Új privát üzeneted érkezett!

Áfonya!
:D :D :D

KépKép
takido

Én meg ígértem 18 hetes UH képet: :D
Kép

KépKép
takido

Na sziasztok!

Angel

Értemén :) én is így voltam mikor csinálták a HIV teszet :)

Athiz

Jók a képek :) aranyos a cicátok.

Áfonya

A te lányid sem semmi :)

Takido

Nagyon szép a lurkó

Én most jöttem meg a dokitól, minden oké. Nincs ciszta, megvolt az ovuláció (ezt a mai hőm is kezdi alátámasztani csak maradjon is így) Méhnyálkahártya 7,5 mm. Szóval most várunk aztán ha most sem sikerült akkor labor.
kokusz

Kokusz: Drukk!!!

Takido: nem latszik jol! Nem tudnad beszkenneltetni?

KépKép
KépKép
tontica

Ez az en kicsi fiam 17 hetesen. Latszik a futykos is!
NEM A MOSTANI ULTRAHANG! Meg mielott osszekavarodnatok! :lol:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Sajna nincs szkennerünk :cry:

KépKép
takido

Kokusz!
Én is nagyon drukkolok,hogy sikeres legyen ez a hónap :D

KépKép
takido

Sziasztok!

Ez egy életjel. :lol:

Rengeteg dolgom (táppénz, meló, stb) volt, így hanyagoltam a netet. :cry:
Viszont megyünk nyaralni, s legközelebb 14-én leszek.

Addig legyetek jók, vigyázzatok magatokra!

p.s.: szeretnék látni pár pozítiv tesztet csajok! Így aztán húzzatok bele! :lol:

Bee
beebeey

Sziasztok,

egy kis helyzetjelentés.

Itthon heverészek - kivéve amikor nem... ma reggel ugyanis elmentem a doki által kiírt vérvételre (hogy nincs-e valahol gyulladás).

Reggel 8 óta mentünk - kb. 10-re értünk haza... hála a jó égnek barnázásnak nyoma sincs (kopp-kopp)

Amióta szedem a rutascorbint, nem feszül a hasam... ez viszont nagyon jó. Tegnap végül 4*2 magne B6ot vettem be... lehet, hogy az is jó volt... szerintem ma is annyi lesz az adagom. (ma reggel koppant le, hogy valami fura... és rájöttem, hogy az, hogy nem feszül a méhem(?))

ja... tegnap használtam a doki által felírt kikotyvasztott hüvelykúpot... hát majdnem üvöltöttem, úgy csípett... na most vagy a kacsa sértett fel valamit... vagy tényleg volt ott valami gubanc... 10 db-ot írt fel... remélem tényleg jó lesz... (ő kotyvasztotta a receptjét, megesküdött rá, hogy bababarát)

Mondjuk az is felmerült bennem, hogy nem lehet-e, hogy a nyaralás miatt stresszeltem és azért kavarodott be a dolog... most meg, hogy eldöntöttük, hogy nyaralunk, de Mo-n vaahogy lenyugodtam... (az egyik barátunknak van egy szállodája ahol ha van hely önköltségi áron nyaralhatunk... most őt próbáljuk levadászni... szilveszterkor is ott voltunk és marha jó hely :))

Ja... 4-kor valszeg elmegyünk a kórházba ahol szülni szeretnék és beszélünk a kinézett dokival. Kifaggatom, mit gondol a metforminról stb. ha nem pánikol, normlis a hozzáállása és bevállal akkor maradok nála... de ehhez ma tényleg be kell mennünk... aztán pihenek tovább.... (iszonyat... sajtkukac vagyok... imádok heverészni de nem akkor amikor kötelező :))))
Vendég

Bee
Táppénz miatt :(
A szabira jó időt,és sok sexet kívánok! :D

Takido
A nyaki redő most jut eszembe :oops:( Nagyon szétszórt vagyok mostanában.)
Nekem csak 12 hetesen nézték,akkor van a genetikai UH itt.fél órás mozizás volt,mire mindent lemértek,természetesen hüvelyi UH-val.Elég vacak volt,de a gyerekért mindent! :D Szóval nem tudok érdemileg hozzászólni :oops:
A gyermek nagyon szép!Gratula! :D

Tontica
Te mikor mész UH-ra?Holnap?

Áfonya
látod,felmegy az a hő!

Kokusz
Na itt aztán lesz babaeső,és egyszerre! :D Áfi ikrei,meg a te babód! :D
Írtam privit!

Az erkölcsi bizonyítványos infokat köszönöm.A postán sikerült beszerezni a nyomtatványt.Akit érdekel,100 ft a lap + 2200 a csekkes dolog.Na és azt mondták 2 hét alatt kész is van!

KépKép

KépKép
okr

Hu, de sokat írtatok megint!

Szóval, Áfi, nagyon cuki kép! Tök jó, ha ilyen emlékek maradnak!

Takido, szerintem jó az a kép, majdnem sírva fakadtam! De jó neked!

Tonti neked is tök jó, és a másik babóról is várom majd az UH képecskéket!

Kokusz, remélem, meglesz az a baba!

Bee, neked is előre a zebrás tesztért, jó pihizést!

Csakegy, örülök, hogy beiktatod a pihenést a sajkukacozás mellett, és hogy már nincs barnabácsi a napirenden, maradjon is így a szülésig! Nem sok az a Magne B6?

Pusz
Vendég

Köszi csajok :) remélem igazatok lesz.

Csakegy, örülök hogy jobban vagy :)

Okr

Köszi, jó lenne már babázni :)

Képzeljétek most hogy vártam az uh-ra ült mellettem egy kismama. Mára van kiírva. Elkezdett rinyálni, hogy már igazán kijöhetne ez a gyerek mert nincs kedve itt rohadni ebben a tetves kórhzban stb. Úgy kiakadtam .... nem sok kellett hogy be ne szóljak.

Ja más ... Okr és Anyapoc felvételijén felbátorulva én is beadom a pótfelvételire a jelentkezési lapot :)
kokusz

Csakegy,
örülök hogy jól vagytok! :) Pihenj sokat, annyit mászkálj amennyit muszály.
Kriszta,
látom. :)
Tontica, Takido,
azért szeretem az UHos képeket mert az anyukán kívül senki nem lát benne semmit :lol: De olyan mint egy jó játék, lehet találgatni mi is van a képen :) Tontica felső képén egy geninc "gyöngysorát", Takidoén egy koponya ívét látom. Mit nyertem? :lol:
Vendég

Bee!
Jó pihenést :D

Csakegy!
Én is azt akartam kérdezni,hogy nem lesz-e sok a magne B6.
Az meg szerintem általános,hogy a kötelező dolgok soha nem esnek olyan jól :?
Remélem sikerül a dokit levadászni,és pozitívan áll majd hozzátok :D

Okr!
Semmi gond,köszi a választ.Végül is a védőnőm(unokatesóm) talált egy megnyugtató tanulmányt a neten.Sok heylen nem mérik a nyaki redőt a 18 hetesen.

Athiz!
De aranyos vagy :D Neked Sziliről nincsenek UH-os képeid?

Áfonya!
Az enyémen valóban látszik a koponyája, jobb oldalon,mellette látszik a pocija+még a combcsontja is bal oldalon,az alsó lábszárát eldugta valahova :D
Remélhetőleg ezért nyertél egy,sőt lehet,hogy kettő saját babucit :P

Kokusz!
Megértem,hogy feldühített a dolog.

KépKép
takido

Sziasztok!

Itt még nem jártam,úgyhogy bekukk. Látom, jobban él ez a topic.

Okr, anyapoc, hová felvételiztetek?
És Te, Kókusz, hová szeretnél?

Csakegy! Gombaügyben tudsz még nekem tanácsokat adni? (akár priviben is)
Fini a méhpempő! 300 mg-s, ginsenges, az jó?

...megyek , közben főzök tovább

Kép
zölddisznó

Takido, de igen, vannak emlék UH-os képek Sziliről, meg videofelvétel, kettő is, ugyanis kétszer is voltunk anno 4D-sen, de akárhányszor megnéztem, mindig sírvafakadtam, hogy már ennyi idő eltelt! Tudom, hogy egy hülye vagyok, de nekem már csak ilyen érzékeny a lelkivilágom. Úgyhogy inkább nem nézegetem. Igaz, hogy vannak kedvenc filmjeim, pl. Élet az anyaméhben, Junior, Áldatlan állapotban, stb., ahol szintén babás téma az egész film, és UH-os felvételeket is mutatnak, és akkor komolyan mondom, vérzik a szívem. Dehát én már csak ilyen buggyant vagyok, ez van. Szegény párom. Az a jó, hogy Ő már megszokta ezt, sőt, kissé kezd idomulni, van, hogy olyan kis érzelgős lesz, és olyankor olvadozom, hogy milyen cuki, és látom, hogy én milyen furi szoktam lenni.

Neked is gondolom, hogy nagy örömet okozott a felvétel a babádról, hogy láttad, hogyan mocorog, a kis gerincét, a pici szíve dobbanását.

Na jó, befejeztem, mielőtt kirúgtok a topicból! :roll:
Vendég

Lányok,
jópár napja valaki említette a keresztszemes hímzést. Nem emlékszem ki volt de hálám üldözze! Megláttam az ehavi praktikát, amihez ajándék keresztszemes miniszett volt, kulcstartós. Gondoltam ez a sors keze. Ma készült el (az egyik fele). Tudom hogy béna de nekem ez az első keresztszemesem, így nézzétek.
Egy lángot fújó sárkány. Megnézitek? :)
Kép
Vendég

Áfi!
Ez tök jóóóóó!

Nemsokára gobelinezni fogsz!

Én kötögetek szabadidőmben, meg varrok mindenféle ruhákat. (Van inkább átalakítom,hogy piciny termetemre (183 cm, sok-sok-kilo) jók legyenek.

Kép
zölddisznó

Nem tudom hogy kell gobleinezni :oops:
A keresztszemest is a netről tanultam meg...
Vendég

Hú Mazsi, szép magas vagy!

Hogy milyen ügyik vagytok! Én régen kötöttem, de nem nagyon bírok semmit hosszú távon, persze azért vannak kivételek, a kötés úgytűnik nem az. Meg hímezgettem is, de őrült régen, azt lehet, hogy szívesen csinálgatnám megint. Anyukám pl. horgolt anno, és olyan szép tévémacit csinált, hogy húha. Sajnos már nincs meg, pedig nagyon szerettem nézegetni! Biztos Szilinek is bejönne!
Vendég

én ált. isk-ban keresztszemeztem. Szerettem csinálni. Akkor terítők, meg könyvjelző volt a divat. Egy kolléganőm pici faliképeket csinál, tök aranyosak. Ha majd nagyon belejössz és függő leszel, ajánlok Neked egy olcsó boltot, ahol mindenféle aranyos mintákat lehet kapni!

Kép
zölddisznó

Takido és a többiek, remélem nem haragszotok meg, és nem tartotok idiótának, ha felteszem Szili UH képeit, anno, többek között Csakegy kedvéért is.

Kép

Itt 7 hetes volt, ilyet írtak, hogy embrióárnyék látszik. Hmm, hát Ő nem csak egy árnyék, még ilyet!

Kép

Ezt a Sote II-n csinálták, azt mondta az UH-s csaj, hogy milyen szép! Szerintem is, már a pocakban is az volt!

Kép

Na és itt már nagyfiúként szopizza az ujjacskáját.
Remélem, hogy jól kivehetők a képek, és tetszenek is!
És azt is remélem, hogy majd a kistesóról is hasonló klassz képek készülnek, ha majd összejönne végre!

Bocsi, ha valakit untattam a képekkel!
Vendég

Jó is, hogy elővetted - így lesz mihez hasonlítani a kistesót:)

Kép
zölddisznó

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
zölddisznó

bocsi, ezt nem ide akartam

Kép
zölddisznó

Athiz
Remek fotók!Sztem mindenki örül neki,hogy felraktad ide!

Áfonya
Nagyon ügyi vagy! :lol: Asszem Anyapoc ötlete volt a hímzés.

Kokusz
Hová adtad be a pótfelvit?Egyébként biztosan sikerül ez is meg a baba is -egyszerre! :!: Drukkolok+++++++++++++++++++++++++duplán

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

CS1!
MI VOLT A KORHAZBAN??????????????????????????????

Kép
Kép
ancsa81

Ja,mar latom!
Orulok hogy jol sikerult! :D Akkor T-doki a befuto?

Kép
Kép
ancsa81

Jó reggelt mindenkinek és szép napot!

Én szorgalmasan felteszem a hőtáblámat. Na ezt nézzétek! Lehet, hogy egy spontán tüszőrepedés történt nálam? Ilyet még nem csinált:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 816.32.jpg

Már csak azért gondolom ezt, mert tegnap este egymásra kattantunk az én kis szívszerelmemmel, és hát ugye...
És akkor most már csak a Jónásban kellene bízni, mert erre az időszakra tette a termékeny napokat! Habár nem hinném, hiszen mint látjátok, a Mikulás még nem kotort Afrikába, ahol most havazik!!!

Puszkány mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Athiz: en csak a kozepson latok babat :lol: nem lehet hogy rossz a kep felbontasa?

Lanyok, megyek ultrahangra!!! :D 9-kor indulunk azaz mindjart, ugy izgulok!

KépKép
KépKép
tontica

De jó Tonti, majd tegyél fel képet arról is légyszi! Puszi nektek
Vendég

Tontica b
Nagy drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Athiz
Nem akarlak elkeseríteni,de sztem a mensi utáni hőesésről van szó :oops:

KépKép

KépKép
okr

Okr, nem keserítesz el, én sem nagyon hiszek ebben a Jónás dologban, de azért reménykedem, mert nekem nem szokott így leesni a hőm! Legalábbis eddig még nem vettem észre!
Vendég

Tontica,
mehetek én is veletek? :D Úgy szeretem az UHot! Majd mesélj el mindent részletesen!
Ancsa,
Veled mi van? Mesélj, hőgörbéd??? Megugrott már? Ne felejtsd ám el hogy egyszerre babásodunk! :P
Vendég

Sziasztok!

Okr

Farmakológiai szakasszisztens képzésre jelentkezem, ELTE TTK. Aztán majd meglátjuk.

Tontica drukk az UH-hoz :)

Athiz Okr-nak igaza lehet ..... :roll:

Görbém ittvan
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 1138.1.jpg

Érdekes mert csak a ferty rakta csak be az ovulációt, a wunch nem.
kokusz

Kokusz
Nagyon szuper a görbéd!!!!!!Holnap sztem már a wunsh is berakja!
Kontroll UH nem lesz?Vagy már volt,és lemaradtam? :oops:

A felvihez nagy drukk++++++++++++++++++++++++++!!!A 2. évre tandíjmentes leszel,meglátod! :D

Megyek,mert a gyereknél kezdődik a hisztiroham :evil: :evil:

KépKép

KépKép
okr

Okr

Tegnap voltam UH-n, úgyhogy nem megyek már, meg a dokim amúgy is szabadságra ment két hétre. Úgyhogy majd meglátjuk :)
Remélem igazad lesz és tényleg tandíjmentes leszek a 2. évben :)

Neked meg kitartás Adához :)
kokusz

Sziasztok!

Én gobleinezek/tem. AZ idén nem vettem még elő, de hogy most előkerült a téma, amikor megyünk anyukámékhoz elvsizem magammal!

Az én görbém sem piskóta, de sz.tem az ébredési időpont miatt ugrál. Mikor később keltem, akkor magasabbat mutatott. Mindjárt felteszem a hőmérős topicba, aztán belinkelem ide!

Uh-ra én is imádok járni! Főleg babanéző Uh-ra. Tontica én is csatlakozhatom???? :wink: Egész kis sereg kisérőd lesz! :lol: :lol:

Kokusz!
És mi ez a farmakologia? Mert nekem szégyen ide, szégyen oda nem modn smemit... :oops: :oops: :oops:
A ferti érzékenyebb mint a wunsch!

Athiz!
reménykedni mindig kell!

Hihetetlenül büszke vagyok magamra!!!! Még mindig tart a türelmem, a hitem, hogy igenis sikerülni fog!!! És most a köv. inszem sem izgat, hogy mikor lesz. Sőt a gynevac szuri se, epdig itt lapul a hűtőben, talán ma be tudja adni az orvosom. Egyszerűen érzem, hogy lesz még babám! Annyira, de annyira át szeretnéma dni nektek ezt az érzést, türelmet! Mert így olyan jó, oylan boldog vagyok! Sokkal jobban érzem így magam a bőrömben! Madarat lehetne velem fogatni!

moni

Okr!
Nem, nincs stimu! Inszem előtt sincs! Van pé.-m, és feleslegsnek tartja az orvosom így a hormonokat! Csak tüszőrepi szuri volt, meg utána mensiig utro.

Képek anynira aranyosak voltak! Én ha nem baj, nem teszek fel képeket. aki szeretne megnézni bennünket, az írjon privit, én meg megíron az albumunk nevét. Nem szeretném, ha v.ki rámismerne. Túl régóta netezek már ahhoz, hogy megismerjenek.

moni

Ez sehogy sem akar oké lenni. Nekem miért az egész oldalt hozza be a link??????? Help!!!!

moni

Móni

Örülök hogy jobban érzed magad lelkileg :)
A farmakológia gyógyszertudományt jelent.
kokusz

TONTICA!!!
MI VOLT UH-ON???????????????????

Afonyaaa!
Lehet hogy lekestuk a PE-t,mert nem tudtam apat felkelteni! :( Igy csak masnap este voltunk egyutt!
Homet nem merem most!Majd talan a kov.honapban!
Babasodas :D !!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Lanyok az elobb irtam egy csomot aztan elszallt mert en hulye nem nyomtam ra a masolasra, tok lassu ez a hulye babanet mar megint!

Nem baj ha most ezek utan csak ugy bemasolom amit a tavaszi topikba irtam?! Bocsanat erte de idohianyban szenvedek, meg rengeteg dolgunk van es szombaton hajnalban indulunk hazafele!

Megjottunk (mar regen csak a nagyfiuval is torodni kellett, most alszik ) borzalmasan boldogan es fulig ero szajjal mert ugy nez ki minden rendben van a picivel, szep, fejlett baba, lattam a dobogo szivecskejet. Nagyokat ugralt, ellokte magat a labaval es ugy ficankolt, meg kifeszitette a testet aztan osszegornyedt, szoval egesz vegig mozgolodott es mi apaval elso latasra beleszerettunk!
Hatalmas "kis"teso 66,7 mm. Pont jo a koranak es ket keze, laba van es szep kis pofija, marmint szerintunk O a leggyonyorubb a vilagon a tesojaval egyutt!
Olyan jo kimondani hogy KISTESO! Nagyon boldog vagyok, azt hiszem latszik, ugye?!
Persze a neme meg nem derult ki de mar tobben a csaladbol az ertesunkre adtak hogy 2 fiuunoka utan jo lenne mar egy kislany.

Szerintem jok lettek a kepek de beszkenneltetni meg nem volt idom igy csak lefenykepezve tudom folrakni, azert igy is latszik.

Kép Kép Kép

U.i.: Tolem az egesz homeros csapat bejohetett volna ultrahangra! Neztek volna am hogy milyen nagy csalad! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Remelem meg tudjatok "fejteni" a kepeket! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica,
nagyon örülök a jó híreknek! Nálunk apámnak 3 lány unokája van (egy tőlem, 2 a féltesómtól) :D Ha teherbe esek tuti belémbeszél egy fiút :D Anyósoméknak ez az egy unokájuk van, de ők biztos örültek hogy lány mert 2 fiuk van (a férjem és egy bátyja van).
Ancsa,
te lány! Tessék hőmérőzni! Nagyon informatív! Így nem is tudhatod mikor repedt, repedt-e az a tüsző! Apukát meg határozottabban rázni :D Ilyenkor nincs kibúvó! :D
Vendég

Tontica!

Ez csodálatos!!! Gratulálok!!!!!! :D :D :D

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Tontica!

Gratulálok, olyan édes a pici tesó! Nagyon is jól látszik, ahogy ott csücsül a drága! Úgy szeretnék én is...

Örülök, hogy minden rendben a babával, én tudtam, hogy így van!
Vendég

Tontica
De szép gyermek!Tökéletesen látszik mindene!!!Gratula! :D :D :D

Ancsa
Máskor ne a vállát bökdösd a kezeddel,ha fel akarod ébreszteni :D
drukk,hogy meglegyen végre már az a huncut petécske a fiuknak! :oops: :D

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Tonti!
Annyira jól leírtad, az UH-s élményt, még én is el tudom képzelni milyen klassz lehet. És persze hogy látszik, hogy boldog vagy. Nagyon is.
Azért én úgy döntöttem saját magam kínjaival itt nem fárasztok senkit. Inkább leírom az alsóba. Csak kár hogy már nem vagytok ott. Vagy hogy én még mindig ott vagyok??? Ez a sok topki meg már kezd nekem is sok lenni sajnos.
Ja és szuperek a képek, főleg az első.

Taki
Gratulálok a 18 héthez. Kicsit homályos a fotó, de a kobakja jól kivehető a bébinek. :)

Csakegy!
Azért ezt a sajkukackodást, redukáld amennyire lehet. Remélem szimpi lesz a kinézett doki.

Bee!
Na legalább egy életjel, ez is valami. Majd írj ha tudsz.

Áfonya!
Tök jó a keresztszemes. Én is régóta akarok ilyet, van is otthon egy mintám, de még mindig nem kezdtem neki. Pedig régen tudtam és azt is tudom, hogy a művelet a kínai porcelánfestésnél azért lényegesen egyszerűbb.

Athiz!
Jók a Szilis képek is. :)

Angyal!
Munkahelyi dolgok miatt nem tudsz jönni?

Sziasztok.

http://www.babanet.hu/tarsalgo/index.html
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?