Új privát üzeneted érkezett!

Samyke nyugi a pénteki vérvétel tuti jót mutat majd!! :-)
Ági28

Gigi!

Juliusban ment fel az ár 50000-re. szerintem most egy darabig nem változik!

samyke!

te insemezel? akkor biztos tuti lesz. szorítok nagyon!

Ági!

te mostanában vetted a gynevacot, nem tudod lehet-e még kapni, meg hogy a gyógyszertárba volt raktáron, vagy úgy rendelték meg neked?
én holnap megyek feliratni és szeretném pénteken elkezdeni.
ja és nálatok a párod is csinálja vagy csak te?
Mindenkinek a legjobbakat!!!!
katyerina

Gigi!

Juliusban ment fel az ár 50000-re. szerintem most egy darabig nem változik!

samyke!

te insemezel? akkor biztos tuti lesz. szorítok nagyon!

Ági!

te mostanában vetted a gynevacot, nem tudod lehet-e még kapni, meg hogy a gyógyszertárba volt raktáron, vagy úgy rendelték meg neked?
én holnap megyek feliratni és szeretném pénteken elkezdeni.
ja és nálatok a párod is csinálja vagy csak te?
Mindenkinek a legjobbakat!!!!
katyerina

bocs, hogy mostanában minden kétszer megy, de valami van a géppel vagy a nettel és igy sikerül :oops:
katyerina

Katyerina, nekem nem gyogyótárból van, hanem a raktárban dolgozik egy ismerősünk, és ő hozta, de a mult héten azt mondta, hogy iszonyatos iramban fogy. Igen mind a ketten használjuk.
Ági28

Ági!

Köszi, hát remélem lehet még kapni a honlapon az van, hogy szeptembertől akadozik az ellátás...
katyerina

Remélem szerencséd lesz!! Ha esetleg nem, akkor szólj, és megpróbálok szerezni!!
Ági28

Köszönöm szépen igazán aranyos vagy! :D
holnap reggel feliratom aztán elrohanok a gyógyszertárba...
katyerina

Sziasztok!

Íme a mai táblázat!
Lehet, hogy pénteken már zebrát is bele tudok tenni??? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kismókus
kismokus

Köszi kismókus, rajtam nem múlik az a zebra :lol:

Katyerina!
Sajnos 4 inszem nem sikerült, ez már az első lombik.

Holnap elmegyek kirándulni valahová a párommal, így talán gyorsabban elmegy a nap, aztán már itt is a péntek. :D

samyke
samyke

Samyke! Írtam neked privit!

Lányok! Jó szurizást, előre a cél érdekében!

Kata
dkata

Lányok!!
Meséljetek nekem erről a gyenevac-ról. illetve az érdekelne, ki hallott már abszolult jó tapasztalatokat? Hoygan kelle ezt jó adagolni?? Ma hozom el....
Köszi anygon , mindenki segítségét.
Babás napokat kívánok!!
Kriszta
disney

Húúú...bocsi a hibákért.
disney

Samyke!

Nagyon-nagyon szorítok a mai napra!
Remélem a teszt eredményét megerôsítik és ez lesz eddigi életed legszebb napja!

Lona
lona1

Disney,

én már kapom a szurikat. 7-10 naponta kell beadatni, mélyen az izomba. Ehhez azt mondják szakember kell. Nekem is egy nővér adja be. Én a hűtőben tartom, és kis akkus táskában viszem magammal, így a szuri hideg marad, és ha lassan adják be, akkor komolyan még kellemesen hűt is :oops: (Nincs semmi aberrációm, tényleg kellemes) Utána van egy kis izomfájdalom, nekem másnap volt, de csak izomlázszerű.
Itt a neten is sok jót olvastam róla. Nem csodaszer, de azt mondják, hogy sokaknak utána sikerült babázódni. A www.gynevac.hu - n van egy csomó infó róla. :wink:

Pusza
Gigi
gigi002

Heló Lányok!
Végre tudok írni nektek,eddig kórházban voltam,de most már minden rendben van!
Sajnos egyáltalán nem tudok visszaolvasni,mert szigórú fekvésre vagyok ítélve,remélem,hogy mindenki jól van,és szaporodtak a zebrák!
Röviden annyi történt,hogy 17.-én este elöntött a vér,5 percig tartott,nem görcsöltem.Rohantunk a kórházba,ahol észrevették,hogy egy kis részen levállt a méhlepény és vérrög alakult ki a helyén.Több,mint 2 hét fekvés következett,a vérrög szépen szívódik fel.Így nagyon nagy lett volna a kockázat a vetélésre,ha megcsinálják a redukciót,így megvan mind 3 baba,szépen fejlődnek,boldogan várjuk őket!!!
A 18.héten megyek be méhszájvarrása,az orvosom nem kockáztat.Aztán a 25.héttől beköltözök a kórházba.Nehéz 5 hónap előtt állok,de a babák érdekében mindent megteszek!

Puszillak titeket,mindenkinek sok kitartást kívánok!
Majd néha azért jelentkezek,
Andi
13+5
aanda

Andi!
Már nagyon aggodtunk érted!!!!
De jo hogy minden rendben már!
Nagyon vigyázz magadra és a babácskákra!
Néha jelentkezz ha tudsz!!!!

KépKépKépKép
aniko24

Andi vigyázz magadra, és magatokra, pár hónap, és 3 gyönyörűség fog gügyörészni melletted!! :-)
Ági28

Sziasztok!

Nekem elment az eszem! Azt hittem már péntek van :shock:
Samyke! Akkor holnapra is szorítok :wink: !
Ági!
Kívánom, hogy a holnapi inszem a legjobban alakuljon!
Remélem olyan jól megágyaztál odabent, hogy a picúr pár nap múlva belebújik, betakarózik és csak 8 és fél hónap múlva kívánkozik ki!
Anikó!
Mikor derül ki, hogy hány tüszôd van és mikor lesz a leszívás?
Aanda!
Örülök, hogy minden rendben!

Pusz:Lona
lona1

Lona köszi a jókívánságokat, átadtam a pocimnak!!

Hát remélem minden rendben lesz holnap, mert ma már nagyon feszít a hasam!!
Ági28

dkata, privid most olvastam, én is szoritok neked nagyon, hogy nálad is minden rendben legyen holnap! Remélem mindketten csak jó híreket hallunk! :lol:

Lona köszi a (mai és a holnapi) szurkolást (is)! :D

Ági, neked is minden jót kivánok holnapra, ne izgulj, biztos minden rendben lesz, és csak pozitívan! +++++++++++

samyke
samyke

LÁnyok!

Ezt a gynevacot csak nők használhatják? Bocsi, ha hülyeséget kérdezek.

Timi
latimi

sziasztok!

lekéstem a gyógyszertárat :(

Ági, Samyke!

Holnapra szorítok küldöm a drukkokat ++++++++

Andi!

Örülök, hogy hallok rólad, nagyon aggódtunk. Neked is megy a rengeteg drukk ++++++++

Latimi!

a gynevac honlapján azt ajánlja a doktornő, hogy a férj is használja, de ha írsz neki biztos fog válszolni, nagyon kedves!
katyerina

Ági ,Semyke!
Holnapra megy a drukk! Kép

Lona!
Az hogy mennyi tüszöm van még nem aktuális mert most a suprafactot azért kapom hogy leállitsa a petefészek működését!Ha megjön csak azután fogom a stimus szurikat kapni!Akkor majd én is kiváncsi vagyok mennyit sikerül nevelgetni! :roll:

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Most már értem... írtad is csak nem figyeltem eléggé :oops:
És mennyit szeretnél érlelgetni? Remélem köztük lesz(nek) a biztos befutó(k)!

Kellemes estét mindenkinek!

Lona
lona1

Lona!
Az igazság az hogy nehéz is ezt már követni mindenkinél!!!
De én is nagyon remélem hogy a biztos/ak is közöttük lesznek!
Nagyon szorgalmasan eszem a méhpempőt,iszom a fehérjét,a grapefuit mag kivonatot és szedem a folsavat!Nagyon készülök!!!!
És köszönöm aranyos vagy! :D

KépKépKépKép
aniko24

Üdv MIndenkinek!!
Aanda!!
Összeszorult a szívem mikor olvastalak, fantasztikus dolog amin keresztülmész, persze irigykedek is kissé :oops: , de azért picit sajnállak is nehéz öt hónap vár rád... Gondolok rátok majd sokat és izgatottan várom a híreket rólad!!!
Ági!
Egy nagy kalappal az inszemhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samy, neked is szorítok nagyon!!
Anikó!!
Én hétfőtől kezdem a Suprefactot, keddtől a Gonalt. Ma váltottam ki őket eléggé lefagytam tőle, hogy a Suprefactot prosztatarákos férfiaknak írják fel hormonális kasztrációra :( :(
Furi, hogy te mire kapod, én azért kapok, hogy ne tudjanak a tüszők idő előtt megrepedni... hisz egyszerre kapom a gonallal ami meg érleli őket ezerrel...

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Andi :)
drukkolunk Nektek!!! és tényleg vedd nagyon komolyan a szigorú fekvést :D az ilyenkor csodákra képes.

Ma voltam vérvételen, és jövő héten konzultáció.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon-nagyon drukkolok és szorítok. :)

Icsilya te is kezdesz? Hurrá! :lol: Én is a jövőhéten megyek megbeszélésre. :)

Lois kedves. Megkérdezhetem, hogy mennyit fizettél az injekciókért? Csak, hogy mire számítsak kb. :roll:

Kép
Kép
kiscsillag

Köszi mindenkinek!! " kor gondoljatok rám!! :-)
Ági28

Lois! :D
Én is elcsodálkoztam amikor elolvastam a betegtájékoztatot! :shock:
Én nem kaptam fogigátlot amit neked kellett szedni ha nem ezt kellett elkezdenem szurni.
Az elözö lombikomnál fogigátlot szedtem de csak gonált kaptam és decapectilt.A suprefactot most kapom elöször.Igy igazábol a pontos menetet sem tudom behatárolni mert nem tudom(nem ismerem)De valahogy egy két nap eltéréssel leszünk egymástol mert nekem kedd környékén kellene megjönnie és utána kezdődnek a stimus szurik! :D

Ági!
Akkor 2-kor ezerrel szoritunk!!!!! :D

Semyke!
Csuriba mindenem!!!!!!! :D

Orsi!
Ez akkor már az első lépés......! :wink:
Kell telefonálnod az eredményed miatt? :?:

KépKépKépKép
aniko24

Ági!
Én is nagyon szorítok ma!

Samyke!
Várjuk a jóhíreket! :lol:
Utána felteszem az aktuális táblázatot (remélem zebrával)!!!
Ha valaki még szeretne benne valamit változtatni, szóljon!
kismokus

Sziasztok

Mindenkinek egy hatalmas nagy kalappal!

Tud valaki valamit Zseboroszlánról?

Mindenkinek szép napot

Erika
erika13

SZiasztok!

Lois, Anikó,
A betegtájékoztató engem is meglepett némiképp :shock:

Kiscsillag :)
örülök, hogy benéztél!

Nem tőlem kérezted ugyan, de priviben megírom a szurik árát!

Ági, Samy,
nagy drukk nektek! :) :)
angel37

Sziasztok!

Van már valami jó hír??

Én lassan lelépek nyaralni, kb. két hétig nem leszek. Addig is mindenkinek minden jót, itt hagyom a drukkolós felemet továbbra is a topikban.
zsizzsik

Sziasztok!

Kedves kismókus!

Ezennel szeretnélek felkérni, hogy add nekem az első zebrádat, mert SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok!
Mindenkinek köszönöm a drukkokat, határtalanul boldog vagyok, és remélem ez erőt ad nektek is, hogy előbb-utóbb sikerül mindenkinek!

Dkata, remélem Te is jó híreket hallottál!

Samyke
samyke

Kiscsillag írtam mailt!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Samyke!
Őszintén örülök neked!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

samyke!

GRATULÁLOK!!!
Kép
Délután megkapod a zebrát!!!
kismokus

Samyke,
gratuláció! :)
angel37

samyke!

GRATULÁLOK!

Ági!

DRUKKOLOK!
és mégegyszer köszi, sikerült beszereznem a gynevacot, most jöttem a szuriból!

Mivel sokan aggódtok zsebi miatt, utólagos engedelmével, annyit tudok, hogy feküdnie kell...
ZSEBINEK IS MENNEK A DRUKKOK!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
katyerina

Sziasztok

Smayke
nagyon nagyon gratulálunk

és nagyon remélem, hogy zsebi is nagyon jól van

Mégegyszer mindenkinek szép napokat

Erika
erika13

Lois, Angel :) Köszönöm szépen!!

Kép

samyke gratulálok :!: :!: :!: :)

Kép
Kép
kiscsillag

Samyke,
én is nagyon gratulálok Neked! Most aztán vigyázz magadra!!! :wink:

Pusza
Gigi
gigi002

samyke gratulálok!!!!!!!! :-)
Ági28

Sziasztok!

A fórumon új vagyok, de már régóta olvaslak benneteket. Mindenkinek sok-sok türelmet és kitartást kívánok, na és persze még annál is több babócát!

Ami minket illet, röviden a mi történetünk: januárban derült ki, hogy férjem azoospermiás, az azóta eltelt fél év kettőnk kivizsgálásával telt (velem szerencsére minden rendben). A donor-inszem mellett döntöttünk, októberben kezdünk Kovács dokinál.

Azért döntöttem úgy, hogy ide írok, mert szerettem volna olyanokkal diskurálni, akik hasonló cipőben járnak. Láttam, hogy többen is írtatok a témában az elmúlt időszakban (Lillus29, Erika13).

Szerintem a mi esetünk (donoros babák) lélektanilag valahol a lombik babák és az örökbefogadás között van, és úgy gondolom, hogy lenne miről beszélgetnünk. Én nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre, tekintve, hogy ti már előrébb jártok nálunk. És olyanokkal is szívesen beszélgetnék, akiknél már megvan a baba. Szóval indítanék egy ilyen fórumot, hátha több sorstársra is akadunk és megbeszélhetjük a helyzetünkből adódó problémáinkat, aggodalmainkat. no meg az örömeinket is.
nyusziful76

Jó hír!
Sikerült topikot nyitnom, a Fogamzás/Lombikbaba-donorspermával. Várok minden érdeklődőt.
nyusziful76

Samyke!

Szívbôl gratulálok! :lol: :lol: :lol: Ez csodálatos!
Köszönöm ezt a jó hírt, a pocakosodó hírektôl mindig szárnyakat kapok!
Így repülök dolgozni!

Ági!

Túl vagy már az inszemen? A biztonság kedvéért még drukkolok :wink:

Lona
lona1

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat! :lol:

Puszi, samyke
samyke

Ági!

Veled mi újság? Minden rendben volt?
samyke