm ez érdekes, én sem értem ..... de majd a Kaáliban biztos megmondják hogy mi a helyzet.

7kincs

Köszi :) Neked is lehet szurkolni :)
kokusz

Kókusz!

Addig szét idegeskedem magam :evil: :evil: :evil: :evil:
gizmixxx

Gizmix

Na ja gondolom. De mire gondolhatott a doki hogy mi lehet odabenn ..... ez érdekes. :roll:
kokusz

kokusz4

Hát igen ez a hét nagy kérdése, hogy cisztára gondolt vagy a többire nem is merek gondolni. :roll: :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Lehet, hogy jövőhéten elmegyek csináltatok egy szűrést , az két hét alatt úgy is megvan és ha az negatív akkor már nem kell nagyon idegeskednem. Lehet, hogy csak egy méhgyulladásról van szó.
gizmixxx

Gizmix!

Sürgős dokicsere! Én csak olyanhoz járnék, aki elmagyaráz mindent, kérdezés nélkül is.

Lányok!
A káliban milyenek az árak? Van valakinek infója?

Kép
zölddisznó

...a méhgyulladást meg sürgősen kezelni kéne!

A cytológia csak a méhnyakról ad információt, a méhtestről nem :(

Kép
zölddisznó

Zölddisznó!

Hát azt tudom, hogy most én kértem időpontot ez egy egy órás elbeszélgetés lesz és 12000 forintot kérnek.
gizmixxx

Az szép!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Az én görbém se egy piskóta! De megfejtettem a rejtéjt! Ha később kelek mint szoktam, akkor magasabb a hőm!

moni

Na, ehhez mit szóltok?

Kínai fogamzásnaptár.
Kinek jött be a gyerkőc neme a már megszületett/megfogant babóknál? 1154597896.42.xls

Kép
zölddisznó

na, ez nem sikerült
megpróbálom mégegyszer

Kép
zölddisznó

de, mégis jó!

Kép
zölddisznó

Coca,
na mármost! Én 22 éves voltam mikor fogant a lányom. Akkor márc. 22. körül volt az utolsó mensim. Ha azt vesszük hogy így áprilisban fogant akkor bejött, lányt ír. De ha nem a fogantatást kell számolni, hanem orvosi fejjel gondolkodva az utolsó mensit nézzük a terhesség kezdetének akkor nem jött be mert fiút ír.
És rögtön hozzátenném, ez nem így működik. Játéknak nem rossz, de senki ne lepődjön meg ha nem jön be :)
Vendég

Áfi!
Én sem gondoltam, hogy ez "tudományos"-an megalapozott, de elgondolkodtató, hogy pl. nekem 5 ismerősöm közül 4-nek stimmel, és a Jónás naptárommal is egybevág. ...tudom, abban sem hiszel :D

Kép
zölddisznó

Sziasztok, nagyon sokat írtatok, így csak a lényeg!

Nagyon szép, és igazán bíztató görbéket láttam, szinte mindenkinél.

Moni, lesz ez még klassz kis pé-s hőgörbe!

Gizmix, csináltass mindenképpen szűrést, minél hamarabb, és nézesd meg UH-gal is magadat, mert ott látják, ha ciszta van, stb. Persze vérképet is kéne, de lehet, ha a többivel nincs gond, akkor majd a Kaáliban elég lesz ezt megtenni. Remélem, nincs nagy gond! Az ár jó borsos, nem semmi. A Dévaiba nem ennyire drága, és állítólag nagyon tuti a doki is meg a hely is!

7Kincs, én is inkább a 20. napra saccolnék, a hő nagyon tuti, remélem tartja majd magát, és akkor tuti baba! :wink:

Kokusz, csodaszép görbusz a tiéd is, remélem baba lesz belőle!

Mazsola, szép görbe, menjen még feljebb a hő és tartsa magát!

Áfi, jó lesz a görbéd neked is, beszéld rá, hogy ne essen le, hanem polcolja feljebb magát!

Remélem, mindenkinek baba lesz a szép görbékből (vagyis nem attól, de mindegy!)

Nálam nem jött be a k. fogamzásnaptár, lányt írt, pedig ugye fiam van. A fogamzás júniusban volt.

Remélem, hogy senkit nem hagytam ki, puszi mindenkinek, kitartást, magas hőt és babahegyeket kívánok!
Vendég

Coca,
hát igen, ismersz te engem :lol: Ami nem bizonyítható vagy logikusan magyarázható az humbug. Mérnökfeleség vagyok :D
Gizmix,
szerintem jól rádhozták a frászt feleslegesen :evil: Valahogy szeretik ezt csinálni. Mindenki idegeskedett már ilyen mondatokon hogy ezt meg azt kéne csinálni, aztán a végén kiderült hogy teljesen banális oka van a vizsgálatnak, vagy egyszerű rutin esetleg óvatosság az egész! Megértem hogy rágódsz rajta, de hidd el nem lesz semmi baj!
Vendég

Coca
Nekem bejött,vagyis gondolom! :oops: Na,mert az utolsó mensim okt 6-n volt,de a gyereknek mégis vmikor november elején kellett megfogannia,mert augusztusi lett.Hát ezért a bizonytalanság.Ki tudja,mikor fogant! :oops:
Mi a neve a grapefruit cseppednek?Mert már többfélet láttam.Melyiket lehet meginni?

Gizmixxx
Én is 8 cn,és még mindig mensi egy kicsit :( A lányom születése óta ilyen hosszu ,kivéve,mikor szedtem a clostyt. :wink:
Egy UH lehet nem ártana nálad! :!:

A görbék nagyon bíztatóan alakulnak!Babaeső várható! Kép

KépKép

KépKép
okr

Okr!

A Citro csepp nevezetüt. Ez jött be legjobban. Egyébként mindegyiket lehet belsőleg használni - nem lehet ártani vele.
Azt nem mondom, hogy finom, de ha sok limodádéba teszed, vagy grapalébe, akkor nem gáz.

Áfi!
Szintén mérnök az apuci... Szóval ami megfigyelésen alapszik, de nem tudjuk az okát, az nincs?

Kép
zölddisznó

Coca,
de van. Ha van alapja a megfigyelésnek. Megfigyelésekkel is lehet bizonyítani dolgokat. Ám ilyen táblázatot ha készítenék (vagy te vagy bárki) mivel csak 2 esélyes a dolog (fiú/lány) így én is beletrafálnék sok embernél, és elkezdene hinni benne. A vége az lenne hogy már az adatok módosulnának csak hogy igaz legyen a táblázat. (Pl hát ugyan nem stimmel, de lehet nem is akkor fogant mert úgy emlékszem...stb) Pláne ha ilyen homályos az egyik tényező mint a fogantatás időpontja.
Aztán; az emberek aljasak. Csodamódszereket terjesztenek minden alap nélkül kizárólag azért hogy gazdagodhassanak. Az emberek pedig elhiszik, van aki buta, van aki beteg és reményvesztett. Bármit elhisz amire azt mondják neki: ez segít. És kifizet egy rakás pénzt, és vagy meggyógyul, vagy placebo, vagy nem gyógyul meg és másik sarlatán kezei közé fut ha még bírja a zsebe.
Természetesen mindez az én véleményem, senkit nem akarok lebeszélni arról amiben épp hisz. Ha segít akkor megéri. Ha nem akkor majd jön úgyis a következő...
Vendég

...és mi a helyzet a "tudományos kutatások erenménye"ként piacra dobott gyógyszerekkel, amelyek eltitkolt vagy kozmetikázott mellékhatásai miatti halálozás a 3. vezető halálok a "fejtett" országokban? Na, az az üzlet igazán!
Hogy ki miben hisz, az persze sok tényezős - én a természetes gyógymódok híve vagyok, és nagyon gyógyszerellenes.
Persze a kínai fogantatás-naptárnak köze sincs ehhez, de mindenesetre elgondolkodtam rajta, hogy nem biztos ennyi véletlen egybeesés!

...azért szeretlek ám Áfonyka!

Kép
zölddisznó

Coca,
én is szeretlek, az hogy vitázom veled ennek ékes bizonyítéka :)
Hogy az eltitkolt gyógyszermellékhatások volnának felelősek ennyire sok halálért erről nem hallottam. De mint mondtam az ember aljas. Anyagi haszonért bármire képes, így ha nem is ekkora mértékben de elképzelhetőnek tartom hogy sajnos halnak meg emberek emiatt. :(
Ám szerintem azok száma sem kevesebb akik elfordulnak az orvostudománytól mert bedőlnek csodaszereknek, kuruzslóknak, módszereknek. Én sem vagyok kemikália párti, csak igyekszem a dolgokban a realitást keresni.
Vendég

Zölddisznó

nekem bejött a kínai naptár. Októberben fogant a lányom és 20 éves voltam. Tehát működik. Megnéztük a többi ismerőseimnek is és nekik is bejött
cuncocska

Akkor mi most baromira szeretjük egymást! :)

Hát igen, sajnos mindkét oldalon vannak erkölcstelenül meggazdagodni vágyók, akik kihasználják emberi gyarlóságunkat, hiszékenységünket, reményünket és naivitásunkat.

A "fejlett orvostudományba" vetett hitem eddig sem állt szilárd alapokon, de gyökeresen megváltozott a véleményem, amióta olvastam Dr. Lenkei Gábor "Cenzúrázott egészség" c. könyvét, és ezen felbuzdulva keresek-kutatok a témában. Na, csak olyan műkedvelő reformán-biopataként, de nagyon élvezem.

Hát igen, a vakáziózó tanerők megtehetik, idő rengeteg! :)

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lanyok,

Afi, ez tok jol alakul, ha holnap beteszi a pe-t a ferty akkor tuti, hogy jo idoben volt action :) :)

Zoldike, a ferty elmeletileg harom az atlag homersekletnel magasabb ho utan teszi be a pe-t.

Kokusz, ez egyre szebb lesz :) , kislanyra gyurtatok? :) :)

Gizmi, ez nagyon ijesztonek hangzik, szerintem holnap hivd fel a dokidat es kerdezz ra konkretan, hogy miert akar szovettanra kuldeni. Addig halalra izgulod magad. A szovettan azert eleg komoly dolog es az eredmenyt megkapni is nagyon hosszadalmas. Ha csak valami rutin dolog akkor nyugtasson meg.
Zoldike, a dokicsereben egyetertek veled, szerintem is magyarazzon el mindent.

Velem semmi extra, varom apucit, hogy jojjon :) :)

Csajok kinai fogamzas naptar ide vagy oda, ha jon a babaeso, majd mindenki Dr House napokon fog szerelmeskedni :lol:
Lehet, hogy annak nagyobb valoszinusege van :) .

Puszika
Melcsi

Kép
melcsi6

Coca,
komolyan írtam hogy azért mentem bele a vitába mert kedvellek :) Akivel szerintem nem érdemes vitázni azzal nem teszem :) A témát asszem kiveséztük, új dolog nem jut eszembe. Illetve arra volnék kíváncsi ha nem titok hogy mit tanítasz.
Melcsi,
a House-os poén jó volt :lol: (és igaz is :D )
Vendég

Melcsi,
ez jó beszólás volt! Szétröhögtem az agyamat!
:P

...azért mi már a Colombó alatt kezdtük ám! :D

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?