Új privát üzeneted érkezett!

Juci!

Ildi Babot vitte volna el, de ő most nem jelentkezik.
Ha nem fog ma se írni, azt mondta, hogy szívesen elvisz Titeket.
Majd még pontosítunk. :D
Mélben elküldtem a mobil számomat. Esetleg te is küld el a tiédet.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi
Pü-ben elküldtem a számomat.
Te a gmail-re küldted. A freemailen nem találtam, csak azért.

Davallia
Azért csak óvatosan! Bár tudom, hogy a babákat kénytelenek vagyunk emelgetni.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci

Küldtem Neked mailt. A gmail-re.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Gyertek holnap, várlak titeket, és csörögjetek, ha már a közelben jártok, kibattyogunk a sarokra integetni :P

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Lányok, jó talizást holnapra!
Vendég

Jó szórakozást holnapra babáknak és mamáknak!!!
Sajnos Julcsi betegeskedik, illetve ma este már nem volt láza. remélem, lassan elmúlik. Doktornéni szerint nagyon meleg a Balaton és ilyenkor virgoncabbak benne a virusok, Julcsi is benyalhatott egyet. Igaz, nyaldosott a vizből rendesen.
Néha jó nyűgös, amúgy nem nagyon látszik rajta a betegség, pörög, forog, dumál. Annyira aranyos volt éjjel, apa későn jött haza, én meg már aludtam, az ő szobájában a láza miatt. Apa bejött megnézni minket, adott egy puszit nekem, Julcsi meg azonnal felült, felállt, vigyorgott és nagyon magyarázott valamit. Mintha azt akarta volna mondani, hogy ő is szeret minket :) . Aztán szépen visszafeküdt aludni.

Jucc, megnéztem a kontaktlencsémet, 55AC, Ultra Silk. A Szemészeti Klinikán veszem, a lágy kontaklencse osztályon. Nekem teljesen bevált.

Davallia, vigyázz magadra nagyon! Érdekes, Julcsinál nálam is mélyen tapadt a méhlepény, de semmit nem mondott az orvos. Aztán a végére a helyére került.

KépKép

KépKép
majola

Davallia, szorítok, hogy a méhlepény "felcsússzon" !!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Először is Sis köszönjük szépen a vendéglátást. Sajnálom, hogy ilyen korán el kellett jönnünk, azt meg mégjobban, hogy emiatt a brutál eső miatt nem is jött a kőműves.
Ráértem volna holnap délelőtt is elmenni a sóderért. :twisted: :twisted:
A bolognai sagetti isteni volt.

Itt özönvíz van, ami jó, mert legalább nem kell locsolni. :lol: :lol:

Minden szépen ki lett vasalva mire hazaértem, úgyhogy most már kezdek pakolászni.

Este még jelentkezem.

Lányok, aki készített képet az rakja fel légyszi.

Kép
Kép Kép
sildike

Sis
Mi is nagyon köszönjük a vendéglátást és a finom kaját!
Nagyon hangulatos a házatok, kertetek és a kutyusotok is :lol:

Sildike
Neked pedig nagyon köszönjük a szállítmányozásunkat! Nagyon kedves volt Tőled, hogy elvittél minket!

Majola
Julcsi hogy van?

Prüntyi
Tünde popó?

Bab
Te merre jársz?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Máté még nem alszik, úgyhogy csak gyorsan beköszönök :)

Köszi mindenkinek a közreműködést, király volt a party, remélem, lesz még rá alkalom!
A képeket meg még ma este feldobálom!

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Sis!
Köszönjük a vendéglátást mi is, nagyon jó volt. :D
A ház, meg a kert nagyon tetszik, jó kis környéken laktok.
A spagetti meg egyenesen isteni volt! :lol:

Davallia!
Méhlepény :(
Azért remélem a helyére vándorol hamarosan.

Zsuzsa!
Julcsinak jobbulást, remélem már jobban van. :)

Mi is pakolászunk ma este, szóval jó éjt mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Várjuk ám a képeket!

Sildike, Barbi, ti holnap indultok a közös nyaralásra? Érezzátek jól magatokat, legyen jó időtök, jó helyetek!

Julcsi ma már jól volt, semmi láz :)

KépKép

KépKép
majola

Na nesztek, ti akartátok! :D:D:D

Ildi Lacikával
Kép

Leon, a profi 8) Kép

Barbi fotóz :P Kép

Bazsi, az ártatlan Kép

Noel, a kungfubajnok
Kép

Bazsi, Ildi, Laci, Hari, Lili
Kép

Marci és Juci lába Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Még 1 kis rájjadás!

Marci és Juci egészben :D
Kép

Máté, Leon, Lili, Laci, Ildi, Bazsi, Hari
Kép

Hmm, mi van neked???
Kép

Adodide!!??!!
Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

És a vége:

Marci és Juci kézfogója
Kép

Lili és Hari szererik egymást
Kép

Lili szóló Kép

Lili és az ordító Máté :D Kép

Hölgyem, szabad egy táncra? 8) Kép

Jó éjszakát mindenkinek!!! :)

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Utólagos bocsánat a sötétben bújkáló ellenforradalmárok miatt, de nem mindig jutott eszembe, hogy a vakut is ki kéne nyitni :oops: :oops: :oops:

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

ÉÉÉééén vagyok az elsőőő! Is... :)

Ma korán kelő mackóm volt úgy látszik, hatötvenkor ki kellett dörgölni az álmot a szememből.

Állbíbekk... :twisted:

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok,

látom jól telt a nap!

Barbi, Ildi Szép nyaralást nektek! :lol:

Juci, köszi szépen már szép...nem tudjuk mi volt a kiváltó ok.

Tüncsike próbálkozik, a felállással...
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Nem ismerek rá a topicra, annyira nagy a pangás :( / átkukkantottam az őszibe is, ott még nagyobb.../

Végre olyan jót aludtunk ebben a hüsiben! Mondjuk kicsit aggódom, hogy már vissza sem jön a nyár, naná, hiszen most indulunk nyaralni...
Tegnap délután lementünk a srácokkal levegőzni, aztán alig bírtunk hazajönni. Egyszercsak leszakadt az ég. Bemenekültünk egy pékségbe, meg is uzsonnáztunk :) , de csak nem akart elállni. Hol csendesedett, hol erősödött megint. Végül egy csendesebb alkalommal elindultunk, de így is szarrá áztunk. Balázsnak amúgy nagyon tetszett, a pékségből is ki-ki rohangált, csurom vizes volt. Gergőnek jó nagy a napernyője, az megvédte legalább őt. Én leginkább a villámlástól féltem, és fellélegeztem, amikor végre beléptünk a kapun. Jó meleg fürdő, remélhetőleg senki sem fázott meg. Gergő már fél nyolckor aludt, annyira kifáradt. / meg nem is tudott elaludni délután/.

Tökjók a talis képek! Annak külön örülök, hogy Hari, annak ellenére, hogy ide nem ír, elment a talira :) Nem látom, hogy nagyon meghízott volna, de Lili tiszta anyja, nem?

Tüncsi is tünemény a képen :)

Barbi, Sildike :) Valahogy most úgy rémlik, hogy Rovinjba mentek, ugye? Mert mi /is/ oda :) Mikor indultok?

Davallia :) Neked is köszi a köszöntést, nekem mindig jólesik, ha elsőnek, ha utolsónak köszönt valaki :D
És én is szorítok a méhlepény-vándorláshoz!

Szép napot!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Lányok, nincs dupla családi, nekem már utalt a munkahelyem.
Kép
Vendég

Naná, hogy nagy a pangás, a főkolomposok mind megszöktek!

Ayse csónakázik, Benianyuék macskát esznek, Ildi meg Barbi ördög és pakol, Bab nemtommicsinál, Thomasanne álmos, nekem meg nem fér ki a bölcsességfogam, úgyhogy holnap kinéz egy fogorvos :cry: Már csak félig lehet kinyitni a számat. :?

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jó napot mindenkinek!

Sis
Köszönjük a képeket, nagyon cukik!
Bölcsességedhez kitartást kívánok! Remélem megoldódik kivésés nélkül!

Jucc
Hangulatos lehetett ez a pékséges uzsonna! :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Sis!
Képek tutik lettek, mindjárt megpróbálom én is felrakni őket.

Jucc!
Mi holnap éjszaka indulunk, de Porecba. :D
Ti mikor indultok? Mi is tervezzük, hogy átruccanunk Rovinjba, nagyon szeretem, nagyon szép hely.

Ma voltunk EU kártyát kiváltani, meg a Tescoban vásárolni. Most értünk haza, fiúk most feküdtek csak le.
Ma este még jönnek vendégek, öcsém amerikából jött barátnői, meg természetesen öcsém, ill. a másik is.........
Tatárbifszeket csinálok, meg cukkinis-gombás-tejszínes spagettit, ugyanis az egyik lány vega. :D
Holnap dokihoz viszem a fiúkat, hogy minden rendben-e, meg patika, csomagolás a progi.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok Csajok!

Már meg is jöttünk a nyaralásból :) és :(.

Az Őrség jó volt, de a Balaton nem sikerült annyira. Tulképp a Vaczak Szállóban laktunk. Egy háládatlan dög vagyok, mert a szomszéd adta ki nekünk a nyaralóját. Nem kért sokat érte és gondoltam nekem se nagyok az igényeim, de ez azért...
A legnagyobb baj azonban az volt, hogy a kertben a fű tarló szintű, a házban meg nem szívesen raktam volna le mászni, így mmaradt a kézben fogás, a babakocsi és az utazóágy egy lehúzott redőnyű szobában, ahonnan nézhettük volna, hogy esik az eső. De mégha most hirtelen jó idő törne ki (nem fog), akkor is lehetetlen lenne kimenni a strandra, mert tiszta nedves a föld, Andrist nem lehetne letenni.

Tulképp már az Őrségben is bosszankodtunk, hogy már nem az az érintetlen táj, na de aza kultúrszemét, ami a Balatont öntötte el...

Hazafelé majdnem elpatkoltam. Előttünk egy nagy teherautó szambázott a nyolcason, ami nem volt lepányvázva, és mint kiderült, kavicsot szállított. Az egyik a szálvédőre pattant, épp előttem, csak az őrangyalomon múlott, hogy nem fejlövés lett belőle. A szélvédőből kipattant egy darab!!!

Na nem panaszkodom tovább, a lényeg, hogy itt vagyunk kis házikónkban.

Hurrá!!!

ayse

Még nem olvastam vissza, de azt látom, hogy Benianyu, itt osonkodsz a kertek alatt???

Nektek nem Olaszországban kéne lennetek????

ayse

Ayse, sajnálom, hogy ilyen rövid lett a nyaralásotok! Éppen ma gondoltam Rátok, hogy rossz időt fogtatok ki. :cry:
Művészetek völgyében voltatok? Lilinek tetszett?

Barbi
, az EU kártya az az, hogy biztosított vagy mint beteg? Hol kell kiváltani?
Vendég

Tünde!
Holnap mentünk volna, úgy volt, hogy visszamegyünk még, de felőlünk a világ Kilencedik Csodája is lehetne ott, idén nem nézzük meg :( .
Tényleg jó a rövid frizkó! :D
Az én gyerekeim is hóFEHÉREK, de nekem ez tetszik!

Jucc!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Ancsi!

Startapro.hu
hallottam még a teszvesz-ről is, ez valami licitálós oldal, de ki akarom próbálni, mert van három gázpalackom eladó!

Bocsánat, hogy többre mst nem reagálok, majd szép lassan (vagy inkább gyorsan, aférjem már reklamált) visszakapcsolódom.

ayse

SZiazstok!

Tegnapra visszamenőleg válaszolgatok :)

Majola,
Julcsinak megy ám a vudu!
Azért örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :)

Jucc,
utólag kívánunk neked Boldog Névnapot! :D
Igen, a ráckevei hévvel kell jönni, és legközelebb várunk ám titeket is :)
Balázsfotó :P
Mi is nagyon jól aludtunk éjszaka, de lehet, hogy ez a mozgalmas napnak köszönhető :) Hariék fél hétkor léptek le, a csindadratta nagyját még nálunk töltötték, előtte meg sétáltunk négyesben Lilialtatás célzatával, ami össze is jött, viszont nem vittem pénzt, pedig meg akartam fagyiztatni a kedvenc helyemen :D

Spanci,
szegény Kevin! Én is rosszul tudok lenni az ilyesmitől egy pillanatig! :(:)

Thomasanne,
nyaralós fotókat várjuk ám, cserébe még azt is elnézzük, ha nem válaszolsz! :)
Fogzásvudu megy! :)

Davallia,
lepénymásztatóvudu indult!

Sis,
jók a képek, köszi! 8)8)8) :shock::shock::shock::shock:

Prüntyi,
Tüncsi jó arc, ahogy próbálkozik :D De ez biztos, hogy nem bukfenc akar lenni? :D:D

Tünde,
dupla családi :(

Juci,
köszi, de mennem kell holnap :( Már a fülem is fáj, meg a torkom jobb fele, úgyhogy nincs mese, meg kell nézetni.

Barbi,
mi az, hogy megpróbálod??? Tessék azonnal működni, én is megoldottam tegnap, pedig elsőre nem is akart menni, sőt, másodjára sem! Aztán restartoltam a ringyózt, és jééé, felmentek a képek :D:D:D

Ayse,
ezek után gondolom, hogy örülsz, hogy itthon lehettek! :(:)
Én is azt hittem, hogy Benianyuék még darált macskát kergetnek a spagettihez, de hát aki bújt, aki nem :P:P:P

Ancsi, Ayse,
ott a vatera.hu is, az is licitálós, apáék ott szokták eladni a kiöregedett számtekcuccokat :)

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ayse, leesett a tantusz!
A szélessáv miatt jöttél haza korábban, ugye? :wink: :lol: :lol:

Thomassanne, Apától kérdezd meg légyszi, hogy mi a különbség a joghurt és a kefír között! Köszi!

Hozzánk ma beszerelték a klímát, ami csak abban az 1 órában volt használva, amíg muszáj volt kipróbálni. Úgy gondolom, egyelőre a lakás "dísze" lesz...
:lol: :lol:
Vendég

Sis!

Jajj Te szegény!
Jobbulást a fogadnak!
A hugimnak mind a négyet kihúzták. Nem rajongott érte, de állítólag nem volt nagyon xar. Ja és mindezt Dunaharasztin! Én is jártam a fogdokiknál. Tök jók!

Én elég erős idegzetű vagyok, úgyhogy hoci azzal a spagettiszósz-recepttel!

Előre is köszi!!!

ayse

Naná!
Sokat gondoltam ám Rátok!

Jajj Tünde, azt mondod, idén már ne is számítsunk kánikulára?
Az OK, hogy viharos a Balaton, ha megérkezem, ezt már megszoktam, de egy kis meleget még szeretnék....

ayse

Ayse, :D:D

Kinél járt húgod? Árvai Katalin az egyetlen ott, aki nem sintér. Mondjuk lehet, hogy azóta a másik kettő is megváltozott, de én inkább maradok nála :D

Spagettiszósz:

80 dkg darált sertést v. marhát kevés olajon megpirítok. Amikor kezd szétesni, hozzávágok 1 kis fej felaprózott hagymát, mérettől függően 5-8 gerezd fokhagymát, és megszórom sóval, borssal, kakukkfűvel, oregánóval, és beleaprítok néhány szem lebőrözött paradicsomot. Lefedve párolom tovább, amíg a leve el nem fő. Ekkor hozzáöntök egy háromdecis üveges paradicsompürét, és még főzöm-főzöm jó sokáig, hogy teljesen krémes állaga legyen a húsnak is. Néha szoktam alá pici vizet tenni, mert ha besűrűsödik, hajlamos lekapni az alját.

Barilla tésztával az igazi, én esküszöm rá, nem csak azért, mert tojásmentes durumlisztből készül, hanem mert maga a tészta is olyan ízzel rendelkezik, hogy magában is simán megeszem :D

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jaj, bocsánat, a kisebbet nem illik bántani!!!

A Collavita nevű tészta is ugyanolyan kiváló!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ajjaj, vudukat kérek, én kezdtem a tizenharmadik oldalt!!! :shock:

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis!

Vuduk mennek!!!
Köszi a receptet, nyammnyamm!!!

Magánrendelésre járok, Homp Ildikóhoz, a férje nevét elfelejtettem, de ő is kezelt már.

ayse

Hompó
ayse

Ayse,
köszi a tippet, majd ha szükségem lesz igazi vérprofira, igénybe veszem :)

Jó éjszakát mindenkinek!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!!! :) :) :)

Megjöttünk mi is a nyaralásból, ma hajnalban. Nekünk szuper volt!!! :) :) :) Két apróbb kellemetlenséget kivéve. :( Az utolsó napra Beni elkezdte fájlalni a fülét, ma már voltunk már a doktor néninél, szerencsére nem középfülgyulladás, hanem a sok medencézéstől befolyt a víz és feszíti. Kaptunk fülcseppet, már sokkal jobb neki. A másik, hogy tegnap csak este akartunk indulni, de ott is elkezdett esni az eső, így délelőtt már visszaindultunk. Egész jól bírta Dani is az egész napos utazást. Alukált is, meg igyekeztünk megállni és hagyni őt kicsit mozogni.
Ezt a szállodát már tavaly kinéztük magunknak! Nem is csalódtunk! Nagyon jó szobánk volt, órási terasszal, Beninek emeletes ággyal, fent játszott és lent aludt. Dani kapott utazóágyat. Gyönyörű tisztaság volt mindenhol, a fürdőszoba is nagyon tágas volt.
A kaja szuper volt, Norbit fel kellett függesztenem, de ma már kezdtem újra. :)

Átfutottam az elmúlt pár oldalt, de jó fáradt vagyok, sok minden nem maradt meg. :( :( Ma egész nap mostam, főztem, pakoltam.
Holnap délelőtt az Anyuéknál lesznek a fiúk, jövök majd képekkel is. Most csak egy pár sor.

Tünde,
Köszi a hiányolást. Jó a kép rólatok! :)

Sis és a talizók,
Nagyon jók a fotók! Biztos nagyon jó buli lehetett! :)

Sis,
Megy a bölcsességfog-vudu!!! Meg a 13. oldali is! :)

Ayse,
Sajnálom, hogy nektek nem sikerült a nyaralás! :( Tényleg szörnyű lehetett, hogy Andrist nem tudtad letenni sehova. :(

Prüntyi,
Tündike nagyon ügyes felállás-próbálkozással! És a járássegítő is nagyon klassz! :)

Sildike, Barbi, Jucc
Érezzétek nagyon jól magatokat a nyaraláson!!! :) :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Mire megjöttem, elment mindenki. :( Amíg Apa nézi a meccset beszélgetek egy kicsit magammal. Mosni már nem tudok
többet, mert nincs hova teregetni.

Zsuzsa,
Elfelejtettem az előbb Julcsikának jobbulást kívánni! :)

Davallia,
Szintén lemaradt, hogy nagyon drukkolok, hogy a méhlepényeddel minden rendben legyen!

Juci,
Gratula Marcinak a mászáshoz! Nagy csibész, hogy a dokiknak megmutatta a tudományát elsőre! :)

Jucc,
Boldog névnapot utólag is!

benianyu

Ezt most kaptam mélben! :) Címe: Miért ne hagyjuk a gyereket egyedül? :) :) :)
Kép

benianyu

Jaj, Benianyu, ez naggyon jóó!
Vendég

Tünde,
Ennek a kisfiúnak a szeme sem áll jól! Nem? Annyira rosszcsont feje van! :)
Erről jut eszembe, Beni legújabb mondatkezdése mostanában. "Anya, biztos nem fogod megengedni, de....." Ő sem kicsit csibész! :)

benianyu

Ma Lili a fürdésnél észrevette, hogy barnább a karja:
-Jajj, már nem vagyok olyan szép fehér!

ayse

Na akkor a képek
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Barbi, Ildi, Jucc
Kellemes nyaralást Nektek! Bár asszem már nem olvassátok.
Valamint Barbi, köszönjük a képeket. A gyerekekről igazán szépek lettek. Engem kihagyhattál volna :lol: :lol: :lol:

Benianyu
Szóval tényleg itt vagy??? Honnan lehet látni, hogy ki osonkodik?
Tök jó lehetett a hely. Beninek fájt is a füle? De azért szép időtök volt, ugye? Tudtál pihenni kicsit?
Több kérdésem most nincs. Illetve képeket szeretnénk :lol:
Vicces a rosszkisfiús kép :lol:

Davailla
És a méhlepény mikor várható, hogy a helyére vándorol?

És Te, Tünde?
És Zsuzsa? :lol:
Te ebből nem érzel semmit?
Már érzed, hogy mocorog a babó?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Nézzétek el nekem, korán van. Meg amúgy is szita az agyam mostanában... :oops: :oops:

Szóval Davaillától kérdeztem, hogy nem érez e semmit abból, hogy nem jó helyen van a méhlepény.
És minden pocakostól, hogy mocorog e már a babó?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci, érzek valami kis mocorgást, de nem erősen. Julcsinál sem éreztem erősen, meg is állapitottam, hogy biztos nem lesz valami virgonc baba, aztán tessék! Alig lehet leállitani.
Ma keresgéltem az 56-os rucikat, a kistesónak, persze Julcsi széttúrta az egész csomagot. Nem baj, rosszcsontkodjon, csak ne legyen beteg :)
Péntek este vagy szombat reggel ismét indulunk nyaralni, a Tiszához. Zongorafesztivál van, apa idén nem játszik, de nagyon szeretünk ott lenni. Egy családnál vendégeskedünk, ahol a férj vadászni jár és friss vadhúslakomákat készit a felesége, meg harcsát is és minden földi jót. Nyammnyamm, nagyon várom. Julcsi ehet vadhúst?
Mit lehet vinni ajándékba egy 5-6 napos vendéglátásért? Segitség!!!

Ayse, kár hogy nem sikerült olyan jól a nyaralás. Még szerencse, hogy jó helyen laktok, és ott is olyan egy kicsit, mint más belvároslakónak a nyaralás.

Barbiképek szuperek. Juci, te aztán igazán nem rontod a minőségüket :)

Julcsi mostanában olyan hülye képet vág :( Mint a kisördög ikon, kábé úgy néz ki, nem túl bizalomgerjesztő. Majd lefotózom.

Benianyu, örülök, hogy nektek jól telt a nyaralás? Ez az, ahol a nagytesók is ott voltak?

Sis, Olaszországban a 13 szerencseszám :)

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa,

A másikon olvastam, hogy picit leforráztad a pocakodat. Szerintem, a kis Pocaklakó nem érezte és tényleg csak babona, hogy neki is lesz foltja. (ugye nem baj, hogy itt reagálok?)

Julcsi jobban van? Ha már rosszcsontkodik, akkor biztosan!!! :)

Igen, ez az a nyaralás volt, ahova a nagytesókat is vittük. Aranyosak voltak, jól érezték magukat ők is. Külön szobát kaptak, akkor keltek és feküdtek, mikor akartak, csak az esti vacsora volt "szigorúan" közös program.

benianyu

Sziasztok!

Fölrobbanok :evil: Írtam egy regényt, már épp a végénél tartottam, amikor Gergő egy mozdulattal kitörölte az egészet. Épp mondtam neki, hogy ezt elküldöm, és megyek mosogatni, aztán mehetünk le, mert már nem bír magával. Úgyhogy most nem kezdem újra, majd talán délután.

Csak annyit:

Ayse :) Benianyu :) Örülök, hogy újra itt vagytok!

Barbi :) Sildike :) Jó nyaralást, pihenést, vigyázzatok az úton!

Zsuzsa :) Ajándékkosár mindenféle jóval megrakva?

Szép napot!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?