Kedves
varro7@freemail.hu!
Először is leszögezném, hogy nem mentegetőzni akarok, csak arra szeretnélek megkérni, hogy olvasd el figyelmesebben a hozzászólásokat. Az én hozzászólásomban a következőt olvashatod: "Én őt nem vitatom, sőt nem is vitathatom szakmailag". Kérlek, értelmezd ezt a mondatot, és akkor rájösz, hogy nem akartam "orvoskodni", mert semmi alapom nincsen hozzá. Azért szóltam egyáltalán ehhez a témához, mert mikor bent voltam, volt mellettem egy anyuka, aki az Ő páciense volt, és elmondta, hogy mi történt, én meg láttam, hogy mennyit (ill. mennyit nem) foglalkozott aztán vele Gimes dr. Az áltatalam említett történetből én nem szakmailag kérdőjeleztem Őt meg, hanem emberileg. És engedtessék meg, hogy ehhez viszont jogom legyen, de Gimes dr.-t nem aláztam le, csupán leírtam egy esetet, ami elgondolkodtató. Mindenki azt von le belőle, amit akar. Tudom, hogy egy esetből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, de nekem ez elég lenne ahhoz, hogy ne Őt válasszam.
Igen, valóban lehetnek mindenkinek rossz napjai, de attól vagyunk emberek, hogy nem vagyunk ösztönlények, és vannak erkölcsi kötelességeink.
Hogy hogyan került a képbe Várbíró dr.? Hát úgy, hogy Gitti írta, hogy az ő orvosa, és én pedig válaszoltam, hogy nekem is.
Megint utalnék arra, hogy figyelmesebben olvasd el a hozzászólásokat, mert V. dr. méltatásáról egy mondat esik a hozzászólásaimban, a többi pedig csupán tény. Egyetlenegy szubjektív mondat van róla. Aztán csak a felvetett kérdésekre válaszoltam objektíven.
Neked miért van jogod lealázni a kollegádat teljesen névtelenül (mert ezt tetted), ugyanis senki nem tudja, hogy te ki vagy? Más szemében a szálkát, a magunkéban a gerendát sem? Olyan szavakat használsz, amik nyomdafestéket nem bírnak. Amiket én írtam, azok konkrétumok, amiket te írsz, azok csak sejtelmes utalások. Ez mennyire etikus??? És mennyire meggyőző???
Egyben egyetértünk: a két orvost valóban nem lehet egy lapon említeni. Ezért elnézést kérek Várbíró dr.-tól, hogy ezen a lapon egyáltalán megemlítettem, többé nem teszem. Én bármikor rábíznám a Babám és a magam életét is!
floricsika