Szép jó napot mindenkinek!
Gabek!
Örülök, hogy megoldódni látszik a helyzet! Az AR-es tápszer AntiReflux-ot jelent, tehát valóban a bukást hivatott megszüntetni. Én ugyan nem ismerem, de egy időben nálunk is szóba került, mert Marci fiam nagyon bukós volt. Simán tudott sugárban is hányni.
Zsu!
Hol vannak a képek???
Augusztus 20-a körül költöztök? Az nagyon jó, már tényleg nincs messze! Pestre, igaz? Anyukádék merre laknak? Azért lesz valaki ott is a közelben?
Márti!
Mi újság Szonival? Gondolom már nyoma sincs a hisztinek.
Zsombi hogy áll a fogakkal? Nem lehet, hogy most készülődik kifele az egyik?
Julcsi!
A te lánykáidról is régen láttunk már képet!!! Mi ez a nagy linkség?
Jó, hogy előttünk vagytok 1 hónappal, legalább látom, mire számítsak. Bár én még messze látom ezt a kúszás mászás dolgot. Ha beéri azzal egy időre, hogy beszélsz hozzá, akkor szerintem se vedd fel. Még megszokja.
Nem semmi ez a levegővétel nélküli sírás. Marci, amikor kicsi volt, produkált 1-2x ilyen, már kékült a gyerek, én meg annyira megijedtem, hogy ráztam össze-vissza. Szerencsére leszokott róla.
Zsuzsi!
Mi újság Szandival? Láza? Nem lehet, hogy tényleg fogacska? Főleg ha látsz is valamit az ínyén.
Nálunk ágyban van az alvás, ha valahol máshol alszanak el, akkor visszacsempészem őket. Nem szoktak felébredni, vagy egy pillanat múlva újra alszanak. Flóra viszont szabályosan "mondja", hogy menni akar aludni. Olyankor berakom a kiságyba, és ha szerencsém van, pár perc múlva egyedül elalszik. Marcit altatni kell, ezért őt is mindig a kiságyba teszem le.
Szerintem nem gond, ha nappal nem az ágyában van, engem nem zavarna, csak nálunk a hálószobákon kívül minden egy légtér, tehát ha kint alszanak el, akkor nem tudnék semmit csinálni. Azért mosogatni, főzni, takarítani meg csak kell valamikor.
Szia Barbi!
Üdv itt! És gratula Ádámhoz!
Miért kellett a 36. héten császározni?
Mi is 4 hósan kezdtünk kóstolgatni, kb. most is ott tartunk. Na jó, nem teljesen, most kezdjük a második kaját is kiváltani.
Képet a Paintben, vagy a képnézegetődben tudsz kicsinyíteni, max 600x600 pixel lehet.
Ha nem sikerül, szólj, szívesen segítek!
Tegnap ebédre adtam nekik krumplit. Hááát, nem volt osztatlan a lelkesedés, de azért ma is bepróbálkozom. Akkor a sütőtökkel már ki tudnánk váltani azt is. Az már napi kettő! Azért haladunk. Kb. mint a csiga.