Új privát üzeneted érkezett!

Lanyok,

ma kivaltottam ezt a kuponos varandos kismama csomagot, hat ez egy rohej... Azzal kezdodott, hogy tegnap beugrottam a Brendonba, mert arra jartam es ok is rajta vannak a listan, de kozoltek velem, hogy ok mar nem tartanak ilyen csomagot, sot ne menjek a Photo Hall-ba sem, mert ok sem. Aztan ma ismet megprobalkoztam itt helyben Godollon, ahol sikerult kivaltanom, de hat minek... Kaptam egy majdnemhogy ures nylonzacskot, amiben volt 5 db prospektus (Pampers, Avent, Krio ilyenek), a csomag erdemi resze 3 db Libresse egeszsegugyi betet, egy cumi es egy Avent pohar, na ez meg er valamit.... Amilyen nagy lelkesedessel a vedonom biztatott, hogy mindenkeppen valtsam ki a csomagot, mert fantasztikus informacios anyagok vannak benne es a termekmintak is jol hasznalhatoak, ahhoz kepest rohej, hogy mi van benne... Persze, tudom, csak a cimunk es a telefonszamunk kell nekik, hogy azokat tovabbadhassak... Na mindegy, jol kiduhongtem magam azzal, hogy igy leirtam ezt nektek (egyedul vagyok itthon, parom a munkaja miatt Becsben, szoval nincs kihez szoljak... )

Viola
fj35

Baboka!
Az ilyen lázas vírusok egy-két nap alatt általában átszaladnak a gyerekeken, és olyan gyorsan tűnnek el, ahogy jöttek. Ti már biztosan túl vagytok rajta.

Csíkok: nekem a két fiú után is voltak a hasamon, de csak alul, a bikini eltakarta őket. Most a változatosság kedvéért a köldököm feledt hasadt szét a bőröm :( . Felteszek egy 12 hetes pocakfotót, már azon is látszik halványan egy csík, és felteszem a múlt heti állapotot is.

Kép
Kép
Kép
juborka

Baboka!
Az ilyen lázas vírusok egy-két nap alatt általában átszaladnak a gyerekeken, és olyan gyorsan tűnnek el, ahogy jöttek. Ti már biztosan túl vagytok rajta.

Csíkok: nekem a két fiú után is voltak a hasamon, de csak alul, a bikini eltakarta őket - legalábbis nagy részét. Most a változatosság kedvéért a köldököm feledt hasadt szét a bőröm :( . Felteszek egy 12 hetes pocakfotót, már azon is látszik halványan egy csík, és felteszem a múlt heti állapotot is.
Kép
ez pedig a múlt heti:
Kép

A kismama csomagot nekem a 4.! boltban sikerűlt kiváltanom, de felesleges volt mászkálni annyit utána :?

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jajj, ez kétszer ment át :oops:

Kép
Kép
Kép
juborka

Rolex:

A rózsaszín tényleg a legkevesebb a szobába.Lehet dögös attól.Babakocsi van már?

Gesztenye:

Végre otthon mi?Élvezd ki,szuper!Nem akarsz babás csíkot feltenni?A lámpabókot köszi,tényleg édes a sünis.Bár a többi is,úgyhogy ma pont fárasztottam a férjem,hogy biztos jót vettünk?A többi is csodás.

cím:Váliné,06/30-221-4983
Bp,1182,Nemeske u 16/a

Nagyon ari nő,nyugodtan hívhatod,tegnap mondtam neki,hogy ajánlani fogom.A Brendonban és a minimanóban is van,ők szállítják.
De náluk olcsóbb és több fajta van.

Gigaboszi:

Örülök,hogy jól vagytok.Biztos a jó nevelés,hogy Peti ilyen jófiú.

Szkata:

Ha úgy is érzed,1 hetet még húzz ki,aztán áldásom adom rátok!

Bali:

Igen én meséltem a dinnyést.A hentes is rendi volt.Úgy tűnik vannak még rendes emberek.

Csengő:

Jobbulást a nagyfiadnak.

Viola:

Majd a hidegfront talán besegít!

Jadey:

Na hazaértetek a fodrásztól?Milyen lett Jade?Jöttök akkor tornára?Tényleg skype?puszi

KépKép
rönci

Sziasztok!

Rönci!
Eddig semmi, nem fáj a pocak. Jövő héten már én sem szeretnék szülni, mert nincs dokim. :wink:

Edit!
Én Elevitet kb. a 16. hétig szedtem. Azóta Maltofer Fol-t szedek vaspótlásra és semmi mást. Persze a 36. hétig Magnéziumot nyeltem, ezt mostanra felváltotta a málnalevél tea.
Jubi írásából eszembe jutott, hogy nekem a szülés után is szednem kellett egy ideig a vasat, mivel nagyon sok vért vesztettem, emellett én 1-2 hónapot szedtem a szopi alatt az Elevitet, de nem vittem túlzásba.
Mostohanyósom (Párom Anyukája már meghalt :cry: ) még azt sem kérdezi meg hogy vagyok... No comment! :twisted:
Beni fejvégű és felül érzem a hatalmas rúgásokat, amit ugye a lábikóival produkál. Csuklásnál a köldök alatt rázkódom és a teljes alfelem beleremeg :lol:

Gesztenye!
Szabadság!!! :D :D :D Látod, már a Babóca is élvezi, pedig épp hogy elkezded a szabad életeteket! :wink:
Bizony, a vége felé már nagyon durvákat tudnak rúgni, öklözni a babók. Én néha felsikkantok, mert annyira meglep és fájdalmas is picit. Olyan érzésem van néha, mintha szét akarna repedni a hasam (ezt általában felül érzem, ahol a lábával kalimpál).

Gigi!
Gratulálok Petike szopiteljesítményéhez és persze Neked is. Hú, az elején szinte nálunk is az egész nap szopiból állt, de nálunk is meglátszott Marcin, az tuti :wink: Csak így tovább!!!

Jadey!
Sajnálom a tegnapi szomorú napodat :( Remélem ezután csak jó jöhet!!! :D Jade frizkójára én is kíváncsi vagyok.

Sz_Kata!
Nagyon örülök, hogy kezdesz megnyugodni lépcsőügyben!!! Drukk megy-megy ezerrel!!! :D
Bocs, de jót nevettem, ahogy írtad, hogy Anyuddal felváltva létrát tartotok. Vizuális alkat vagyok! Ezt fogd fel büntetésnek a lépcsőért :lol: :lol: :lol:
Szülésnél először az ügyeletes doki megvizsgál, és amikor megállapítja, hogy ez tényleg szülni fog az ember lánya, akkor ha van fogadott szülésznőd, akkor először őt hívják be. Természetesen a doki is értesítve van, hogy tudja "meló" lesz! A hozzáértők látják, hogy mennyire halad a szülés és gondolom, annak függvényében ténylegesen berendelik a dokit. Az enyémnek nem tudom, mikor szólt a szülésznőcim, de nekem órákon keresztül velem volt, sőt az utolsó 2-3 órát közvetlenül mellettem töltötte, mivel lelassult a szülésem és császárgyanússá váltam. Ez volt Marcinál, úgyhogy én csak erről tudok beszámolni.
Sőt a Marcis szülésznőm nem igényelte, hogy szóljak Neki, ahogy bemegyünk a kórházba, mert sajna gyakran vannak vakriasztások, viszont a mostani kért telefont a kórházba indulás előtt, hogy nehogy kimenjen a telekre stb., számítson arra, hogy bármikor a kórházba kell mennie.

Bali!
Nem vagy egyedül, én is az a nagyon tervező típus vagyok! Mi is úgy terveztük (és hála az égnek, össze is jött), hogy egyhuzamban leszek itthon a két tervezett gyerkőccel. Sajna nekem túl sok lehetőségem sem lett volna visszamenni, mivel a cégem, ahonnan Marcival gyedre mentem idén megszűnik. És mire munkát találtam volna egy pici gyerekkel, beszoktam volna, jöhettem volna újra gyedre. Szerintem sem rossz így "megoldani", mármint gyedből gyedbe :wink:
Név beírva!

Viola!
Nem fogod elhinni, de épp rá akartam kérdezni, hogy mi is lesz a Babócátok neve. Ez írtam, mielőtt jeleztél: "Apropó név! Nektek van már valami ötletetek, vagy majd a szülőszobán ráböktök egyre a naptárban? :lol: " De ezek után Ádám beírva! :D Szép név!!!
Te tényleg jól benne vagy a sűrűjében! Hétfőig akkor még várjatok, aztán mindent bele! :lol:
Várandós csomag: vicc :twisted: Én nem is bánom, hogy sikerült kidobnom, mivel ugyanazt a kis könyvet kaptam meg most is, amit Marcinál, így pár hónapja egy jól tervezett takarítás során kihajítottam a Beni-félét. Kb. 2 hete gondoltuk, hogy kiváltjuk ezt a "csodacsomagot", de rá kellett jönnöm, hogy ezt a lehetőséget jól kidobtam a kukába :lol: A kórházban is adnak csomagot, persze ahhoz is elkérik a nevet-telszámot (azóta is jön telefon a kül cégektől, de mindet elküldöm a búsba), de abban tényleg jó dolgok voltak. Olyan nehéz volt, hogy alig bírtam elcipelni a csecsemőosztályról a szobába.

Rolex!
A keményedés nem gáz, ha nincs túl sok egy nap alatt.

Csengő!
A betöltött 36. hét után már ne szedj magnéziumot, mert hadj dolgozzon csak a méhed! Én a mg-t abbahagytam és elkezdtem a málnalevél teát.
Marcinál volt nekem valami streptococus fityfeném, de én akkor kaptam antibigyót (Augmentint), hogy a szülésre kiírtsuk és a baba ne kapja el szülés közben.
Mikinek jobbulást!!! Neked kitartást!!! Honnan szedhetik össze a manók ezt a szájgyulladást? Sebek vannak a szájában? :(

Krisszi!
Egy rövid látogatás erejéig szerintem nem zavarod Katáékat, mert gondolom, nem akarsz a nyakukon ülni órákon keresztül :lol: Biztos örülni fog Neked! Millió puszit küldök mindhármuknak!!! :D

Sue!
Boxer :lol: Hidd el, csak Te fogsz emlékezni a storyra! :wink: CTG pedig tuti a dokid szabadsága alatt is kell, hogy legyen!

Mamy!
Abban tényleg igazad van, hogy érdekes a hozzáállás a félig működő CTG géppel szemben :roll: Majd jól kérdezd meg a másik asszisztenst is!

Dorka!
A hasam nem repedezett (remélem így is marad), viszont Marcinál a cicimen láttam egy pár csíkot, amik szépen elhalványultak. Most nem durrant be úgy a mellem, mint az első terhességemnél, így újabbakat nem fedeztem fel. Ebből látszik, hogy Neked 8 kilóval van csíkod, én a 12.-nél tartok és semmi :arrow: alkati kérdés.

Babóka!
Sajnálom a pici lányodat :( Örülök, hogy már jobban van!

Juborka!
Nagyon szép nagy a pocid! Dani fiad is tüneményes! :D

Tényleg nem is dicsekedtem a BSH szűrésemmel: NEGATÍV LETT! Régen csodálkoztam valamin ennyire, mert nálam, ha kenetet vettek, akkor tutira találtak valami vacak gombát, bacit. Nagyon örültem neki, hogy most semmi! :D

Babák súlyfejlődése: csak abban vagyok biztos, hogy az utolsó négy hétben, heti 250 grammot, azaz a 9. hónapban 1 kilót :D Akkor szinte már csak híznak. Most jut eszembe, hogy itt a Babaneten a Praxisos linknél, a heti fejlődésnél mindig feltüntetik a körülbeli babasúlyt is :wink:
A becsléseknek szerintem sem kell nagyon hinni. Nekem Marcit a szülés megindulásakor meguh-oztak, az ügyeletes 3500 grammot "jósolt". Ezzel szemben 4150 grammal született! Ja és a Párom és én is viszonylag kis súllyal születtünk(már ami a mostani viszonyokat illeti): 2700 gramm. Úgyhogy ebből is hülyeség bármilyen következtetést levonni.

Mindenkinek szép napot! Náluk már totál borús az idő, várom az esőt! :D
Puszi: Melinda

ui:bocs, de már megint hosszú lettem :roll:

KépKép

KépKép
bujka

Kép
Kép

M

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Én még új vagyok itt fönt.
csak keresem azok társaságát akik novemberben szülnek.
Én nov.15-re vagyok kiírva és a szt. Imrében szülök.
van olyan közületek aki szült már ott? Ki volt v. ki az orvosod?
gabriel79

Gabriel:

Üdv köztünk.Én momentán nov 21-re vagyok kiírva,és a Szt I-ben fogok szülni.De az első babánk.És Holba dr-hoz járok.
Lehet már tudni mitek lesz?

KépKép
rönci

Jadey!
Én is szeretném látni Jade nagylányos frizuráját!!! :D

Bujka!
Visszatennél a táblázatba? :D Egyszer már benne voltam, csak sokáig nem jelentkeztem, és kikerültem - jogosan -, most szeretnék újra ott lenni :D Aug.31, harmadik baba, Jázmin, és a Debreceni Kenézy Gy. Kórházban szülök. Köszi! :D
Igaz, hogy aug. végére vagyok kiírva, de én két hét múlva már szívesen szülnék. A dokim aug.12-ig van szabin, azután szabad a vásár :D

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!
Bejöttem a munkahelyemre látogatóba, (február óta vagyok itthon a lombik miatt), hááát, szegény munkáim :cry: annyira össze vissza van minden régi cuccom, nem bírtam ki, megpróbáltam kicsit rendbetenni, persze reménytelen. Senki nem vette át a feladataimat normálisan, úgyhogy minden van mindenhol, nagy káosz az egész. De inkább nem is érdekel, máskor nem jövök be, ne is lássam. Az utóbbi időben sokat szomorkodtam egyedül otthon, de munkahelyen még rosszabb lenne, ezt most látom :)

Edit!
Anyósom nincs, a férjem egész családja meghalt az öccse kivételével, nem is ismertem őket, úgyhogy engem sok szomszéd és ismerős boldogít okos dolgokkal. Mindenki szerint fiú lesz, mert úgy áll a hasam. Az a tapasztalatom, hogy olyanok jósolgatnak, főleg nők, akik még sose szültek, vagy szültek de már nagyon régen.

Hettie!
Sajnos nem tudom, mekkora a babánk, mert amikor utoljára nézték, még fél kiló volt, de azóta már több mint egy hónap eltelt. Majd hétfőn megkérdezem!

Sue!
Vicces az alsógatyás dolog, persze akkor gondolom nem volt az. Én otthon hordom a férjem boxerét rövidgatyának, mert a sajátjaim reménytelenül kicsik, 46kilóról 57 lettem eddig, és otthoni gatyát meg nem veszek kismamaboltban, legfeljebb aki benéz a kertbe, az meglát :lol:

Sz_Kata!
Nem nehéz a létra? Nehogy rádzuhanjon egy munkás!!!!!! Csak óvatosan!

Viola!
Nagy Ádám, szép név! Én is Nagy vagyok lánykori néven.

Boróka!
Hát, a repedezéssel nincs mit kezdeni, és valójában mindegy, hogy milyen krém... Ha amúgy sem volt száraz a bőröd, akkor akár fölösleges is volt kenni. Amikor még dolgoztam, az volt a munkám, hogy a narancsbőrről, meg ilyenekről írjak cikkeket, szóval elég sokat foglalkotam vele, és a lényeg, hogy ha öröklött kötőszöveti gyengeségről van szó, akkor nincs nagyon mit tenni, az olajtartalmú krémek segítenek valamit (mandulaolaj, e-vitamin), meg az, ha nem nő olyan gyorsan a hasunk, de az meg nő, szerencsére a babával együtt.

Gesztenye!
Nekem is nagyon mozog a baba, szerintem szinkronúszónak készül, és az alapmozdulatokat és a forgásokat gyakorolja :) , néha kicsit fájósan.

Gabriel!
Üdv itt! Egy barátnőm szült a Szent Imrében, azt mondta, hogy hotelszínvonal, és nem csináltak neki gátmetszést!

Rozus

KépKép
rozus

Sziasztok lányok!

Remélem, nem haragusztok, ha néha beugrom közétek!

Bujka, írtam egy sms-t Macifülke Juditnak, de még nem jött rá válasz, gondolom, el van foglalva a picurival. De ha tudok bármit is, rögtön írok Nektek. Bízom benne, hogy hamarosan jelentkezni fog, addig nem is merem felhívni.

Gabriel, én november 2-re vagyok kiírva, és a Szent Imrében fogok szülni. Ki lesz a dokid? És szülésznőt választottál már?

Én is úgy hallottam, hogy a kórház tényleg jó választás, és én is bizakodom a gátmetszés megúszásában! Persze, ki nem?! :)

KépKép
titi_27

Hu, akkor nem szedek magneziumot. en meg varom hogy jojjon a kisteso.

nagyfiu talan tul van a krizisen, eddig 3 dokinal voltunk es a nagynenemmel telefonon konzultaltam. Nincs torogyulladasa, hanem a szajaban valami kraterek vannak, amitol sem aludni sem enni nem tud 6 napja. Csak iszik....lila ecsetelot kaptunk most utoljara, de attol osszehanyta magat...Bali, Te milyen kencere eskuszol?

Kata, mar akartam irni hogy nalunk is a feje tetejen allt minden Miki szuletesekor es most is mondtam a ferjemnek, hogy amint lerakja a parkettat mar szulok is. Amugy az a ritka hogy meg meg sincs a baba es minden rendben....Nekem a ferjem ket eve konyorgott hogy ne jojjek haza hetfo este, csak kedd reggel a korhazbol, mert meg nincs hova....

megyek...nagyfiu betegen is aktiv...felek, hogy ha a kicsi jo gyerek is lesz, a nagy elrontja :(
Vendég

Szia Csengo!

Mi először a Glycosepttel próbálkoztunk, de olyan előrehaladott volt a probléma, hogy magában már nem segített... Végül Aperisan Gél-t vettünk. Vény nélkül kapható, magyarul zsálya... Komolyan mondom 20 perc múlva szebb volt. Egy próbát megér! ...nem a legolcsóbb, de nem kellemetlen a gyereknek, édeskés ízű... Hajrá!!!! Ha még eszembe jut valami szólok.

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

Végre-valahára ESIK AZ ESŐ!!!! Nagyon beborult, dörög, villámlik, és jó hüvös a levegő! Ujjé!!! Talán ma éjjel végre tudok aludni?... :roll:

Nekem is eszembe jutott, vajon mi lehet a babás lányokkal, (Ákata, Macifülke, Napraforgó) régen nem jelentkeztek. Nagyon remélem, hogy minden rendben velük, kíváncsian lesem a fórumot, hogy írtok-e róluk valamit!... De leginkább, hogy ők jelentkeznek-e végre?
Gigi, örülök hogy nálatok minden oké és Peti szépen gyarapszik!... Én is kicsit "irigyellek" amiért már magadhoz ölelheted és érzed a finom babaillatát. De hamarosan nálunk is elérkezik az idő!... :wink: :lol:

Kép
mamy

Esik!! :lol: :lol: Eláztak a ruháink és összedőlt a kerti sátrunk, de sebaj :lol:

Rönci :lol: :lol:
Azért én még várnék aug 19 -ig. akkor lesz a házassági évfordulónk...Lehetne egy szép ajándékom, mit szólsz? :wink: :lol:

Csengő,

Hogy nem lesz rendeben minden, már beletörődtem. Szegény férjemnek lesz még dolga bőven, a szülés után is!

Bujka,

Tök jó, hogy negatív lett a BSH-d. Nálad akkor most már minden ok :lol:
Ezt a mikorérkezikadoki kérdést csak azért dobtam fel, mert én parázok attól, hogy ha órákig az ügyeletesre vagyok utalva, akkor cseszhetem a jól átdumált szülési tervet. Merthogy hiába beszélem meg a dokimmal, hogy nem kérek csak nagyon indokolt esetben oxitocint, és három újjnyi tágulás előtt mellőzzék a burokrepesztést, ha az ügyeletes meg pont lesz@rja az igényeimet...Elvégre ő a felelős, amíg a dokim be nem ér, és hát ugye adokik akkor nyugodtak, ha ők uralják a helyzetet. De én akarom uralni!!! Szóval nem tudom, ezt hogyan beszéljem meg a dokimmal. :roll:

az asztalos még midig nem jött. Bár a létra működik :wink:
sz_kata

Betegeknek jobbulást!

Szájfertőzés
Corsodyl, Octenisept, borax-glycerin... és orvossal felíratva suspensio anaesthetica (ez kicsit elérzésteleníti a száj nyálkahártyáját--csökkenti a fájdalmat)

Rönci
Muszáj megnevelni a gyereket...
Most ugyan van segítségem, de szeptembertől a család dolgozik és én is tanulok, diplomamunkát írok...
Vendég

sziasztok!

Az előbb pont a kertbe csapott a villám, kicsit megijedtem. Be is zártam az ablakot, de már lassan majd kinyitom, mert olyan jo levegő van végre.

Sue
A gatyás sztori jo :lol: Én is hordtam a férjem alsóneműit, anyukám meg is kérdezte hogy nekem nincsen?

A baba mozgását mindenhol szoktam érezni, még az oldalamban is, de főle inkább a bal oldalon mozog.

Bujka
Légyszi engem is visszateszel a táblázatba? Én is egy jo ideig nem voltam annak idején, ugyhogy nem csodálkozok rajta, hogy kikerültem. Az adatok: október 27, Szt Imre, első baba, a neve Arthur. Köszi.

Gabriel
üdv köztünk! Én is a szt Imrében fogok szülni, az orvosom pedig a Szőnyi doki, szülésznőt még nem választottam. Tényleg ezt mikor, vagy meddig kell megtenni?

Csíkok:
Nekem az elsők kb 16 éves koromban keletkeztek, amikor híztam egy kicsit. Ugyhogy tele van a fenekem meg combom. De ujabbakat még nem fedeztem fel, vagy csak nem vettem észre. De a hasamon még nincs, remélem az kimarad. :!:

üdv. heni

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Sziasztok!!!

ÉGSZAKADÁS, FÖLDINDULÁS :lol: JÓ SOKAN KíVÁNTUK UGYANAZT, ÚGY LÁTSZIK, EZÉRT NAGYOBB DÓZISBAN KAPTUK A JOBB IDŐT :lol:

Csengő: Hú. szegány miki. Nekem is volt hasonló és nem túlzás, ha azt mondom, hogy űgy fájz, hogy bekaka... Jobbulást!

Babóka: Örülök, hogy jobban van a lánykád. Úgy látszik, rájár a rúd a gyerkőcökre.

Rönci, Rolex, Bujka, Juborka: Jadi egyszerűen GYÖNYÖRÚ!!! Tényleg nagylányos, jó ötlet volt tőle. A húgom úgy dícsérte, hogy Jadikém, most két évvel idősödtél, mire ő: Akkor már felnőtt vagyok??? :roll:
Megpróbálok feltenni képet az új Jadikémről :lol:

Tegnapi összeveszés: Ma váratlanul megjelentek nálam bocsánatot kérni... Nem volt könnyű a beszélgetés és kértem néhány nap haladékot. Szerintem egy komolyabb vita után képtelenség huss, mindent elfeledni... Azt mondtam neki, hogy a holnap nem lehet ugyanolyan, mint a tegnapelőtt, mert hogy ott volt közte az a bizonyos tegnap... Nem tudom, hogy érthető voltam-e.

Rolex: Sajna a héten már tuti nem jó, mert Jadi barátnője itt alszik ráadásul kiderült, hogy holnap műtik a hugomat és rohangálni fogok a kórházba. De ha még aktuális lesz Neked, akkor jövő héten elmennék Veled. A rajongás pedig kölcsönös :D

Szkata: Én azt javaslom, beszéld meg a dokiddal. Az enyém rögtön bejött, ahogy telcsiztem neki, de biztosan mindenhol és mindenki másként csinálja. HA amúgy is jófej, tuti meg lehet vele dumcsizni.

Viola: Én is tűkön ültem ano :lol: Ráadásul Jade ráhúzott 2 hetet. A végén már azt tanácsolta a doki, hogy másszak hegyet :shock:
Szerintem okos a bébid és jól tudja, hogy jövő hétfőig bent kéne maradnia...

Csíkok: Nekem is a fenekem "pöttyös", nem csíkos, mindenesetre jobb lett volna, ha ez sem lenne... Erről jut esztzembe, egyszer egy buliban egy srác megkérdezte, hogy a szülés óta ilyen széles a csípőd? Persze felforrt az agyam és a gondolatomnak nem tudtam határt szabni, kicsúszott: Anyád!!! :twisted:

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Kata szegénykém még nem válaszolt, majd holnap próbálom még keresni, de tényleg nem akarok elefántot játszani a porcelánboltban. Két babót ellátni, amúgy sem semmi feladat. :) Ha bármit megtudok, azonnal jelentkezem...

SzKata - tudod engem az irritál a legjobban Fitnesznében, amikor előadja, hogy majd ő segít nekünk, átlagnőknek :evil: szexisebbé, kívánatosabbá és teljesértékű nővé válni. Hát segítsen annak, aki kiváncsi rá :lol:
(Bolhaírtó ügyben meg jól elfelejtettem rákérdezni a dokimnál, a héten még beszélek vele, bocsi :oops: )
Most pénteken megint lesz VK? HÁnykor? Esetleg csatlakoznék...

Dorka, nem felejtettem el Dr Á elérhetőségét, de barátnémat nem érem el (gondolom, elsüllyesztette a telefonját jó mélyre), majd holnap jönnek meg a Balatonról.
Kistükröt meg dobd ki azonnali hatállyal :wink: Már leírtam többx, bocs, hogy ismétlem magam: nekem 13-14 éves korom óta vannak csíkjaim, persze nem a hasamon, hanem a fenekemen, combomon + a rövid és korántsem dicsőséges sportmúltam miatt a vádlimon is. :lol: Gondolhatod, milyen jó volt kamaszkorban csíkos vádlival végigszenvedni a nyarakat, nem mertem szoknyát venni. Mára tökre megszoktam, nem érdekel, nem is látszik annyira. A mellem a fogamzásgátlótól repedezett be, de mára csak ezüstösek, nem is látszanak. Olyan igazságtalanság, hogy van aki bálna méretűre hízhat - a suliban anno volt egy csaj aki vizsgaidőszakban ill télen felkapott egy húszast, aztán tavasszal leadta és gyönyörű volt a bőre!!! egy db csíkja sem volt.

A hasplasztikát 3 gyerek után pedig fizeti a TB :lol: a Honvédban csinálják, annyira nem is vészes, láttam több ilyet.

Baboka, jobbulást a kislányodnak, remélem, hamar kilábal belőle!

Jók legyetek és élvezzétek a hűvös esőt!!! (az utcánkat meg elöntötte a sártenger :? )
pusz,
Krissz

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

krisszi

Az Anyák Lapjában a brendonos kuponnal tök jó ABC design travel systemes babakocsit lehet venni 44900-ért - akit érdekel :)

krisszi

Jadey, Rolex!
Nem tudtuk átküldeni a képeket, mert túl nagy a terjedelme, de a párom megpróbálja majd feltenni őket egy ingyenes tárhelyre (napokon belül) és akkor megadom nektek a jelszót. Sőt a többiek is majd ide tehetik fel a babanetes fotókat, ha sikerül.

Bali!
28 éves vagyok és a 31. hétben járunk.

Rönci!
Köszi a lámpás elérhetőségét. Eddig nem tartottam lényegesnek, de annyira megtetszettek a Brendonban :roll: . Majd valamelyik nap megpróbálkozom a vonalzóval is.

Bujka!
Nálam is most kezdődött ez az erőteljesebb mozgás és azóta már annyira belejött, hogy gyengédebben nem is tud mozogni, csak össze-vissza rugdos. Egyébként hétvégén észleltük először a párommal, hogy csuklik, majd hétfő este. Nagyon kis édes volt, ahogy ütemesen mozgott a pocim.

Sajna nekem elég rossz a bőrtípusom, mert már a combom belső fele ált. iskolás korom óta tele van csíkokkal, így nagy valószínűséggel a poci sem fogja megúszni. Eddig még nem repedezett, de ami késik nem múlik. Egyébként én is kenegetem és az ismerettségi körben az a tapasztalat, hogy ha ápoljuk a bőrt, akkor kisebb rá az esély és nem olyan vészes az elváltozás, mintha nem ápolnánk.

Gesztenye
gesztenye78

Sziasztok Lanyok,

nalunk akkora vihar es zivatar volt, hogy orakig nem volt se tv, se internet. Meg jo hogy a villany nem ment el, mert akkor itt ulhettem volna egyedul a sotetben...

Lehet, hogy nem neztek normalisnak, de ma a franciaagyunkba a lepedo ala beraktam az egyik PVC bevonatu matracvedo lepedot, amit a kisagyba vettunk pisi-kaki ellen... Szoval arra gondoltam, hogy ha veletlenul elfolyna a magzatvizem vagy esetleg vereznek, akkor ne a draga bio-kokusz-rostos agybetetunket kelljen utana sikalnom.... Ez mar a veg, nem???

Viola
fj35

Viola!
Szerintem egyáltalán nem hülyeség a matracvédő lepedő, sőt... Nekem is eszembe jutott már, hogy mi lesz, ha jön a magzatvíz éjjel. Mert nekünk is elég komoly ágyunk van, bár nem bio matracos, de bonellrugós és azt sem lehet egyszerű kisikálni... :roll:

Lányok,
nektek ma mennyire volt mozgékony a Baba? Nekem tegnap (pl. a CTG-n is), majd szétrúgta a hasam, ma meg sokkal kevésbé mozgott, szinte alig-alig. Persze azért mocorog, érzem, de inkább olyan lustán, elnyúlósan... biztos tudjátok mire gondolok. Lehet, hogy ez a hidegfront hatása? :roll:

Kép
mamy

Mamy
Ma nekem is csak gyengén mozgott a baba, biztos a hidegfront miatt.

Elöntött az eső :shock: befoly még az ajtón is ugyhogy azt kellett pucolnom. A virágok meg sztem szétáztak a ládában, ugyhogy majd behozom őket.

Jo éjt!

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Helló Lányok!

Először is hatalmas gratula: Macifülkének, Giginek és Ákatának!
Mindannyiójuknak jó egészséget és sok örömet a babákhoz!

Jadey!
Nagyon köszönöm ezt a figyelmességet, hogy kikerested az első hozzászólást, ez igazán nagyon édes gondolat volt tőled!

Valamennyit visszaolvastam, de sajnos nem sok időm van, ezért ne haragudjatok, hogy most nem tudok reagálni mindenki hozzászólásához!

De mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációkat és a soronlévőknek sok-sok drukk és erre a kevés időre még némi kitartás!!!

És egy kis helyzetjelentés:
Ma vagyunk 15 naposak, már nem vagyunk inkubátorban, de azért továbbra is megfigyelés alatt.
Engem a hétvégén hazaengedtek a kórházból és majd akkor mehetek vissza ha a babák már kikerülnek a koraszülött osztályról. És akkor kapunk egy szobát ahol hármasban lehetünk együtt! :lol:
Már alig várom.
Szépen hízogatunk már a két kiló körül tartunk.
Krisztián egy zabagép, ő állandóan csak enne. Egyenlőre fejem a tejet és úgy kapják üvegből de ma már mellre tehettem őket és el is fogadták!
Zsombika egy kicsit lustább, hamar elfárad evés közben, úgyhogy őt még szondán kell utánna etetni.
De már ő is sokat fejlődött!
Megpróbálok két képet feltenni, remélem sikerül!

Kép Kép

KépKép
napraforgo13

Napraforgó,

De gyönyörűek a babák!! Nem is látszik, hogy még nem elég nagyok, valahogy olyan kész kis emberkék, ha érted mire gondolok. És tök jó, hogy már szopiznak! :lol: :lol: Remélem, mielőbb hazamehettek mindhárman együtt!!

Viola,

a nedvszívó lepedő nem is olyan hülyeség. Ha majd a babát néha az ágyba veszed magad mellé, akkor sem kell izgulnod, hogy bepisil :lol:

Krisszi,

Pénteken lesz Várandós Klub.
Fineszné: lehet, neki kéne inkább segítség, hogy elfogadja magát. Szegénynek elég szar lehet ilyen fejjel élni :?
Fúj, most annyira gonosz voltam :evil: :evil:
haspalsztika: nem mondod? Akkor gyúrunk a következő két lurkóra

:lol:

Én továbbra is görcsölgetek, nem tudom, mi van :shock: Pénteken megyek dokihoz, kifaggatom, hogy mennyi időm van még. Meg hogy bejön-e már a szülés elején.

Puszi mindenkinek
sz_kata

Napraforgó!
Ezek a fiúk gyönyörűek!!! Úgy alszanak, mint a felnőttek! :D

Bujka!
Hol vagy? Csak nem....? :shock: :D

Ez a hidegfront az esővel bármire képes lehet. Az ikreket váró barátnőmnek tegnap éjjel már 10 perces fájásai voltak egészen hajnal négyig, de aztán abbamaradtak, majd reggel 7-től délig újra kezdődtek. Azóta semmi...mondjuk tegnap este beszéltem vele utoljára, mindjárt bekapcsolom a telefonom, lehet, hogy már rajta van egy SMS az örömhírrel :)

Gigaboszi!
Én is örülök, hogy szépen fejlődik PEti! Mit tanulsz? Miből írod a diplomamunkádat? Szeptembertől én is a harmadik évet kezdem a fősulin, kíváncsi vagyok három gyerek mellett milyen lesz? :D Kettő mellett lazán belefért a tanulás...

Fittnesz Réka kontra "átlagnők": Szerintem egyikünk sem átlagnő, mindenki egyéniség :D Tudjátok van az a Dove reklám - talán önbarnító testápolót reklámoz -, ahol hús-vér nők vannak fekete bikiniben. Jókedvűek, mosolyognak, annak ellenére, hogy van hasuk és fenekük is. :D Na, erre azt mondja az én alig 8 éves fiam: Anya, ez a legjobb reklám, mert ebben nem csontkollekciók vannak, hanem IGAZI NŐK! :D

Viola!
Ez a matracvédő lepedő nagyon jó ötlet!!!

Mamy!
TEgnap nálunk sem volt túl heves mocorgás...csak úgy módjával...

Tegnap csináltam a babaszobába három képet. A szalvétának, amiből készítettem, az volt a címe, hogy "happy family planners" :D
Kép
...mi most - kivéve Ákatát, Gigát, Napraforgót és Macifülkét - a középső szakaszban járunk :D

Szép - hűvös!!! - napot nektek!! Remélem azért nem fog szakadni az eső, Állatkertbe készülünk...

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Hát ideért a várt hideg...Végre tudok alukálni. :)

Viola!
Szerintem ez tök jó ötlet a PVC betéttel. Megjegyzem :)

Napraforgó!
Gratulálok! Nagyon szépek a gyerekek és nem is látszik, hogy picikék lennének.

SzKata!
Nem lehet, hogy az időjárástól görcsölgetsz? Hidegfront van, holnap meg holnapután kettős front lesz, az indíthat be görcsöket. Szedsz Mg-ot nem? Talán a fekvés segít, nem tudom.

Juborka!
Tök jók a szalvétatechnikával készült képek. Fittnesz Réka nekem sem szimpi, 5 meg 6kg-ot hízni terhesség alatt, nekem nagon kevésnek tűnik. Szerencséje volt, hogy úgy evett, annyit mozgott "update-elt" és egészségesek lettek a kicsik. Sokan támadták is őket. Nekem is tetszik a Dove reklán, végre nem csontkollekciókat láthatunk a reklámban, hanem hozzánk hasonló nőciket.

Tegnap taliztam a szülésznővel, nagyon rendes volt, már vmi papírokat is kezdett kitölteni. Csinált egy NST-t (pedig csak a 33.hétben vagyok), minden rendben, bár a feszülések miatt látszik egy kis méhtevékenység. A kórházhoz ő is 10percre lakik, mint én. Szóval örülök Neki nagyon.

Szép Napot ebben a kellemetlen, de hűvösebb időben: Edit

Kép
Kép
edi78

Köszönöm a vizesedéses javaslatokat!

Naporaforgó!

Tünemény a két fiad, Jubinak igaza van, tényéeg úgy alszanak, mint két felnőtt.
Sajnálom, hogy nem lehetsz velük. Sopronból jársz át minden nap hozzájuk, mennyi időt vagy kint/bent a kórházból? Amikor nem vagy velük, mivel tereled el a figyelmedet?

Edit!

Én is pont tegnap találkoztam először a szülésznővel, végül döntöttem, első babánál legyen, a dokim amúgy is egy elfoglalt valaki. A sznő közel lakik a kórházhoz, őt kell majd hívnom, ha elindultunk, és próbálja az egyágyas szülőszobát azonnal lefoglalni. ctg-re is hozzá megyek, egyébként vadidegen ápolók csinálnák és 2 héttel hamarabb kéne bejelentkezni, de én a dokihoz is csak 37. héten megyek. Így megnyugtató, hogy pont aznap, mikor dokihoz is megyek, ctg is lesz.

babamozgás:
nekem a 32. hét óta mozog máshogy, én is megijedtem, hogy visszafordult farosba, vagy harántba, mostanra pedig úgy érzem,h ogy egész egyszerűen nő, azért érzem máshogy, máshol. A lenti serteperte megmaradt, a csuklás felcsúszott, az egész alhasamban érzem és azon kívül mindenfelé rugdos.

Krisszi!

Ákatának puszi, én sem merem zavarni telefonon sem.
babakocsi infot köszi, utána nézek.

Tegnap éjjel egy szemet sem aludtam, körbe a méhem alul-felül végig fájt, nem múlt el, azt hittem szülök. Így még sosem fájt, próbáltam relaxálni, mélyeket lélegeztem. Kicsit pityeregtem is, hogy én még nem akarok szülni, 35. hétben vagyok még csak. Egyértelmű méhösszehúzódásaim voltak, amik nem erősödtek, de órákon át tartottak. Később megnyugodtam, de a fájás nem múlt, csak miután elaludtam. Remélem nincs baj, nektek nem volt hasonló? Azért is ijedtem meg, mert még sosem fájt így, lehet, hogy csak para? Azt is tudom, hogy a front idézte elő.
A dokit felhívom, hátha megnyugtat.
Azóta is marha kemény a hasam.

Rönci!
Lámpa engem is érdekelne!

Sue!
Elírtam a kort persze, utána kezdtem el számolgatni, hogy nem stimmel, de gondoltam úgyse veszi észre senki. Gatyás sztori tényleg vicces lehetett.

CSengő!
Strepto miatt ne aggódj, nagyon sok mindenkinek szokott lenni ennyi idősen. A doki úgyis tudja a dolgát, mindig erre kell gondolnunk.

Elevit:
28.hétig szedttem naponta, azóta én is heti 1-t szedek, mellette maltofer és magneb6. Szoptatás után ajánlják megint rendszeres szedését, akkora tartogatom a maradékot.

MAmy!
ctg gép bosszantó, jogosan vagy felháborodva! Én is az lennék.

Erika
piciri

Sziasztok lányok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat úgy látszik hatott, bár most meg úgy döntött, hogy fogyózik a drágám. Nem eszik valami túl sokat, de lehet hogy az idő is bekavar neki egy kicsit. Este nálunk is volt nagy zuhi és még most is jó friss a levegő. :lol:
Napraforgó!!!
Gyönyörűek a babák és így képről tényleg nem lehet látni, hogy picik. Remélem hamarosan hazamehettek immár3-an! Nagyon jó neked, hogy már láthatod a kis drágákat és élvezheted őket.
Én is ikreket várok bár még csak 17 hetesek vagyunk, kicsit félek is, hogy ne jöjjenek majd hamarabb. És persze, hogy minden rendben legyen velük. Sok-sok boldogságot a babókákhoz és jó sok tejcikét nekik!!!! :D
baboka

Finom enyhe szelecskés jó reggelt mindenkinek!

A jó hír - jövő héttől nem dolgozom én sem!!!!!!!!
A jelentést meg majd megcsinálják a külföldi irodában - én meg mennyit paráztam miatta!
Annyira jó, úgy örülök - bár néha biztos unalmas lesz, de az sem baj, majd kiolvasom Tolsztoj és Dosztojevszkij összes műveit.

Sz_kata:
Te miért gondolod, hogy tutira augusztusban már szülsz? Ok vannak a keményedések, de azért alapvetően a legtöbb kismama a kiírt időponthoz képest +-1 hétben szül.
Én annyira úgy érzem, hogy augusztusban még egy testben leszünk!
Péntek OK, hamburger nálam kizárva - de kitaláljuk majd.
Az én dokim meg a szülésznő is mondta, hogy sajnos nem fog bejönni az orvos, csak majd ha előrehaladott a szülés (szerintem ez kb. a kitolási szakot jelenti), és az ügyeletes mindenképpen megvizsgál majd. Valamelyik dúla tanácsa - irasd alá a szülési tervet a dokiddal és esetleg a főosztályvezetővel - szerintem ettől dobnának egy hátast. :lol: (Én a szülésznőben bízom, hogy ő majd "megvéd" a nemtommilyen ügyeletestől.

Ja, gátmasszázst lehet kezdeni - nézd meg a Nandu.hu oldalt, tök jó tanácsok vannak rajta.

Vizesedés: erre is jó tanácsok vannak a nandu.hu oldalon.

Na ich gehe zurück zu arbeiten.

Tschüss,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Sziasztok csajok,

Jééé, lehet lélegezn! Sőt, arra ébredtem, hogy egy picit megfáztam az éjjel, mert alulöltözött voltam :lol:

Napraforgó :Zsombi és Krisztián tüneményesek!! Hihetetlen, hogy hogyan alszanak, tényleg amolyan "felnőttpózban" 8) Örülök, hogy tetszett az idézet, pedig Tőled loptam :lol: Tényleg, biztos írtad már, csak elégé szelektív vagyok: nekem úgy tűnik, mintha egypetéjűek lennének! Nagyon hasonlítanak egymásra. Jó, hogy hamarosan hazamehettek, otthon lesz segítséged? Szüléstörténetet is írd majd le, ha lesz egy kicsi időd.

Juborka: Mennyire édes a fiad! El sem hiszem, hogy vannak még, bocsánat, lesznek még ilyen lovagok! Persze nevelés kérdése is, úgyhogy le a kalappal!!! Remélem Jadenek is sikerül majd találni egy ilyen fiút :lol: Állatkert: Jade is ma szeretne menni, de a húgom műtétje miatt lehet, hogy tolódik. Mikor mentek? Hátha...

Szkata: Képzeld, a hasplasztika mellett a mellplasztika is ingyenes 3 gyerkőc után! Persze nem a szilikont támogatják, csak egy korrekciós műtétet, a fellvarrást. Nekem már 2 lesz a 3-ból :lol:
Régen lakásgyerekek voltunk, mi harmadikak, most meg plasztikagyerekek lesznek :lol:
Amúgy én is rá akartam kérdezni, hogy miért tervezed aug közepére, olyan jó helyen van Peti :D

Piciri :Babamozgás: Én is frászt kaptam a 31. héten, hogy éppen most kell megfordulnia, aztán felvilágosította doki, hogy már lent van a fejecske.. A teste többi részével képes ezekre az akrobata mutatványokra, ráadásul már akkorák, hogy szinte minden pinduri mozgást is érzel és persze mindenhol. Nincs már hely az úszkálásrA, max. pancsolásra :lol:

KépKép
Kép
jadey

Napraforgó!
Nagyon szépek vagytok,gratula a kisfiúkhoz mégegyszer.

Piciri!
Én figyelek.... :shock: :lol:
Nekem is tegnap este voltak olyan éles nyilalásaim,elmúlt majd újra,de ahogy elmúlt már jött is a következő.
aztán alvásnál elmúlt,de szerintem Nekem azért volt,mert mezítláb rohangálok a hideg kövön.

Tegnap voltunk Párommal 4d uh-n.ha sikerül egyszer a dvd-ről leszedni képeket rakok fel.2023gra mondta dokinéni és kb 3 kg lesz,annál több nem ,de nem is kell....
viszont egy akrobata művész keze lába a feje tetején volt,úgy kellett a hasamat csiklandoznia forduljon másképp,azért voltak jó pillanatok.
Ha sikerül a nagytatarozás mellett páromnak megcsinálnia képeket rakok fel.
Mit szólatatok a viharhoz,hihetetlen mi volt itt és 10 fokkal hűvösebb lett,ma meg pára van......
Viola és Melinda otthon vagytok?
Babák nem érezték meg a csúnya vihart tegnap?
megyek mosogatni mert halom mosatlanom lett...
:(
sue
34+3
suezika

Sziasztok!

Napraforgó!
Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz, nem tudok mást mondani, mint hogy nagyon szépek a kisfiaid, és valóban olyan "nagyosak", a kis arcuk és a póz is, ahogy alszanak :wink:
Gratulálok hozzájuk, és nagyon sok boldogságot neked! Éppen tegnap jutottál eszembe egyébként, hogy régen írtál, örülök hogy most jelentkeztél!!!
Kitartást kívánok addig is, amíg hazaviheted őket!

Front:
Hát nálam semmi hatása nincs, már ami a Kislányomat illeti, nem görcsölök (nem mintha akarnék!) teljesen jól aludtam (leszámítva a forgolódáskori húzódást), Gesztikém lustácskán mocorog, reggel csuklott is, szóval jól elvan odabent... :lol:
Ennek azért örülök, mert nem szeretném ha 15-e előtt születne meg... De hát úgyis ő dönt! :wink:

Kép
mamy

Napraforgó!

Gratulálok! Gyönyörűek! Majd írjál a szülésről, ha lesz időd! Mennyi ideig lesz segítséged? Gondolom, nem lesz egyszerű, ha egyszerre éhesek, vagy egyszerre ébrednek föl...

Jó hűsölést mindenkinek!

Rozus

KépKép
rozus

Sziasztok Lanyok,

ez a huvos ido szarnyakat ad!!! Nekialltam reggel meg egy (valoszinuleg utolso) nagytakaritasnak, bar meg felenel sem tartok, biztos ki fog tartani estig (persze mindjart vizszintesbe megyek egy oracskara, aztan folytatom), de nem erdekel, ha ramegy az egesz napom, mert utana nagyon jo erzes lesz majd. Fajasok teren meg sehol semmi, csak egy kicsit tobbet kemenyedek mint korabban, de ezek mind fajdalom nelkuli huzodasok. Baba aktiv, sokat erzem a mozgasokat. Holnap megint megyek Pestre orvoshoz, a szokasos vizelet, vernyomas, CTG...

Szep napot mindenkinek:

Viola (39+3)
fj35

Sziasztok lányok!

Bocs, hogy most válaszolok,de elment a net és most jött csak vissza.
Én a Fülöp dokihoz járok és már választottam szülésznőt.
a nagynéném is itt volt szülésznő és ő azt mondta mindenki nagyon jó!
sajnos a dokik közél én a főorvost nem bírom ,de a szülőszoba fantasztikusan néz ki.
Igen tudom kislányunk lesz és a Flóra nevet választottuk.
Ti hogy álltok ezzel a hízás dologgal?olyan furi, mert tényleg nagyon keveset eszem ,de sok gyümit mégis hízom, mint a disznó!
gabriel79

Sziasztok!

Látom, örültök az enyhébb időnek, mint ahogy én is! Hihetetlen, hogy tényleg kap levegőt! Kicsit könnyebbek így az éjszakák.

Gabriel, igen, a főorvosról én is hallottam egy-két dolgot, és sajnos azok nem jók voltak. Mi is voltunk szülőszoba látogatáson, tényleg csúcs az a kórház.

Hízás... Én is keveset eszem, ismerős a szitu, és már a 26 hét végén 11 kg-nál tartok! Bár tartok tőle, hogy ez java részt víz, nálam kiderült, hogy több a magzatvíz, és lehetséges, hogy a cukrom is így magasabb, elvileg hamarosan kiderül, mi a gond nálam. Egy hónapot diétáztam, akkor nem híztam semmit, de most 2 hete megint eszem kicsit normálisabban, és persze ott az a plusz 2 kg 2 hét alatt! Úgy gondolom, ha tényleg nem tömöd magad sok fölös dologgal, akkor nem szabad emiatt a kardunkba dőlnünk, mert nem tesz jót sem a picinek, sem pedig nekünk.

Persze, mindig is irigykedtem, és teszem azt még mind a mai napig azokra, akik képesek max 5-8 kg-t hízni az egész terhesség alatt úgy, hogy 10x annyit esznek, mint én! :(

KépKép
titi_27

Szia titi!

Most vagyok a 25. hétben és a 9. kilómnál, még nem voltam cukorterheléses vérvételen, de az tény ,hogy mindenki azt mondja milyen nagy a hasam.
Ez ellen semmit nem tudok tenni.Ja és azt elfelejtettem, hogy heti 4x tornázok!
A főorvosról meg csak annyit, hogy én januárban elvetéltem és nem volt hajlandó megvizsgálni , mert nem ő hozzá tartozom.
legutóbb meg az AFP-m 0.8 lett és elküldött genetikára, ahol persze nemértették, hogy én mi a csudát keresek ott.
Szóval nem szeretnék vele találkozni!
Nektek fiatok v. lányotok lesz?

Visszatérve a hízásra szerintem nincs ideális hízás terhesség alatt.Egy ismeresöm ugyanis 52kg-val kezdte a terhességét és 105kg-val ment szülni.Amikor kijött a kórházból 60kg két hónap múlva pedig51.
gabriel79

Gabriel, nekünk kislányunk lesz! :) És remélem egészségesen jön világra. Most amiatt aggódom 3 hete, ugyanis kiderült a titok, miért nagyobb a hasam... nekem több a magzatvíz, viszont a baba gyomra folyton telítetlen, így lehetségesnek tartják a dokik, hogy a baba nyelőcső rendellenességgel jön világra. Valószínű, hogy nem iszik a vízből. Viszont most, hogy kiderült, több a cukrom, így elképzelhető, hogy amiatt több a magzatvíz. Már agyon izgulom magam! Szóval, most az a legfontosabb, hogy no diéta, legalábbis számomra.

9 kg, 25. hétnél, hát igen, akkor kb egy cipőben járunk. Én is járok tornázni is... szerintem nem lehet egyértelműsíteni, miért jönnek a kilók. Bízzunk benne, hogy minden rendben van és lesz, és a szülés utána pedig zsupsz, voltak kilók, nincsenek kilók.

És ki lesz a szülésznőd?

:) Akkor majdnem egyszerre fogunk szülni ugyanott?! :)

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Találkoztam ÁKatával!!! tök jó volt látni, hogy van élet a szülés után :lol: , annyira jól néz ki, fel van dobva, vidám! Kiscsajok édesek, hajasak és - Kata szerint - picikék. Beindult a tejcsije is, pont vitte a piciknek a lefejt tejet, amikor taliztunk. Még kb egy hétig lesznek bent, a kicsik egyelőre inkubátorban, de kizárólag a meleg miatt, oxigént nem kapnak.

Mindenkit puszil és azt üzeni: ne féljünk a szüléstől, a császártól meg mégannyira se. :lol: csütörtökön ment vissza a kórházba - lassan már egy hete - és péntekre felszaladt a vérnyomija 160-ra, ezért lett császár. altatták, nem érzett semmit, utána felkeltették,de a babákat nem adták oda akkor, mert kába volt. A seb másnap fájt, de utána már elviselhető, ma pedig meg nem mondtam volna róla, hogy kevesebb, mint egy hete műtötték.

Azt üzeni mindenkinek, hogy vigyázzunk a toxémiával, nagyon alattomos betegség, ő például nem is érezte, hgy valami baj van, cssak a vizesedés látszott kívülről. És most, hogy normális a vérnyomija, nyomottnak érzi magát, annyira hozzászokott a szervezete a magas vérnyomáshoz.

Még egy tanács Katától: jó nagy TENA betétet kell venni és TENA bugyit hozzá! az úgyis mosható és nagyon jó szolgálatot tesz az első napokban.

puszi,
Krissz

krisszi

Sziasztok Lányok :D

Megint nem sikerül túl gyakran írnom... :oops:

Látom, mindannyian feldobódtunk a hüsi időtől :lol:
Nálunk is nagy vihar volt az este, 6-kor olyan sötét volt, mint este 10-kor. Meg volt nagy dörgés és villámlás is.
Eszti szavaival élve "bumcsitcsat" :lol: :lol:

Múltkor nem is írtam Nektek, hogy a nővérem is babát vár, augusztus 9-re volt kiírva.
Na, vasárnap este ott is kibújt a pici lány :lol: :lol: (illetve nem is olyan pici :D ).
Úgyhogy bővült a család :D .

Én is figyelgetem a topikot (ha már írni nincs időm mindig), hogy ki lesz a következő...

Jobbulást a beteg gyerkőcöknek!
Sajna nyáron sem kímélik szegénykéket a vírusok és bacik :(

Örülök, hogy az újdonsült mamik tudnak néha jelentkezni és főleg örülök, ha még fotót is láthatunk a kis bébikről! Olyan szépek :D :D

Múltkor írtam, hogy amikor Esztimet vártam előjött a terhességi cukorbetegség.
Most is...
Mondjuk tényleg nem lepődtem meg, mert mindenhol azt olvastam, hogy a további terhességeknél is előjön. Annak örülök, hogy nem olyan hamar kezdődött, mint anno. Így csak kb. 10 hetet kell a diétával foglalkoznom.
Az tuti, hogy a hízásom ettől kezdve megállítva! :lol: :lol:

Bocsi, hogy csak általánosságban írok, de most is mennem kell.

Szép napot mindenkinek! :D

Ja! Ha nem baj, felteszek egy fotót, hogy a lányom mit művel a kutyánkkal... :lol: :lol: Kép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Vasani, édes ez a kép! A kutyusotok egy angyal, milyen okos, hogy így tűri! :lol: Még küldhetsz ilyen kedves képeket, azóta is azon mosolygok. :) (labrador v golden retriever a kutyus, ugye?)
Mennyi lett a terheléses cukrod?

Jadey - nem jött át a kép Jade-ről! Küldd légyszi légyszi még1x, olyan kiváncsi vagyok rá!

Napraforgó - gratula a legényekhez, tényleg, olyan kis mini-felnőttnek látszanak, nagyon szépek, formásak!

Piciri - nekem tegnap ugyanez volt a keményedésekkel, sőt, ma is folytatódott, aszittem, ott szülök meg a Mária nagykerben.

Csajok, pelenkázótáska - ügyben kérek szakvéleményeket plíz! Hol, milyet, mennyiért érdemes venni???
Láttam Chiccot - 30e Ft, Aventet - 18e Ft láttam noname egyszerűt, rekeszek és minden egyéb nélkül 2900 ft. Tapasztalt anyukák, mire kell itt figyelni?

Fitnesz Réka szerintem amúgy egy elég eccerű nőszemély (legalábbis a riportjai alapján), vonzónak semmiképp sem nevezném, jó az alakja - na de ő ebből él, még jó, hogy csinos és nincs elhízva. Emléxem, hogy tagadta anno a szilikonmellét, aztán csak bevallotta, hogy hát igen, megcsináltatta.

Majd a 3. gyerek után lehet, hogy én is megcsináltatom, de szerintem akkor is lesz jobb dolgom, mint szabatni-varratni magam.

Jaj, még egy: nincs véletlenül ortopéd orvos ismerősötök? A sérvem miatt kell egy SOS szakvélemény, h milyen állapotban van a gerincem, szülhetek-e normál úton, stb stb: elmentem a gerincambulanciára, be se fértem a folyosóra, annyian voltak. :(

puszi Mindenkinek,
Krisszi

ui: megin oly sz@r lett a CTG-nk hogy hívni akarták az ügyeletes dokit. most bezzeg szétrúgja a hasam a kis bestia.

krisszi

Napraforgó
Nagyon szépek! További gyors erősödést nektet!

Krisszi
Minden jót Katáéknak!
Orvos... van, de ez rajtad nem segít... Debrecenben...bár, ha leutazol... :wink:

Juborka
Okleveles ápoló (egyetemi kiegészítő szak)...
Diplomamunka: trombózisos betegek ápolása során alkalmazható ápolási protokollok
Te mit tanulsz?
Jó Állatkertezést! Most ahhoz nagyon jó az idő :lol:
Vendég

Csengo!

Jobban vagytok, ugye?

Krisszi!

Pierre Carden, sokrekeszes, 5ezerért? A Babyfun-ban láttam (talán). A barátnőm nagyon dícséri! :)

Livi

bali78

Napraforgó!

Számomra teljesen egyértelmű, hogy a többiek a "férfias" szót keresték, amikor az ikreket akarták jellemezni!! :D :D :D ...semmi kétség effelől... :D

Krisszi!

Sajna (mint tudod) nekem egyáltalán nincsenek orvos ismerőseim.... :( :)

Livi

bali78

kedves titi!

Az ,hogy a babádnak folyton telítetlen a gyomra ez lehetséges, hogy akkor uh-tak amikor nem volt a gyomrában semmi.
Mert a mikor előszőr nézték nem volt következő alkalommal meg tele volt a gyomra.
Csakhogy tudd 6-7 óránként emészt és ilyen időközönként cserélődika magzatvíz is.
Viszont ne idegeskedj, mert azzal mégjobban ártasz a gyöngyöcskédnek.
Tanács: ha otthon vagy feküdj bele egy jó habos-kellemes meleg vízbe, próbálj meg megnyugtató zenét hallgatni és fordulj a babád fele,beszélgess vele! Mindennap csináldd hidd el ez jó!
Egyébként néha azaz érzésem direkt riogatják az embert, de ha így is van akkor is tudnak a babucin segíteni.
Vagy ha olyan nagy baj lenne akkor te nem írogatnál a neten és a dokid sem lenne nyugodt.
És igen érdekes lenne,ha találkoznánk a kórházban novemberben.
Persze a képekről ítélve te vékony vagy ,de sajna én eleve súlyfelesleggel kezdtem.
Hogy hívjátok majd a kiscsajt?És ha úgy érzed, hogy szívesen beszélnél valakivel szólj én megadom a számom és bármikor hívhatsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gabriel79

Ja és aszülésznőm , Majnár Zsuzsa
gabriel79

Sziasztok Csajok!

Bali, gratula a lánykéréshez! Ez tök szupper! Hogy volt? Romantikus, rózsacsokros, vagy humoros inkább?

Bujka, egyben vagytok még? Úgy látszik egy kipihent dokinál akar születni a piciket... :) Okos!

Gesztenye, hajrá utolsó munkanap, én azt csodálom, hogy eddig bírtad!

Rozus, köszi, hogy kérdezted, lekapta a bőrgyógyász az anyajegyet, ami szerinte inkább egy nagy bőrkinövés volt, mindenesetre nem fájt nagyon és nagyon jó, hogy nem piszkálom már, plusz átnézte az összes anyajegyemet, úgyhogy megnyugodtam.

Dorka, de jó, hogy te is abbahagyod a munkát! Éljen az otthon nyugalma!

Napraforgó, nagyon édesek az ikrek és ügyi vagy, ez a legnehezebb része, kibírni most nélkülük, de hamarosan hazakerültök!!!

Gabriel, kérem szépen az ismerősöd esettanulmányát aki 2 hónap alatt 50 kilót dobott le magáról!!!

Vasani, hát nem semmi nő az Esztilányod, ahogy pakolja a kutya fejére a sarat! És a kutya sem piti természet, ahogy hagyja, mintha még élvezné is... Bár lehet, hogy egy jó kis iszappakolás neki is jól esik! :)

Csíkok: az én hasam már egy zebrafarm, de én nagyon gyenge kötőszövetekkel rendelkezem, eddig is tök csíkos voltam. Vicces, mert tegnap babazsúr volt a barátnőimmel (7 bébi 3 hónapostól 4 éves korig) és megbeszéltük, hogy 40 évesen kollektív megyünk cickót felvarratni :) Erre olvasom, hogy páran még csatlakoztok! Szuppper!!!!!!! :)

Ma reggelre arra ébredtem, hogy olyan kötőhártyagyulladásom van, hogy arról kódulok, félszemű Jumurdzsákként ülök itthon napszemüvegben és olyan érzés, mintha egy tüzes botot szurkálnának a szemembe.. Apjuk reggel kifaragott krumpliból egy szem alakot, amit magamra kellettt tennem, hogy lehúzza a gyulladást, na ezen aztán hullára röhögtük magunkat, én leginkább kínomban, aztán elmentem a szemészetre és kaptam a dokitól fertőtlenítő cseppet, persze terheseknek semmi mást nem nagyon lehet adni... . Vigyázzatok a légkondikkal, bár szerencsére most nem kell, isteni ez a normál hómérséklet!!! :) (Az viszont biztos, hogy az elmúlt 30 évben nem voltam annyit dokinál, mint az elmúlt 8 hónapban..:) )

Tegnap óta azon gondolkodom, hogy hogy lehet az, hogy mindent látnak az ultrahangon (nálunk még mindig tart a hyperechogén papilláris izom para), de azt nem veszik észre, hogy a gyerekre van tekeredve a köldökzsinór. Nem tud erről valaki valamit, hogy ez hogy létezik?

Puszi mindenkinek! Hánykor van a VK pénteken? Lehet, hogy én is odanézek (legfeljebb csak fél szemmel hihihi)

MSE

Kép
siba

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?