Tegnap este olyan nyűgös volt Zsombi, nagy nehezen elaltattam még fürdés előtt, gondoltam ne ordítson már még 1 órát.Erre kaja után alig akart elaludni.AZtán meg állandóan azt gondoltam, hogy a foga miatt sír, már majdnem adtam chamomillát de aztán mindíg abba hagyta és akkor azt gondoltam hogy biztos csak fáradt ,és nem kapott.Végül fél 10 volt mire elaludt.Akkor is altatom a hintaszékben, lapult a drága mint sz@r a fűben , mondom a páromnak ,hogy fotózza már le, tuti elaludt meg ez olyan romantikus....erre fotózott vagy 20-at(nem olyan ügyi azért mint én hiába van sas szeme
), a szemem majd kifolyt a vakutól, azt szuperül lehetett látni a képen, hogy a gyerekem nagy szemekkel kamillázik(pislog az újak kedvéért)
!!!!!Aztán meg bele bámult az arcomba, hogy mi ez a világosság!!!!!!Úgy nevettem a végére, hogy inkább beraktam az ágyába, még kicsit nyöszörgött, aztán elaludt.De a párom is úgy elájult, dumálok hozzá.....aztán nem válaszolt már
!!!!!
Gondoltam kijövök még "hozzátok", de már nem hozott ki a lábam
!!!!!!
Úgy néz ki mégse megyünk a 7végén a Mórágyi dédihez, tényleg a béka segge alatt vagyunk anyagilag, a SZonit leviszik anyósék, de most befenyítettem hogy csak akkor mehet ha jó lesz, különben nem engedem.
Ezért aludt el tegnap is villámgyorsan igaz akkor már fél 3 volt.Meg kicsit tartanék Zsombitól az úton mostanában nem alszik túl sokat napközben és 2-2.5 órás utat nem tudom hogy bírna!!!!!
Na szóval még nincs vége......hihihi a szemműtét:ha jól tévedek kb. 2 órás volt összesen, előtte is volt még vizsgálat, majd 1 kis xanaxszal leszedálták őket, gondolom, hogy ne rohanjanak el visítozva
, meg fájdalom csillapítót is kaptak! akkor nem érzett semmit, meg másnap is hawaii volt, de harmadik napra fényérzékeny lett a szeme, meg idegentest érzése volt, így az egyik szobát besötétítette és ottkuporgott, persze Szoni nem hagyta unatkozni
Aztán jobb lett és meg is szünt a kellemetlenség, de van olyan eljárás is ami egyáltalán nem jár ilyen emlékekkel!!!!De azt hiszem így is megérte, mert 20 évig rosszul látni, szemüveget viselni....az sem lehetett könnyű!!!!
Ma 4 éve házasodtunk össze, azt hiszem zsíroskenyérrel ünnepelünk!!!!!
Na de mit ér a vagyon, szerintem mi is gazdagok vagyunk van két gyönyörű, huncut babónk, mi kell még?????Épp tegnap beszélt apa az esküvői fotósunkkal, hogy digitalizálni kéne a képeket, majd ősszel vagy télen megcsinálja mert most nem ér rá az esküvők miatt!!!!Majd megmutizom, hogy lyány koromban milyen szép voltam
Aztán kérdezte mi van a SZonival, mi nagyon jóban maradtunk a zenésszel, a fotóssal , de leginkább a vőfélyünkkel, Roland volt is 1x bűvészkedni az egyik esküvőn, kár hogy nem indult be a dolog!!!!
SZóval a keresztelőt a vőfélyünk videózta, a fotós pedig a fényképeket csinálta.És mondja a párom, hogy azóta már Zsombink is van, lelkesedett egyből, meg hogy milyen nagy megtiszteltetés lenne , ha az ő keresztelőjét is fotózhatná!!!!
Na majd meglátjuk!!!!
Látjátok milyen rendes vagyok, legalább reggel már olvasgathattok!!!!!
Ja és ha valaki nézi az úszóebét, akkor a JAKABOS ZSUZSI a rokonom!!!!!!A nővérem férjének az unokahuga(tesójának a lánya).Igaz hogy tegnap nem jutott be a nem tudom hányszáz méteres vegyes döntőbe, de akkor is büszke vagyok rá, és még fog úszni!!!!!
Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."