Új privát üzeneted érkezett!

Katyerina!
DÉvai bácsinál csak az első lombik előtt van 10E-s konzultáció.. Nekem az uh-kért nem kellett fizetni csak a szurikat....
madaran

Sziasztok!

Ha ennyien javasoljátok, akkor lehet mégis inkább elmegyek vérvételre a 12.napon. Nem tudjátok, hogy ez a hcg-s vérvétel mennyibe kerül? Csak hogy kb mennyivel kalkuláljak.

Köszi, samyke
samyke

Samyke :)
kérdezd meg, mert januárban még fizette a tb, akkor semmibe sem került, de azóta tudom, hogy vannak változások, mert az alaphormonokat pl. most nem fizeti.

második lombik: a konz. díját nem kell fizetni, UHkért és értelem szerűen a gyógyszerért kell.

nekem meg megjött... vagyis meg fog jönni... 27 naposak a ciklusaim... hmmmm annyira érdekes.
a terhesség előtt 33-34 naposak voltak, most meg ennyi.
(egyedül egy hónapban volt 35 napos, azt hittem, hogy megtörtént velünk a spontán csoda..... de nem)

Orsi
KépKépKép
icsilya

köszi az infót.

orsi,

akkor ennek a mensinek most örülünk? :oops:
azt mondják a terhesség után többnyire beáll normálisra a ciklus, ha előtte rendetlen is volt.
katyerina

nem tudom, mit érzünk :oops: :oops:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

Csak benéztem ide egy kicsit, és látom hogy Kováts doktornőről és Kovács dokiról kérdeztetek.

Én Kováts doktornőhöz jártam, végig csináltam vele 6 inszemet, és tényleg nagyon rendes, kedves és hozzáértő volt....az más kérdés hogy ennek ellenére nem sikerültek az inszemek....az első (és mindeddig utolsó) lombiknál viszont érdekes helyzet volt, mivel a doktornő szabira ment, mire a leszívás és a transzfer következett, igy azt Kovács doki fejezte be..Róla is csak jókat tudok mondani, főleg hogy a beültetés sikeres volt :):):) (Ja és a pozitív vérvételi eredményt Krizsa doki közölte velem :))

Először furcsa volt nekem hogy női dokihoz kerültem, addig még csak férfi nőgyógyászoknál jártam, de az első pillanattól kezdve olyan természetes volt hogy ő kezel....úgyhogy nem vagytok rossz kezekben...bár farkasok Juditjának lehet hogy más véleménye lenne....de ezt majd ő leírja, ha akarja (és olvassa)

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Samyke!
Nekem most június 23-án volt utoljára HCG-s vérvételem és nem kellett érte fizetnem szereintem azóta nem változott.
Drukkolunk nagyon.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

végülis rájöttem, hogy örülünk mi ennek a mensinek :D
ha a ma este jött meg kicsit, holnap az első nap, és csüt. lesza 3. nap... akkor megyek is a kaáliba vérvételre, pesten is alszom épp, mert agytágításra megyek.

Harcimókus :D Olvasol most? bent leszel?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi mindenkinek az infókat!
Ma voltam Krizsa dokinál, és mgvannak a receptjeim!!! Hétfőn kezdődik a szurizás!!!! Négy napig Suprefact, 6 napig Gonal F.
Ja és csak halkan mondom, én az első inszem óta egy Uh-ért sem fizettem :oops: :oops: :oops: Lehet hogy kellett volna, csak túl gyorsan elloholtam???? :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!
Szerintem aki lombikozik, az nem fizet, mert a TB fizeti. Nekem a vérvételt is ki kellett fizetni, hcg-t és progit néztek, június 28-án és 4300 Ft volt. Nem tudom, inszemnél mi a helyzet, és őszintén szólva azt sem értem, hogy nekem miért nem fizeti a TB. (Azért, mert egyszerűbb megoldani a problémámat, azaz olcsóbb mint a lombik, így fizessek?) Bár szerintem állami intézményben fizették volna, csakhogy bennük én már nem bízom. Úgyhogy jól van ez így, ahogy van.
Kata
dkata

Orsi

Fentebb írtad, hogy UH-kért és gyógyszerekért egyértelműen fizetni kell. Mióta kell fizetni az UH-kért? Nekem egyik lombiknál se kellett, csak anno a legelső UH-ért.
zsuzsi73

Ági, drukk az 5. inszemhez!!

Lois, Te meg légyszi jól taposd ki a lombikos ösvényt előttem! Hajrá!!!

Amúgy úgy tudom, hogy csak az első UH-ért, vérvételért, konzultációért... kell fizetni függetlenül attól, hogy inszem, lombik vagy sima ciklusfigyelés. Vagy ez változott volna? Harcimókuska ??
zsizzsik

Zsizzsik köszönöm szépen a drukkokat, már érzem is!! :-)
Ági28

Sziasztok! :)

Ma voltam én is a Kaáliban, rendben volt a fogigátlószedés utáni UH, így kezdődhet az első lombikhoz a stimu! :D
Pénteken kell kezdem szúrni magam!

Lois,
ahogy olvastam, ugyanazokat írták fel Neked is! :wink:

A tollas izéval még talán majd elboldogulok vhogy, de a rendes tűs-fecskendőset még nem tudom, hogy oldom meg, attól kicsit tartok... :oops: Van vmit tuti tippetek?

Ági,
drukk az 5.hez!

És drukk Mindenkinek!
angel37

Angel a sima fecskendős izomba adandó, vagy hasfalba?
Ági28

Hasfal bőr alá!
angel37

attól ne izgulj, az nem fáj, bár nekem van is hova beadni!! :-)

Én simán kicsit oldalról szoktam beadni, hirtelen beszúrom, és akkor nem érzel semmit, meg olyan tűt vettem, mint amit az inzulinosok használnak, egybe tű és fecskendő és az jó kis vékonyka is. Bár a multkori szurim helye kicsit bekékült.
Ági28

Köszi!

Most nézem, sztem én is ilyen tűket kaptam! Rá van írva, hogy insulin! Piros.

Lehet, hogy hülye kérdés, de mennyire kell beszúrni magamba a tűt? El tudom rontani? Ha bekékül v. fáj, azt nem bánom, csak nehogy elszúrjam a stimut :roll:

Előtte le kell fertőtleníteni a szúrás helyét vmivel?
angel37

Én tövig szúrtam, és igen előttel lemostam egy kis alkohollal a helyét, de elszúrni nem tudod. Előszőr én csak a bőr alá mertem beadni, de aztán már kicsit beljebb toltam a zsírba, mert az van nekem ám bőven!! :-) Igen az a piros az a tű!! :-)
Ági28

Köszi szépen! :)

Az én hasam se vasalódeszka! :wink:

Ja, és lehet, hogy vhol lemaradtam, de este v. reggel kell/jobb beadni?
angel37

Azt nem tudom, én mindíg reggel adtam be.
Ági28

Sziasztok lányok!

Szorítok mindenkiért, aki most kezdi/kezdte (újra)!!! :lol:
Szurival kapcsolatban: én megkérdeztem, azt mondták, az a fontos, hogy ugyanabban a napszakban adjuk be. Azaz ha reggel kezded, akkor reggel, délelőtt legyen meg mindig. Csak ügyesen!

Kata
dkata

Köszi, Ági!

Kata,
neked is köszi a választ és a szorítást is! :D

Asszem inkább az este mellett döntök akkor!
angel37

Zsuzsi :)
nekem a mostani fagyisnál már kellett fizetni az UHkért - Kr. is mondta, hogy emgváltozott a finanszírozás - , a fiúkkal még anno nem kellett.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi

neked januárban volt a fagyis, ugye?
mert nekem most volt, júliuban az utolsó lombikom és nem kellett fizetnem.
meg ha a fagyis transzfert kifizetted, s nem tb alapon csináltattad, akkor egyértelmű, hogy ki kell fizetni az UH-kat is.

Lányok,

este ne felejtsétek el nézni a Fókuszt, a gynevacról lesz benne szó.

Zsuzsi
zsuzsi73

Sziasztok Lányok! :D
Ma beadtam az első szurit!
Be voltam szarva :oops: rendesen de könnyebben ment mint gondoltam!
Sajnos nem tudok hozzászolni,hogy miért kell fizetni és miért nem de amikor voltam nem rég a doktornőnél azt mondta nagyon sokmindenen változtattak!Igy ne csodálkozzak ha olyanért kell fizetnem amiért eddig nem!

Orsi!
Kicsit megnyugtattál a szurival kapcsolatba! :D

KépKépKépKép
aniko24

Anikó,
ügyes vagy! :)

Ez most nagyon bíztatóan hangzott! :wink: Talán akkor nekem is menni fog! :D
angel37

Sziasztok

Most olvaslak titeket, hogy újabban kell fizetni az UH-ért, még tavaly én is csak a legelsőért fizettem a többiért nem, és igazhogy tőlem csak egyszer vettek vért - beültetés után 2 héttel de azért sem kellett fizetni.
Akkor mostmár minden UH-ért és vérvételért is fizetni kell?

Én annak idején mindig este 6 körül adtam be a szurikat, azt mondták hogy mindig kb max 1-2 óra eltérés lehet a szurik beadásánál, kivéve az éjfélit arra Krizsa dr. azt mondta, hogy max 5 perc +- eltéréssel lehet beadni. Én a szurikat soha nem nyomtam be tövig, úgy hogy lehet hogy ezért de az én hasfalam az elég pötyös lett ill. zöldes lilás színben játszott.

Mindenkiért nagyon szorítok, vigyázzatok magatokra, és nagyon remélem, hogy a lehűlés tartós lesz, és nem lessz melegebb 25 foknál.

Sziasztok

Mindenkinek szép napokat!
erika13

Anikó ügyi vagy, csak így tovább!!! :-) :P
Ági28

Anikó!

Nagyon ügyes vagy a szurikat illetôen!

Ági!
Milyen szurikat adtál be magadnak? Ügyi vagy!
Szorítok az inszemhez, azt kívánom amit te is!

Sziasztok
Mindenki babásodjon minnél hamarabb!
Lona
lona1

sziasztok!

Én jul elején voltam a fagyikkal, de az ultrahangokat nem fizettették ki velem, csak annyit mondtak, hogy drágult az ET.
Na akkor most jol megkavarodtunk. Mind1 viszek magammal pénzt a konzira.

Angel!

a szurit nem mutatták meg, hogy add be? Én kértem az elsőknél, hogy mutassák meg. A férjem is bejöhetett velem ellesni a technikát... Inzulinos fecsit meg adnak, ha elfogy szólni kell...

Anikó!
Már van a doktornő?
Mikor mész legközelebb? Drukkolok!

Orsi!
akkor örülünk, hogy megjött és hajrá!
katyerina

sziasztok!

Én jul elején voltam a fagyikkal, de az ultrahangokat nem fizettették ki velem, csak annyit mondtak, hogy drágult az ET.
Na akkor most jol megkavarodtunk. Mind1 viszek magammal pénzt a konzira.

Angel!

a szurit nem mutatták meg, hogy add be? Én kértem az elsőknél, hogy mutassák meg. A férjem is bejöhetett velem ellesni a technikát... Inzulinos fecsit meg adnak, ha elfogy szólni kell...

Anikó!
Már van a doktornő?
Mikor mész legközelebb? Drukkolok!

Orsi!
akkor örülünk, hogy megjött és hajrá!
katyerina

Angel!
Köszönöm! :D
Féltem egy kicsit de aránylag könnyen ment! :wink:

Ági!
Köszönöm!
Nagyon szoritok neked az inszemhez!

Lona!
Köszi,de nekem ennek már csipőből kéne mennie :wink:
De mivel másfél éve nem szurtam magam igy azt hittem hogy majd elájulok az elsőnél! :shock:
De nem!Büszke voltam én is magamra! :lol:

KépKépKépKép
aniko24

Katyerina!
Szerintem még nincs a doktornő!
Én ma vagyok a 21-ik napon és álltalában 30 naposak a ciklusaim,amint megjön nekem akkor kell mennem hozzá!Hivnom kell és besuvaszt valahova!Ezt beszéltük meg!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok,

nem semmi, hogy magatokat szurizzátok :roll: :lol: Nekem nem ment, mi bejártunk a kórházba, a nővérek adták be. Bevittem a szurikat, elmondtam hova járok, és beadták. A körzeti orvos mellett dolgozó nővér is beadja, járnak hozzá is.

Az biztos, hogy mindig ugyanabban az időpontban kaptam meg, max +- 1 óra. Volt, hogy karba, hasba, de combba is beadták, hogy ne fájjon. Ha már nagyon össze volt szurizva egy rész, akkor, áttértek.
Mindent fertőtlenítettek, bőrt, a kezét és ha felezni kellett a szurit, akkor a tűt is. Lassan kell benyomni, akkor nem fáj egyáltalán és a bőr se kékül. (Erre a 3. lombiknál sikerült csak rájönni :oops: ) Körkörös mozdulatokkal egy kicsit elmaszírozni, de csak finoman, úgy hamarabb eloszlik.

Lányok,
mennyibe kerül a fagyi babás beülti, ha nem TB-sen csináljuk? Tudja valaki?
gigi002

Lona én merionalt kaptam. Ja és a gynevac-ot is én adtam be.-
Ági28

Sziasztok,

gigi002
a fagyibabás ET 50.000HUF és ebben minden vannak az UH-k is.

üdv
monyo
monyo

Szia Ági!

A gynevacot is beadtad magadnak? :shock:
Le a kalappal!
Nem nagyon bírom a látványt amikor a t? a bôrbe behatol, csukot szemmel pedig mégsem lehet beadni. Szerencsére még nem kellett szurkodnom magam, de már barátkozom a gondolattal. A tollas talán menne, de a többi... nem hiszem. A repesztôt is majd beadatom valakivel, csak tartanék már ott.
lona1

Sziasztok! :)

Katyerina,
Bemutató sajnos nem volt. Bemehetnék a Kaáliba beadatni, csak nagyon nem úgy fog alakulni hétvége.
Úgy néz ki, az elsőt beadja ismerős, és akkor nagyon figyelni fogok! :D
Inzulinos fecskendőt azt kaptam!

Gigi,
köszi a tanácsot! :)
Az a baj, hogy a hétvégén semmiféle orvos v. ügyeletközelben nem leszek... Hétközben nem lenne gond.
angel37

Monyo,

köszi az infót. Ez a legfrissebb ár? Mikor voltál?

Pusza
Gigi
gigi002

Az biztos, hogy a legelső szuri előtt én is nagyon nekikészültem. 5x elolvastam a használati utasítást, modelleztem magamon a szúrás irányát és sebességét. Aztán tök könnyen ment, mert nagyon vékony a tű és ha jól csinálja az ember egy pillanat alatt becsúszik a bőr alá. Nagyon rövid is a tű, úgyhogy nem lehet olyan mélyre szúrni (legalábbis az Ovitrelle-nél így volt)

Szóval én mindenkit csak bátorítok, hogy próbálja meg vagy ha a párjának nagyobb a hajlandósága beadni, akkor kérje meg őt. (az enyém szívesen vállalkozott volna rá, de aztán megoldottam magamnak :) ) Sok időt lehet megspórolni azzal, hogy nem kell elmenni a legközelebbi nővérkéhez.
zsizzsik

Lona igen én adtam be, kicsit fályt a helye, de max 2 napig.

A párom is magának adta be, de neki be is csomósodott, és 3 napíg maszíroztam a fenekét!! :-)
Ági28

Sziasztok!

Hát csak megcsináltam ma reggel a tesztet és pont úgy ahogy, írtátok többen, halványan, de megjelent a második csík is.
Most aztán nem tudom merjek-e örülni, de azt hiszem még inkább nem.
Pénteken irány a vérvétel, addig marad tovább a bizonytalanság.

A szurikkal kapcsolatban: nálam érdekes volt, mert az elején minden gond nélkül beadtam magamnak őket, és ahogy múltak a napok, egyre nehezebben ment, az utolsó két napon már minden bajom volt, remegett a kezem, de hál istennek csak túlestem rajta.
Nekem szerencsére sosem kékült be, csak néha vérezgetett kicsit utána.

Hogy fogom én még kibírni péntekig???!!!

Samyke
samyke

Samyke!!! :lol: :lol: :lol:
Kibírod péntekig! Csak így csendben, halkan mondom, hogy ÓRIÁSI dolog, hogy ott a kis halvány csík! Pénteken azonnal jelentkezz, ha tudod az eredményt! Szorítok!
Én pénteken megyek uh-ra, csak nem bírom ki a 3 hetet. :x

Kata
dkata

Samyke, nagyon-nagyon drukkolok, hogy a pénteki vérvétel megerősítse a mai teszt eredményét!
zsizzsik

Kata, köszi a bíztató szavakat, most aztán tényleg nagyon izgulok!

Amennyire visszaolvastam, jól vettem ki, hogy neked már sikerült összehozni? Hol tartasz?
samyke

zsizzsik, köszi a szurkolást! :D
samyke

gigi002
igen én úgy tudom, hogy ez az új díj, a jövő hónapban megyünk vissza.
monyo

samyke!

Én is nagyon-nagyon szurkolok!
Ha betehetnélek a táblázatba, lehet hogy Neked oszthatnám ki az első zebrámat (ahogy az Zsebi kívánta)!!! :lol:

Péntekig meg foglald el magad: olvass Kép , néz jó ki romantikus filmeket Kép , hallgass zenét Kép , és írj nekünk Kép , szóval kötsd le magad!!!
kismokus

Köszi Neked is kismókus!

Én örülnék ha betennél a táblába! :D

Adatok: 32 éves, ismeretlen eredetű, Dr.Kovács Péter, 4 inszem, 1.lombik júliusban.
samyke

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?